Canlar 2 tane dondurmuslar 6. Gun biri dayanmamis heralde yawrucumun gelip imza atmaniz gerekiyo demisler esime ne olaki imza acaba
Amiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun.allah herkesin gönlüne göre versin herkes erkek olucak dio bana ama benim içimden kız geciyor sağlıklı olsunda hamile kalmadan önce rüyamda hamile kadın görürdüm hep şimdide göremiyorum :) pc versiyonumu o ne:):)
Hay Allah razi olsun bende bulamiyodum bi türlü iyi oldu vallaAmiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun.
Cepten giriyorum hiç ifade kullanamıyordum yanlışlıkla full site yazan yere tıkladım. Şimdi pc ekranı nasılsa telefondada aynı.
Hay Allah razi olsun bende bulamiyodum bi türlü iyi oldu valla
Üzgünüm canım ya ben türkçe yasin okuyordum onda biile içim rahat etmiyordu hatalı okuyormuyum diye. Her çeviri yapana itimat edilmiyor. Şimdiden Allah kabul etsin canım.Kizlar kuran okumasini bilen varsa cuz cuz paylasip bu forumdaki herkes icin tedaviye baslayan sonuc bekleyen ve hamile kalip bebeklerini kucaklarina almalari icin
Hatim yapip dua edelim ne nersiniz.kuran okumasini bilenler hadi is basina:3
kızlarr liste için isim ve durum yazın yapım bakalım yapabilcemmi
Her şeyi göze alarak çıkıyoruz yola. Sonuç ne olursa olsun taşırız diyoruz. Sonra hayallerin peşinde dağılıyoruz. Umutlu ol ama hayalperest olma. İnşallah sıranız gelmiştir, sizler de alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza. Bakmaya doyamayacağınız yavrularınız olur...
Cnm benim tecrubelerime guven.4 embriyonun 3 unun 5 gune gelmesi , hatta kalan ikisininde 6 gune gelmesi 100 de yuz başarı. 6 gune gelmesi demek embriyolarin kabugundan cikmis rahme tutunacak son aşamaya gelmis olmasi demek.bu durum cok nadir oluyor sonucta labaratuar ortaminda. Birer sene arayla 3 unude alirsin kucagina.yas otuzalida dukkani kapatirsin 3 cocukla.
Gereksiz sitresler yapma yerinde olsam halay cekerim.
Benim 18-9 arası yumurta toplanirdi en fazla 3. Tanesi blastokist oluyordu.bu sayiya bile doktor iyi diyorsa seninki mukemmel otesi.4 de 3 superrrr yani.hadi simdi oyna:)))))))
arkadaşlar transferrden sonra neye göre o iğnelere devam ediliyorCok kasma kendini Canim hersey olacağına variyo inan bisey yapıp yapmamayla alakası yok sadece ağır seyler yapma stres yapma bebisine iyi bak büyüsün içerde :) bende dün yaptırdım umuttaki hemşire Cok hızlı yaptı kalçamı hissetmiyoum o derece fenayim Allahtan transferden sonra yok ignem
arkadaşlar transferrden sonra neye göre o iğnelere devam ediliyor
ben haa tamm canım ben pregon mu neydı onunla karıştırdım yani ben onu kullanıyorum şimdi daha sonra iğne de vereceklermi? göbeğim delik deşik oldu şimdiden ohhhhh....Herkese veriyolar canim sende hazir ol yagli progestanmidir nedir adi :) bana baska igne vermedi ama kan sulandirici ignede veriyorlar bazi kisilere bana coaspirin verdi sadece oda genetik tahlillerimde pihti cikmadi ondan vermemis olabilir :)
arkadaşlar transferrden sonra neye göre o iğnelere devam ediliyor
Kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne bebeğin seninle kalması için kullanılıyor.hep aynı iğneler sorun belirsizse ve genetik testleri yapılmadıysa.Bu iğneler var tabi bu benim bildiğim.
sorun derken infertilite sebebimi.....umutlucum
teşekkür ederim bilgileriniçin canım benim ilk olduğundan sudan çıkmış balık gibiyim...göbeğim mosmor oldu şimdiden ama yinede çok şükür canım ben etrafımda maddi durumdan dolayı tedaviye gelemeyenleri gördükten sonra sade şükrediyorum..umarım sonuç ii olur bu umutla yola çıktık...ama bu heyecanı yaşamak bile bence çok güzel bir şey çok şükür....senin adına da çok sevindim...rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun......canım bana genetik testleri yapıldı (2 negatifim olduğu için)çok şükür bişey çıkmadı.Pıhtılaşmada yok.ama cleaxane,progestan,corasprin,estrofem,clinone...hepsini tekrar verdi Ulun bey.Pıhtılaşma yokki genemi kan sulandırıcı yapıcam dediğimde(çünkü göbeğim mosmor oluyor her seferinde) tedbiren dedi.sonuçta 3. deneme riske atamayız dedi.şükür ki sonucum pozitif çıktı.Önce Allah a sonra dr beye güveniyorum açıkçası.onun için bişey veriyosa vardır bi bildiği boşver.biz üstümüze düşeni yapıp ilaçları düzenli kullanalım.Olmazsa allah ın takdiri ne yapalım...
teşekkür ederim bilgileriniçin canım benim ilk olduğundan sudan çıkmış balık gibiyim...göbeğim mosmor oldu şimdiden ama yinede çok şükür canım ben etrafımda maddi durumdan dolayı tedaviye gelemeyenleri gördükten sonra sade şükrediyorum..umarım sonuç ii olur bu umutla yola çıktık...ama bu heyecanı yaşamak bile bence çok güzel bir şey çok şükür....senin adına da çok sevindim...rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun......
teşekkür ederim bilgileriniçin canım benim ilk olduğundan sudan çıkmış balık gibiyim...göbeğim mosmor oldu şimdiden ama yinede çok şükür canım ben etrafımda maddi durumdan dolayı tedaviye gelemeyenleri gördükten sonra sade şükrediyorum..umarım sonuç ii olur bu umutla yola çıktık...ama bu heyecanı yaşamak bile bence çok güzel bir şey çok şükür....senin adına da çok sevindim...rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun......
sorun derken infertilite sebebimi.....umutlucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?