Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım allah razı olsun her şey gönlünce olsun rabbim hayırlı şekilde yavrularını kucagına almayı nasip etsin canım

hadi hayırlsı canım her şey yolunda gider inşallah olumlu sonuç alırsın

canım ne kadar güzel bir mucize .onki halini görmek isterdim kızın.canım tedavin geç olsun güç olmasın her şey su gibi akıp geçsin inşallah

Ordaydım cnm ya çok kalabalıktı bugün merkez , ah bu eşler yok mu:)

canım ne kadar güzel bir mucize .onki halini görmek isterdim kızın.canım tedavin geç olsun güç olmasın her şey su gibi akıp geçsin inşallah

Kuzum sen güzel haberler alda bizleri mutlu et uzun bi zamandan sonra güzel haber alamadık senden ve diyer arkadaşlardan pozitif haber almak çoooooook istiyorum

Cnm biz hocada iki üç ay tedavi gördük eşim hiç düzenli kullanmadı ilaçları bide iç hastalıkları uzmanı olunca içine sinmedi , şimdi üroloji profesörüde aynı tedaviyi öneriyor , bu arada patoloji sonucumuz çıktı sperm bulunduğu halde sertoli only cell yazıyor tübüllerde sertoli hücrelerine rastlanmıştır yazıyor . Sen gördün mü patolojiye giden parçayı mercimek kadar bişey Emre bey demek ki orda hiç hücre yokmuş dedi. Ne bilim cnm ben artık umujmj kaybettim

canım ne yapalım yatıyorum kalkıyorum günleri gecirmeye calışıyorum

Kızlar bişi sorucam
ulun bey eşime certix hap verdi maşallah biraz pahalıymış
Sizin eşlerede verdimi merak ettim :26:

canım bizede solgarın vitamini vermişti evet malesef çok pahalı ama mecbur kalınca alıyoruz işte

Kuzum sen güzel haberler alda bizleri mutlu et uzun bi zamandan sonra güzel haber alamadık senden ve diyer arkadaşlardan pozitif haber almak çoooooook istiyorum

inşallah canım bende hayırlısı ile olsun istiyorum eşimi çok zor ikna ettim buda olmazsa benim tedavi serüvenim bitti kızlar

Yok canım onu tamamen unuttum ya. Parçayı gördüm gerçekten minicik bişey. Ya canım bizim normal yolla çıkış vardı biliyosun 2 kere denedim tüp bebeği. Bu tedavide çıkmayınca tese olduk . Ona rağmen hücre çokk azmış Emre bey öyle dedi hatta çok şaşırdı bu şekilde normal çıkış nasıl olmuş diye

Cnm valla bu işlerin matematiği yok Murat bey okadar farklı örnekler verdiki olumlu yada olumsuz yönde olmaz diye bişey yok herşey olabiliyor. İnşallah bu tedavin son olacak pndan sonra ister çıksın ister çıkmasın:) sonucu alırsan yaz banada olur mu

KUZUCUK GERIYE DÖNÜK OKUMAYA CALISTIM AMA GOREMEDIM EYOLIX OLABİLİR DERKEN IKIZ ICIN MI YAZMISTIN BU ARADA BEBISLER NASILLAR

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim, ben daha sonucu almazken ikinci tedavi planlari yapiyordum, ozaman forumdan bir arkadasimiz fircayi cekmisti, sen olabilirsin o fircayi bana ceken diye andim seni....tam hatirlamiyorum da iyiyiz cok sukur, pazartesi ultrasona girdim hersey yolunda gorundu. Progestan ignelerinden kurtulmak icin gun sayiyorum popom bayram edicek. Jele de hala devam ediyorum...az kaldi..sen nasilsin canim?

Canım benim ben dondurulmuşları unuttum resmen ya şimdiden eşime yeni Dr tedavi araştırma peşindeyim

Canım benim ben dondurulmuşları unuttum resmen ya şimdiden eşime yeni Dr tedavi araştırma peşindeyim

Cnm ya olurmu öyle şey 3 tane meleğin var yanlış hatırlamıyorsam kaliteliydiler niye böyle düşünüyorsun lütfen olumlu düşün az sınav vermemişsin bu 3.denemen Rabbim inşallah gülecek yüzünüze , bir daha duymiyim bak kızıyorum:) lütfen güzel düşün güzel olsun bu son olsun kucağın bebeklerinle dolsun ...

İnşallah cnm
hapı ne zaman bıtaktınız ben onu sormayı unuttum :26:

bize ilk görüşmeye gittiğimizde vermişti ama pahalı diye almamıştık.sonra bi daha gittiğimizde verdiklerimi kullanıyosunuz dimi diye sordu,evet dedik çıkışta da hemen aldık bitene kadar kullandı eşim,opu dan bir gün önce bitti zaten

Valla canım çokkk zor geçti bu 2 yıl zaten evliliğimin 7. Ayında öğrenmiştik dünya başımıza yıkılmıştı.öyke böyle denedik bikaç kere ama bu ameliyat olayı pek içime sinmiyor kendime yaş sınırı koydum bikaç yıl daha beklerim uğraşırım Rabbim bu yolla nasip etmesse belki evlat edinirim diye düşünüyorum artık evlat edinenler topiği var bir süredir orayıda okuyorum çünkü ölmeden anneliği tatmak isterim tabi kısmet olursa. Bi kere anneme evlat edinmekten bahsettim konuyu açmak bile istemedi ama kısmet bu ne yaşayacağımızı bilemeyiz tabi herşeyin hayırlısı

canım nasılsın ?sanırım sende de pıhtılasma cikmisti senin sonucunda ne yazıyodu acaba bende homozigot yaziyo persembe gunu merkezdeydim ulun bey bendeki pıhtılasmanin sakincali olan turden olmadini soledi simdi rahim filmi cektirip tedaviye basliycam hersey cok guzel niye olmadi cok sasirtici dedi Rabbimin takdiri ve sabır bende senin gibi nasipse bikaç ay içinde 3.deneme için tedaviye başlıycam bu arada sen vitamin kullandık demiştin ya bunlarıulun bey siz sormadan mı yazdi bize vitamin vermedi kafam karısti neye gore veriyolar acaba!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…