Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ben yaşlandım hemde nası ozaman 24 tane toplandı benm

Aynen sen 2 sene bende 19 ay yaslandık :18: bide bebegin tutmaması üzse bile o kadar hormonlar bizi alt üst ediyomus psikolojimiz bozuktu agliyomusuz

Ayyy izleme psikolojin hepten bozulacak erkenden menopoza gircez Allah korusun bebislerimiz hemen gelse bari yaa

Aynen Canim ya kayınvalidem geldi yanıma diyo sanki dogum yapmışsın da geldim oyle geliyo bana keske dogum yapmış olsam kurtulursun desim böyle beklemek daha zor gercekten

25 yaşındayım gcen hafta toplamadan sonra bir hafta raporlu yattım ve dün lağmansız wc ye cıktım düşünün daha normale yeni döndüm zayıfladım ve yüzüm bembeyaz nası oldu nası gecti anlamadım şimdide adet olmadım bekliom iiyce dengem şaştı inş son olur bebeğimzi olur rahatlarız ayrıca ben aynı binadayım bir kes gelip bakmadılar bana zaten görüşmüyoz aman neyse bi başlasa şu süreç bende test günüm için saymaya başlasam

Aynen Canim ya kayınvalidem geldi yanıma diyo sanki dogum yapmışsın da geldim oyle geliyo bana keske dogum yapmış olsam kurtulursun desim böyle beklemek daha zor gercekten

Hakkimizda hayirlisi dusundukce kendimi daha caresiz hissediyorumo yuzden dusunmeyelim kaderde vsrsa olacak nspalim yaa uff agliycam bugun sinirim bozuldu

Bence yalan yanlış bilgiler yüzünden erken den yaşlanıcaz çok saçma benim 42 tane toplandı allah korusun birdaha toplanması gerektiğinde aman sakın çok toplamayın mı diyeceğiz yandık valla

Ahhh kuzumm bende 30 yasima kadar doktor yuzu gormedim desem yeridir su 15 gunde dunyanin ilacini ignesini oldum kendimi kobay gibi hissediyorum ins bu eziyetler bizi bebegimize ulastirir Allah 4.5. Denemesini yapanlara kolaylik sabir versin

Herkesin bünyesi farklı demekki anında toparlanamadin ağır geldi insallah kucagina bebisi alinca unutcan bunlari napcan bizim sınavımız böyle diyip sabredicez hic elden bisey Gelmiyo

Ahhh kuzumm bende 30 yasima kadar doktor yuzu gormedim desem yeridir su 15 gunde dunyanin ilacini ignesini oldum kendimi kobay gibi hissediyorum ins bu eziyetler bizi bebegimize ulastirir Allah 4.5. Denemesini yapanlara kolaylik sabir versin

aallhım kimseyi aratmasın görümcen hariç geçicek inşallah rabbim nasip edicek benm teyzemin trodleri çalışmıyo dokuz yıl snra kendiliğnden hamile kaldı ve 2 aylıktı öğrendiinde düzenli adet olmadıgı için ihtiml vermemişti allah büyük kaldıramıcamız yük vermesin

Herkesin bünyesi farklı demekki anında toparlanamadin ağır geldi insallah kucagina bebisi alinca unutcan bunlari napcan bizim sınavımız böyle diyip sabredicez hic elden bisey Gelmiyo

unutalım inş kokusu gülüşü elleri allahım hepimize yaşatsın o güselliği

23 yaşındayım 9 ayda 4 deneme yaptım kendimi 40 yasinda gibi hissediyorum o kadr olgunlastim ama yinede iyi ayakta duruyorum şükür kocalarimizla mutluyuz buna şükredelim insallah Rabbim bizi de sevindircek sabrımıza karşılık vercek

kızlar hakkımızda hayırlısını dileyelim inşallah bizlere bütün emeklerimizin karşılığını alacağız
saraçoğlunu bende dinledim dedikleri karşısında biraz kötü oldum doğrusu

kızlar özellikle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum var ben banyomu transferin ertesi günü gece yaptım ve hiç yapmadığım şekilde oturarak yaptım (sanki öyle hatırlıyorum geçenki tedavilerden)ama kısa sürdü ve suyum ne çok sıcak ne çok ılıktı acaa çok erkenmi yaptım oturarak yapmak embiriyolarıma zarar verirmi şimdide buna taktım kafayı moralim bozuldu açıkçası bana verilen listede 1 gün sonra duş şeklinde yapabilirsiniz demiş ama ben oturdum off yaa sizler ne zaman ve nasıl banyo yaptınız ne olur söyleyin arkadaşlar

Yok be cnm sacmamis.zaten her ay 15-20 yumurta ayaklaniyor.en iyi 1 tanesi one çıkıyor.o catlayip yumurta disari cikiyor. Digerleri eriyor.ilaclarla o erimeye izin vermiyor.o yumurtalar da buyutuluyor.yani hic alakasi yok.uydurmus hoca

Olan olmus takma simdi bunları. Rabbim nasip ettiyse amudada kalksa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…