Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah'ım yaa neden böyle yapıyorsun mutlu ol bebişini büyüt içinde güzelce. Rabbim hayırlısı neyse onu verir merak etme sen. Bozma morali. Bak bana iki tane aynı kalitede transfer edildi ama sonuç ne. Birtanecik meleğim benimle. Rabbim hayırlısı neyse onu veriyor. :)

İki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Rabbimden hep hayırlısını istemiştim.
Birtanecik meleğim benimle.
Allah'ıma şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Niye böyle yapıyosun Canim mutlu ol bebisini aldın sıkı sıkı tutunur sana insallah onu duşun hic keyfini kaçırma eslerimizle mutluyuz Cok şükür bize destek oluyolar bundan güzeli var mi kendini topla hadi bana moral ol

Allah'ıma şükürler olsun

Gördün mu bebisini Canim nasıldı kalp atışını da duydun mu insallah saglicakla büyüsün bebisin. aynen oyle Canim nasip benim son iki tedavide ikişer tane iyi kalitede koyuldu nasip olmayınca olmuyo iste simdi tek var o insallah bana tutunur

Hayirli olsun canim rabbim ol derse olur 1 e2 ye takilma ulun beyin bir bildigi vardir.kenxinede bebisinede iyi bak keyfini cikar ayaklarini uzat yat......

İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bebişin tutunsun sana bu kez. Vakti zamanı gelince rabbim veriyor. Minnacık Bişi bebişim. :)
Kalp atışı 15 gün sonra inşallah canım.

Hayirli olsun canim rabbim ol derse olur 1 e2 ye takilma ulun beyin bir bildigi vardir.kenxinede bebisinede iyi bak keyfini cikar ayaklarini uzat yat......

Cok sagolun canlar simdi daha iyiyim modum dustu bende anlamadim iki istiyodum biri olmazsa biri tutar diye kabul etmedi ulun bey bi tane bizi. Sonuca goturecek cok iyi dedi sonra kalanlari bugun dondurmayacaklarmis 6. Gun demisler ama ya yarina bozulurlarsa buda tutmazsa elde var sifir o moralimi cok bozdu ne biliyim esimde sukretmiyosun diye kizinca aklim basima geldi hayirlisi
umutlu bi tane olsun bizim olsun saglikli olsun
Cansnsen biz bebisimle yattik seni bekliyos burdan dedikodu yapariz yAtmak sikici :)

Evt Canim bende sabirsizlaniyorum nebisine kavuşmak için yarında çabuk gecer öbür gun sizleyiz insallah :)

Canım rabbim nasip etmediyse 10 tanede koyulsa nafile. Hayırlısı olsun de gerisini Allah a bırak. Vakti geldiğinde rabbim güldürüyor yüzümüzü.
Aynen canım bir olsun benim olsun. :))
Rabbim sana da nasip edecek inşallah.
:)
Daha dur sen çoook dıkılacaksın :)) sonra gün sayacaksın.
Sen bugün kaçta çıktın merkezden? Seni gördümmü acaba

canım benimde 4.denemem olucak .ben biliyorum rabbimin bir bilfiği var biz bilmiyoruz.yapıcagımız şey sabır ve dua

canım söylenecek söz bulamıyorum (susgunum)

canım hayırlısı olsun rabbim kucagındada görmeyi nasip etsin

kızlar nasılsınız ben 2 haftadır giremiyodum fena grip oldum sonrada hastalıktan ses tellerim zedelenmiş hiç sesim çıkmıyodu konuşamıyodum bile 4 gün rapor aldım zaten doktor 4-5 gün konuşma yasağı koydu şimdi çok şükür iyiyim bu ayın 28 de rahim filmi çektirecegim sonraki mart adetimlede başlıyorum nasip olursa

Allah'ıma şükürler olsun
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah umutlu
canım moralini bozma ulun bey öyle dediyse vardır bir bildiği isterse hepsini transfer etsinler rabbim dilemedikçe olmaz rabbimden hayırlısını diliyorum senin için canım
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler verelim buraya heee olmadıysada pes etmeyelim mücadeleye devam diyelim

mrb kızlar size birşey soracam bu progestan iğnesinden sonra ben bi kötü oluyorum transferden öncede yaptırıyordum öyle birşey yoktu acaba iğnedenmi onuda bilmiyorum bugün akşam yemeğinden sonra çok afedersiniz çıkarma hissiyle banyoda aldım soluğu sonra soğuk soğuk terler boşalttım başımda arada bir dönüyor gibi bu ilaçların yan etkileri sanırım

bu arada kızlar transfer günü heyecandan sormaya unutmuştum bugün aradım umutu embriyolarım hangi kalite kaç hücreli diye o günkü embriyolog geldi telefona sizin bütün embriyolarınız 1. kalitedeydi transfer ettiklerimmiz 10 ve 8 hücreli donudurduklarımız 8 ve 7 hücreli dedi biraz daha umutlandım sanki öğrenmesemiydim keşke kafam karıştı çünkü ben kendimi daha çok olmayabilire hazırladığım için :26:
kızlar biz erkek infertilitesiyiz bende birşey yok şimdilik ve ilk defa tedavi öncesi eşim bir üroloğa emre beye gitti 2 ay ilaç tedavisi ve doğal ek besinler aldı ve embriyolarımızda bile farketti böyle problemi olan arkadaşlar mutlaka eşiniz emre beye görünsün derim

Igneden olabilir canim progestan vücuda gevseklik veriyomus halsizlik baş dönmesi bulanti normalmis.masallah embriyo larin iyiymiş transfer oldu sanırım senin insallah sana sımsıkı tutunurlar.
Bu seferki tedavi de bizde ilac kullandik esimle 3 ay bende pihti sorunu var sadece başka bisey yok cok şükür bizimde esimdeydi sorun emre beyin ilaclar işe yaradı bence bende sana katılıyorum sperm azligi ve kalite problemi olanlar muhakkak gorusmeli emre beyle.Rabbimde ol dedimi olur insallah

Aa sana hiç yakıştıramadim bu olumsuz düşünceleri sen artık bi anne adayisin kendine iyi bakman lazim kötü düşünmek yok bebiş de üzülür sonra hayirli olsun canim iyi dusun iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…