:))
Allah razi olsun nedim :))
Adam çok yoğun ya soluk alamıyor dün çok yoğundu. Bi çok şeyi unuttum raporlarım vardı hep unuttum heyecandan artık bi dahaki sefere
Çok şükür sonuç güzel. Bundan sonrasına dikkat et. Dün hatta uluna dordum jelin alternatifi yokmu diye var ama bunun kadar etkili değil. Yürüş mühim dedi. Jele devam yaniii canım. Bu günden sonra dikkat et.
Allah'a emanet et bebişini. Bugün akşam itibariyle yürü. Şuan hamilesin sonuçta demekki sorun yok. Şimdi kan dolaşımıda mühim. Yürüyüş dengeler. İnşallah ilaçlarıda kafana göre bırakmadın?yürüyüş mühim mi dedi ayy ağlıycam artık ben hiç yürümedim yattım yürümedim yaa
Allah'a emanet et bebişini. Bugün akşam itibariyle yürü. Şuan hamilesin sonuçta demekki sorun yok. Şimdi kan dolaşımıda mühim. Yürüyüş dengeler. İnşallah ilaçlarıda kafana göre bırakmadın?
yok yok estrofomu içiyorum vitaminim var pardon bide coraspin onları içiyorum canım ben bu ilaç konularında cok rahatımdır takılmam hiç aklıma kötü birsey gelmedi jelde bile bazen parça parça düşüyor jel dediğim gibi ben jelden hoşlanmadım hatta bazı arkadaşlar burdan jel geri çıkıyor diyor yada yarısı gitti diyor benimde oluyor hiç takılmadım halada oluyor Allahım büyük ben üstüme düşen görevi yapıyım yürüyüm sabah akşam):
Benden çok az geri geliyor nasıl tarif edeyim iki yada üç tane yeşil mercimek kadar sildikce geliyor. En az 30 dk yürüyüş yaptım ben[/QUOT
benim bazen jeli kullanıyorum çıkarıyorum çubuğun ucuna parça parça yapışıyor dediğin gibi siliyorum geliyor jel ulun beye sorucam bakalım kızıcakmı :):)
Geçmiş olsun canımKızlar yarin transferim var ve ben Cok halsızım hastayim o kadar hasta olmadım tam gunünü buldu portakal bal zencefil hersey yaptım grip ilacida alıyorum insallah yarına kadar toparlarım bebisimi saglikla almak istiyorum
Yolunda canim dun gittik gordum yine büyümüş iste.isin garibi bende erkek hissediyorum aslinda kizlari cok seviyorum ve kizim olmasini cok isterim ama erkek gibi geliyo nedense nasip bakalim hayirli saglikli olsun bana yeterFıstık sen nasılsın? fazla takip edemiyorum buarala çok yoğunum yoğun olmakta hoşuma gidiyor evde kaldıkca sıkıntı basıyor ...
İnşallah sendede herşey yolundadır buarada ben cinsiyete hala erkek diyorum rüyamda görmüştüm bakalım doğrumu çıkacak
Kızlar yarin transferim var ve ben Cok halsızım hastayim o kadar hasta olmadım tam gunünü buldu portakal bal zencefil hersey yaptım grip ilacida alıyorum insallah yarına kadar toparlarım bebisimi saglikla almak istiyorum
Geçmiş olsun canım
İlaç alamıcaksın bi sor dicem ama gebelik aşısı yaptırdın mecbur transfer olacak. Transfer sonrası çok iyi bak kendin bol c vitamini kivi limon portakal. Doğal ilaçlar alıcan bal pekmez gibi. Biri bskarsa sana iyi olursun.
Yarın inşallah herşey Güzel olsun.
Ahh canim ya gecmis olsun bak simdi sicak sicak bi banyo yap sonrada yat terle kalk tekrar bi dus al bi corba ic hastaligi atacaksin ustunden yarinda bomba gibi olacaksin
Çok iyi bide tavuk kemiği kaynatıp bol limonlu tavuk suyuna şehriye çorbası iç. Ohh miss olursun. Transfer sonrası hemşire anlatmıştı öyle hapşırma aksırma ve öksürük bunlar öle zararlı değilmiş. Tek dikkat isteyen şey kabızlık. Ben o zaman çok ıkındım. Hemşire ıkınmayın dedi ama nerdee. Bide gaz işi var. :)) oyüzde hiççç dert değil hapşırma. Ben çook hapşurdum :))Saol Canim theraflu diye grip için ilaç var onu iciyorum sabah aksam bide doğal seyler ıhlamur bal katip karıştırıyorum hic bakmadığım kadar kendime bakıyorum insallah hapsirik olmazsa gerisini çekerim artık ne yapıyim :)
Allah razı olsun bilgiler için. Şu kompres sıcak mı soğukmu. :)
Çok iyi bide tavuk kemiği kaynatıp bol limonlu tavuk suyuna şehriye çorbası iç. Ohh miss olursun. Transfer sonrası hemşire anlatmıştı öyle hapşırma aksırma ve öksürük bunlar öle zararlı değilmiş. Tek dikkat isteyen şey kabızlık. Ben o zaman çok ıkındım. Hemşire ıkınmayın dedi ama nerdee. Bide gaz işi var. :)) oyüzde hiççç dert değil hapşırma. Ben çook hapşurdum :))
Merak etme vakti geldiyse rabbim onu sana verecek inşallah.güzel günler çok yakında
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canım. Kucağın dolsun inşallah. :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canım.Ay insallah Canim vakti zamani gelmiştir olur bu sefer senin kalbinin temizliğine inanıyorum bide yeni hamıştı dua et ne olur bugün bi arkadasımda doguma gitcek o da dua etcek insallah Rabbim nasip eder
Sicak olmasin ilik olabilir popon donmasin. Zaten vucut isisina geliyor o. Iri tuz kullanirsan hem daha kolay erir. Yararini gorusen bizi bilgilendir canim
:))
Allah razi olsun nedim :))
Adam çok yoğun ya soluk alamıyor dün çok yoğundu. Bi çok şeyi unuttum raporlarım vardı hep unuttum heyecandan artık bi dahaki sefere
Çok şükür sonuç güzel. Bundan sonrasına dikkat et. Dün hatta uluna dordum jelin alternatifi yokmu diye var ama bunun kadar etkili değil. Yürüş mühim dedi. Jele devam yaniii canım. Bu günden sonra dikkat et.
umutlu cok oluyorum ama:) birsey daha sorucam sana benim dün akşam özellikle sol kasığım alev gibi yandı resmen sendede oluyormu birde benim göğüsler hala acıyor elleyince heralde koca göğüslü olucam şimdiden büyüdüler:):)
Estağfurullah canım benim de kasıklarımda bazen ağrı oluyorda öle yanma olmuyor. Benim göğüslerde aynı durumda büyük ve acılı. :) ama eskiye göre çok iyi tabi.
Allah'ım onları bize nasip etti ya çok şükür daha ne isteriz. Benim isimler 3 yıldır belli canım.eskiye göre benimde iyi ama elleyince hala acıyor hersey bebişimiz için olsun acısın napalım hayırlısıyla kucağımıza alalım ben şimdiden isim bile düşünüyorum kız olursa erkek olursa diye beyaz zıbın bile aldım :):):)
allah'ım onları bize nasip etti ya çok şükür daha ne isteriz. Benim isimler 3 yıldır belli canım.
Ooo pc versiyonunu buldum kadınlar kulübünün yuppiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?