Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar moralim çok bozuk kanamam var sanırım bebeğim gidiyor. Acil doktora gittim progestan iğne yaptılar ıki tane. Dua edin lütfen

Benimde 1 mart test tarihi bakalim rabbim ne gosterecek hic birsey hissetmiyorum hayirlisi diyorum

İnsallah 1 Mart bizim en mutlu gunümüz olucakk Canim hissedemeyiz ki biraz büyüsün o zaman görürüz hissetmeyi bulantılar bas dönmeleri şikayetler baslar insaaaaaallah ay ultrasonda izledim koyulurken minicik ya

Korkutma kendini canim dur panik yapma bisey olmamistir uluna mi gittin baktı mi Cok mu kanaman yoksa leke mi

Malesef lekelenme değil.baya geliyor malesef. Orkit dolduruyor. Ulun yoktu merkezde hem uzak merkez.yakında biyere gittim kese yerinde çok şükür ama kanama biterse iyi. Sadece coraspirini bıraktırdılar. Oksaparda kanı sulandırmıyormu niye devam ediyorum.offf çokk mutsuzum.

Dur canim hemen panik yapma yat uzan hic kalkma ayaklarinin altina yastik koy olmadi onu da kullanma insallah hic biseycik olmaz

Canim dur sakın ol ulun beyi cepten ara anlat rahatlatır seni gerekirse yarın gidersin bide ona igneyide söyle gerek yoksa kullanma önlem için herkese veriyolar onceden oyle degildi sadece pihtilasma olanlara veriliyodu

Canim önce sakin ol agrin varmi bel ve karin agrisi

Evet Canim Cok utAnc verici ameliyathanede de embriyolog erkek her yerimi gordu alıştım gerçi ama Allahim bu son olsun daha düşürmesin bide dogum için gelelim sen test gunünü mu bekliyosun canim

kızlarrr canlar takılmayın bunlara....ne güzel çoğu aşamayı geçmişsiniz darısı bizeee...o süreçlere gelelim de güzel güzel haberler verelim birbirimizeee...

ya ben daha adet olcam kontrole gtcem üstne kaç gün gecicek kimbilir zaman geçmio transfer olması için ya iiyce sabırsızlandım ben hatta sıkıldım

arkadaşımm geçen hafta ben de bu modtaydım..çok şükür geçti gitti tedavinin 7. gününü geçirdim bile inşallah zaman çabucak geçecek sen de başlayacaksın ve güzel şeyler olacakkk...

Dur canim hemen panik yapma yat uzan hic kalkma ayaklarinin altina yastik koy olmadi onu da kullanma insallah hic biseycik olmaz

Canim dur sakın ol ulun beyi cepten ara anlat rahatlatır seni gerekirse yarın gidersin bide ona igneyide söyle gerek yoksa kullanma önlem için herkese veriyolar onceden oyle degildi sadece pihtilasma olanlara veriliyodu
Ulaşamıyorumki uluna of açmıyor telini

Canim önce sakin ol agrin varmi bel ve karin agrisi
Karında çok az ağrı var bi de Üşüyorum.

Kızlar moralim çok bozuk kanamam var sanırım bebeğim gidiyor. Acil doktora gittim progestan iğne yaptılar ıki tane. Dua edin lütfen

canım korkma sakın ve sakin ol bol bol dinlen her şey yoluna girecek ii şeyler düşün...tv izle bir şeylerle ilgilen aklından çıkar iğnelerin de olmuş..sakın üzülme ve korkma bol bol dua ettt okii.....geçmiş olsun

Kuzum sakin ol su anki ruh halini anlayabiliyorum mudale edilmis ignede yapilmis ayaklarini yukari kaldir dinlen biraz gecicek Allahin izniyle
Biraz bekle gecmezse yeniden hastaneye gidersiniz ama aklina kotu seyler getirme gecicek Allaha sigin koruyacak melegini

Cnm doktora sordunmu kalp atışı gorunuyormu diye.7 haftalik olduysan duyamasanda gormen gerekir.yinede ihmal etme yarin ulun beye git mutlaka.cok gecmis olsun cok uzme kendini is olacagina varir.allah yardimcin olsun

canım hemen moralini bozma rabbimin yardımıyla atlatacaksın kanamayı inşallah senin için dua edicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…