- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
Çok sevindim cnm önemli bişi çıkmamış pıhtılaşma biliyorsun bendede çıkmıştı gebeliğe engel değil onunda çözümü var
Ulun bey ne dedi tedaviye ne zaman başlayacaksın allah kısmet eder cnm :26:
canım nasılsın ?sanırım sende de pıhtılasma cikmisti senin sonucunda ne yazıyodu acaba bende homozigot yaziyo persembe gunu merkezdeydim ulun bey bendeki pıhtılasmanin sakincali olan turden olmadini soledi simdi rahim filmi cektirip tedaviye basliycam hersey cok guzel niye olmadi cok sasirtici dedi Rabbimin takdiri ve sabır bende senin gibi nasipse bikaç ay içinde 3.deneme için tedaviye başlıycam bu arada sen vitamin kullandık demiştin ya bunlarıulun bey siz sormadan mı yazdi bize vitamin vermedi kafam karısti neye gore veriyolar acaba!
canım bizede solgarın vitamini vermişti evet malesef çok pahalı ama mecbur kalınca alıyoruz işte
inşallah canım bende hayırlısı ile olsun istiyorum eşimi çok zor ikna ettim buda olmazsa benim tedavi serüvenim bitti kızlar
bize ilk görüşmeye gittiğimizde vermişti ama pahalı diye almamıştık.sonra bi daha gittiğimizde verdiklerimi kullanıyosunuz dimi diye sordu,evet dedik çıkışta da hemen aldıkbitene kadar kullandı eşim,opu dan bir gün önce bitti zaten
Gine nasip olmadı tanismak canım bi gün farkla kacırdık birbirimizi desene :))ben persembe gunu 3te merkezdeydim pek kalabalik degildi 3kisi vardi hemen tanistim belki topiktendir diye ama degilmisler dun ulun beyle gorustuk bendeki pıhtılasma teklikeli olan degilmis ole dedi rahim filmi istedi sonra ben pgt istedim yani embriyolarin genetigine bakilmasini istedim ama bizde 2transfer yapildi ya bi tedavide onu bi kez deneme sayiyolarmis her igneli yumurta toplama islemi bi tup bebek denemesiymis yani simdi biz igneli tedaviye basliycaz ya bu 2.tup bebek olucakmis bende niye olmadi ozaman dedim hersey guzelse yani kismet mi dedim ulun beyde biz tarladan mahsulleri topladik hersey guzel gozukuyo ama ici biliiyo dedi bu sefer de ayni sekilde olucak pgt cok masrafli bi yonten ve bi denemede gerek gormem dedi eger cok kez deneyip olmazsa onlarda ve genetik problem olanlarda istiyorum dedi yani Rabbimin takdiri ve anne olucamiz zaman zaman ve sabirla bekleyis önümüzdeki zamanda insallah biz ve topukteki hermes anne olur insallah bu arada esine niye vitamin verildi?ben bu ay 29temmuzda adet oldum agustos sonu adetle baslarim diye dusunuyodum ama rahim filmi olunca simdi eylul sonu adet olucam gine bu seferde bayrama denk gelicek sonraki adet ekim sonu olur gine ve bende ekim sonu dusunuyorum oyuzden ulun bey ne zaman yurt disinda olucakmis tarih olarak biliyomusun sanirim seninle ayni zamanda tedaviye basliycaz canim hakkimizda hayirlisi olsun
canım nasılsın ?sanırım sende de pıhtılasma cikmisti senin sonucunda ne yazıyodu acaba bende homozigot yaziyo persembe gunu merkezdeydim ulun bey bendeki pıhtılasmanin sakincali olan turden olmadini soledi simdi rahim filmi cektirip tedaviye basliycam hersey cok guzel niye olmadi cok sasirtici dedi Rabbimin takdiri ve sabır bende senin gibi nasipse bikaç ay içinde 3.deneme için tedaviye başlıycam bu arada sen vitamin kullandık demiştin ya bunlarıulun bey siz sormadan mı yazdi bize vitamin vermedi kafam karısti neye gore veriyolar acaba!
Yok canim, ben daha sonucu almazken ikinci tedavi planlari yapiyordum, ozaman forumdan bir arkadasimiz fircayi cekmisti, sen olabilirsin o fircayi bana ceken diye andim seni....tam hatirlamiyorum daiyiyiz cok sukur, pazartesi ultrasona girdim hersey yolunda gorundu. Progestan ignelerinden kurtulmak icin gun sayiyorum popom bayram edicek. Jele de hala devam ediyorum...az kaldi..sen nasilsin canim?
Oooh seninde esin izinli galiba,benimki de evde sağolsun iyi oluyor yanımda olması. .dediğin gibi ben bazen unutuyorum eşimin gözü üstümde ilaçlarda sürekli kontrol ediliyor durumdayım yanicanım evet akşam eşim yaptı mıııııı çokta güzel olmuştu dünde bugünde bir kase yedim .
Bende aynen kendime söz vermiştim kendimi dinlemiyeceğime dair ama olmuyo canım yaaa şu 3 gün geçsin bıraz daha dışarı cıkıp kafamı dağıtmayı planlıyorum.
Bazen unutuyorum hatta akşam birden hızlı kalktım yattığım yerden eşim sen ne yapıyosun dedi ne yapıcam kalkmaya calışıyorum diyince farkındamısın hiç dikkat etmiyorsun hareketlerine dedi
canım benim ağrım sızım filan yok sadece gögüslerim şiş zaten oda ilaçlardan kaynaklanıyor.bu arada birde dün hafif pembemsi bir lekelenme oldu zaten dünde hemşire jelden kaynaklı olabilecegini söylemişti .
Bir an önce vakit gecsede zaten 2 gün geçti kaldı 10 günümüz
Arkadaşım ağzından bal damlıyor valla söylediklerin terapi gibi oldu he,sağolasınKizlar, olumsuz yorumlara takilmayin derim ben, onceki olumsuz tecrubelerinize de takilmayin...(ulun hoca da insan bayagi da yogun bir tempoda hastalara bakiyor bazen hatali birsey soyleyebilir, biz hic mi yapmiyoruz?) hep umutlu olun gercekten farkediyor..transfer sonrasi kendinizi hamis bilin oyle hareket edin, pozitif sonucu almak sizi ne kadar mutlu edecekse okadar mutlu olmaya calisin transferin ilk dakikasindan. Ben transferden agzim kulaklarimda ciktim hasta bakici bile demisti keske herkes senin gibi ciksa diye.
En son pozitifi alan ben olabilirim galiba, 9. Haftamizi tamamladik bile, ama bu aralar sayfada paylasan anne adayi cok azdi, mart-nisan aylari gibi degil. Siz kendinizi baskasiyla kiyaslamayin lutfen...ben negatifi gorursem ikinci denemeye hemen baslamak icin planlar yapiyordum ve burdan bir arkadasimiz ( evlattt, sen miydin?) fircayi cekmisti
Diger hamis konularinda da goruyorum biri olmusuz bisi yaziyor hemen ayyy acaba benim basima da gelecek mi dusunen birsuru hamis oluyor. Bilincaltina negatif dusuncelerin islenmesi ile ilgili cok uzucu bir ornegim var ama etkilemesin diye anlatmiyorum. Uzun yazdm, kusuruma bakmayin.
Transferi olmus arkadaslara hayirli olsun diyorum, diger kizlara da yilmayin tam gaz yola devam diyorum, hepinizi opuyorum
Canim senin de transferin bugündü galiba dimi ,hadi hayirli sonuçlar almak nasip olsun insallahHadi hayırlısı olsun canım 1 tane isterken 3 tane Rabbim büyük kucağınada almayı nasip etsin Rabbim inş . Ben artık yoruldum canım bu embryo kalite bilmemne fln artık günüm biram önce dolsun emanetlerimi alıp geliyim diyorum kısmet artık elimden bişey gelmez başka , herşeyin hayırlısı hepimiz için
bende dün umuttaydım muayene oldum yumurta sayısı 20ye yakın gibi şu an istediğim gibi ama sonrası ne olur bakacağız şeklinde temkinli konuştu ulun bey. çarşamba opu olabilir dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah hepimiz için gelecek güzel şeylere gebedir:))
Kadının o anki mutluluğunu görmek isterdim ya,ne yaptı?...Yazmadan geçemicem bugün merkezde beklerken bi bayan tedaviye başlamak için merkeze geliyor ama adeti de geçikmiş orda kan veriyor ne olur ne olmaz diye sonuç pozitif kızcağız şoktaİğnelerini bile almış allahım bizlerede böyle güzel mucize nasip eder inşallahhhhhhhhhh
Canım bende heterızigot yazıyordu benimkide ciddi değildi benexol hap ve iğne verdi bana ama iğne 5 günlükt hap devam ediyorum . Bana vitaminleri ulun bey verdi yumurta kalitesi için galiba ama pek faydası olmadı. Eşimede Emre bey vermişti arginmax.
Oooh seninde esin izinli galiba,benimki de evde sağolsun iyi oluyor yanımda olması. .dediğin gibi ben bazen unutuyorum eşimin gözü üstümde ilaçlarda sürekli kontrol ediliyor durumdayım yani
Gögüslerim de şişlik falan var diyorsun ya bende o da yok allah hayırlara çıkarsın inşallah. .
Arkadaşım ağzından bal damlıyor valla söylediklerin terapi gibi oldu he,sağolasın
Canim senin de transferin bugündü galiba dimi ,hadi hayirli sonuçlar almak nasip olsun insallah
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar alasin inşallah. Biz sonucumu zu öğrenecegız busefer de sen beklemeye başlayacaksin demek :18:
Kadının o anki mutluluğunu görmek isterdim ya,ne yaptı?...
Ya bende de aynısı çıktı iğne ve Beneksol u bende kullandım ama transfer sonrası direk bıraktım hiç doktora da sormadım doktor da devam et demedi acaba bende mi başlasam ya :44:
bitti yazınca kötü oldum sanki kötü sonuç almış gibi tövbe tövbe
allahın izniyle güzel sonuç alacaksın cnm benimmmm
yok canım eşim izinli değil akşamları yardımcı oluyo sağolsun sabah hazırlıyo her şeyi ben sadece yemek ısıtıyorum sadece .bendeki o gögüs ağrısı ve şişliği gitti canım.Oooh seninde esin izinli galiba,benimki de evde sağolsun iyi oluyor yanımda olması. .dediğin gibi ben bazen unutuyorum eşimin gözü üstümde ilaçlarda sürekli kontrol ediliyor durumdayım yani
Gögüslerim de şişlik falan var diyorsun ya bende o da yok allah hayırlara çıkarsın inşallah. .
Arkadaşım ağzından bal damlıyor valla söylediklerin terapi gibi oldu he,sağolasın
Canim senin de transferin bugündü galiba dimi ,hadi hayirli sonuçlar almak nasip olsun insallah
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar alasin inşallah. Biz sonucumu zu öğrenecegız busefer de sen beklemeye başlayacaksin demek :18:
Kadının o anki mutluluğunu görmek isterdim ya,ne yaptı?...
Ya bende de aynısı çıktı iğne ve Beneksol u bende kullandım ama transfer sonrası direk bıraktım hiç doktora da sormadım doktor da devam et demedi acaba bende mi başlasam ya :44:
bi sağa gitti bi sola gitti bi yandan gerçeten doğrumı dedi eli ayağı titredi görmen lazımdı canım yaaaaa onun o mutlu oluşuna o kadar çook sevindim ki anlatamam
muhip nasılsın canım neler yapıyosun
Kızlar bişi sorucam
ulun bey eşime certix hap verdi maşallah biraz pahalıymış
Sizin eşlerede verdimi merak ettim :26:
Kızlar ben adet olmadım iki gün gecti ama stresten bnce adet belirtilerim var ama adet olmadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım belki hamilelik var neden olmasın sizde sorun yoktu çünkü test yapsana
Karnım ağrıyo zaten bana mucize olmaz bn okdar sewiln kul değilim anladım kdaryla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakn bu lafı söyleme Rabbimin gücüne gider canım arkadaşım Rabbim tüm kullarını sever biraz sabredixez canım Buda bizim hayat sınavımız . Kimi eşiyle kimi çocuğuyla kimi ise çocuknuz kalarak bu sınavı geçmeye çalışıyor . Bende bazen ruhen çok daralıyorum Kur'an okuyorum dua ediyorum huzur buluyorum. Bide bu aralar bi kitap okuyorum çok iyi geldi bana cemalnur sargut Allahıma sefere çıktım tavsiye ederim bi oku derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?