- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Oldu canim 1 tane transfer etti ulun beyonla sonuca ulasicaz dedi bakalim kalan 3 de yarin donduracaklar transfer oldugundan beri hungur hungur agliyorum ya mutlu olmam lazim olamiyorum tedavinin basindan beri duvar gibiydim dagildim psikolojim bozuldu esiminde morali bozuldu atti kendini sokaklara ins hersey guzel olcak
Oldu canim 1 tane transfer etti ulun beyonla sonuca ulasicaz dedi bakalim kalan 3 de yarin donduracaklar transfer oldugundan beri hungur hungur agliyorum ya mutlu olmam lazim olamiyorum tedavinin basindan beri duvar gibiydim dagildim psikolojim bozuldu esiminde morali bozuldu atti kendini sokaklara ins hersey guzel olcak
İki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Rabbimden hep hayırlısını istemiştim.
Birtanecik meleğim benimle.
Allah'ıma şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kızlar yarın sizlerden kimseler yok mu merkezde.....
Gördün mu bebisini Canim nasıldı kalp atışını da duydun mu insallah saglicakla büyüsün bebisin. aynen oyle Canim nasip benim son iki tedavide ikişer tane iyi kalitede koyuldu nasip olmayınca olmuyo iste simdi tek var o insallah bana tutunur
Yok Canim ben bugün gittim çarşamba ordayim bide
Niye böyle yapıyosun Canim mutlu ol bebisini aldın sıkı sıkı tutunur sana insallah onu duşun hic keyfini kaçırma eslerimizle mutluyuz Cok şükür bize destek oluyolar bundan güzeli var mi kendini topla hadi bana moral ol
Allah'ım yaa neden böyle yapıyorsun mutlu ol bebişini büyüt içinde güzelce. Rabbim hayırlısı neyse onu verir merak etme sen. Bozma morali. Bak bana iki tane aynı kalitede transfer edildi ama sonuç ne. Birtanecik meleğim benimle. Rabbim hayırlısı neyse onu veriyor. :)
Hayirli olsun canim rabbim ol derse olur 1 e2 ye takilma ulun beyin bir bildigi vardir.kenxinede bebisinede iyi bak keyfini cikar ayaklarini uzat yat......
Cok sagolun canlar simdi daha iyiyim modum dustu bende anlamadim iki istiyodum biri olmazsa biri tutar diye kabul etmedi ulun bey bi tane bizi. Sonuca goturecek cok iyi dedi sonra kalanlari bugun dondurmayacaklarmis 6. Gun demisler ama ya yarina bozulurlarsa buda tutmazsa elde var sifir o moralimi cok bozdune biliyim esimde sukretmiyosun diye kizinca aklim basima geldi hayirlisi
umutlu bi tane olsun bizim olsun saglikli olsun
Cansnsen biz bebisimle yattik seni bekliyos burdan dedikodu yapariz yAtmak sikici :)
Canım rabbim nasip etmediyse 10 tanede koyulsa nafile. Hayırlısı olsun de gerisini Allah a bırak. Vakti geldiğinde rabbim güldürüyor yüzümüzü.Cok sagolun canlar simdi daha iyiyim modum dustu bende anlamadim iki istiyodum biri olmazsa biri tutar diye kabul etmedi ulun bey bi tane bizi. Sonuca goturecek cok iyi dedi sonra kalanlari bugun dondurmayacaklarmis 6. Gun demisler ama ya yarina bozulurlarsa buda tutmazsa elde var sifir o moralimi cok bozdune biliyim esimde sukretmiyosun diye kizinca aklim basima geldi hayirlisi
Cansnsen biz bebisimle yattik seni bekliyos burdan dedikodu yapariz yAtmak sikici :)
Yoldayim canlar giderken düşünüyorum da ne kadar Cok çabalıyoruz ne kadar Cok istiyoruz git gel en ufak iyi haber bizi nasıl mutlu ediyo millet hamile kalıp 1 buçuk 2 ay olunca ogreniyo hamileliğini Bız ta yumurtanın oluşumundan döllenmesine her ayrıntısına uzulup seviniyoruz Rabbim bu yolda tüm emek verenlerin kalbine göre versin kucağını doldursun insallah bizim imtihanimizda buymuş diyip sabrettik insallah mükafatını alırız hepimiz duygulandimsizden benim için özel dua istiyorum bu benim 4. denemem olucak bir kez daha yıkılmak Cok acı olur bana insallah Rabbim sevindirir bu sefer.Allahim hayirliysa nasip et
yine olmadı,yine olmadıZAKKUM umarım senin tutunmuştur bebeğin,bende ne maddi ne de manevi güç kalmadı,soran arkadaşlarıma teşekkür ederim,bir müddet yazmıcam,sizi takip ediyor olucam ama,cupcakelove,cansen,alpinannesi,hafize ve özür dileyerek adını şu an hatırlamadığım arkadaşlar,umarım bu defa kader yüzünüze güler,ALLAHA EMANET OLUN.
Canım çook üzüldüm.inan seni okuyunca hiç yazmayacaktım sonucu ama sonra düşündüm;ben burda okuduğum her mutlu habere sevindim,kötü habere üzüldüm.umutlandım yazılanları okudukça.onun için yazmak istedim.
ben 5 defa tedaviye başladım.birinde CA125 değerim diğerinde östrojen değeri yüksek çıktığı için transferim iptal edildi.3 kez transfer yapıldı.ilk ikisi tek embriyo idi ve maalesef 0 cıktı sonucum.ama bu defa Allah benimde yüzümü güldürdü.Binlerce kez sükürler olsun ki bugün bu sevinci banada yaşattı....
merkezi aradım.4 mart a randevu verdiler.devam edermi bilemem ama bu mutluluğuda yaşamak istiyorum.Allah ım emek veren herkese yaşatsın inşallah.Diyeceğim hepimizin türlü türlü problemleri var.bizler öpüşe koklaşa hamile kalabilen şanslı kadınlardan değiliz.ama buda bizim sınavımızmış demekki.Rabbim nasip etmeyeceği şeyi kulunun gönlüne düşürüpte dua ettirmezmiş.İnşallah bizde eninde sonunda alıcaz yavrularımızı kucağımıza.biraz daha sabır.....
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah umutluİki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Rabbimden hep hayırlısını istemiştim.
Birtanecik meleğim benimle.
Allah'ıma şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canım moralini bozma ulun bey öyle dediyse vardır bir bildiği isterse hepsini transfer etsinler rabbim dilemedikçe olmaz rabbimden hayırlısını diliyorum senin için canımOldu canim 1 tane transfer etti ulun beyonla sonuca ulasicaz dedi bakalim kalan 3 de yarin donduracaklar transfer oldugundan beri hungur hungur agliyorum ya mutlu olmam lazim olamiyorum tedavinin basindan beri duvar gibiydim dagildim psikolojim bozuldu esiminde morali bozuldu atti kendini sokaklara ins hersey guzel olcak
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler verelim buraya heee olmadıysada pes etmeyelim mücadeleye devam diyelimCanım çook üzüldüm.inan seni okuyunca hiç yazmayacaktım sonucu ama sonra düşündüm;ben burda okuduğum her mutlu habere sevindim,kötü habere üzüldüm.umutlandım yazılanları okudukça.onun için yazmak istedim.
ben 5 defa tedaviye başladım.birinde CA125 değerim diğerinde östrojen değeri yüksek çıktığı için transferim iptal edildi.3 kez transfer yapıldı.ilk ikisi tek embriyo idi ve maalesef 0 cıktı sonucum.ama bu defa Allah benimde yüzümü güldürdü.Binlerce kez sükürler olsun ki bugün bu sevinci banada yaşattı....
merkezi aradım.4 mart a randevu verdiler.devam edermi bilemem ama bu mutluluğuda yaşamak istiyorum.Allah ım emek veren herkese yaşatsın inşallah.Diyeceğim hepimizin türlü türlü problemleri var.bizler öpüşe koklaşa hamile kalabilen şanslı kadınlardan değiliz.ama buda bizim sınavımızmış demekki.Rabbim nasip etmeyeceği şeyi kulunun gönlüne düşürüpte dua ettirmezmiş.İnşallah bizde eninde sonunda alıcaz yavrularımızı kucağımıza.biraz daha sabır.....
Üzülme, ben sana yoldaş olurum. Ben de kasım ayından beri beklemedeyim. Devamlı yeni bir şey çıkıyor. Bir bebeğe razıyken dokuz doğuruyorum aylardır
Igneden olabilir canim progestan vücuda gevseklik veriyomus halsizlik baş dönmesi bulanti normalmis.masallah embriyo larin iyiymiş transfer oldu sanırım senin insallah sana sımsıkı tutunurlar.mrb kızlar size birşey soracam bu progestan iğnesinden sonra ben bi kötü oluyorum transferden öncede yaptırıyordum öyle birşey yoktu acaba iğnedenmi onuda bilmiyorum bugün akşam yemeğinden sonra çok afedersiniz çıkarma hissiyle banyoda aldım soluğu sonra soğuk soğuk terler boşalttım başımda arada bir dönüyor gibi bu ilaçların yan etkileri sanırım
bu arada kızlar transfer günü heyecandan sormaya unutmuştum bugün aradım umutu embriyolarım hangi kalite kaç hücreli diye o günkü embriyolog geldi telefona sizin bütün embriyolarınız 1. kalitedeydi transfer ettiklerimmiz 10 ve 8 hücreli donudurduklarımız 8 ve 7 hücreli dedi biraz daha umutlandım sanki öğrenmesemiydim keşke kafam karıştı çünkü ben kendimi daha çok olmayabilire hazırladığım için :26:
kızlar biz erkek infertilitesiyiz bende birşey yok şimdilik ve ilk defa tedavi öncesi eşim bir üroloğa emre beye gitti 2 ay ilaç tedavisi ve doğal ek besinler aldı ve embriyolarımızda bile farketti böyle problemi olan arkadaşlar mutlaka eşiniz emre beye görünsün derim
Cok sagolun canlar simdi daha iyiyim modum dustu bende anlamadim iki istiyodum biri olmazsa biri tutar diye kabul etmedi ulun bey bi tane bizi. Sonuca goturecek cok iyi dedi sonra kalanlari bugun dondurmayacaklarmis 6. Gun demisler ama ya yarina bozulurlarsa buda tutmazsa elde var sifir o moralimi cok bozdune biliyim esimde sukretmiyosun diye kizinca aklim basima geldi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?