Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Rabbimden hep hayırlısını istemiştim.
Birtanecik meleğim benimle.
Allah'ıma şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bitane olsun bizim olsun canim sloganimiz bu :) bende gördüm bugün kuzumu baya büyümüş benimki Allahim burdaki arkadaslarimizada yasatsin insallah bu güzellikleri

Hımmm bende kullandım o zıkkım iğneyi :)) bende sadece kabızlık oldu veee iğnenin vurulduğu yerlere dokunamıyordum.yatarken sağa sola dönemiyordum. Üç dört gündür iğneyi kullanmıyorum daha yeni toparladı popişim. :))) ben 25 gün vuruldum son günlerde ilaç geri çıkıyordu o yüzden sabah akşam jele başladım. Allah yardımcın olsun.
Bitane olsun bizim olsun canim sloganimiz bu :) bende gördüm bugün kuzumu baya büyümüş benimki Allahim burdaki arkadaslarimizada yasatsin insallah bu güzellikleri

Evet canım tek olsun hayırlı sağlıklı olsun bizim olsun. Ben bugün itibariyle kendimi hamiş hissetmeye başladım canım. Meleğimi görünce rahatladım. :) kalp atışı 2 hafta sonra. Ama bir hafta sonra başka bi doktora giderim belki. Hem takip doktorumada karar vermiş olurum. Senin durumun ve bebişin durumu nasılmış canım?

Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan

Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan

Merhaba arkadaşım.
transferin oldu sanırım geçmişe bakamadım.
hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün.
kesinlikle hep aynı pozisyona yatma sağa sola dönebilirsin.
rahime kan akışı olsun .ben yüzüstü değil ama sağa sola yatmıştım hep aynı durmaa..
ben normalde kabız olmazdım ama transfer sonrası oldum maalesef.
ne yaparsam yapayım oldum.

Bende sana bisey sorucam canim iki embriyoyu hangi durumda koyuyo acwba senin yasin kac ben 32 yim bende sorun yok bizde iki istiyoruz ama olur mu bilmiyorum....transferin kacinci gunundesin

Allah'ıma şükürler olsun

cok sevindim senin adına gözün aydın darısı inş benim başıma zaman gecsede bende bebişimi görsem bizim hesaba göre 5.hafta bitti görebilicekmiyim bende keseyi kalp atışını duymadın dimi

Ayy allah senden razi olsun hep boyle kazik gibi yaticam sandim :) bugunde cikmazsam surup vermislerdi onu icicem bir tane transfer oldu bakalim hayirlisi herseyin :)

Günaydın Canim hemşireler soyluyolar zaten evde gezebilirsin saga sola yatabilirsin hep yatmakta iyi değil yat demiyolar zaten kendini incitme bisey yapma yeter. Jeli yaptın mi yürüyüş yapcan mi

Bulantin olacakmi bakalim olursa o zaman daha cok hissedersin hamisligi.bizim durumumuz da iyi buyumus bizim ufaklık :) 2 hafta sonra ense kalinligina bakilcakmis cok onemli demis esime insallah bi sorun cikmaz .bende kalp atisini keseden 2 hafta sonra duymustum erken gidip duymayinca panik yapiyo insan.paniklemezsen git bi doktora

transferin hayırlı olsun inş yüzün güler bence kendini cok kasma düşünme benim transferim olduğu gün yattım sadece diğer günler hep ayaktaydım hatta şileye gezmeye bile gittim ve suan hamileyim keseyi daha göremesemde tuvaletedede gec geçmezsen kabız olursun kayısı kompostosu kaynat iç test günün ne zaman

Bende sana bisey sorucam canim iki embriyoyu hangi durumda koyuyo acwba senin yasin kac ben 32 yim bende sorun yok bizde iki istiyoruz ama olur mu bilmiyorum....transferin kacinci gunundesin

Yasal olarak 35 yaş altındaki anne adaylarına 2 negatiften sonra çift embriyo konabiliyor. Ama yasaları bilmeyen, korkan bir doktor ya da kazanç peşindeki bir merkez, tek diye ısrar edebiliyor. Nette araştır, yönetmelik elinde olursa eğer diğer şartların da tutuyorsa senin talebini değerlendirmesi gerekir. Bir de işini bilenler tek diye ısrar ediyor. Çoğul gebelik istenmeyen bir durum aslında. Riskli gebelik sınıfına giriyor. Biz zaten nanemolla tipleriz, bir de çoğul gebelik olunca risk artıyor. Çift embriyo da çoğul gebelik ihtimali demek. O yüzden iyi düşünüp, doktordan net bilgiler alıp ona göre adım atmak en doğrusu. Çünkü özlemimiz ve çabamız o kadar büyük ki, bu uğurda sağlığımızı, hatta varlığımızı riske atmaya hazırız. Oysa mantıklı olan, tekil gebelik elde edip sağlıklı şekilde dünyaya getirmek...

Hayırlı olsun, almışsın emanetini Anlaşılan farketmeden bütün stresini transfere endekslemişsin. Adam çift te koysa ağlayacaktın sanki :) Şimdi toparlandın mı biraz. Yeterince üzdün yeğenimizi, şimdi biraz okşa, sev, hatta konuş onunla. Ki o da sana sıkı sıkı tutunsun.

Allah'ıma şükürler olsun

Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama senin transfer gününde ben de oradaydım. Laparoskopi için gelmiştim. Beni odaya alırken, birisini de başka bir odaya alıyorlardı. Saat 13:00 civarı. Hep o birisinin sen olduğunu düşündüm. O yüzden senin bebeğini ben de biraz sahiplendim. Allah, hayırla, sağlıkla, bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

Günaydın Canim hemşireler soyluyolar zaten evde gezebilirsin saga sola yatabilirsin hep yatmakta iyi değil yat demiyolar zaten kendini incitme bisey yapma yeter. Jeli yaptın mi yürüyüş yapcan mi

Canim yatmiyorum hep yuruyorum evin icinde aksam jelden sonra sokaga ciktik 15 dk yuruduk esimle benim kipirdamadan yatma gece olunca yatagin icinde kazik gibi yattim butun gece ki ben yuzustu dalarim uykuya esimde robokop gibisin nefes al arada diyo boyle kastim sag sol donmiyim diye yani :)
Annem hosaf kaynatti kayisi ictim posasini da ac karina yedim psikolojik ama hic gelen yok bakalim kahvaltidan sonra belki olur :) te Allahim ya gulesim geliyo halime aksam hemsirede bi batirdi totomdan topalliyorum bu arada sol kasigima sancilar giriyo arada diyorum bizimki icerde ugrasiyo inssss :)

Günaydın canım hadi bakalım ilk günü bitirdin hayırlı olsun.
Dün sorsaydın keşke boşa eziyet etmişsin kendine. İstediğin gibi yat hiç sakıncası yok ama ağır çok hızlı gönme. Zaten mecburi yürüşlerin var ilk 3 gün 15 er dakika. :) evde yürümek çok sıkıcı oluyor. Ben iğnemi yaptıracağım zaman jeli yapıp çıkıyordum erdeme gidip gelene kadar yürüyüş görevimde tamam oluyordu.bir taşta iki kuş. :)
Ben hiiiç iş yapmadım nerdeyse. Önden yemek yapmıştım. İlk günler ablam baktı bana sonraki günlerdede kayınvalidem yemek yapıp yolluyordu. Şimdi de pek bişi yapmıyom. Çamaşır Makinesini dolduruyor ben çalıştırıyorum eşim asıyor. 3 . Ayım dolana kadarda meleğim yorulmasın. :) işi gücü her şeyi boşver bi sen bide bebeğin mühim.
cok sevindim senin adına gözün aydın darısı inş benim başıma zaman gecsede bende bebişimi görsem bizim hesaba göre 5.hafta bitti görebilicekmiyim bende keseyi kalp atışını duymadın dimi
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. :)
Hayırlısıyla gördüm meleğimi. Kalp atışları 2 hafta sonra. Gördüm ya çok şükür. :)
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Maşallah size allah nazarlardan korusun sizi. :) hayırlısı olsun inşallah vakti zamanı gelince kucağında olsun inşallah.
Daha erkense boşa gidip üzmim kendimi o zaman . inşallah bulantım falan olmadan atlatırım. :)
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

Galiba oyle oldu canim butun stresimi dune sakladim heralde manyak ben tam gununu bulurum zaten.yalniz yukardaki yazilarin alpinannesine ilac oldu bana teselli buldum bsna tek koydugu icin. Su an daha iyiyim birsey hissedemiyorum daha umutlu olmak isterdim ama yavas yavas heralde :)

hayırlı olsun canım keseyi de görmüş rahatlamışsın ben kalp atışını taa 10. haftada duydum onuın için panik yapma yeterki sağlıklı olsun duymasan da ekranda dr gösteriyo bak burası kalbi atıyo işte filan diye

Saolasın canım inşallah hayırlısıyla gelsin. :)
Allah'ım Sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok daha önce anlatmadın canım.
Benim transfer cumartesi günü saat 2 den sonra oldu canım. Bende saat 2 ye doğru odaya çıktım. O gün sadece transfer hastalarını duydum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…