kızlar hakkımızda hayırlısını dileyelim inşallah bizlere bütün emeklerimizin karşılığını alacağız
saraçoğlunu bende dinledim dedikleri karşısında biraz kötü oldum doğrusu
kızlar özellikle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum var ben banyomu transferin ertesi günü gece yaptım ve hiç yapmadığım şekilde oturarak yaptım (sanki öyle hatırlıyorum geçenki tedavilerden)ama kısa sürdü ve suyum ne çok sıcak ne çok ılıktı acaa çok erkenmi yaptım oturarak yapmak embiriyolarıma zarar verirmi şimdide buna taktım kafayı moralim bozuldu açıkçası bana verilen listede 1 gün sonra duş şeklinde yapabilirsiniz demiş ama ben oturdum off yaa sizler ne zaman ve nasıl banyo yaptınız ne olur söyleyin arkadaşlar
Pardon canim dun diye yazdigini okumustum ondan sordum.peki sen bu adetle baslican mi
Kizlar simdi İbrahim Saracoğlu anlattı ATV de tup bebekte kac yumurta toplaniyosa o kadar yaslaniyomusuz her ay 1 yumurta üretildiği için birden Cok olduğu için o kadar ay yaslaniyomusuz :44:Cok şaşırdım Cok yumurta toplanması iyi değil o zaman
İnşallah başlıcam ama adet olmadım hala
kaçamak derken ???cok stres oldum ondan galiba bide dün bi kaçamak yaptım kocamlaoda yapmış olabilirmi acaba :)
sağolasın canım biraz olsun moralim düzeldi aslında bende senin gibi düşünüyorum rabbim nasip edecekse her türlü olur bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim kimseyi aratmasın hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalımCanim ya kacinci gundu hatirlamiyorum ama.normalde de hemen cikarim ayakta dus aldim hemen bi de ilik suyla yikanamam sicaga yakindi, o kadardan bisey olmaz heralde canim sende moralini bozma nasip olduktan sonra gecen gun baska bi topicte biri anlatiyodu transfere tek basina gidiyo iki saat araba kullaniyo sonra alisveris yapiyo eve gitmeden mecbur biseyler yicek malum kesin olmadi filan diyodu ama hamile ona da demistim nasip olduktan sonra istersen tas tasi yine de oluyo
Olan olmus takma simdi bunları. Rabbim nasip ettiyse amudada kalksa olur.
Insallah yakindaa olursun da beraber gun sayariz
Özlem giderdik diyelim 😄😄kaçamak derken ???
25 yaşındayım gcen hafta toplamadan sonra bir hafta raporlu yattım ve dün lağmansız wc ye cıktım düşünün daha normale yeni döndüm zayıfladım ve yüzüm bembeyaz nası oldu nası gecti anlamadım şimdide adet olmadım bekliom iiyce dengem şaştı inş son olur bebeğimzi olur rahatlarız ayrıca ben aynı binadayım bir kes gelip bakmadılar bana zaten görüşmüyoz aman neyse bi başlasa şu süreç bende test günüm için saymaya başlasam
Ukalalık etmeyeyim diyorum ama duramıyorum. Kabızlık ve şişkinlik sorunun sindirim sisteminden kaynaklanmıyor ki. Bağırsaklarını boş yere zorluyorsun. Şimdi bir de bünye zayıf düştüğü için bebek tutunamazsa ne olacak? Rahat bırak kendini biraz. Bol yürüyüş yapmaya çalış. Su tüketimini artır. Zeytinyağlı sebze ve salata tüketimini artır. Bir süre kırmızı et ve şarküteri ürünlerinden uzak dur, zaten adetin sökülünce rahatlayacaksın. Kızma, annen değilse de teyzen olacak yaştayım. Kendine zarar verme diye söylüyorum.
Günaydın Kizlar.. Ben Cok sık idrara çıkıyorum gunde 10 kere oluyo neden acaba jelden olabilir mi :26:
Gunaydin canim benfe oyleyim ya bide kopkoyu benim bacaklar belim kopuyo bide yanma basladi bugun tahris mi ettim acaba isede basladim bi umutluyum bi umutsuz
hmmmmÖzlem giderdik diyelim 😄😄
CAnim ilaçlardan rengi koyu oluyo jelden mi tahris oldu dikkat et bende bugün banyo yapıp namaza basliyim diyorum pis hissediyorum kendimi olsun ne guzel kafan dağılır ben hep evde olcam daha sıkıcı zaten 2 3 gun sonra normal hayatına devam ediyosun kendini yorma nasıl olsa oturarak calisiyosun hic takma
Bende dun aksam yaptim buz gibi suyla zature olcaktim az daha :) bi sampuan bide abdest alip ciktim annem suyu kokladin mi diyo napiyim korkudan dedim :)
hihi :) aksine hoşuma gitti dün karın ağrısıyla bütün bağırsaklarım rahatladı cok mutluyum bugünde adet olmazsam merkez ara napcamıza karar verelim dedi allah büyük tutunur ya inş.
bende bu akşam yapmayı düşünüyorum aynı senin gibi yapıcam,transferimin 7. günü bu 2. banyom olacak :26:
Bende dun aksam yaptim buz gibi suyla zature olcaktim az daha :) bi sampuan bide abdest alip ciktim annem suyu kokladin mi diyo napiyim korkudan dedim :)
kızlar kontrole gittim bu gun kısmetse pazartesi sabah yumurtalarım toplanacakkk..dualarınız eksik etmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?