- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Kizlar bazi dertlerinize derman olabilecek onerilerim var, insallah isinize yararlar. Ilk olarak igneden dolayi poposu cile ceken kizlara: coook tuzlu suyla kompres yapin, hatta tursu icin kullanilan iri tuz daha iyi olur. Kasiniz gevseyecektir, agriniz daha cabuk gececektir. Kabizlikla basi dertte olanlar icin de, ben kendimi bildim bileli boyle bir sorunla ugrastim ve en iyi sonuc veren tamamen dogal olan, psyllium denilen bitkiyi iceren kapsuller oldu. Gunde 3 defa yemeklerden yarim saat once bir tane icilir, her gun ayni saatte sonuc gosterirsorununuz hafifledikce kapsulleri sadece oglen yemeginden once kullanabilirsiniz.
Acil sifalar diliyorum!
Allah razı olsun bilgiler için. Şu kompres sıcak mı soğukmu. :)
umutlu yaşını merak ettim senin kaç yaşındasın
1980. Doğumluyum 1 eylülde 34 olucam inşallah
Sen?
Yok canım be o yollardan 6 yıl önce geçtim. :)bende 27 yaşındayım benle yaşıt olduğunu düşünmüştümde
Yok canım be o yollardan 6 yıl önce geçtim. :)
:):):) birsey sorucam ben jeli kullanıyorum hala 12.haftana kadar kullancaksın dedi ama ben yürüyüşe felen çıkmıyorum jeli kullandıktan sonra bir problem olurmu bazen parça parça ilaç düşüyor ama
Aaaaa olurmu yaaa etki göstermesi için en az 30 dk yürüyüş yapıcan sana bunu söylemedilermi. Allah korusun düşük olur. Ya nasıl yürümezsin. Ben iğneyi bıraktım sabah akşam jel kullanıyorum sabah 10 da kalkıyorum 30 dk yürüyüş yapıyorum bide aynı şekil akşam. Sen yürüyüş yapmamaya nasıl karar verdin yaaa aaaa çok şaşırdımmm kızzz
içim ferah dermişim:) ben çalışıyorum sabah kalkıyorum kullanıyorum hareket halindeyim zaten akşamda eve gidiyorum yürüyecek halim kalmıyor evinde içinde tur atıyorum içim sıkıldı şimdi yaa bugünden itibaren başlıyorum yürüyüşe
Galiba oyle oldu canim butun stresimi dune sakladim heralde manyak ben tam gununu bulurum zaten.yalniz yukardaki yazilarin alpinannesine ilac oldu bana teselli buldum bsna tek koydugu icin. Su an daha iyiyim birsey hissedemiyorum daha umutlu olmak isterdim ama yavas yavas heralde :)
içim ferah dermişim:) ben çalışıyorum sabah kalkıyorum kullanıyorum hareket halindeyim zaten akşamda eve gidiyorum yürüyecek halim kalmıyor evinde içinde tur atıyorum içim sıkıldı şimdi yaa bugünden itibaren başlıyorum yürüyüşe
Başla canım. Sen gün kaç kez jel kullanıyorsun. Akşam işyerinde yap jeli eve yürüyorsun madem yürüyüş çıkar aradan . Sana. Söylenmedimi yürüyüş. Hiç mi yürümedin yaw
Saolasın canım inşallah hayırlısıyla gelsin. :)
Allah'ım Sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok daha önce anlatmadın canım.
Benim transfer cumartesi günü saat 2 den sonra oldu canım. Bende saat 2 ye doğru odaya çıktım. O gün sadece transfer hastalarını duydum. :)
Panik yapma tabi. yürüşde yap ama ihmal etme. İlaç vücut ısındıkca emiliyormuş.
söylediler ama ben takmadım:) bugünden itibaren başlıyorum yarın saat sabah akşam kullanıyorum
Ahhh bide böle çok bilmiş olmasak. :)
30 dk yürüyüş yap. Ben bazen hava güzel olursa 1 saat yürüyorum ümraniye çarşıya yürüş güzel oluyor.dönüş için minibüse biniyorum :)) bu yürüyüşler sayesinde formumuzuda koruruz işte üç ay:))
:))Ben o saatte ayılmıştım. Benden sonra sana geldiği için daha da dikkatli davranmıştır Ulun beyBiz telefonda hep laparoskopi konuştuk, öyle ücret ödedik, işlem günü histeroskopi evrakları imzaladık, işlem de histeroskopiydi. Epey konuştuk Ulun Bey' le de. Sonra sadece kavram karışıklığı olduğunu farkettik. Sadece bakıp çıkınca hist. , bir şeyler çıkarınca lap. diyorlar. Neyse. Ulun Bey diken üstünde çıktı yanımızdan, bir daha da gelmedi O yüzden seninle iki kat dikkatli ilgilenmiş baksana
evet doğru diyorsun nasıl olsa 12.haftaya kadar kullancakmışım 6 haftam var yürüycem bu zamana kadar birsey olmamıştır dimi bebişime ya gerçi diyorum ya gönlüm ferahtı sen yürüyorum deyince bendemi yürüsem dedim hatta sey dediler yürüki enfeksiyona karsıda korusun zaten ben jelden inanılmaz sıkıldım kullanmak istemiyorum her kullandığımda korkuyorum
jeli kullandıktan sonra hemen yürümek lazım dimi 6 7 saat geçtikten sonra olmaz:):):) Allah büyük yaa birsey olmaz yürüycem artık 40 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?