Gözün aydın canım inşallah herşey istediğin gibi olsun. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. :)
çok şükür ki birinin aklına gelmişimhep evdeyim 2 gün önce gece sinemaya gittik eşimle,iyi geldi.evet zaman çabuk geçti bu defa nedense,ama çok korkuyorummmmm:18: sana özelden yazarım sonucumu içten ve samimi duaların için Allah razı olsun canım,sen nasılsın bakalım,nasıl gidiyo?
İnşallah canım hayırlısı olsun Allah sana anne olma mutluluğunu yaşatsın inşallah. :)Allah razı olsun Canim benim Saolasin dua et bana Çarşamba güzelce transferimde olsun sonuda pozitifli olsun insallah
Kizlar ne guzel bi gun yaaa hava miss ins sonuda guzel olacak 2,5 da transferim var dualarinizi esirgemeyin
DEMAYDEMAY kendimde seni goruyorum cicim ne bu naz bu niyaz kaprisli guzel sonucu bekliyoruz :)
Kızlar Günaydın nasılsınız? Bugün işlemi olacak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. :)
Inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. :)
Bugün hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Herşey gönlüne göre olsun inşallah canım. Bebişler sıkı sıkı tutunsun sana inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahKizlar ne guzel bi gun yaaa hava miss ins sonuda guzel olacak 2,5 da transferim var dualarinizi esirgemeyin
DEMAYDEMAY kendimde seni goruyorum cicim ne bu naz bu niyaz kaprisli guzel sonucu bekliyoruz :)
Yok canım ya daha çok var saat 4 30 da randevum. :)umutlu nasılsın naptın kese görmeye gitmedinmi daha zaman geçmiyor yaa acaba hamile değilmiyim diye içim daralıyor benim dahada gitmeme cok var doktora
Gününüz güzel olsun.
Ve hiç bir şey için üzülmeyin.
Bakın ne diyor küçük hanım:
Eki Görüntüle 980598
çok şükür ki birinin aklına gelmişimhep evdeyim 2 gün önce gece sinemaya gittik eşimle,iyi geldi.evet zaman çabuk geçti bu defa nedense,ama çok korkuyorummmmm:18: sana özelden yazarım sonucumu içten ve samimi duaların için Allah razı olsun canım,sen nasılsın bakalım,nasıl gidiyo?
Herşey gönlüne göre olsun inşallah canım. Bebişler sıkı sıkı tutunsun sana inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Yok canım ya daha çok var saat 4 30 da randevum. :)
Öyle saçma sapan şeyler düşünme bakim. Sabahları idrar testi yap bebişini gör. :) ) )
Sagol canim tabi ki üzülmek yok umutla bekliyoruz hepberaber
Dualarim seninle cnm.embriyolarin nasilmis cnm bilgi verdilermi
Kizlar ne guzel bi gun yaaa hava miss ins sonuda guzel olacak 2,5 da transferim var dualarinizi esirgemeyin
Canlar beni aradılar 1 gibi merkezde olcam gebelik aşısı için transferi olan arkadaşlarla karşılaşırız artık :)
Canim şişlik adet olunca geçecek ancak tuvalete çıkmanın pek faydası olmuyor biraz daha dayan adet olunca rahatlicaksin insallah
Kayisili form cayi filan icsen ise yaramaz mi acaba
yine olmadı,yine olmadıZAKKUM umarım senin tutunmuştur bebeğin,bende ne maddi ne de manevi güç kalmadı,soran arkadaşlarıma teşekkür ederim,bir müddet yazmıcam,sizi takip ediyor olucam ama,cupcakelove,cansen,alpinannesi,hafize ve özür dileyerek adını şu an hatırlamadığım arkadaşlar,umarım bu defa kader yüzünüze güler,ALLAHA EMANET OLUN.
kızlarrr sizler stresi bırakın artıkk....içinde bulunduğunuz güzelliklerin tadını çıkarınnnnn....bakın bizler yolun başındayızzzz...tadını çıkarın veee bize de dua etmeyi unutmayınn....görmediğim için saçma düşünüyorum işte bir görsem rahatlıycam idrar mı yapıyım :):) iyi fikir yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?