Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar şu kan sulandırıcı iğneyi morartarak vuruyosanız morartmadan yapmayı anlatabilirim.bilmeyenlere tabi

canım enerjine hayranım .benim içinde zahmet olmazsa bir şeyler söyle

Zahmet ne demek, elbette söylerim.
Öncelikle hayatında seni üzen şeylerin hepsini bir kenara bırak. Hatta kısmen eşini bile. Senin bir amacın var ve üzüntü kaynakları yolundaki engeller. Üstlerinden atlamak istediğinde seni aşağı çekmeye çalışıyorlar ya. Hiç bulaşma. Gerekiyorsa yolunu değiştir. Gerekiyorsa 'he' de, yine kendi yolundan yürü. Eşin bazen senin duygularına yetişmekte zorlanıyor ya. Aslında o da kendi içinde teselli arıyor. Sana kapanmış gibi görünmesi ondan. Sevgini esirgeme, kızma. Ama onu teselli edeceğim derken kendini de unutma... Stresini atmak için çok bir şey yapmıyorsun sanırım. İçinde biriken şeyler var. Özellikle karnının alt kısımlarında. Bazen gaz sıkışması, bazen ağrı, bazen karıncalanma gibi. Bağırman gerek sanki. Derin nefesler alıp aynı derinlikte çığlık atmak iyi gelecek. Onu yapamazsan doğum nefeslerini taklit et. Önce yavaş, sonra hızlı ve diyaframdan. Bir de nane limon iç hergün. Günde iki bardak yeter. Şeker yok. Balla tatlandırabilirsin. Ve yoğurt. Her gün, bir kase. Mümkünse ev yoğurdu. Biraz beslenme sorunu mu var? Geçiştirilen öğünler, az sebze - meyve, düzensiz zamanlarda beslenme? Biraz dikkat... Bir gün belirle. Mutluluk günü yap o günü. Kendine bir hediye al, seni mutlu edecek bir şeyler yap, sevdiğin bir yere git... O gün hiç bir şeyin seni üzmesine, kırmasına, yaralamasına izin verme. Negatif olma ihtimali olan hiç bir şeyi o güne alma. Tarihi yaz bir kenara ve düzenli olarak yaşa. Ayda bir, üç ayda bir, senede bir... Ama hep belirli aralıklarla. Her seferinde daha da güçlendiğini, hayata karşı daha da sağlam durduğunu farkedeceksin. Bir de zihninde yap benzer bir şeyi. Nasıl desem? Mesela eşimin kafasında kara kutusu vardır, bütün üzüntü, sıkıntı, olumsuz kişi, olay vs. o kutunun içine atar. Onu da bazen denize döktüğünü hayal eder, bazen akarsuya, bazen de klozete. Çeker sifonu, çıkarır hayatından.
Bebek mi? Allah, bu yolda hepimizin yardımcısı olsun, sana bir kız yakışırdı bence...

Allah yüzünüzü güldürsün. Çok bir şey kalmamış bebeğini almana.

Kızlar yarin transferim var ve ben Cok halsızım hastayim o kadar hasta olmadım tam gunünü buldu portakal bal zencefil hersey yaptım grip ilacida alıyorum insallah yarına kadar toparlarım bebisimi saglikla almak istiyorum

Geçmiş olsun cnm allahın izniyle bişi olmaz erkenden önlem almışsın portakal bal şifa olur inşallahhh
transferinde hayırlı bebişli olur inşallah

Amiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun.
Cepten giriyorum hiç ifade kullanamıyordum yanlışlıkla full site yazan yere tıkladım. Şimdi pc ekranı nasılsa telefondada aynı.

Cnm keşke bana söyleseydin ben sana tarif ederdim bende hep cep ve ipad den giriyorum

Son düzenleme:
Kızlar şu kan sulandırıcı iğneyi morartarak vuruyosanız morartmadan yapmayı anlatabilirim.bilmeyenlere tabi

günaydın nasılsın yürüyüşe başladım akşam yürüdüm 40 dk sabah sadece 20 dk yürüyebildim malum işe saatimde gelebilmek için:) ulun beyin yanına giderken hediye götürdün mü ne yapmak lazım hediye derken tatlı pasta gibi ne götürsem diye düşünüyorum da teşekkür için:)

Cupcakelove gunaydinnn ozlettin kendini naptin tedaviyi baslayacak misin bu arada telden full site yapinca yazmasi cok zor oluyo yaw

Bende özledim cnm benim fazla buraya gelemiyorum buaralar yoğunum misafirim çok geliyor misafir olmadığı zaman ben bi yerlere gidiyorum kafamı dağıtıyorum
Normalde mart başı gibi tedaviye başlamayı düşünüyordum ama mart sonu gibi kayınbiraderin düğünü var eşim bişi olmaz tedaviye başlayalım diyor ama ne bilim ben korkuyorum bişi olur diye:26: Büyük bi ihtimal nisan gibi tedavi olurum hayırlısı demekten başka carem yok
Cnm seninde transferin olmuş inşallah allahın izniyle pozitif sonuç alırsın ben burada olumsuz bişi okuyunca çok üzülüyorum kimsenin canı yanmasa keşke Demaydemaya da o kadar çok üzüldümki anlatamam hepimizin yüzü güler inşallah
Buarada test günün ne zaman cnm :26: Beni düşündüğün için de teşekkür ederim

Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer yağmura saygın varsa; seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır...!

hayırlısı canım ben de dün kontrole gittim her şey yolunda dedi cuma günü gidecem tekrar yumurta toplama gününe karar verilecek....biz rapor aldık şükür..o konuda sıkıntı yaşamadık...3 günde aldık....inşallah hepimiz için ii olur...senin transferi neden ertelediler..

Anlat bakim umutlu...benim tedavime daha cok var (nisanda baslarim kismetse) ama her gun yeni birsey ogreniyorum sayenizde. Hatta sadece bu igne icin degil de baska ilaclar icin de puf noktalar varsa anlat lutfen.

DDD inşallah o güzel günleri birlikte paylaşacağız...sıkıştır istediğin kadar

Evet canım bizim sebepsiz infertilite ilk denemeydi bu tutmasaydı genetik testleri yapılacaktı. Arkadaş yazmış güzel de yazmış. İlk ve son tedavin olsun inşallah canım.

sağol canım inşallah..bizimki erkek infertilitesi...transferden sonra da çok ilaç kullanacağız anladığım kadarıyla...kalçadan iğneler var değil mi

Cnm keşke bana söyleseydin ben sana tarif ederdim bende hep cep ve ipad den giriyorum
Böyle olduğunu bilsem sormazmıydım. Pcden giriyosunuz sanıyordum. Neyseki bulduk
bende yürüyüş yapıyorum şuan. Hiç yürümemenden iyidir 20 dk yürümen
Hiç öyle bir şey düşünmedim. Neyi sever neyi sevmez kim bilir. Ben öyle bişey yapmam sanırım.

Son düzenleme:
sağol canım inşallah..bizimki erkek infertilitesi...transferden sonra da çok ilaç kullanacağız anladığım kadarıyla...kalçadan iğneler var değil mi
Allah yardımcın olsun canım. Üzgünüm ama candımıcı ilaçlar var sonucu alana kadar o ilaçlar eziyet gibi ama sonucu alınca eziyet bitiyor
Önceden yürüyüş eziyet gibiydi şimdi keyifini çıkarıyorum. Çünkü mecburuz

günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşalllah

İyiyiz tatli anne sen nasilsin bebis hazirliklari nasil gidiyo kiz cocuga cok guzel seyler var dukkani alasi geliyo insanin
Bende 2. Gundemiyim 3 te mi simdi bilmiyorum pazartesi oldu transfer :)
Yarin dus aliyim diyorum kuran okumak istiyorum soylemesi ayip doktor felan gordu gusul olmadan okumak istemiyorum banyo yapmayada korkuyorum oyle iste isimiz Allaha kaldi Rabbim nasip ederse olacak dua et bizede pilise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…