- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Anlat bakim umutlu...benim tedavime daha cok var (nisanda baslarim kismetse) ama her gun yeni birsey ogreniyorum sayenizde. Hatta sadece bu igne icin degil de baska ilaclar icin de puf noktalar varsa anlat lutfen.
Bende özledim cnm benimfazla buraya gelemiyorum buaralar yoğunum misafirim çok geliyor misafir olmadığı zaman ben bi yerlere gidiyorum kafamı dağıtıyorum
Normalde mart başı gibi tedaviye başlamayı düşünüyordum ama mart sonu gibi kayınbiraderin düğünü var eşim bişi olmaz tedaviye başlayalım diyor ama ne bilim ben korkuyorum bişi olur diye:26: Büyük bi ihtimal nisan gibi tedavi olurum hayırlısı demekten başka carem yok
Cnm seninde transferin olmuş inşallah allahın izniyle pozitif sonuç alırsın ben burada olumsuz bişi okuyunca çok üzülüyorum kimsenin canı yanmasa keşkeDemaydemaya da o kadar çok üzüldümki anlatamam hepimizin yüzü güler inşallah
Buarada test günün ne zaman cnm :26: Beni düşündüğün için de teşekkür ederim
Hayirli olsun canim al bebisini gel aramiza insallah bu sefer anne olursunKizlar 11 de transferim var yola çıkıyoruz insallah hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Hayirli olsun canim al bebisini gel aramiza insallah bu sefer anne olursun
Kizlar 11 de transferim var yola çıkıyoruz insallah hakkımızda hayırlısı olsun insallah
umutlucum senin taktiğin nedir bilemem ama geçenki tedavimde göbeğimde beyaz yer kalmamıştı diyebilirim bu seferdeyse hiç morartı yok sadece iğne olduğum yerler minik kırmızılıklar var geçen sefere göre yapmamdaki tek fark diğerini ayakta yapıyordum bu seferkini prospektüsünü okudum yatarak yapıyorum belki o farkediyordur bu arada progestan iğnelerimde o kadar canımı acıtmıyor çok hafif diyebilirimKızlar şu kan sulandırıcı iğneyi morartarak vuruyosanız morartmadan yapmayı anlatabilirim.bilmeyenlere tabi
ayyy ne güzel hayırlı olsun canım sımsıkı tutnsun sana hiç bırakmasın seniKizlar 11 de transferim var yola çıkıyoruz insallah hakkımızda hayırlısı olsun insallah
bende bir kız çacuk hastasıyımİyiyiz tatli anne sen nasilsin bebis hazirliklari nasil gidiyo kiz cocuga cok guzel seyler var dukkani alasi geliyo insanin
Bende 2. Gundemiyim 3 te mi simdi bilmiyorum pazartesi oldu transfer :)
Yarin dus aliyim diyorum kuran okumak istiyorum soylemesi ayip doktor felan gordu gusul olmadan okumak istemiyorum banyo yapmayada korkuyorum oyle iste isimiz Allaha kaldi Rabbim nasip ederse olacak dua et bizede pilise
DDD inşallah o güzel günleri birlikte paylaşacağız...sıkıştır istediğin kadar
İyiyiz tatli anne sen nasilsin bebis hazirliklari nasil gidiyo kiz cocuga cok guzel seyler var dukkani alasi geliyo insanin
Bende 2. Gundemiyim 3 te mi simdi bilmiyorum pazartesi oldu transfer :)
Yarin dus aliyim diyorum kuran okumak istiyorum soylemesi ayip doktor felan gordu gusul olmadan okumak istemiyorum banyo yapmayada korkuyorum oyle iste isimiz Allaha kaldi Rabbim nasip ederse olacak dua et bizede pilise
Saolasin Canim insallah bebisim tutunur ulun bey hersey iyi duadan baska yapacak bisey yok bekliycez dedi bakalım alırlar transfere simdi kıdemli hastasin herseyi biliyosun Cok soru sorma dedi:)
Canlar aldım bebisimi yatıyoruz simdi bakalım insallah beni sever de tutunur fitilde verdiler rahim kasları için herhalde kendimi kasmış miyim artik ulun bey soylemid
hayırlı uğurlu olsun canım,o fitili banada verdiler hemşireyi biraz uğraştırsamda banada verdi adı endol olması lazım.Canlar aldım bebisimi yatıyoruz simdi bakalım insallah beni sever de tutunur fitilde verdiler rahim kasları için herhalde kendimi kasmış miyim artik ulun bey soylemid
inşallah hayırlısıyla bebişini al gel bana bişey dememişlerdi ama bende hiç birşey sormadım ne embriyoların kalitesi ne kaç hücreli oldukları hiç birini sormadım
Nasilmis embriyolar cnm.kacinci gun ve kac tane transfer ettiler bilgi alabildinmi.
Bu arada hatim icin sadece ikimiz variz cok zor olur bizim icin en az 6-7 kisi olsaydik iyiydi.simdi yasin okuyacam allah kabul ederse.gonlume seni alip dua edecegim.rabbim bu sefer yuzunu guldursun
Nasilmis embriyolar cnm.kacinci gun ve kac tane transfer ettiler bilgi alabildinmi.
Bu arada hatim icin sadece ikimiz variz cok zor olur bizim icin en az 6-7 kisi olsaydik iyiydi.simdi yasin okuyacam allah kabul ederse.gonlume seni alip dua edecegim.rabbim bu sefer yuzunu guldursun
hayırlı uğurlu olsun canım,o fitili banada verdiler hemşireyi biraz uğraştırsamda banada verdi adı endol olması lazım.
benimde hiç aklıma gelmemişti o an heyecandan hiç birşey gelmiyorki aklına daha sonra umudu aradım ve birebir embriyologla görüştüm tüm bilgileri vermişti
Allah razı olsun Canim Bilmiyorumki adını hemşire geldi esimi çıkardı fitil vercem dedi ulun bey oyle istemiş verdi oyle üste bunu da yasadıkRabbim kötü bisey yaşatmasın artık sevinelim hepimuz
banada transferden hemen sonra daha masadayken ulunbey hemşireye dedi 1 tane endol fitil verin diye ve şua ana kadar olan tüm işlemlerden daha zor geldi banada
Canlar aldım bebisimi yatıyoruz simdi bakalım insallah beni sever de tutunur fitilde verdiler rahim kasları için herhalde kendimi kasmış miyim artik ulun bey soylemid
banada transferden hemen sonra daha masadayken ulunbey hemşireye dedi 1 tane endol fitil verin diye ve şua ana kadar olan tüm işlemlerden daha zor geldi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?