- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Eh, sözümü de aldım, tutabilene aşkolsun şimdi. Gel 5 Mart gel...
Benimde 1 mart test tarihi bakalim rabbim ne gosterecek hic birsey hissetmiyorum hayirlisi diyorum
Korkutma kendini canim dur panik yapma bisey olmamistir uluna mi gittin baktı mi Cok mu kanaman yoksa leke miKızlar moralim çok bozuk kanamam var sanırım bebeğim gidiyor. Acil doktora gittim progestan iğne yaptılar ıki tane. Dua edin lütfen
Korkutma kendini canim dur panik yapma bisey olmamistir uluna mi gittin baktı mi Cok mu kanaman yoksa leke mi
Malesef lekelenme değil.baya geliyor malesef. Orkit dolduruyor. Ulun yoktu merkezde hem uzak merkez.yakında biyere gittim kese yerinde çok şükür ama kanama biterse iyi. Sadece coraspirini bıraktırdılar. Oksaparda kanı sulandırmıyormu niye devam ediyorum.offf çokk mutsuzum.
Malesef lekelenme değil.baya geliyor malesef. Orkit dolduruyor. Ulun yoktu merkezde hem uzak merkez.yakında biyere gittim kese yerinde çok şükür ama kanama biterse iyi. Sadece coraspirini bıraktırdılar. Oksaparda kanı sulandırmıyormu niye devam ediyorum.offf çokk mutsuzum.
Dur canim hemen panik yapma yat uzan hic kalkma ayaklarinin altina yastik koy olmadi onu da kullanma insallah hic biseycik olmaz
Canim önce sakin ol agrin varmi bel ve karin agrisiMalesef lekelenme değil.baya geliyor malesef. Orkit dolduruyor. Ulun yoktu merkezde hem uzak merkez.yakında biyere gittim kese yerinde çok şükür ama kanama biterse iyi. Sadece coraspirini bıraktırdılar. Oksaparda kanı sulandırmıyormu niye devam ediyorum.offf çokk mutsuzum.
Evet Canim Cok utAnc verici ameliyathanede de embriyolog erkek her yerimi gordu alıştım gerçi ama Allahim bu son olsun daha düşürmesin bide dogum için gelelim sen test gunünü mu bekliyosun canim
ya ben daha adet olcam kontrole gtcem üstne kaç gün gecicek kimbilir zaman geçmio transfer olması için ya iiyce sabırsızlandım ben hatta sıkıldım
kızlarrr canlar takılmayın bunlara....ne güzel çoğu aşamayı geçmişsiniz darısı bizeee...o süreçlere gelelim de güzel güzel haberler verelim birbirimizeee...
Dur canim hemen panik yapma yat uzan hic kalkma ayaklarinin altina yastik koy olmadi onu da kullanma insallah hic biseycik olmaz
Ulaşamıyorumki uluna of açmıyor teliniCanim dur sakın ol ulun beyi cepten ara anlat rahatlatır seni gerekirse yarın gidersin bide ona igneyide söyle gerek yoksa kullanma önlem için herkese veriyolar onceden oyle degildi sadece pihtilasma olanlara veriliyodu
Karında çok az ağrı var bi de Üşüyorum.Canim önce sakin ol agrin varmi bel ve karin agrisi
Kızlar moralim çok bozuk kanamam var sanırım bebeğim gidiyor. Acil doktora gittim progestan iğne yaptılar ıki tane. Dua edin lütfen
Ulaşamıyorumki uluna of açmıyor telini
Karında çok az ağrı var bi de Üşüyorum.
Bi de canim bana sancim yok degince bugun hic gezdin mi ayakta kaldin mi filan diye sormustu ki bende carsida gezmistim bugun yorulduysanda olabilirUlaşamıyorumki uluna of açmıyor telini
Karında çok az ağrı var bi de Üşüyorum.
İnsallah Canim sizde atlatirsiniz mutlu pozitif sonucları bekleriz insallah hepimuz
Kızlar moralim çok bozuk kanamam var sanırım bebeğim gidiyor. Acil doktora gittim progestan iğne yaptılar ıki tane. Dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?