- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
canım enerjine hayranım .benim içinde zahmet olmazsa bir şeyler söyle
Iyi geceler canm bende senin gibiyim ilk olunca cok heyecanli oluyo galiba benim bir oglum var onun icin devlet bize rapor vermiyo yani hersey bizden onu icinde buyuk ihtimalle ilk ve son deneyimim olur insallah.....benim 9 tane donmus yavrum var bakalim hangisi kismet olucak....yumurtalar toplanali 10gun oldu adetle baslicaz insallah.rabbim hepimizin yuzunu guldursun...
Kızlar yarin transferim var ve ben Cok halsızım hastayim o kadar hasta olmadım tam gunünü buldu portakal bal zencefil hersey yaptım grip ilacida alıyorum insallah yarına kadar toparlarım bebisimi saglikla almak istiyorum
Amiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun.
Cepten giriyorum hiç ifade kullanamıyordum yanlışlıkla full site yazan yere tıkladım. Şimdi pc ekranı nasılsa telefondada aynı.
Cnm keşke bana söyleseydin ben sana tarif ederdim bende hep cep ve ipad den giriyorum
Kızlar şu kan sulandırıcı iğneyi morartarak vuruyosanız morartmadan yapmayı anlatabilirim.bilmeyenlere tabi
Cupcakelove gunaydinnn ozlettin kendini naptin tedaviyi baslayacak misin bu arada telden full site yapinca yazmasi cok zor oluyo yaw
Iyi geceler canm bende senin gibiyim ilk olunca cok heyecanli oluyo galiba benim bir oglum var onun icin devlet bize rapor vermiyo yani hersey bizden onu icinde buyuk ihtimalle ilk ve son deneyimim olur insallah.....benim 9 tane donmus yavrum var bakalim hangisi kismet olucak....yumurtalar toplanali 10gun oldu adetle baslicaz insallah.rabbim hepimizin yuzunu guldursun...
Kızlar şu kan sulandırıcı iğneyi morartarak vuruyosanız morartmadan yapmayı anlatabilirim.bilmeyenlere tabi
Sen ablanı geride bırakır mısın tedavide? Hadi bakalım, ben başlayınca sen de bana anlatacaksın hangi iğne nereye, kim ne kadar, transfer mi, dondurma mı? Yürü şimdi önden önden. Daha dur,kal, sonucun netleşsin, asıl o zaman sıkıştıracağım seni tenhalarda
Evet canım bizim sebepsiz infertilite ilk denemeydi bu tutmasaydı genetik testleri yapılacaktı. Arkadaş yazmış güzel de yazmış. İlk ve son tedavin olsun inşallah canım.
Böyle olduğunu bilsem sormazmıydım. Pcden giriyosunuz sanıyordum. Neyseki buldukCnm keşke bana söyleseydin ben sana tarif ederdim bende hep cep ve ipad den giriyorum
bende yürüyüş yapıyorum şuan. Hiç yürümemenden iyidir 20 dk yürümengünaydın nasılsın yürüyüşe başladım akşam yürüdüm 40 dk sabah sadece 20 dk yürüyebildim malum işe saatimde gelebilmek için:) ulun beyin yanına giderken hediye götürdün mü ne yapmak lazım hediye derken tatlı pasta gibi ne götürsem diye düşünüyorum da teşekkür için:)
Allah yardımcın olsun canım. Üzgünüm ama candımıcı ilaçlar var sonucu alana kadar o ilaçlar eziyet gibi ama sonucu alınca eziyet bitiyorsağol canım inşallah..bizimki erkek infertilitesi...transferden sonra da çok ilaç kullanacağız anladığım kadarıyla...kalçadan iğneler var değil mi
Kizlar 11 de transferim var yola çıkıyoruz insallah hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Teyzesi yesin o kuzuyu :) gelsin annesi can versin ona ins :)
Canim Allahtan diliyorum hepimizin yuzu gulsun ins sonuclarimiz poZitif olur
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?