Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canlar 2 tane dondurmuslar 6. Gun biri dayanmamis heralde yawrucumun gelip imza atmaniz gerekiyo demisler esime ne olaki imza acaba

Cnm benim tecrubelerime guven.4 embriyonun 3 unun 5 gune gelmesi , hatta kalan ikisininde 6 gune gelmesi 100 de yuz başarı. 6 gune gelmesi demek embriyolarin kabugundan cikmis rahme tutunacak son aşamaya gelmis olmasi demek.bu durum cok nadir oluyor sonucta labaratuar ortaminda. Birer sene arayla 3 unude alirsin kucagina.yas otuzalida dukkani kapatirsin 3 cocukla.
Gereksiz sitresler yapma yerinde olsam halay cekerim.
Benim 18-9 arası yumurta toplanirdi en fazla 3. Tanesi blastokist oluyordu.bu sayiya bile doktor iyi diyorsa seninki mukemmel otesi.4 de 3 superrrr yani.hadi simdi oyna:)))))))

Amiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun.
Cepten giriyorum hiç ifade kullanamıyordum yanlışlıkla full site yazan yere tıkladım. Şimdi pc ekranı nasılsa telefondada aynı.

Kizlar kuran okumasini bilen varsa cuz cuz paylasip bu forumdaki herkes icin tedaviye baslayan sonuc bekleyen ve hamile kalip bebeklerini kucaklarina almalari icin
Hatim yapip dua edelim ne nersiniz.kuran okumasini bilenler hadi is basina:3

Kizlar kuran okumasini bilen varsa cuz cuz paylasip bu forumdaki herkes icin tedaviye baslayan sonuc bekleyen ve hamile kalip bebeklerini kucaklarina almalari icin
Hatim yapip dua edelim ne nersiniz.kuran okumasini bilenler hadi is basina:3
Üzgünüm canım ya ben türkçe yasin okuyordum onda biile içim rahat etmiyordu hatalı okuyormuyum diye. Her çeviri yapana itimat edilmiyor. Şimdiden Allah kabul etsin canım.:26:

kızlarr liste için isim ve durum yazın yapım bakalım yapabilcemmi

isim :aycen
Sorun - yumurta kalitesi ve sprem
Kaçıncı deneme -4. deneme
Dr - tam belli değil ama büyük bir ihtimalle ulun uluğ

aminnnnnnnn

Haha deli kiz sen beni guldurdun Allahta seni guldursun :)) insallah canim bi tanecik saglikli hayirli bi evladim olsun ona raziyim senin gonlunden 3 tane kopmus Allah razi olsun :) bu arada bende kuran okumayi unuttum turkceden okuyorum turkceden derseniz okurum ya da yasin okuyup adayabiliriz yada salavat cekebiliriz

arkadaşlar transferrden sonra neye göre o iğnelere devam ediliyor

Herkese veriyolar canim sende hazir ol yagli progestanmidir nedir adi :) bana baska igne vermedi ama kan sulandirici ignede veriyorlar bazi kisilere bana coaspirin verdi sadece oda genetik tahlillerimde pihti cikmadi ondan vermemis olabilir :)

Herkese veriyolar canim sende hazir ol yagli progestanmidir nedir adi :) bana baska igne vermedi ama kan sulandirici ignede veriyorlar bazi kisilere bana coaspirin verdi sadece oda genetik tahlillerimde pihti cikmadi ondan vermemis olabilir :)
ben haa tamm canım ben pregon mu neydı onunla karıştırdım yani ben onu kullanıyorum şimdi daha sonra iğne de vereceklermi? göbeğim delik deşik oldu şimdiden ohhhhh....

Kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne bebeğin seninle kalması için kullanılıyor.hep aynı iğneler sorun belirsizse ve genetik testleri yapılmadıysa.Bu iğneler var tabi bu benim bildiğim.

sorun derken infertilite sebebimi.....umutlucum

canım bana genetik testleri yapıldı (2 negatifim olduğu için)çok şükür bişey çıkmadı.Pıhtılaşmada yok.ama cleaxane,progestan,corasprin,estrofem,clinone...hepsini tekrar verdi Ulun bey.Pıhtılaşma yokki genemi kan sulandırıcı yapıcam dediğimde(çünkü göbeğim mosmor oluyor her seferinde) tedbiren dedi.sonuçta 3. deneme riske atamayız dedi.şükür ki sonucum pozitif çıktı.Önce Allah a sonra dr beye güveniyorum açıkçası.onun için bişey veriyosa vardır bi bildiği boşver.biz üstümüze düşeni yapıp ilaçları düzenli kullanalım.Olmazsa allah ın takdiri ne yapalım...

teşekkür ederim bilgileriniçin canım benim ilk olduğundan sudan çıkmış balık gibiyim...göbeğim mosmor oldu şimdiden ama yinede çok şükür canım ben etrafımda maddi durumdan dolayı tedaviye gelemeyenleri gördükten sonra sade şükrediyorum..umarım sonuç ii olur bu umutla yola çıktık...ama bu heyecanı yaşamak bile bence çok güzel bir şey çok şükür....senin adına da çok sevindim...rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun......

Iyi geceler canm bende senin gibiyim ilk olunca cok heyecanli oluyo galiba benim bir oglum var onun icin devlet bize rapor vermiyo yani hersey bizden onu icinde buyuk ihtimalle ilk ve son deneyimim olur insallah.....benim 9 tane donmus yavrum var bakalim hangisi kismet olucak....yumurtalar toplanali 10gun oldu adetle baslicaz insallah.rabbim hepimizin yuzunu guldursun...

Sen ablanı geride bırakır mısın tedavide? Hadi bakalım, ben başlayınca sen de bana anlatacaksın hangi iğne nereye, kim ne kadar, transfer mi, dondurma mı? Yürü şimdi önden önden. Daha dur, kal, sonucun netleşsin, asıl o zaman sıkıştıracağım seni tenhalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…