Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim ya kacinci gundu hatirlamiyorum ama.normalde de hemen cikarim ayakta dus aldim hemen bi de ilik suyla yikanamam sicaga yakindi, o kadardan bisey olmaz heralde canim sende moralini bozma nasip olduktan sonra gecen gun baska bi topicte biri anlatiyodu transfere tek basina gidiyo iki saat araba kullaniyo sonra alisveris yapiyo eve gitmeden mecbur biseyler yicek malum kesin olmadi filan diyodu ama hamile ona da demistim nasip olduktan sonra istersen tas tasi yine de oluyo

Bu insanlar valla salak hic mi bizlerin psikolojisini dusunmuyo anlatiyo guya iyilik yapiyo bosverin ne derlerse desinler allah evlat nasip etsinde onunla oynarken birak 15 i 8 yasima geri donerim allahin izniyle onlarin gönlü gorelmis hic moral bozmayin babam 50 yasinda adam ablamin ogluyla beraber kopek oluyodu ( cidden kopek 4 ayak ustunde duruyolardi filan )oyun oynarken kim o adama yasli diyebilir simdi

sağolasın canım biraz olsun moralim düzeldi aslında bende senin gibi düşünüyorum rabbim nasip edecekse her türlü olur bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim kimseyi aratmasın hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım
Olan olmus takma simdi bunları. Rabbim nasip ettiyse amudada kalksa olur.

tşk ayşegülcüm aynen olan olmuş artık nasipse olur inaşallah

Ukalalık etmeyeyim diyorum ama duramıyorum. Kabızlık ve şişkinlik sorunun sindirim sisteminden kaynaklanmıyor ki. Bağırsaklarını boş yere zorluyorsun. Şimdi bir de bünye zayıf düştüğü için bebek tutunamazsa ne olacak? Rahat bırak kendini biraz. Bol yürüyüş yapmaya çalış. Su tüketimini artır. Zeytinyağlı sebze ve salata tüketimini artır. Bir süre kırmızı et ve şarküteri ürünlerinden uzak dur, zaten adetin sökülünce rahatlayacaksın. Kızma, annen değilse de teyzen olacak yaştayım. Kendine zarar verme diye söylüyorum.

hihi :) aksine hoşuma gitti dün karın ağrısıyla bütün bağırsaklarım rahatladı cok mutluyum bugünde adet olmazsam merkez ara napcamıza karar verelim dedi allah büyük tutunur ya inş.

Günaydın Kizlar.. Ben Cok sık idrara çıkıyorum gunde 10 kere oluyo neden acaba jelden olabilir mi :26:

Gunaydin canim benfe oyleyim ya bide kopkoyu benim bacaklar belim kopuyo bide yanma basladi bugun tahris mi ettim acaba isede basladim bi umutluyum bi umutsuz

Gunaydin canim benfe oyleyim ya bide kopkoyu benim bacaklar belim kopuyo bide yanma basladi bugun tahris mi ettim acaba isede basladim bi umutluyum bi umutsuz

CAnim ilaçlardan rengi koyu oluyo jelden mi tahris oldu dikkat et bende bugün banyo yapıp namaza basliyim diyorum pis hissediyorum kendimi olsun ne guzel kafan dağılır ben hep evde olcam daha sıkıcı zaten 2 3 gun sonra normal hayatına devam ediyosun kendini yorma nasıl olsa oturarak calisiyosun hic takma

Bende dun aksam yaptim buz gibi suyla zature olcaktim az daha :) bi sampuan bide abdest alip ciktim annem suyu kokladin mi diyo napiyim korkudan dedim :)

hihi :) aksine hoşuma gitti dün karın ağrısıyla bütün bağırsaklarım rahatladı cok mutluyum bugünde adet olmazsam merkez ara napcamıza karar verelim dedi allah büyük tutunur ya inş.

Bugün daha iyisin. Sevindim. Stres yapma. O PERİYOD GELECEK
Sen sağ salim git bebeğini almaya, o sana sımsıkı tutunacak inşallah.

hayırlı cumalar arkadaşlar dua kapılarının açık olduğu zamanlardan biridir selayla ezan arası ve hepimiz için dua ettim rabbim hakkımızda hayırlısını versin hayırlısı ise kucaklarımızı dolduracak bebiş veya bebişler olsun inşallah

Hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı? Sen umutla bekle.Bekleyişin ümit bulacak.Sanma kaldın karanlıkta.Görünüyor bir ışık ufukta.Sabret az daha.Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua.."

Hz.Mevlana

Bende dun aksam yaptim buz gibi suyla zature olcaktim az daha :) bi sampuan bide abdest alip ciktim annem suyu kokladin mi diyo napiyim korkudan dedim :)
bende bu akşam yapmayı düşünüyorum aynı senin gibi yapıcam,transferimin 7. günü bu 2. banyom olacak :26:
kızlar kontrole gittim bu gun kısmetse pazartesi sabah yumurtalarım toplanacakkk..dualarınız eksik etmeyin :)

rabbim hakkında hayırlısını versin canım sonu güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…