- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Ay insallah tutunur Canim bizde kız istiyoruzTabi hayırlısı Bız kendimizi mutlu etmek için oyle konuşuyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dün Cok fenaydim hic oyle olmamıştım baya korktum yani sen nasılsın Canim dinleniyo musun ben dün haymizin unuttum transfer oldugunu
Ay canim cok guldum ben hala tatli yiyorum hatta esime gecen aksam nutella yi sakla sakin bana soyleme yerini dedim gece kalkip yiyorum çünkü :)) ama bebis kiz tursuyu da oldum olasi agzima surmem kokusundan bile.nefret ederimUMUTLU canim nasil durumlar merak ettim ins durmustur kanaman
CANSNSEN benimde belim kopuyo bide gaz beni bitirdi gazman gibiyim
Bide deli gibi tursu yiyorum kismet olurda tutarsa kesin bizimki ayse :) esimde onume tatlilari getirip duruyo hakki olcak diyo tutsunda hayirlisiyla kiz erkek hicc farketmez
İnsalllahhh herkesin bebisi olsun bizimde olsun transfer oldugunu mu unuttun iyiymisD benim aklimda valla sagolsun progestan igneleri hic unutturmuyo :) bende yatiyorum iyi dinlendim yarin ise gidicem malesef
Senin Dunku ishal fitildendir belki gecmezse ara ulunu bakalim belkide bebistendir ins :)
Ay inşallah canım yaa. Şimdi epeyce azaldı kanama. Karın Ağrısı da bitti. İnşallah atlattım. Sağolasın
Ay canim cok guldum ben hala tatli yiyorum hatta esime gecen aksam nutella yi sakla sakin bana soyleme yerini dedim gece kalkip yiyorum çünkü :)) ama bebis kiz tursuyu da oldum olasi agzima surmem kokusundan bile.nefret ederim)
Amin Canim insallah tutunur herkesin olsun bebisi minik minik sevelim ne guzel evimiz senlensinçünkü benim oyle bağırsak problemim yok aksam birden oldu ya fitilden ya da oksapar iğneden Canim sana da verdi mi? Benim dondurulmus olduğu için 5 tane kullandım dün bitti progestan ama oturamiyosun hala :18: sabah aksam jele geçtim
Benim hem jel ama bir tane var hem igne cocuk full progestan cikacak ya benim oksapar yok hic vermedi kime ne verdikleri belli degil yaw herkesin durumuna gore herslde
Önlem için herkese veriyolar diye söylediler dün hatta ilk denemesi olan birinede verdiler kizla konuştum normalde genetik testinde pihtilasma çıkınca veriliyodu simdi herkese veriliyomus ama sana vermemişler
UMUTLU canim nasil durumlar merak ettim ins durmustur kanaman
CANSNSEN benimde belim kopuyo bide gaz beni bitirdi gazman gibiyim
Bide deli gibi tursu yiyorum kismet olurda tutarsa kesin bizimki ayse :) esimde onume tatlilari getirip duruyo hakki olcak diyo tutsunda hayirlisiyla kiz erkek hicc farketmez
cok geçmiş olsun umutlu Allahın izniyle birsey olmaz kendinide o kadar yürüycem diye yorma bence hersey olucağına varır gönlüne göre olsun inş
Saolun kızlar daha iyiyim. Lekelenme şeklinde devam ediyor. İnşallah bugün tükenir kan. Ulunu arıcam.
Benim iceriyi akiskan gordu heraldeeAllaha emanetler canim ne yapsak bos bu arada yikanirken sampuan dua jeli kullanabilirmiyiz acaba
Saolun kızlar daha iyiyim. Lekelenme şeklinde devam ediyor. İnşallah bugün tükenir kan. Ulunu arıcam.
arkadaşım her şey yoluna girecek bence de ulun hocayı ara...onunla görüşmek ii gelecek....
Kahverengiye döndüyse panik yapma icerde kalan kurumus kan geliyo demisti bana
Çok şükür iyiyim. Ulun beyle görüştüm çok iyi sorun yok pazartesi yada salı kontrole gel dedi. Çok rahatladımevet ara bizede haber ver
Çok şükür iyiyim. Ulun beyle görüştüm çok iyi sorun yok pazartesi yada salı kontrole gel dedi. Çok rahatladım
ii yaptın arkadaşım...bende tedavi için geldim adet gecikmesi yaşadım 5 gün sonra merkezi aradım ulun hoca ile görüştük...bi ilaç verdi al dedi adetin gelir dedi tam eczaneye gidecektim ilacı almaya bi wc ye gireyim dedim bi baktım adetim gelmiş....gerçekten konuşmak ii geliyor...sende ii olacaksın ii ol yaniiii.....
Ulunla konuşmak gerçekten iyi geliyor bana da. Kahverengi gelmesi iyiymiş aynen devam dedi pazartesi saat 11 e randevu aldım. Hayırlısı inşallah. İnşallah ayrılmaz benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?