Canim tabiki yan yatabilirsin soylemedilermi sana yazik butun gece nasil sirt ustu yatabildin ben hic yatamamda .yuz ustu yatma ama yan saga sola donebilirsin hatta donmelisin de bazen evde gezinama abartmadan 5 dk. kipirdamadan yatmak bebis icin iyi degil kan gitmez sonraGunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan
Canim yatmiyorum hep yuruyorum evin icinde aksam jelden sonra sokaga ciktik 15 dk yuruduk esimle benim kipirdamadan yatma gece olunca yatagin icindekazik gibi yattim butun gece ki ben yuzustu dalarim uykuya esimde robokop gibisin nefes al arada diyo boyle kastim sag sol donmiyim diye yani :)
Annem hosaf kaynatti kayisi ictim posasini da ac karina yedim psikolojik ama hic gelen yok bakalim kahvaltidan sonra belki olur :) te Allahim ya gulesim geliyo halime aksam hemsirede bi batirdi totomdan topalliyorum bu arada sol kasigima sancilar giriyo arada diyorum bizimki icerde ugrasiyo inssss :)
hayırlı olsun canım keseyi de görmüş rahatlamışsın ben kalp atışını taa 10. haftada duydum onuın için panik yapma yeterki sağlıklı olsun duymasan da ekranda dr gösteriyo bak burası kalbi atıyo işte filan diye
yine olmadı,yine olmadıZAKKUM umarım senin tutunmuştur bebeğin,bende ne maddi ne de manevi güç kalmadı,soran arkadaşlarıma teşekkür ederim,bir müddet yazmıcam,sizi takip ediyor olucam ama,cupcakelove,cansen,alpinannesi,hafize ve özür dileyerek adını şu an hatırlamadığım arkadaşlar,umarım bu defa kader yüzünüze güler,ALLAHA EMANET OLUN.
Canım çook üzüldüm.inan seni okuyunca hiç yazmayacaktım sonucu ama sonra düşündüm;ben burda okuduğum her mutlu habere sevindim,kötü habere üzüldüm.umutlandım yazılanları okudukça.onun için yazmak istedim.
ben 5 defa tedaviye başladım.birinde CA125 değerim diğerinde östrojen değeri yüksek çıktığı için transferim iptal edildi.3 kez transfer yapıldı.ilk ikisi tek embriyo idi ve maalesef 0 cıktı sonucum.ama bu defa Allah benimde yüzümü güldürdü.Binlerce kez sükürler olsun ki bugün bu sevinci banada yaşattı....
merkezi aradım.4 mart a randevu verdiler.devam edermi bilemem ama bu mutluluğuda yaşamak istiyorum.Allah ım emek veren herkese yaşatsın inşallah.Diyeceğim hepimizin türlü türlü problemleri var.bizler öpüşe koklaşa hamile kalabilen şanslı kadınlardan değiliz.ama buda bizim sınavımızmış demekki.Rabbim nasip etmeyeceği şeyi kulunun gönlüne düşürüpte dua ettirmezmiş.İnşallah bizde eninde sonunda alıcaz yavrularımızı kucağımıza.biraz daha sabır.....
Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan
İki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Rabbimden hep hayırlısını istemiştim.
Birtanecik meleğim benimle.
Allah'ıma şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Cnm çok şükür bebişini görmüşsün 9 ay boynca hiç bırakmaz inşallahhhh
demaydemaya o kadar çok üzüldümki dün buraya gelmek bile istemedimAllahım onada en kısa zaman da senin yaşadığın mutluluğu yaşar
Amiiiiiin canım Amiiiiiin.çok şükür allah herkese nasip etsin bize cok dua et bebeğini sağsalim kucakla inşallah
Ben bi ara yapmıştım liste ama Allah bilir kaçıncı sayfada. Bilgisayar varsa yap bi liste cicim :)ya kızlar ne dicem bi liste yapsak kim hamile kim belio kim transfer için gün sayıyo testi bekleyenler falan die ya negüsel olur ya
kızlarr liste için isim ve durum yazın yapım bakalım yapabilcemmi
canım benim bildiğim yasa gereği koşullar uygunsa 2 tane veriyorlar benim hem 3. denemem olduğu için hemde 35 yaşındayım diye ulun bey kendisi söyledi 2 tane diye şükürkü 4 tanede embriyom vardı nitekim diğer tedavilerimde tek kalmıştı istesekte 2.si yoktu senin durumun nedir probleminiz ne kaçıncı denemen? ama eğerki ulunbey tekde ısrar ediyorsa vardır bir bildiği canımBende sana bisey sorucam canim iki embriyoyu hangi durumda koyuyo acwba senin yasin kac ben 32 yim bende sorun yok bizde iki istiyoruz ama olur mu bilmiyorum....transferin kacinci gunundesin
ya kızlar ne dicem bi liste yapsak kim hamile kim belio kim transfer için gün sayıyo testi bekleyenler falan die ya negüsel olur ya
Canlar 2 tane dondurmuslar 6. Gun biri dayanmamis heralde yawrucumun gelip imza atmaniz gerekiyo demisler esime ne olaki imza acaba
Canlar 2 tane dondurmuslar 6. Gun biri dayanmamis heralde yawrucumun gelip imza atmaniz gerekiyo demisler esime ne olaki imza acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?