Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Çok şükür iyiyim. Ulun beyle görüştüm çok iyi sorun yok pazartesi yada salı kontrole gel dedi. Çok rahatladım

inş yaa benimde içim rahatladım moralim cok bozulmuştu pazarteside bende gidicem kese görmeye biran önce gelse pazartesi ne zor süreçlermiş Allahım ne olur yüzümüzü güldür

umutlu kanamanın azzalmasına sevindim allahın izniyle bebişin 9 ay sonra kollarında olacak inşallah

canım fitilin yaptığını sanmıyorum ama o kadar çok ilaç kullanıyoruzki yan etkileri illaki oluyordur rahatsız edicak boyuta gelirse umutu ararsın canım
evet canım aynen artık yavaş yavaş belirti aramaya başlıyorum benim en baştan beri sağ kasığımda bir ağrı var bazen hafifliyor aha diyorum bebişlerim yok ağrıyı hissedincede yok yaa oradalar işte diyorum güya sağ tarafa yerleşmişlerde allahım yaa sonumuzu hayra çıkar bende gece transfer yaptığımı unutuyorum kaç kere dönüyorum belli değil bir sağa bir sola
Benim iceriyi akiskan gordu heraldee Allaha emanetler canim ne yapsak bos bu arada yikanirken sampuan dua jeli kullanabilirmiyiz acaba
canım bende transferden sonra ertesi akşam yaptım banyomu (bazen erkenmi yaptım diye düşünüyorum)ama hemşirelerin dediğine göre hareket ettim hep ve şampuanda kullandım duş jeli de sadece alt bölgeye fazla yaklaştırmadım ve çok kalmadım banyoda dahada yapmadım banyo bazı arkadaşlar 1 hafta sonra yaptım die yazmışlar açıkçası aklım karıştı benimde :26:

inş yaa benimde içim rahatladım moralim cok bozulmuştu pazarteside bende gidicem kese görmeye biran önce gelse pazartesi ne zor süreçlermiş Allahım ne olur yüzümüzü güldür
İnşallah canım şu süreci sıkıntısız atlatırız. Ben 11 de ordayım inşallah. Sen kaçta gelicen

merkezi ara durumunu anlat doktor sana ilaç yazdıracak...bende de öle olmuştu...farlutal yazdırdı telden konustum...tam almaya çıkıyordum....adetim geldi

ewet aradım sordum şimdik yarın saat 5 e kadar olmazsam ulun beyle konuşcakmış hemşire bana haber vercekmiş görmek isteyebilirmiş beni

Kizlar simdi İbrahim Saracoğlu anlattı ATV de tup bebekte kac yumurta toplaniyosa o kadar yaslaniyomusuz her ay 1 yumurta üretildiği için birden Cok olduğu için o kadar ay yaslaniyomusuz :44:Cok şaşırdım Cok yumurta toplanması iyi değil o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…