Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağol canım kısmet neyse o olacak.
Canim benim kanamam oldugunda dr dogumevine yollamisti beni gittigin hastanede jinekolog varmiydi
Evt canım kadın doğum uzmanı gördü beni.
Bi de canim bana sancim yok degince bugun hic gezdin mi ayakta kaldin mi filan diye sormustu ki bende carsida gezmistim bugun yorulduysanda olabilir
Bende bugün jel için yürüyüşe çıktım bitaz fazla yürüdüm yoruldum. Eve geldikten 2 saat sonra oldu kanama. Ulunla konuştum başka ilaçlar verdi onları kullan hemen dedi.
İnşallah geçer canım inşallah.
Cnm doktora sordunmu kalp atışı gorunuyormu diye.7 haftalik olduysan duyamasanda gormen gerekir.yinede ihmal etme yarin ulun beye git mutlaka.cok gecmis olsun cok uzme kendini is olacagina varir.allah yardimcin olsun
Sağol canım
Yok canım tam 6 haftalık olduğu için görünmüyor bugün baktı doktor.

Saol canım inşallah atlatırız.

Insallah bisey olmaz canim bebisine.benim bi arkadasim 4.ayina kadar hep kanamali gecirmis adet gibiymis yani o derece ama kizi var simdi masallah.aklina kotu seyler getirme ayaklarin biraz yuksekte olacak gibi yat dinlen bide bol su ic.benim de kanamam olmustu 6.haftada coraspirini birak demisti banada bide proluton depot diye bi igne yaptir dedi ertesi gun kesildi insallah seninde hemen durur canim

Ay sevindim şimdi canım. Rahatlattın beni.Banadaproluton depot verdi bide endol fitil verdi. İyiki uluna ulaştım. Hemşire yetersizmiş. Jeli bıraktırdı coraspirini bıraktırdı. Oksapara devam ve progestan iğne günde bikez yapılacak

kızlar bişi soracam yaaa merak ettim...benim yumurtlama günü dışında hiç akıntım olmazdı ama bu tedavi sürecince özellikle bu gün akıntım oldu sizce normal mi........:18::18::18::18::18::18::18:

Kizlar benim belim ağrıdı karnimada sancı girdi neden acaba ya

hayırdır diyelim hayır olsun canım hamilelik belirtisidir inşallah
bende yavaş yavaş belirti aramaya başladım kendimde oysaki söz vermiştim kendime böyle şeyler düşünmeyecem diye
benim sadace sağ tarafta kasık batması ağrısı gibi birşey var ama bugün pek olamadı hafif derecede bel ağrısı hiç yok birde adet olcakmış hissi gibi kasık ağrısı var:44:

offf yaa bir yandan süleymanı izliyorum tut tut kendimi içim şişti ağlamamak için yan odaya kaçtım eşim görmesin diye içim acıdı resmen bu ilaçlar insanı dahada duygusal mı yapıyor ne hatta bir ara eşime eğer bebişim tutarsa erkek olursa adını mustafa koyacağım bile dedim

Son düzenleme:
Herkes uyumuş, hadi gürültü yapmadan çıkalım. İyi geceler herkese...
Geçmiş olsun Umutlu. İyi bak kendine...

Canim sana sorcaktim da aksam Cok fena oldum afedersin karın ağrısı ishal oldum baya kötüydüm dedim acaba fitilin bi etkisi olabilir mi yoksa oyle bişeyim yoktu leblebi fln yedim simdi iyiyim biraz da yine olursa hemşireyi arayıp sorarim

Evet Canim ilaçlardan hormonlar alt üst oluyo duygulaniyoruz hersey olacağına varır kendimizi Cok sartlamamamiz gerek sonunda uzulmemek için ama insan hissetmeler istiyo esim en azından 12 gun hamilesin oyle bilcez dedi icim acıdı ben diğer denemelerde Cok kasıyorum kendimi yürürken bile dikkatli yuruyodum bugün gece uykuyla tanıklık arsindayken diyorum transferim var bugün yani transfer oldugumu bile unutmusum

UMUTLU canim nasil durumlar merak ettim ins durmustur kanaman
CANSNSEN benimde belim kopuyo bide gaz beni bitirdi gazman gibiyim
Bide deli gibi tursu yiyorum kismet olurda tutarsa kesin bizimki ayse :) esimde onume tatlilari getirip duruyo hakki olcak diyo tutsunda hayirlisiyla kiz erkek hicc farketmez

Ay insallah tutunur Canim bizde kız istiyoruzTabi hayırlısı Bız kendimizi mutlu etmek için oyle konuşuyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dün Cok fenaydim hic oyle olmamıştım baya korktum yani sen nasılsın Canim dinleniyo musun ben dün haymizin unuttum transfer oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…