Kızlar bişi sorucam
ulun bey eşime certix hap verdi maşallah biraz pahalıymış
Sizin eşlerede verdimi merak ettim :26:
Kizlar, olumsuz yorumlara takilmayin derim ben, onceki olumsuz tecrubelerinize de takilmayin...(ulun hoca da insan bayagi da yogun bir tempoda hastalara bakiyor bazen hatali birsey soyleyebilir, biz hic mi yapmiyoruz?) hep umutlu olun gercekten farkediyor..transfer sonrasi kendinizi hamis bilin oyle hareket edin, pozitif sonucu almak sizi ne kadar mutlu edecekse okadar mutlu olmaya calisin transferin ilk dakikasindan. Ben transferden agzim kulaklarimda ciktim hasta bakici bile demisti keske herkes senin gibi ciksa diye.
En son pozitifi alan ben olabilirim galiba, 9. Haftamizi tamamladik bile, ama bu aralar sayfada paylasan anne adayi cok azdi, mart-nisan aylari gibi degil. Siz kendinizi baskasiyla kiyaslamayin lutfen...ben negatifi gorursem ikinci denemeye hemen baslamak icin planlar yapiyordum ve burdan bir arkadasimiz ( evlattt, sen miydin?) fircayi cekmisti
Diger hamis konularinda da goruyorum biri olmusuz bisi yaziyor hemen ayyy acaba benim basima da gelecek mi dusunen birsuru hamis oluyor. Bilincaltina negatif dusuncelerin islenmesi ile ilgili cok uzucu bir ornegim var ama etkilemesin diye anlatmiyorum. Uzun yazdm, kusuruma bakmayin.
Transferi olmus arkadaslara hayirli olsun diyorum, diger kizlara da yilmayin tam gaz yola devam diyorum, hepinizi opuyorum
Eyolix de olabilir :) evet canim, 3uz benimkiler. Mart 2015 konusunu da okuyorum ama yazmiyorum, burasi kadar samimi bir paylasim olmuyor ne yazikki. Inanin hic bulantim yok, biraz fazla uyuyorum birde kokulara hassasiyetim var. Et yiyemiyorum 2 haftadir, okadar. Hyperstimulasyon sendromu olmustum, o da transferin 6. Gununden itibaren 2 hafta surdu, tarti 5 kilo fazla gosterdi birde karnim 20 cm fazlaydi en kotu gunlerimde. Yavas yavas gecti simdi hic kilom yok karnim da duz. 11. Haftada kismetse uzman perinatologa gorunmek iicn Istanbula gelecegim, onun degerlendirmesine gore reduksyon islemi olabilir. Herseyin hayirlisi, stres yapmiyorum hic.
Tedavi surecinde ben Ulun beye hic bisi sormuyordum, konulari bilmedigimden degil onun dedigi seyi kafamda evirip cevirip dusunmemek icin. Kaliteli dedi, hic de kac hucre diye sormadim.
Bu arada, arastirdigim bilgilere gore 5. Gun transferi merkezin kalitesini gosterir. Bircok embriyo 3. Gune ulasir, ama 5. Gune surdurmeleri icin ozel laboratuvar ortami ve cihazi lazimmis, her merkezde bu ortam olmaz. Bazi yerler 3. Gun transferi yapip anne adaylarina bos umit verebiliyorlar, ama 5. Gune gelmis embriyo anne rahminine tutunmaya hazir olmus oluyor, orta kalite de olsa o embriyo maratonu bitirmis bir embriyo olur, o sekilde dusunun.
bende dün umuttaydım muayene oldum yumurta sayısı 20ye yakın gibi şu an istediğim gibi ama sonrası ne olur bakacağız şeklinde temkinli konuştu ulun bey. çarşamba opu olabilir dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah hepimiz için gelecek güzel şeylere gebedir:))
Canlarım Bende bugün merkeze gittim ulun bey muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorım4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama ulun bey yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı
Yazmadan geçemicem bugün merkezde beklerken bi bayan tedaviye başlamak için merkeze geliyor ama adeti de geçikmiş orda kan veriyor ne olur ne olmaz diye sonuç pozitif kızcağız şoktaİğnelerini bile almış allahım bizlerede böyle güzel mucize nasip eder inşallahhhhhhhhhh
hadi hayırlsı canım her şey yolunda gider inşallah olumlu sonuç alırsın
Guatr testi.neden istedi ki ya da şimdiye kadar neden yapmadı cupcakecanım ne kadar güzel bir mucize .onki halini görmek isterdim kızın.canım tedavin geç olsun güç olmasın her şey su gibi akıp geçsin inşallah
Hadi yaaa sendemi ordaydın içimdende demiştim acaba topikten konuştuğum varmı diye arada da bakındım sanki tanıyacakmışım gibi
Benim şimdi kafam fena karıştı napalım şimdi başka merkezemi gidelim gerçi ben fulyaya çok gitmek istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor
Ordaydım cnm ya çok kalabalıktı bugün merkez , ah bu eşler yok mu:)
canım ne kadar güzel bir mucize .onki halini görmek isterdim kızın.canım tedavin geç olsun güç olmasın her şey su gibi akıp geçsin inşallah
bize de verdi canım,aldık kullandık,insallah etkisi olmuştur
Canım hoşgeldin. Bu Dr olayı çok arada bırakıyor bizi. Emre bey iğne tedavisine pek sıcak bakmıyor galiba bana öyle gelmişti .azospermi topiğinde Celaleddin Bey'den bahsediliyor araştırdınmı ? Bide bitkisel bişeyler veren biri varmış ersel beydi galiba normal yolla çıkış olan arkadaşlar var
Merhaba Kızlar ;
Nasılsınız?
burası çok yağmurlu kış gibi sadece soğuk yok...
hava böyle olunca benimde enerjim düştü sanki...
İnşh canım....
Aynen öyle Allahım kimseye yaşatmasın.Yakın sayılırız.
Hayırlı olsun canım tedavin.
Kızlarrrrrrrrrrrr
Ne yapıyorunuz bakayımmmmm?
Hergün kendinize söz verip belirti arıyonuz dimi
haklısın vallaha ama az kaldı.inşh güzel sonuçlar alacaksınız
Seni çok iyi anlıyorum canım böyle olabilmek lazım.
Negatiflik gerçekten başa bela..bu yanımı bende törpüleyemeye çalışıyorum.
İstanbula geleceğin bahsetmişsin.Testler ve tahililer için hayırlı sonuçlar al canım.
İnşh canım o gün geldiğinde bebeklerini al gel inşh...
bende annemin kanserle olan mücadelersinde pc başında kalmıştım.
orda anladım ki çok bilmek daha kötü araştırtıkça umudum bitti nerdeyse annem öldü sandım.
her çıkan tahlili doktordan önce oturup pc başında saatlerce bakıyordum okuyordum.
öyle kötü oldum ki sonra...
keza kendimde var bu göğüsdeki kistler...hepten baştan savmadan kontrol geneler bilgi sahibi olma iyi birşey.
ama ölçü az kaçtı mı insanın acayip keyfi kaçıyor bu sağlık sorunlarında.
Allahım inşh hayırlısını eyler güzel sonuçlar alırsın canım.
Kızlar bişi sorucam
ulun bey eşime certix hap verdi maşallah biraz pahalıymış
Sizin eşlerede verdimi merak ettim :26:
Kuzum sen güzel haberler alda bizleri mutlu et uzun bi zamandan sonra güzel haber alamadık senden ve diyer arkadaşlardan pozitif haber almak çoooooook istiyorum
Cnm biz hocada iki üç ay tedavi gördük eşim hiç düzenli kullanmadı ilaçları bide iç hastalıkları uzmanı olunca içine sinmedi , şimdi üroloji profesörüde aynı tedaviyi öneriyor , bu arada patoloji sonucumuz çıktı sperm bulunduğu halde sertoli only cell yazıyor tübüllerde sertoli hücrelerine rastlanmıştır yazıyor . Sen gördün mü patolojiye giden parçayı mercimek kadar bişey Emre bey demek ki orda hiç hücre yokmuş dedi. Ne bilim cnm ben artık umujmj kaybettim
Yok canım onu tamamen unuttum ya. Parçayı gördüm gerçekten minicik bişey. Ya canım bizim normal yolla çıkış vardı biliyosun 2 kere denedim tüp bebeği. Bu tedavide çıkmayınca tese olduk . Ona rağmen hücre çokk azmış Emre bey öyle dedi hatta çok şaşırdı bu şekilde normal çıkış nasıl olmuş diye
KUZUCUK GERIYE DÖNÜK OKUMAYA CALISTIM AMA GOREMEDIM EYOLIX OLABİLİR DERKEN IKIZ ICIN MI YAZMISTIN BU ARADA BEBISLER NASILLAR
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm valla bu işlerin matematiği yok Murat bey okadar farklı örnekler verdiki olumlu yada olumsuz yönde olmaz diye bişey yok herşey olabiliyor. İnşallah bu tedavin son olacak pndan sonra ister çıksın ister çıkmasın:) sonucu alırsan yaz banada olur mu
Canım benim ben dondurulmuşları unuttum resmen ya şimdiden eşime yeni Dr tedavi araştırma peşindeyim
İnşallah cnm
hapı ne zaman bıtaktınız ben onu sormayı unuttum :26:
Cnm ya olurmu öyle şey 3 tane meleğin var yanlış hatırlamıyorsam kaliteliydiler niye böyle düşünüyorsun lütfen olumlu düşün az sınav vermemişsin bu 3.denemen Rabbim inşallah gülecek yüzünüze , bir daha duymiyim bak kızıyorum:) lütfen güzel düşün güzel olsun bu son olsun kucağın bebeklerinle dolsun ...
Valla canım çokkk zor geçti bu 2 yıl zaten evliliğimin 7. Ayında öğrenmiştik dünya başımıza yıkılmıştı.öyke böyle denedik bikaç kere ama bu ameliyat olayı pek içime sinmiyorkendime yaş sınırı koydum bikaç yıl daha beklerim uğraşırım Rabbim bu yolla nasip etmesse belki evlat edinirim diye düşünüyorum artık evlat edinenler topiği var bir süredir orayıda okuyorum çünkü ölmeden anneliği tatmak isterim tabi kısmet olursa. Bi kere anneme evlat edinmekten bahsettim konuyu açmak bile istemedi ama kısmet bu ne yaşayacağımızı bilemeyiz tabi herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?