Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Baksen şu kızın ettiği lafa merak etmiyormuşuzz .gelmim yanına :) pazartesi günü test biliyoz yani cadı. Özelden değil halka açık yayınla güzel haberi. :)

Allah razı olsun Canim benim Saolasin dua et bana Çarşamba güzelce transferimde olsun sonuda pozitifli olsun insallah
İnşallah canım hayırlısı olsun Allah sana anne olma mutluluğunu yaşatsın inşallah. :)
Bugün hepimizden güzel haberler gelsin inşallah. :) Allah'ım sen bizi sevindir

Kizlar ne guzel bi gun yaaa hava miss ins sonuda guzel olacak 2,5 da transferim var dualarinizi esirgemeyin
DEMAYDEMAY kendimde seni goruyorum cicim ne bu naz bu niyaz kaprisli guzel sonucu bekliyoruz :)

umutlu nasılsın naptın kese görmeye gitmedinmi daha zaman geçmiyor yaa acaba hamile değilmiyim diye içim daralıyor benim dahada gitmeme cok var doktora

Kizlar ne guzel bi gun yaaa hava miss ins sonuda guzel olacak 2,5 da transferim var dualarinizi esirgemeyin
DEMAYDEMAY kendimde seni goruyorum cicim ne bu naz bu niyaz kaprisli guzel sonucu bekliyoruz :)
Herşey gönlüne göre olsun inşallah canım. Bebişler sıkı sıkı tutunsun sana inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
umutlu nasılsın naptın kese görmeye gitmedinmi daha zaman geçmiyor yaa acaba hamile değilmiyim diye içim daralıyor benim dahada gitmeme cok var doktora
Yok canım ya daha çok var saat 4 30 da randevum. :)
Öyle saçma sapan şeyler düşünme bakim. Sabahları idrar testi yap bebişini gör. :) ) )
Gününüz güzel olsun.
Ve hiç bir şey için üzülmeyin.
Bakın ne diyor küçük hanım:

Eki Görüntüle 980598

Sagol canim tabi ki üzülmek yok umutla bekliyoruz hepberaber

Cnm hepimizin aklındasın ben hafta sonu o kadar çok yoruldum anlatamam şuan sersem gibiyim kampyon çarpmiş gibi hissediyorum
Hani sabahtan kargalar uynanmadan kan testi yaptıracaktın sonucu bize yazacaktın nerde kaldın cnm bize kızdın diyemi sonucu yazmıyorsun
Neyse sonucun iyi olsunda yazmasan da olur sen mutlu ol yeter

görmediğim için saçma düşünüyorum işte bir görsem rahatlıycam idrar mı yapıyım :):) iyi fikir yapıcam :)

Yoldayim canlar giderken düşünüyorum da ne kadar Cok çabalıyoruz ne kadar Cok istiyoruz git gel en ufak iyi haber bizi nasıl mutlu ediyo millet hamile kalıp 1 buçuk 2 ay olunca ogreniyo hamileliğini Bız ta yumurtanın oluşumundan döllenmesine her ayrıntısına uzulup seviniyoruz Rabbim bu yolda tüm emek verenlerin kalbine göre versin kucağını doldursun insallah bizim imtihanimizda buymuş diyip sabrettik insallah mükafatını alırız hepimiz duygulandim sizden benim için özel dua istiyorum bu benim 4. denemem olucak bir kez daha yıkılmak Cok acı olur bana insallah Rabbim sevindirir bu sefer.Allahim hayirliysa nasip et

aay allahım sonunu hayırlı ve güsel eylesin hadi bakalım dualrımız senle

yine olmadı,yine olmadı ZAKKUM umarım senin tutunmuştur bebeğin,bende ne maddi ne de manevi güç kalmadı,soran arkadaşlarıma teşekkür ederim,bir müddet yazmıcam,sizi takip ediyor olucam ama,cupcakelove,cansen,alpinannesi,hafize ve özür dileyerek adını şu an hatırlamadığım arkadaşlar,umarım bu defa kader yüzünüze güler,ALLAHA EMANET OLUN.

bebeğim sakın üzülme ya allah hayırlısını vericektir yılmak yok pes etmek yok kendinide bizden ayırma burda bizimle ol burası birlikte rahatladımız yer ya

görmediğim için saçma düşünüyorum işte bir görsem rahatlıycam idrar mı yapıyım :):) iyi fikir yapıcam :)
kızlarrr sizler stresi bırakın artıkk....içinde bulunduğunuz güzelliklerin tadını çıkarınnnnn....bakın bizler yolun başındayızzzz...tadını çıkarın veee bize de dua etmeyi unutmayınn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…