Kizlar simdi İbrahim Saracoğlu anlattı ATV de tup bebekte kac yumurta toplaniyosa o kadar yaslaniyomusuz her ay 1 yumurta üretildiği için birden Cok olduğu için o kadar ay yaslaniyomusuz :44:Cok şaşırdım Cok yumurta toplanması iyi değil o zaman
ben yaşlandım hemde nası ozaman 24 tane toplandı benm
Aynen sen 2 sene bende 19 ay yaslandık :18: bide bebegin tutmaması üzse bile o kadar hormonlar bizi alt üst ediyomus psikolojimiz bozuktu agliyomusuz
Aynen sen 2 sene bende 19 ay yaslandık :18: bide bebegin tutmaması üzse bile o kadar hormonlar bizi alt üst ediyomus psikolojimiz bozuktu agliyomusuz
ooof bi çocuk oolsada rahatlasak ya vallahi ne yapsak ne etsek anlmadımki artık
Aynen Canim ya kayınvalidem geldi yanıma diyo sanki dogum yapmışsın da geldim oyle geliyo bana keske dogum yapmış olsam kurtulursun desim böyle beklemek daha zor gercekten
Aynen Canim ya kayınvalidem geldi yanıma diyo sanki dogum yapmışsın da geldim oyle geliyo bana keske dogum yapmış olsam kurtulursun desim böyle beklemek daha zor gercekten
Kizlar simdi İbrahim Saracoğlu anlattı ATV de tup bebekte kac yumurta toplaniyosa o kadar yaslaniyomusuz her ay 1 yumurta üretildiği için birden Cok olduğu için o kadar ay yaslaniyomusuz :44:Cok şaşırdım Cok yumurta toplanması iyi değil o zaman
25 yaşındayım gcen hafta toplamadan sonra bir hafta raporlu yattım ve dün lağmansız wc ye cıktım düşünün daha normale yeni döndüm zayıfladım ve yüzüm bembeyaz nası oldu nası gecti anlamadım şimdide adet olmadım bekliom iiyce dengem şaştı inş son olur bebeğimzi olur rahatlarız ayrıca ben aynı binadayım bir kes gelip bakmadılar bana zaten görüşmüyoz aman neyse bi başlasa şu süreç bende test günüm için saymaya başlasam
25 yaşındayım gcen hafta toplamadan sonra bir hafta raporlu yattım ve dün lağmansız wc ye cıktım düşünün daha normale yeni döndüm zayıfladım ve yüzüm bembeyaz nası oldu nası gecti anlamadım şimdide adet olmadım bekliom iiyce dengem şaştı inş son olur bebeğimzi olur rahatlarız ayrıca ben aynı binadayım bir kes gelip bakmadılar bana zaten görüşmüyoz aman neyse bi başlasa şu süreç bende test günüm için saymaya başlasam
Ahhh kuzumm bende 30 yasima kadar doktor yuzu gormedim desem yeridir su 15 gunde dunyanin ilacini ignesini oldum kendimi kobay gibi hissediyorum ins bu eziyetler bizi bebegimize ulastirir Allah 4.5. Denemesini yapanlara kolaylik sabir versin
Herkesin bünyesi farklı demekki anında toparlanamadin ağır geldi insallah kucagina bebisi alinca unutcan bunlari napcan bizim sınavımız böyle diyip sabredicez hic elden bisey Gelmiyo
Ahhh kuzumm bende 30 yasima kadar doktor yuzu gormedim desem yeridir su 15 gunde dunyanin ilacini ignesini oldum kendimi kobay gibi hissediyorum ins bu eziyetler bizi bebegimize ulastirir Allah 4.5. Denemesini yapanlara kolaylik sabir versin
kızlar hakkımızda hayırlısını dileyelim inşallah bizlere bütün emeklerimizin karşılığını alacağız
saraçoğlunu bende dinledim dedikleri karşısında biraz kötü oldum doğrusu
kızlar özellikle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum var ben banyomu transferin ertesi günü gece yaptım ve hiç yapmadığım şekilde oturarak yaptım (sanki öyle hatırlıyorum geçenki tedavilerden)ama kısa sürdü ve suyum ne çok sıcak ne çok ılıktı acaa çok erkenmi yaptım oturarak yapmak embiriyolarıma zarar verirmi şimdide buna taktım kafayı moralim bozuldu açıkçası bana verilen listede 1 gün sonra duş şeklinde yapabilirsiniz demiş ama ben oturdum off yaa sizler ne zaman ve nasıl banyo yaptınız ne olur söyleyin arkadaşlar
Hayırlı uğurlu olsun inşallah,ve haberlerine de seviniriz buradan
ya ben inatla olmadım onuncu günümdü dün benimde ama tık yook( ay çatlıcam çat die ya
Canim senin yumurtalar benden sonra toplanmisti senin onuncu gunun nasil oluyo....benim 8 subatta toplandi....
10 şubat bnm toplndı bugünde 20 şubat ongün oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?