Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

arkadaşım ne diycem bilemiyorum....bende şuan tedavi sürecindeyimm...gerçekten üzüldüm...rabbim her şeyin en iyisini bilir...umarım en kısa zamanda dileklerimiz kabul olur...kendini üzme lütfennnn.....öncelikle sana bir şey olmasın...gerisi gelir...

Canim ne desem boş biliyorum ağla icini bosalt Cok zor biliyorum Cok Cok iyi anlıyorum ama Rabbim vermediyse bi bildigi vardır oyle dusunucez bir gun bizde anne olucaz yine de kendini toparlayinca habersiz bırakma bizi yaz

Candostum bu uzulme demek cok sacmalik olur herhalde....unutma rabbim hicbir kuluna kaldiramayacagi dert vermezmis....bende su an uzuntuden ne diyecegimi bilemiyorum....sende Allaha ema et ol...cok uzgunum...

Canım çok üzüldüm. Pek söyleyecek bişey yok ama sabır diliyorum sana. Rabbim bir gün hak ettiğini sana verecek inşallah. Şimdi herşeyi bırak dinlen.kafa dağıt.sana ne iyi gelecekse onu yap. Ağla zırla çığlık at rahatla.ama isyan etmeden. Allah'ın sevdiği kulusun ki bak senin daha çok dua etmeni istiyor. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım. Allah a emanet ol. Toparlanınca geri dönnn

merhaba ark. lar 13 yıllık evliyim erkek kısırlığı sperm sayı sı ve kalitesi çok düşük morfoloji sıfır ve yumurta rezerv azlığı ayrıca pıhtılaşmam var. 6 tüp denemesine hazırlanıyorum. Merkez olarak hepsinde farklı merkezlerde denedim 5.yi bahçeci umutta geçen yıl denedim trasnfer im eylülde oldu ve olumsuz du.6 denemeyi tekrar umutta düşünüyorum Ama ulun bey eşimin ameliyat olmasını istiyor.Emre bey de pek olumlu bakmıyor bende arada kaldım. daha öncede yumurta döllenmedi vs vs. benim sorunum gibi sorunlar yaşayan varmı merkez olarak çok memnun dum . Rabbim herkesin yardımcısı olsun bol bebişli günler inşallah

demaydemaycım rabbim kolaylık versin,gerçektten her ne kadar her türlü sonuca hazırlasakta kendimizi üzülmemek elde değil ben bunu 2 kere yaşadım bir 3.sünü yaşayacakmıyım bilemiyorum
hakkında hayırlısı buymuş güzelim biraz vücudun birazda kafan dinlensin inşallah bir kere daha denersin rabbim tevekkülden ayırmasın.

Demaydemay Rabbim sana sabir versin hayirsiz olacagina sagliksiz olacagina Rabbim hayirlisini versin dogru zamanda hayurlisiyla versin bende transfer icin sira bekliyorum ulun bey 1 tane transfer yapiyo o yeterli diyo kalan 3 unude 6. Gun donduracakmis yani yarin hevesim kirildi bastan beri iki istiyodum tabi bunada sukur

Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende yoldayım geliyorum merkeze. Transfer oldumu napıyosun şuan

Cnm sen hiç sıkıntı etme.embriyolar cok iyi demekki 4 de 4 blastokist evresine gelebilmis.super bir sayi.transfer edecekleri embriyo ya guven .simdiden hamileyim diye sevibebilirsin.bak goreceksin aysegul soylemisti dersin.optum seni

Canim benim bende üzüldüm simdi.hakkimizda hayirlisini istiyoruz her zaman demekki hayirlisi boyleymis bundada bi hayir vardir Rabbim yar ve yardimcin olsun canim cok zor biliyorum ama hepsi bizim icin iste duadan baska yapacak biseyimiz yok.kendini iyi hissedince yine yaz habersiz birakma bizi

Allah razı olsun Canim benim Saolasin dua et bana Çarşamba güzelce transferimde olsun sonuda pozitifli olsun insallah
hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız tüm bebiş isteyenlerle
Kizlar ne guzel bi gun yaaa hava miss ins sonuda guzel olacak 2,5 da transferim var dualarinizi esirgemeyin
DEMAYDEMAY kendimde seni goruyorum cicim ne bu naz bu niyaz kaprisli guzel sonucu bekliyoruz :)
hayırlı olsun canım transferin şimdi içindeler bebişlerin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

canım rabbim yardımcınız olsun emre beyde ulun bey kendi alanlarında en iyilerinden durumunuz biraz bize benziyor ve emre bey bize ameliyatın adını bile söyletmedi ulun beyle konuşsanız oda emre beyle bir istişare yapsa ortak bir karar verirler yada farklı bir tedavi uygularlar inşallah son denemen olur bu sefer bebişini alırsın kucağına
Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende yoldayım geliyorum merkeze. Transfer oldumu napıyosun şuan
umutlu gördünmü bebişini yada bebişlerinimi desek haber ver bizeee
çok var daha ya varya ölcem artık meraktan kasım ayından buyana sürekli ertelendi ya hayırlısı olsun valla allahım ilk ve son olarak yaşatsın tutsun inş.
duygucum tam 1 senedir olur olmadık engeller çıktı önüme bir türlü başlayamıyordum hep hayra yordum şimdi beklemedeyim inşallah senin beklemelerinde güzel sonuçlancak

Canim naptin transferin olmuştur simdi eve dondun mu nasıl gecti anlat bakalım biraz benimde gebelik asım oldu insallah şifa olur bebisim tutunur iyice çarşambayı bekliyorum bakalim

Geçmiş olsun Demaydemay. Hepimiz acınızı, üzüntünüzü anlıyoruz. Evlat özlemi çekmek bir yana bu süreçte evliliklerimiz de sınanıyor. Şimdi tut eşinin elini sıkı sıkı. Derin bir nefes al. Bir çok insanın düşünmeye cesaret edemeyeceği yollardan, birlikte geçtiniz. Yağmur, çamur demediniz, koştunuz, uğraştınız, çabaladınız. Birlikte sevinip birlikte üzüldünüz. Bu macera (senin söylediğine göre) bitti. Evliliğiniz de, kişilikleriniz de yaşadıklarınızla gelişti, yeni bir şekle girdi. Şimdi bu değişikliklerle yeni bir hayat yazma zamanı. Biraz dinlenin, üzüntünüzü yaşayın. Sonra birbirinizle olmanın tadını çıkarın.
Yaradan' ın her kuluna, her zaman söyleyecek son bir sözü vardır. İnşallah size de güzel bir son söz ayırmıştır...

çok var daha ya varya ölcem artık meraktan kasım ayından buyana sürekli ertelendi ya hayırlısı olsun valla allahım ilk ve son olarak yaşatsın tutsun inş.

Üzülme, ben sana yoldaş olurum. Ben de kasım ayından beri beklemedeyim. Devamlı yeni bir şey çıkıyor. Bir bebeğe razıyken dokuz doğuruyorum aylardır

Canim naptin transferin olmuştur simdi eve dondun mu nasıl gecti anlat bakalım biraz benimde gebelik asım oldu insallah şifa olur bebisim tutunur iyice çarşambayı bekliyorum bakalim

Oldu canim 1 tane transfer etti ulun bey onla sonuca ulasicaz dedi bakalim kalan 3 de yarin donduracaklar transfer oldugundan beri hungur hungur agliyorum ya mutlu olmam lazim olamiyorum tedavinin basindan beri duvar gibiydim dagildim psikolojim bozuldu esiminde morali bozuldu atti kendini sokaklara ins hersey guzel olcak

Canım çook üzüldüm.inan seni okuyunca hiç yazmayacaktım sonucu ama sonra düşündüm;ben burda okuduğum her mutlu habere sevindim,kötü habere üzüldüm.umutlandım yazılanları okudukça.onun için yazmak istedim.
ben 5 defa tedaviye başladım.birinde CA125 değerim diğerinde östrojen değeri yüksek çıktığı için transferim iptal edildi.3 kez transfer yapıldı.ilk ikisi tek embriyo idi ve maalesef 0 cıktı sonucum.ama bu defa Allah benimde yüzümü güldürdü.Binlerce kez sükürler olsun ki bugün bu sevinci banada yaşattı....
merkezi aradım.4 mart a randevu verdiler.devam edermi bilemem ama bu mutluluğuda yaşamak istiyorum.Allah ım emek veren herkese yaşatsın inşallah.Diyeceğim hepimizin türlü türlü problemleri var.bizler öpüşe koklaşa hamile kalabilen şanslı kadınlardan değiliz.ama buda bizim sınavımızmış demekki.Rabbim nasip etmeyeceği şeyi kulunun gönlüne düşürüpte dua ettirmezmiş.İnşallah bizde eninde sonunda alıcaz yavrularımızı kucağımıza.biraz daha sabır.....

Cnm sen hiç sıkıntı etme.embriyolar cok iyi demekki 4 de 4 blastokist evresine gelebilmis.super bir sayi.transfer edecekleri embriyo ya guven .simdiden hamileyim diye sevibebilirsin.bak goreceksin aysegul soylemisti dersin.optum seni

Kuzum agzndan bal danliyo inss hepimiz hamile kalicaz rabbim hayirlisiyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…