Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Anlat bakim umutlu...benim tedavime daha cok var (nisanda baslarim kismetse) ama her gun yeni birsey ogreniyorum sayenizde. Hatta sadece bu igne icin degil de baska ilaclar icin de puf noktalar varsa anlat lutfen.

Canim sana tavsiyem tedaviye baslayana kadar hergun 2 tane incir ye bi avuc ceviz badem findik ne bulursan ye arada yogurda corek otu at kasikla tedaviye baslayinca kendini doktora birak onlar zaten gerekli dopingi veriyo :) ben birde her sabah esimle ari sutu bal polen karisimi yemistim birde hergun bir multiviramin al sigara iciyorsan birak bol bol yesillik yemeye calis ins kaliteli olur herseyin gerisi Allaha kalmis :)

Dagilsin dagilsin kAfa ohhh senin normal olcak ins gonulden diliyorum :)
Demaydemayin sinavi cok buyuk Rabbim sevindirecek onuda biliyorum daha zamani gelmedi sadece herkesin olsun yaa insallah

tünaydın kızlaaarrr bugün 5. günüm kaldı 7 gün kızlar birşey söyleyeyimmi çok acayip bence, tedavime başlayana kadar türlü türlü engeller çıktı önüme tam 1 seneyi buldu başlamam ama şimdi bekleme süremde dahil okadar çabuk geçiyorki zaman anlamıyorum bile tedaviye başlamadan önce o kadar yük geliyorduki anlatamam oysaki ara kontrollerimde taa evden koşuyoluna oradan ikitelli organizeye(başakşehire yakın)geliyordum hiç sıkılmadan geçti bu süreç sonu belki güzel belki değil ama ne olursa olsun biliyorumki hakkımda hayırlısı böyle

Kızlar şu kan sulandırıcı iğneyi morartarak vuruyosanız morartmadan yapmayı anlatabilirim.bilmeyenlere tabi
umutlucum senin taktiğin nedir bilemem ama geçenki tedavimde göbeğimde beyaz yer kalmamıştı diyebilirim bu seferdeyse hiç morartı yok sadece iğne olduğum yerler minik kırmızılıklar var geçen sefere göre yapmamdaki tek fark diğerini ayakta yapıyordum bu seferkini prospektüsünü okudum yatarak yapıyorum belki o farkediyordur bu arada progestan iğnelerimde o kadar canımı acıtmıyor çok hafif diyebilirim
Kizlar 11 de transferim var yola çıkıyoruz insallah hakkımızda hayırlısı olsun insallah
ayyy ne güzel hayırlı olsun canım sımsıkı tutnsun sana hiç bırakmasın seni
bende bir kız çacuk hastasıyım hele o kıyafetlere bitiyorum zaten,rabbim cümlemize hayırlısını nasip eder inşallah
ben ertesi gün akşamına banyo yapmıştım ama her zamankinden kısa tuttum tabi benimde niyetim gusülü tazelemkti namazıma başlamak için peki bir şey sorabilirmiyim banyo esnasında kullandığımız şampuan duş jeli filan zararı varmıdır acaba kokusubndan etkilenirmi embriyolar acaba :26:

Son düzenleme:

transfer gününü saymıyosun canım kısa bi duş abdest alır cıkarsın bişey olmaz allahın izniyle bol bol oku canım her duamda varsınız canım

bebek hazırlıkları da korka korka devam ediyo çok şükür baya ilerledim ama yine hep aklımda bişey olursa korkusu var bişeyler alınca anneme ablama göstermiyorum acele etme diyip duruyolar diye :)) ama dediğin gibi magazalara girince insan kendini tutamıyo komple alıp gidesim geliyo internette gezindiklerimi saymıyorum bile :)

Canlar aldım bebisimi yatıyoruz simdi bakalım insallah beni sever de tutunur fitilde verdiler rahim kasları için herhalde kendimi kasmış miyim artik ulun bey soylemid

Saolasin Canim insallah bebisim tutunur ulun bey hersey iyi duadan baska yapacak bisey yok bekliycez dedi bakalım alırlar transfere simdi kıdemli hastasin herseyi biliyosun Cok soru sorma dedi:)

inşallah hayırlısıyla bebişini al gel bana bişey dememişlerdi ama bende hiç birşey sormadım ne embriyoların kalitesi ne kaç hücreli oldukları hiç birini sormadım

Canlar aldım bebisimi yatıyoruz simdi bakalım insallah beni sever de tutunur fitilde verdiler rahim kasları için herhalde kendimi kasmış miyim artik ulun bey soylemid

Nasilmis embriyolar cnm.kacinci gun ve kac tane transfer ettiler bilgi alabildinmi.
Bu arada hatim icin sadece ikimiz variz cok zor olur bizim icin en az 6-7 kisi olsaydik iyiydi.simdi yasin okuyacam allah kabul ederse.gonlume seni alip dua edecegim.rabbim bu sefer yuzunu guldursun

hayırlı uğurlu olsun canım,o fitili banada verdiler hemşireyi biraz uğraştırsamda banada verdi adı endol olması lazım.
inşallah hayırlısıyla bebişini al gel bana bişey dememişlerdi ama bende hiç birşey sormadım ne embriyoların kalitesi ne kaç hücreli oldukları hiç birini sormadım

benimde hiç aklıma gelmemişti o an heyecandan hiç birşey gelmiyorki aklına daha sonra umudu aradım ve birebir embriyologla görüştüm tüm bilgileri vermişti

canım bende kur-an biliyorum ama bir başka hatim gurubum var ve bu tedavi döneminde okuyamadığım borçlarım var bende ancak 1 cüz alabilirim.

Canim bir tane kalmıştı 6. gun dondurulmus embriyo kalitesi iyi dedi embriyolog.Hatice hemşirede saba benzeyen kızın olsun dedi gördüm ultrasonda minicikti :) Allah razı oksun Canim insallah dualarımız kabul olur hepimizin yüzü guler

Allah razı olsun Canim Bilmiyorumki adını hemşire geldi esimi çıkardı fitil vercem dedi ulun bey oyle istemiş verdi oyle üste bunu da yasadık Rabbim kötü bisey yaşatmasın artık sevinelim hepimuz

Allah razı olsun Canim Bilmiyorumki adını hemşire geldi esimi çıkardı fitil vercem dedi ulun bey oyle istemiş verdi oyle üste bunu da yasadık Rabbim kötü bisey yaşatmasın artık sevinelim hepimuz

banada transferden hemen sonra daha masadayken ulunbey hemşireye dedi 1 tane endol fitil verin diye ve şua ana kadar olan tüm işlemlerden daha zor geldi banada

banada transferden hemen sonra daha masadayken ulunbey hemşireye dedi 1 tane endol fitil verin diye ve şua ana kadar olan tüm işlemlerden daha zor geldi banada

ooy evet sıkıntılıymış kendi kendine yapılamaz mı illa hemşirenin mi yapması gerekiyomuş

bende kendim hatim başlamıştım ama yine de cüz dağıtırsanız alırım kızlar

Hayırlısıyla almışsın bebeğini sonunda, gözünaydın. Başka hiç bir şeyin önemi yok şimdi. Yaşadığımız her şey onları kucaklayabilmek, mis kokularını duyabilmek için. 12 gün sonra da haberlerini duyur inşallah...

Evet Canim Cok utAnc verici ameliyathanede de embriyolog erkek her yerimi gordu alıştım gerçi ama Allahim bu son olsun daha düşürmesin bide dogum için gelelim sen test gunünü mu bekliyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…