Bitane olsun bizim olsun canim sloganimiz bu :) bende gördüm bugün kuzumu baya büyümüş benimki Allahim burdaki arkadaslarimizada yasatsin insallah bu güzellikleriİki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Rabbimden hep hayırlısını istemiştim.
Birtanecik meleğim benimle.
Allah'ıma şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah umutlu
Amiiiiiin canım inşallah.hayırlısıyla sağlıcakla dünyaya gelir inşallah meleğim :))
Rabbim sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza bu mutlulu yaşatsın inşallah. :)
canım moralini bozma ulun bey öyle dediyse vardır bir bildiği isterse hepsini transfer etsinler rabbim dilemedikçe olmaz rabbimden hayırlısını diliyorum senin için canım
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler verelim buraya heee olmadıysada pes etmeyelim mücadeleye devam diyelim
Hımmm bende kullandım o zıkkım iğneyi :)) bende sadece kabızlık oldu veee iğnenin vurulduğu yerlere dokunamıyordum.yatarken sağa sola dönemiyordum. Üç dört gündür iğneyi kullanmıyorum daha yeni toparladı popişim. :))) ben 25 gün vuruldum son günlerde ilaç geri çıkıyordu o yüzden sabah akşam jele başladım. Allah yardımcın olsun.mrb kızlar size birşey soracam bu progestan iğnesinden sonra ben bi kötü oluyorum transferden öncede yaptırıyordum öyle birşey yoktu acaba iğnedenmi onuda bilmiyorum bugün akşam yemeğinden sonra çok afedersiniz çıkarma hissiyle banyoda aldım soluğu sonra soğuk soğuk terler boşalttım başımda arada bir dönüyor gibi bu ilaçların yan etkileri sanırım
bu arada kızlar transfer günü heyecandan sormaya unutmuştum bugün aradım umutu embriyolarım hangi kalite kaç hücreli diye o günkü embriyolog geldi telefona sizin bütün embriyolarınız 1. kalitedeydi transfer ettiklerimmiz 10 ve 8 hücreli donudurduklarımız 8 ve 7 hücreli dedi biraz daha umutlandım sanki öğrenmesemiydim keşke kafam karıştı çünkü ben kendimi daha çok olmayabilire hazırladığım için :26:
kızlar biz erkek infertilitesiyiz bende birşey yok şimdilik ve ilk defa tedavi öncesi eşim bir üroloğa emre beye gitti 2 ay ilaç tedavisi ve doğal ek besinler aldı ve embriyolarımızda bile farketti böyle problemi olan arkadaşlar mutlaka eşiniz emre beye görünsün derim
Bitane olsun bizim olsun canim sloganimiz bu :) bende gördüm bugün kuzumu baya büyümüş benimki Allahim burdaki arkadaslarimizada yasatsin insallah bu güzellikleri
Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan
mrb kızlar size birşey soracam bu progestan iğnesinden sonra ben bi kötü oluyorum transferden öncede yaptırıyordum öyle birşey yoktu acaba iğnedenmi onuda bilmiyorum bugün akşam yemeğinden sonra çok afedersiniz çıkarma hissiyle banyoda aldım soluğu sonra soğuk soğuk terler boşalttım başımda arada bir dönüyor gibi bu ilaçların yan etkileri sanırım
bu arada kızlar transfer günü heyecandan sormaya unutmuştum bugün aradım umutu embriyolarım hangi kalite kaç hücreli diye o günkü embriyolog geldi telefona sizin bütün embriyolarınız 1. kalitedeydi transfer ettiklerimmiz 10 ve 8 hücreli donudurduklarımız 8 ve 7 hücreli dedi biraz daha umutlandım sanki öğrenmesemiydim keşke kafam karıştı çünkü ben kendimi daha çok olmayabilire hazırladığım için :26:
kızlar biz erkek infertilitesiyiz bende birşey yok şimdilik ve ilk defa tedavi öncesi eşim bir üroloğa emre beye gitti 2 ay ilaç tedavisi ve doğal ek besinler aldı ve embriyolarımızda bile farketti böyle problemi olan arkadaşlar mutlaka eşiniz emre beye görünsün derim
İki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Allah'ıma şükürler olsun
Valla ya gerckten dokuz dgurduk çok korkuom bn ya son anda bişi çıkcak die
Merhaba arkadaşım.
transferin oldu sanırım geçmişe bakamadım.
hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün.
kesinlikle hep aynı pozisyona yatma sağa sola dönebilirsin.
rahime kan akışı olsun .ben yüzüstü değil ama sağa sola yatmıştım hep aynı durmaa..
ben normalde kabız olmazdım ama transfer sonrası oldum maalesef.
ne yaparsam yapayım oldum.
Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan
Hımmm bende kullandım o zıkkım iğneyi :)) bende sadece kabızlık oldu veee iğnenin vurulduğu yerlere dokunamıyordum.yatarken sağa sola dönemiyordum. Üç dört gündür iğneyi kullanmıyorum daha yeni toparladı popişim. :))) ben 25 gün vuruldum son günlerde ilaç geri çıkıyordu o yüzden sabah akşam jele başladım. Allah yardımcın olsun.
Evet canım tek olsun hayırlı sağlıklı olsun bizim olsun. Ben bugün itibariyle kendimi hamiş hissetmeye başladım canım. Meleğimi görünce rahatladım. :) kalp atışı 2 hafta sonra. Ama bir hafta sonra başka bi doktora giderim belki. Hem takip doktorumada karar vermiş olurum. Senin durumun ve bebişin durumu nasılmış canım?
Bende sana bisey sorucam canim iki embriyoyu hangi durumda koyuyo acwba senin yasin kac ben 32 yim bende sorun yok bizde iki istiyoruz ama olur mu bilmiyorum....transferin kacinci gunundesin
Oldu canim 1 tane transfer etti ulun beyonla sonuca ulasicaz dedi bakalim kalan 3 de yarin donduracaklar transfer oldugundan beri hungur hungur agliyorum ya mutlu olmam lazim olamiyorum tedavinin basindan beri duvar gibiydim dagildim psikolojim bozuldu esiminde morali bozuldu atti kendini sokaklara ins hersey guzel olcak
İki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Allah'ıma şükürler olsun
Günaydın Canim hemşireler soyluyolar zaten evde gezebilirsin saga sola yatabilirsin hep yatmakta iyi değil yat demiyolar zaten kendini incitme bisey yapma yeter. Jeli yaptın mi yürüyüş yapcan mi
Günaydın canım hadi bakalım ilk günü bitirdin hayırlı olsun.Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. :)cok sevindim senin adına gözün aydın darısı inş benim başıma zaman gecsede bende bebişimi görsem bizim hesaba göre 5.hafta bitti görebilicekmiyim bende keseyi kalp atışını duymadın dimi
Bulantin olacakmi bakalim olursa o zaman daha cok hissedersin hamisligi.bizim durumumuz da iyi buyumus bizim ufaklık :) 2 hafta sonra ense kalinligina bakilcakmis cok onemli demis esime insallah bi sorun cikmaz .bende kalp atisini keseden 2 hafta sonra duymustum erken gidip duymayinca panik yapiyo insan.paniklemezsen git bi doktora
Hayırlı olsun, almışsın emanetiniAnlaşılan farketmeden bütün stresini transfere endekslemişsin. Adam çift te koysa ağlayacaktın sanki :) Şimdi toparlandın mı biraz. Yeterince üzdün yeğenimizi, şimdi biraz okşa, sev, hatta konuş onunla. Ki o da sana sıkı sıkı tutunsun.
Günaydın canım hadi bakalım ilk günü bitirdin hayırlı olsun.
Dün sorsaydın keşke boşa eziyet etmişsin kendine. İstediğin gibi yat hiç sakıncası yok ama ağır çok hızlı gönme. Zaten mecburi yürüşlerin var ilk 3 gün 15 er dakika. :) evde yürümek çok sıkıcı oluyor. Ben iğnemi yaptıracağım zaman jeli yapıp çıkıyordum erdeme gidip gelene kadar yürüyüş görevimde tamam oluyordu.bir taşta iki kuş. :)
Ben hiiiç iş yapmadım nerdeyse. Önden yemek yapmıştım. İlk günler ablam baktı bana sonraki günlerdede kayınvalidem yemek yapıp yolluyordu. Şimdi de pek bişi yapmıyom. Çamaşır Makinesini dolduruyor ben çalıştırıyorum eşim asıyor. 3 . Ayım dolana kadarda meleğim yorulmasın. :) işi gücü her şeyi boşver bi sen bide bebeğin mühim.
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. :)
Hayırlısıyla gördüm meleğimi. Kalp atışları 2 hafta sonra. Gördüm ya çok şükür. :)
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah size allah nazarlardan korusun sizi. :) hayırlısı olsun inşallah vakti zamanı gelince kucağında olsun inşallah.
Daha erkense boşa gidip üzmim kendimi o zaman . inşallah bulantım falan olmadan atlatırım. :)
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama senin transfer gününde ben de oradaydım. Laparoskopi için gelmiştim. Beni odaya alırken, birisini de başka bir odaya alıyorlardı. Saat 13:00 civarı. Hep o birisinin sen olduğunu düşündüm. O yüzden senin bebeğini ben de biraz sahiplendim. Allah, hayırla, sağlıkla, bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?