Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bende bu akşam yapmayı düşünüyorum aynı senin gibi yapıcam,transferimin 7. günü bu 2. banyom olacak :26:

rabbim hakkında hayırlısını versin canım sonu güzel olur inşallah

Bende yaptım banyomu Canim kendimi pis hissediyodum rahatladım Kur'an okudum namazımı kıldım hepimize dua ettim insallah Rabbim kabul eder

Rabbime ne kadar sukretsek az bize tedavi olmayi nasip etti tedavi olamayan insanlari gördükçe bana bu firsati verdigi icin binlerce sukrediyorum.Allah herkese nasip etsin anne olmayi banada insallah.kusura bakmayin kizlar cok duygulandim suanda

ayşecikim sana katılıyorum...inşallah hepimizin gönlünde olanı hayırlı eyler rabbimm.ama tedavi olabilmek bile çok güzel bir duygu....

Ahh kiyamam ben sana benimde burnumun diregi sizladi suanda Rabbim kimselere dermansiz dert vrrmesin caresiz birakmasin amin

Bugün daha iyisin. Sevindim. Stres yapma. O PERİYOD GELECEK
Sen sağ salim git bebeğini almaya, o sana sımsıkı tutunacak inşallah.

olmadı hala stres oldum iyice olsam yarın gtcm araba ayarlancak varya işim böle su yolu gibi hiç olmaz sürekli sünücek lastik gbi

amin hepimize nasip olsun inşallah

allahım dualarımızı kabul etsin inşallah ya

kızlar kontrole gittim bu gun kısmetse pazartesi sabah yumurtalarım toplanacakkk..dualarınız eksik etmeyin :)

Oooo, adet oldum olamadım diye sızlanırken sonuna geldin maşallah. Allah hayırlı uğurlu, sağlıklı topaç gibi, yumuk yumuk evlatlar nasip etsin...

olmadı hala stres oldum iyice olsam yarın gtcm araba ayarlancak varya işim böle su yolu gibi hiç olmaz sürekli sünücek lastik gbi

Bende de vardır o dert. Ama benim işim zor olur dedikçe daha da zorlaşıyor sanki. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Kendiliğinden gelmezse ilaçla yine gelecek nasıl olsa.

Bende de vardır o dert. Ama benim işim zor olur dedikçe daha da zorlaşıyor sanki. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Kendiliğinden gelmezse ilaçla yine gelecek nasıl olsa.

şuan varya böle bıkkıntı içindeyim çok sıkıldım süreçti işti evdi doktordu sabırdı böle nekdar boşa yaşanıo ya

Duasi kabul olanlardan olalim ins canim benimde 4. Gun ins yuzumuz guler

arkadaşlar transferden sonra ben banyo yaptım hemde kaynar suyla öyle seyleri kafanıza takmayın hergünde banyo yaptım öylemi yapmak gerekiyorduki gönlünüze göre olsun inş yüzünüz gülsün herkesin cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin

umutlu nabersin nasıl oldun merak ettim

İyiyim çok şükür canım.
Sabah ulun beyi aradım kanama birazdaha var dedim gel bakalım dedi. Gittim bebişim yerinde duruyor çok şükür. Kalp atışı başlamış maşallah. Rahatladım çok şükür. Cuma kontrole gidicem inşallah. İlaçlar ekledi ve yatmamı söyledi
Sen nasılsın

cok sevindim senin adına birsey olmuycak alıcan bebişini kucağına dikkat et bende iyiyim pazartesi gidicem ben daha iple çekiyorum pazartesiyi ama gelmiyor bir görsem ulun bey iyi seyler söylese rahatlıycam

cok sevindim senin adına birsey olmuycak alıcan bebişini kucağına dikkat et bende iyiyim pazartesi gidicem ben daha iple çekiyorum pazartesiyi ama gelmiyor bir görsem ulun bey iyi seyler söylese rahatlıycam

Çok şükür canım.
İnşallah sende hayırlısıyla görücen bebişini. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Cok şükür Canim ya Allah bi daha yaşatmasın o korkuyu İnsallah daha yasamiycaksin neden olmuş acaba bisey söylemedi mi yatıp dinlen Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…