Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan
Canim tabiki yan yatabilirsin soylemedilermi sana yazik butun gece nasil sirt ustu yatabildin ben hic yatamamda .yuz ustu yatma ama yan saga sola donebilirsin hatta donmelisin de bazen evde gezinama abartmadan 5 dk. kipirdamadan yatmak bebis icin iyi degil kan gitmez sonra

Cok kasma kendini Canim hersey olacağına variyo inan bisey yapıp yapmamayla alakası yok sadece ağır seyler yapma stres yapma bebisine iyi bak büyüsün içerde :) bende dün yaptırdım umuttaki hemşire Cok hızlı yaptı kalçamı hissetmiyoum o derece fenayim Allahtan transferden sonra yok ignem

Saol canım çok şükür Gördüm. Allah'ım diğer bekleyişlerimde sabır versin inşallah. :)
Vakti zamanı gelince rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.panik yok tabi ulun dedesi çok iyi yerleşmiş dedi :))

Fıstığım dün yazını gördüm ama yazamadım bişi hatta şimdi bile yazmak zor geliyor ne diyeceğimi bilemedim allahım sana doğal yollardan en kısa zamanda bebişini nasip eder inşallahhh
Hayat mucizelerle dolu bi gün seninde allahın izniyle mucizen gelecek buraya öyle bi geleceksin ki hepimizi şaşırtacaksın ben buna inanıyorum

Cnm çok şükür bebişini görmüşsün 9 ay boynca hiç bırakmaz inşallahhhh
demaydemaya o kadar çok üzüldümki dün buraya gelmek bile istemedim Allahım onada en kısa zaman da senin yaşadığın mutluluğu yaşar

Son düzenleme:

Çok güzel yazmışsın cnm inşallah demaydemay okumuştur yazdıklarını
senin adınada çok sevindim sende baya sıkıntılar çekmişsin çok şükür bu sefer bebişin tutunmuş ömür boyu da seninle olur inşallahhh

Kizlar bazi dertlerinize derman olabilecek onerilerim var, insallah isinize yararlar. Ilk olarak igneden dolayi poposu cile ceken kizlara: coook tuzlu suyla kompres yapin, hatta tursu icin kullanilan iri tuz daha iyi olur. Kasiniz gevseyecektir, agriniz daha cabuk gececektir. Kabizlikla basi dertte olanlar icin de, ben kendimi bildim bileli boyle bir sorunla ugrastim ve en iyi sonuc veren tamamen dogal olan, psyllium denilen bitkiyi iceren kapsuller oldu. Gunde 3 defa yemeklerden yarim saat once bir tane icilir, her gun ayni saatte sonuc gosterir sorununuz hafifledikce kapsulleri sadece oglen yemeginden once kullanabilirsiniz.

Acil sifalar diliyorum!

Fıstık sen nasılsın? fazla takip edemiyorum buarala çok yoğunum yoğun olmakta hoşuma gidiyor evde kaldıkca sıkıntı basıyor ...
İnşallah sendede herşey yolundadır buarada ben cinsiyete hala erkek diyorum rüyamda görmüştüm bakalım doğrumu çıkacak

Gunaydin canlar bisi sorcam dun gece full sirt ustu attim korkudan hic donmedim ama belim felc totomda igneden felc ya soyle yan yatsak yada yuz ustu sorun olur mu acaba bide dun wc ye cikmadim cok korkuyorum kabizliktan

canıııım allah hayırlı etsin inşallah test günün çabucak gelsin vee mutlu haberler alalım kendine cok dikkat et iiyi beslen hep pozitif ol

İki embriyo transfer edilmişti biliyorsunuz.
Rabbimden hep hayırlısını istemiştim.
Birtanecik meleğim benimle.
Allah'ıma şükürler olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

çok şükür allah herkese nasip etsin bize cok dua et bebeğini sağsalim kucakla inşallah

ya kızlar ne dicem bi liste yapsak kim hamile kim belio kim transfer için gün sayıyo testi bekleyenler falan die ya negüsel olur ya

Bende çok üzüldüm demaydemaya
Yapacak bişi yok kısöeti gelmemiş henüz. Allah sabırlar versin
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin. :)
Zamanı gelince geliyor bebiş canım. Zamanı değilse naparsan yap gelmiyor.
Büyük Allah'ım sizede nasip edecek inşallah. Sabırla beklemek lazım.

çok şükür allah herkese nasip etsin bize cok dua et bebeğini sağsalim kucakla inşallah
Amiiiiiin canım Amiiiiiin.
Dua Ediyorum canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Annecikler bu sene bol olacak inşallah.
ya kızlar ne dicem bi liste yapsak kim hamile kim belio kim transfer için gün sayıyo testi bekleyenler falan die ya negüsel olur ya
Ben bi ara yapmıştım liste ama Allah bilir kaçıncı sayfada. Bilgisayar varsa yap bi liste cicim :)

Canlar 2 tane dondurmuslar 6. Gun biri dayanmamis heralde yawrucumun gelip imza atmaniz gerekiyo demisler esime ne olaki imza acaba

Bende sana bisey sorucam canim iki embriyoyu hangi durumda koyuyo acwba senin yasin kac ben 32 yim bende sorun yok bizde iki istiyoruz ama olur mu bilmiyorum....transferin kacinci gunundesin
canım benim bildiğim yasa gereği koşullar uygunsa 2 tane veriyorlar benim hem 3. denemem olduğu için hemde 35 yaşındayım diye ulun bey kendisi söyledi 2 tane diye şükürkü 4 tanede embriyom vardı nitekim diğer tedavilerimde tek kalmıştı istesekte 2.si yoktu senin durumun nedir probleminiz ne kaçıncı denemen? ama eğerki ulunbey tekde ısrar ediyorsa vardır bir bildiği canım transferimin 4. günüdeyim bu arada

aaa güzel fikir ben aranıza yeni katıldığım için bazı arkadaşların durumunu pek bilmiyorum hem fikir ediniriz hem kim hangi aşamada görmüş oluruz o zaman ben söyleyeyim bizim erkek infertilitesi sayı,hareket,morfoloji bu 3. denemem yaşım 35 test tarihim 26 şubat

Canlar 2 tane dondurmuslar 6. Gun biri dayanmamis heralde yawrucumun gelip imza atmaniz gerekiyo demisler esime ne olaki imza acaba

öncelikle hayırlı olsun dondurulmuşlaınız hafizecim bu imza bir tür anlaşma gibi birşey yani izin veriyorum tarzında bizimkilerini o gün dondurcakları için aynı gün eşim imzlamıştı

Müsait bi ara gider atarsın imza canım acelesi yok test gününe kadar atarsınız imza demişlerdi. Yawrularımızı dondura bilirsiniz imzası. :) benim 11 yumurtadan 8i döllendi 3 tane donduruldu. İçimdeki meleğim dünyaya gelsin biraz büyüsün inşallah kardeşlerinide alıcaz yanımıza :)) rabbim yüzünü güldürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…