- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Sağol canım kısmet neyse o olacak.canım korkma sakın ve sakin ol bol bol dinlen her şey yoluna girecek ii şeyler düşün...tv izle bir şeylerle ilgilen aklından çıkar iğnelerin de olmuş..sakın üzülme ve korkma bol bol dua ettt okii.....geçmiş olsun
Evt canım kadın doğum uzmanı gördü beni.Canim benim kanamam oldugunda dr dogumevine yollamisti beni gittigin hastanede jinekolog varmiydi
Bende bugün jel için yürüyüşe çıktım bitaz fazla yürüdüm yoruldum. Eve geldikten 2 saat sonra oldu kanama. Ulunla konuştum başka ilaçlar verdi onları kullan hemen dedi.Bi de canim bana sancim yok degince bugun hic gezdin mi ayakta kaldin mi filan diye sormustu ki bende carsida gezmistim bugun yorulduysanda olabilir
İnşallah geçer canım inşallah.Kuzum sakin ol su anki ruh halini anlayabiliyorum mudale edilmis ignede yapilmis ayaklarini yukari kaldir dinlen biraz gecicek Allahin izniyle
Biraz bekle gecmezse yeniden hastaneye gidersiniz ama aklina kotu seyler getirme gecicek Allaha sigin koruyacak melegini
Sağol canımCnm doktora sordunmu kalp atışı gorunuyormu diye.7 haftalik olduysan duyamasanda gormen gerekir.yinede ihmal etme yarin ulun beye git mutlaka.cok gecmis olsun cok uzme kendini is olacagina varir.allah yardimcin olsun
canım hemen moralini bozma rabbimin yardımıyla atlatacaksın kanamayı inşallah senin için dua edicem canım
Saol canım inşallah atlatırız.
Insallah bisey olmaz canim bebisine.benim bi arkadasim 4.ayina kadar hep kanamali gecirmis adet gibiymis yani o derece ama kizi var simdi masallah.aklina kotu seyler getirme ayaklarin biraz yuksekte olacak gibi yat dinlen bide bol su ic.benim de kanamam olmustu 6.haftada coraspirini birak demisti banada bide proluton depot diye bi igne yaptir dedi ertesi gun kesildi insallah seninde hemen durur canim
5 mart derkennn
Benim yeni periyod 5 martta başlayacak ta. Ondan dedim
Kızlar moralim çok bozuk kanamam var sanırım bebeğim gidiyor. Acil doktora gittim progestan iğne yaptılar ıki tane. Dua edin lütfen
Bebeğim korkma allaha emanet meleğin sakin ol yat dinlen bişi olmıcak allahın izniyle
Benim yeni periyod 5 martta başlayacak ta. Ondan dedim
Kizlar benim belim ağrıdı karnimada sancı girdi neden acaba ya
hayırdır diyelim hayır olsun canım hamilelik belirtisidir inşallah
bende yavaş yavaş belirti aramaya başladım kendimde oysaki söz vermiştim kendime böyle şeyler düşünmeyecem diye
benim sadace sağ tarafta kasık batması ağrısı gibi birşey var ama bugün pek olamadı hafif derecede bel ağrısı hiç yok birde adet olcakmış hissi gibi kasık ağrısı var:44:
offf yaa bir yandan süleymanı izliyorum tut tut kendimi içim şişti ağlamamak için yan odaya kaçtım eşim görmesin diye içim acıdı resmenbu ilaçlar insanı dahada duygusal mı yapıyor ne hatta bir ara eşime eğer bebişim tutarsa erkek olursa adını mustafa koyacağım bile dedim
UMUTLU canim nasil durumlar merak ettim ins durmustur kanaman
CANSNSEN benimde belim kopuyo bide gaz beni bitirdi gazman gibiyim
Bide deli gibi tursu yiyorum kismet olurda tutarsa kesin bizimki ayse :) esimde onume tatlilari getirip duruyo hakki olcak diyo tutsunda hayirlisiyla kiz erkek hicc farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?