Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin Canim aldım şükür insallah bu son olur o kadar uğraşmamıza deger Rabbim ne demişse o olacak buz elimizden geleni yaptik ol derse olur insallah hepimiz seviniriz yüzümüz güler ben hatice hemsireyede dedim bu sefer 2 gun erken yapcam içimden oyle geciyo diye sabret dedi ana napiyim ya çıkarsa 12. gun artmasını beklerim

Geç tutunma ihtimaline karşı 12 gün diyorlar. Çünkü tutunmadan 4 -5 gün sonra kanda çıkmaya başlıyor aslında. İlk üç gün içinde de tutunma gerçekleşirse 7 - 8 günde kanda çıkması lazım normalde. Ondan demiştir hemşire acele etme diye. Bazı durumlarda 2 gün değil, 2 saat bile önemli. Ama takılma sen bunlara. O minik boncuğun tadını çıkar...

Canlar aldım bebisimi yatıyoruz simdi bakalım insallah beni sever de tutunur fitilde verdiler rahim kasları için herhalde kendimi kasmış miyim artik ulun bey soylemid
Çok şükür bu günüde atlattın. Hayırlısıyla bebişin sa sıkı sıkı tutunsun inşallah.
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canım. Allah'ım yüzünü güldürsün canım

Çok şükür bu günüde atlattın. Hayırlısıyla bebişin sa sıkı sıkı tutunsun inşallah.
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canım. Allah'ım yüzünü güldürsün canım

Amiiiin Canim Amiiiin bunuda atlattık bu mutluluğu bile yasamak Cok guzel sonu guzel olsun insallah daha bisey istemem Rabbim mutlu etsin herkesi

Canlar aldım bebisimi yatıyoruz simdi bakalım insallah beni sever de tutunur fitilde verdiler rahim kasları için herhalde kendimi kasmış miyim artik ulun bey soylemid

Cansnsen al yatagini gel benim yanima :) cok sikildim simdi igneden geldim yAtmiyorum ben komsumuza tulbent oyaliyorum sikintidan bi taraftanda kaynana gelin seda sayana gelini izliyorum tam deli bu millet :)

hadi bakalım hayırlısı olsun annesine sıkıca tutunsun inşallah mutlu haber alalım kendine ii bak yeğenimizi üzme :)

Cansnsen al yatagini gel benim yanima :) cok sikildim simdi igneden geldim yAtmiyorum ben komsumuza tulbent oyaliyorum sikintidan bi taraftanda kaynana gelin seda sayana gelini izliyorum tam deli bu millet :)

Evet Canim beraber olsak keske zaman geçerdi çabuk tek sikiliyo insan bende gidip dinlencem bisey yapnmmiycam biraz nazlanalim di mi benimde yarın gelir kaynanam yanıma torununu merak etmiştir simdi sen napiyosun kendi evindemisin

Evet Canim beraber olsak keske zaman geçerdi çabuk tek sikiliyo insan bende gidip dinlencem bisey yapnmmiycam biraz nazlanalim di mi benimde yarın gelir kaynanam yanıma torununu merak etmiştir simdi sen napiyosun kendi evindemisin

Yok canim annemde kaliyorum evimde degilim annem bebek gibi bakiyo sagolsun :) kayinvalidem uzakta oturuyo gunde 3 posta konusuyoruz telde :)
Cansnsen sanki olcak bu sefer oyle hissediyorum sabah soyliycektim hatta bunun kizi olcak diye soylemedim bak hemsirede benle ayni fikirde kiz gelcek ins :)

ya ben daha adet olcam kontrole gtcem üstne kaç gün gecicek kimbilir zaman geçmio transfer olması için ya iiyce sabırsızlandım ben hatta sıkıldım

ya ben daha adet olcam kontrole gtcem üstne kaç gün gecicek kimbilir zaman geçmio transfer olması için ya iiyce sabırsızlandım ben hatta sıkıldım

Ben tüp bebeğe başlayalı neredeyse 1 sene oldu hep bi aksilik hep bi sorun çıktı tam martta ikinci tedaviye başlıcam dedim kayınbiraderin süpriz düğünü çıktı Nisanda da bi aksilik çıkmazsa şaşırmam Kısacası bende sıkıldım yoruldum

Ben kaynana gelin saçmalığını hiç izlemedim sadece bi ker bakayım dedim aman allahım insanlara yapmadığı işkence kalmadı 5 dkkdan fazla bakamadım allah akıl fikir versin diyeceğim ama allahım akıl fikir vermiş bunlar kullanmayı bilmiyor

Aynen valla millet kafayi yemis bende bakmiyorum Allah korusun cocugum benzer felan

Bizde esimle hep kızımız olcak diye konuşuyoruz Canim diyorum erkek olursa sürpriz olur o kadar odaklanmisiz kız olsun diye

Evet Canim Cok utAnc verici ameliyathanede de embriyolog erkek her yerimi gordu alıştım gerçi ama Allahim bu son olsun daha düşürmesin bide dogum için gelelim sen test gunünü mu bekliyosun canim
o kısmını hatırlamak bile istemiyorum ama ne yapalım herşey bebişler için,evet canım beklemedeyim 26 şubat test tarihim ama belki 24ünde yapabilirim 25inde işbaşı yapacam azçok ne var ne yok anlarım öyle işe başlarım diye düşünüyorum:26:

canım bende aynı senin gibiydim hep bir engel bir pürüz çıktı şu ay bu ay diye diye tam 1 sene sonra başlayabildim çoktan oldu bttide sonuna yaklaştım az daha sabır duygucum geç olsun güç olmasın

Benimde 3 Mart test gunüm bende 1 inde yaptırcam varsa 2 gun farketmez zaten bi deger çıkar hakkımızda herseyin hayırlısı oksun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…