ayrılmayacak....aklından öle şeyler getirme tadını çıkar boşver....pozitif ol....Ulunla konuşmak gerçekten iyi geliyor bana da. Kahverengi gelmesi iyiymiş aynen devam dedi pazartesi saat 11 e randevu aldım. Hayırlısı inşallah. İnşallah ayrılmaz benden.
Saol canım benimFıstık sen neler yaşamışsın öyle :26:Neyse çok şükür kanaman azalmış allahın izniyle bebişin seninle olacak bak gör
Çok şükür iyiyim. Ulun beyle görüştüm çok iyi sorun yok pazartesi yada salı kontrole gel dedi. Çok rahatladım
canım fitilin yaptığını sanmıyorum ama o kadar çok ilaç kullanıyoruzki yan etkileri illaki oluyordur rahatsız edicak boyuta gelirse umutu ararsın canımCanim sana sorcaktim da aksam Cok fena oldum afedersin karın ağrısı ishal oldum baya kötüydüm dedim acaba fitilin bi etkisi olabilir mi yoksa oyle bişeyim yoktu leblebi fln yedim simdi iyiyim biraz da yine olursa hemşireyi arayıp sorarim
evet canım aynen artık yavaş yavaş belirti aramaya başlıyorum benim en baştan beri sağ kasığımda bir ağrı var bazen hafifliyor aha diyorum bebişlerim yok ağrıyı hissedincede yok yaa oradalar işte diyorum güya sağ tarafa yerleşmişlerde allahım yaa sonumuzu hayra çıkar bende gece transfer yaptığımı unutuyorum kaç kere dönüyorum belli değil bir sağa bir solaEvet Canim ilaçlardan hormonlar alt üst oluyo duygulaniyoruz hersey olacağına varır kendimizi Cok sartlamamamiz gerek sonunda uzulmemek için ama insan hissetmeler istiyo esim en azından 12 gun hamilesin oyle bilcez dedi icim acıdıben diğer denemelerde Cok kasıyorum kendimi yürürken bile dikkatli yuruyodum bugün gece uykuyla tanıklık arsindayken diyorum transferim var bugün yani transfer oldugumu bile unutmusum
canım bende transferden sonra ertesi akşam yaptım banyomu (bazen erkenmi yaptım diye düşünüyorum)ama hemşirelerin dediğine göre hareket ettim hep ve şampuanda kullandım duş jeli de sadece alt bölgeye fazla yaklaştırmadım ve çok kalmadım banyoda dahada yapmadım banyo bazı arkadaşlar 1 hafta sonra yaptım die yazmışlar açıkçası aklım karıştı benimde :26:Benim iceriyi akiskan gordu heraldeeAllaha emanetler canim ne yapsak bos bu arada yikanirken sampuan dua jeli kullanabilirmiyiz acaba
İnşallah canım şu süreci sıkıntısız atlatırız. Ben 11 de ordayım inşallah. Sen kaçta geliceninş yaa benimde içim rahatladım moralim cok bozulmuştu pazarteside bende gidicem kese görmeye biran önce gelse pazartesi ne zor süreçlermiş Allahım ne olur yüzümüzü güldür
umutlu kanamanın azzalmasına sevindim allahın izniyle bebişin 9 ay sonra kollarında olacak inşallah
Amiiin canım inşallah
Bende canım bende inşallah atlatırız bunnu.
canım fitilin yaptığını sanmıyorum ama o kadar çok ilaç kullanıyoruzki yan etkileri illaki oluyordur rahatsız edicak boyuta gelirse umutu ararsın canım
evet canım aynen artık yavaş yavaş belirti aramaya başlıyorum benim en baştan beri sağ kasığımda bir ağrı var bazen hafifliyor aha diyorum bebişlerim yok ağrıyı hissedincede yok yaa oradalar işte diyorum güya sağ tarafa yerleşmişlerde allahım yaa sonumuzu hayra çıkar bende gece transfer yaptığımı unutuyorum kaç kere dönüyorum belli değil bir sağa bir sola
canım bende transferden sonra ertesi akşam yaptım banyomu (bazen erkenmi yaptım diye düşünüyorum)ama hemşirelerin dediğine göre hareket ettim hep ve şampuanda kullandım duş jeli de sadece alt bölgeye fazla yaklaştırmadım ve çok kalmadım banyoda dahada yapmadım banyo bazı arkadaşlar 1 hafta sonra yaptım die yazmışlar açıkçası aklım karıştı benimde :26:
İnşallah canım şu süreci sıkıntısız atlatırız. Ben 11 de ordayım inşallah. Sen kaçta gelicen
günaydın kızlar ya ben normal zamanımdamı adet olcam bana toplama günü birhafta snra adet olucaksın dediler ama olmadım
Canim ben tam onuncu gun yani dun oldum...bugunde don muslarla basladi..estrofem verdi.sadece
Canim ben tam onuncu gun yani dun oldum...bugunde don muslarla basladi..estrofem verdi.sadece
merkezi ara durumunu anlat doktor sana ilaç yazdıracak...bende de öle olmuştu...farlutal yazdırdı telden konustum...tam almaya çıkıyordum....adetim geldiya ben inatla olmadım onuncu günümdü dün benimde ama tık yook( ay çatlıcam çat die ya
Lekelenme olarak az az geliyor canım. Pazartesi günü kontrol için çağırdı ulun bey. Bakalım herşey çıkar ortaya.Nasil oldun canim kanaman durdumu merak ettim seni giremedim bugun
Denk gelemedikben 12 buçukta senden sonra
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsunayrılmayacak....aklından öle şeyler getirme tadını çıkar boşver....pozitif ol....
Lekelenme olarak az az geliyor canım. Pazartesi günü kontrol için çağırdı ulun bey. Bakalım herşey çıkar ortaya.
Denk gelemedik
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun
yok canım yürümüyorum artık dün aradığımda jellere son verdi. Yünde bir kere progestan iğne olacak. Hayırlısı inşallah.kanaman nasıl oldu bittimi yürüyüşe çıkma boşver
yok canım yürümüyorum artık dün aradığımda jellere son verdi. Yünde bir kere progestan iğne olacak. Hayırlısı inşallah.
merkezi ara durumunu anlat doktor sana ilaç yazdıracak...bende de öle olmuştu...farlutal yazdırdı telden konustum...tam almaya çıkıyordum....adetim geldi
ewet aradım sordum şimdik yarın saat 5 e kadar olmazsam ulun beyle konuşcakmış hemşire bana haber vercekmiş görmek isteyebilirmiş beni
yarın 5 e kadar olacaksın inşallahmelisa çayını öneririm o çok rahatlatıyor...ben o gecikmemde içtim ii geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?