yine olmadı,yine olmadıZAKKUM umarım senin tutunmuştur bebeğin,bende ne maddi ne de manevi güç kalmadı,soran arkadaşlarıma teşekkür ederim,bir müddet yazmıcam,sizi takip ediyor olucam ama,cupcakelove,cansen,alpinannesi,hafize ve özür dileyerek adını şu an hatırlamadığım arkadaşlar,umarım bu defa kader yüzünüze güler,ALLAHA EMANET OLUN.
yine olmadı,yine olmadıZAKKUM umarım senin tutunmuştur bebeğin,bende ne maddi ne de manevi güç kalmadı,soran arkadaşlarıma teşekkür ederim,bir müddet yazmıcam,sizi takip ediyor olucam ama,cupcakelove,cansen,alpinannesi,hafize ve özür dileyerek adını şu an hatırlamadığım arkadaşlar,umarım bu defa kader yüzünüze güler,ALLAHA EMANET OLUN.
kızlarrr sizler stresi bırakın artıkk....içinde bulunduğunuz güzelliklerin tadını çıkarınnnnn....bakın bizler yolun başındayızzzz...tadını çıkarın veee bize de dua etmeyi unutmayınn....
Demaydemay Rabbim sana sabir versin hayirsiz olacagina sagliksiz olacagina Rabbim hayirlisini versin dogru zamanda hayurlisiyla versin bende transfer icin sira bekliyorum ulun bey 1 tane transfer yapiyo o yeterli diyo kalan 3 unude 6. Gun donduracakmis yani yarin hevesim kirildi bastan beri iki istiyodum tabi bunada sukur
Adet olduktan sonraki ay 20.gunde falan transfer oluyo.insallah cektigine degsinnyseki sonu iyi olsun inşallah bişi sorcam peki transfer nezamn olcak bilgin varmı ya
Demaydemay Rabbim sana sabir versin hayirsiz olacagina sagliksiz olacagina Rabbim hayirlisini versin dogru zamanda hayurlisiyla versin bende transfer icin sira bekliyorum ulun bey 1 tane transfer yapiyo o yeterli diyo kalan 3 unude 6. Gun donduracakmis yani yarin hevesim kirildi bastan beri iki istiyodum tabi bunada sukur
Adet olduktan sonraki ay 20.gunde falan transfer oluyo.insallah cektigine degsin
hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız tüm bebiş isteyenlerleAllah razı olsun Canim benim Saolasin dua et bana Çarşamba güzelce transferimde olsun sonuda pozitifli olsun insallah
hayırlı olsun canım transferin şimdi içindeler bebişlerin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKizlar ne guzel bi gun yaaa hava miss ins sonuda guzel olacak 2,5 da transferim var dualarinizi esirgemeyin
DEMAYDEMAY kendimde seni goruyorum cicim ne bu naz bu niyaz kaprisli guzel sonucu bekliyoruz :)
canım rabbim yardımcınız olsun emre beyde ulun bey kendi alanlarında en iyilerinden durumunuz biraz bize benziyor ve emre bey bize ameliyatın adını bile söyletmedi ulun beyle konuşsanız oda emre beyle bir istişare yapsa ortak bir karar verirler yada farklı bir tedavi uygularlar inşallah son denemen olur bu sefer bebişini alırsın kucağınamerhaba ark. lar 13 yıllık evliyim erkek kısırlığı sperm sayı sı ve kalitesi çok düşük morfoloji sıfır ve yumurta rezerv azlığı ayrıca pıhtılaşmam var. 6 tüp denemesine hazırlanıyorum. Merkez olarak hepsinde farklı merkezlerde denedim 5.yi bahçeci umutta geçen yıl denedim trasnfer im eylülde oldu ve olumsuz du.6 denemeyi tekrar umutta düşünüyorum Ama ulun bey eşimin ameliyat olmasını istiyor.Emre bey de pek olumlu bakmıyor bende arada kaldım. daha öncede yumurta döllenmedi vs vs. benim sorunum gibi sorunlar yaşayan varmı merkez olarak çok memnun dum . Rabbim herkesin yardımcısı olsunbol bebişli günler inşallah
umutlu gördünmü bebişini yada bebişlerinimi desek haber ver bizeeeHayırlısı olsun canım inşallah. Bende yoldayım geliyorum merkeze. Transfer oldumu napıyosun şuan
duygucum tam 1 senedir olur olmadık engeller çıktı önüme bir türlü başlayamıyordum hep hayra yordum şimdi beklemedeyim inşallah senin beklemelerinde güzel sonuçlancakçok var daha ya varya ölcem artık meraktan kasım ayından buyana sürekli ertelendi ya hayırlısı olsun valla allahım ilk ve son olarak yaşatsın tutsun inş.
çok var daha ya varya ölcem artık meraktan kasım ayından buyana sürekli ertelendi ya hayırlısı olsun valla allahım ilk ve son olarak yaşatsın tutsun inş.
Canim naptin transferin olmuştur simdi eve dondun mu nasıl gecti anlat bakalım biraz benimde gebelik asım oldu insallah şifa olur bebisim tutunur iyice çarşambayı bekliyorum bakalim
Cnm sen hiç sıkıntı etme.embriyolar cok iyi demekki 4 de 4 blastokist evresine gelebilmis.super bir sayi.transfer edecekleri embriyo ya guven .simdiden hamileyim diye sevibebilirsin.bak goreceksin aysegul soylemisti dersin.optum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?