- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
bende bu akşam yapmayı düşünüyorum aynı senin gibi yapıcam,transferimin 7. günü bu 2. banyom olacak :26:
rabbim hakkında hayırlısını versin canım sonu güzel olur inşallah
bende bu akşam yapmayı düşünüyorum aynı senin gibi yapıcam,transferimin 7. günü bu 2. banyom olacak :26:
sağol canım hepimizin hakkında hayırlısıbende bu akşam yapmayı düşünüyorum aynı senin gibi yapıcam,transferimin 7. günü bu 2. banyom olacak :26:
Rabbime ne kadar sukretsek az bize tedavi olmayi nasip etti tedavi olamayan insanlari gördükçe bana bu firsati verdigi icin binlerce sukrediyorum.Allah herkese nasip etsin anne olmayi banada insallah.kusura bakmayin kizlar cok duygulandim suanda
Rabbime ne kadar sukretsek az bize tedavi olmayi nasip etti tedavi olamayan insanlari gördükçe bana bu firsati verdigi icin binlerce sukrediyorum.Allah herkese nasip etsin anne olmayi banada insallah.kusura bakmayin kizlar cok duygulandim suanda
Bugün daha iyisin. Sevindim. Stres yapma. O PERİYOD GELECEK
Sen sağ salim git bebeğini almaya, o sana sımsıkı tutunacak inşallah.
hayırlı cumalar arkadaşlar dua kapılarının açık olduğu zamanlardan biridir selayla ezan arası ve hepimiz için dua ettim rabbim hakkımızda hayırlısını versin hayırlısı ise kucaklarımızı dolduracak bebiş veya bebişler olsun inşallah
Hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı? Sen umutla bekle.Bekleyişin ümit bulacak.Sanma kaldın karanlıkta.Görünüyor bir ışık ufukta.Sabret az daha.Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua.."
Hz.Mevlana
kızlar kontrole gittim bu gun kısmetse pazartesi sabah yumurtalarım toplanacakkk..dualarınız eksik etmeyin :)
olmadı hala stres oldum iyice olsam yarın gtcm araba ayarlancak varya işim böle su yolu gibi hiç olmaz sürekli sünücek lastik gbi
Bende de vardır o dert. Ama benim işim zor olur dedikçe daha da zorlaşıyor sanki. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Kendiliğinden gelmezse ilaçla yine gelecek nasıl olsa.
Duasi kabul olanlardan olalim ins canim benimde 4. Gun ins yuzumuz guler
Ulunla konuşmak gerçekten iyi geliyor bana da. Kahverengi gelmesi iyiymiş aynen devam dedi pazartesi saat 11 e randevu aldım. Hayırlısı inşallah. İnşallah ayrılmaz benden.
umutlu nabersin nasıl oldun merak ettim
Duasi kabul olanlardan olalim ins canim benimde 4. Gun ins yuzumuz guler
İyiyim çok şükür canım.
Sabah ulun beyi aradım kanama birazdaha var dedim gel bakalım dedi. Gittim bebişim yerinde duruyor çok şükür. Kalp atışı başlamış maşallah. Rahatladım çok şükür. Cuma kontrole gidicem inşallah. İlaçlar ekledi ve yatmamı söyledi
Sen nasılsın
cok sevindim senin adına birsey olmuycak alıcan bebişini kucağına dikkat et bende iyiyim pazartesi gidicem ben daha iple çekiyorum pazartesiyi ama gelmiyor bir görsem ulun bey iyi seyler söylese rahatlıycam
İyiyim çok şükür canım.
Sabah ulun beyi aradım kanama birazdaha var dedim gel bakalım dedi. Gittim bebişim yerinde duruyor çok şükür. Kalp atışı başlamış maşallah. Rahatladım çok şükür. Cuma kontrole gidicem inşallah. İlaçlar ekledi ve yatmamı söyledi
Sen nasılsın
Çok şükür canım.
İnşallah sende hayırlısıyla görücen bebişini. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?