İyiyim çok şükür canım.
Sabah ulun beyi aradım kanama birazdaha var dedim gel bakalım dedi. Gittim bebişim yerinde duruyor çok şükür. Kalp atışı başlamış maşallah. Rahatladım çok şükür. Cuma kontrole gidicem inşallah. İlaçlar ekledi ve yatmamı söyledi
Sen nasılsın
kızlar hakkımızda hayırlısını dileyelim inşallah bizlere bütün emeklerimizin karşılığını alacağız
saraçoğlunu bende dinledim dedikleri karşısında biraz kötü oldum doğrusu
kızlar özellikle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum var ben banyomu transferin ertesi günü gece yaptım ve hiç yapmadığım şekilde oturarak yaptım (sanki öyle hatırlıyorum geçenki tedavilerden)ama kısa sürdü ve suyum ne çok sıcak ne çok ılıktı acaa çok erkenmi yaptım oturarak yapmak embiriyolarıma zarar verirmi şimdide buna taktım kafayı moralim bozuldu açıkçası bana verilen listede 1 gün sonra duş şeklinde yapabilirsiniz demiş ama ben oturdum off yaa sizler ne zaman ve nasıl banyo yaptınız ne olur söyleyin arkadaşlar
evet canım haklısın ne kadar şükretsek za aslında rabbim bugünlerimizi unutturcak daha büyük dertler vermesin inşallahRabbime ne kadar sukretsek az bize tedavi olmayi nasip etti tedavi olamayan insanlari gördükçe bana bu firsati verdigi icin binlerce sukrediyorum.Allah herkese nasip etsin anne olmayi banada insallah.kusura bakmayin kizlar cok duygulandim suanda
içimi ferahlattın uraz cım kafaya takmıştım doğrusu sen birde jelden sonra yürümedim falanda demiştin bak rabbim nasip edecekse oluyormuş duan içinde içten bir amiiinnn diyorum sağol canımarkadaşlar transferden sonra ben banyo yaptım hemde kaynar suyla öyle seyleri kafanıza takmayın hergünde banyo yaptım öylemi yapmak gerekiyorduki gönlünüze göre olsun inş yüzünüz gülsün herkesin cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin
umutlu iyi olduğunuza sevindim bol bol dinlenin anne kız aaa içimden öyle geldi kız yazmak geldi rabbim hayırlısını versin bizlerede yaşatsın bu güzel duygularıİyiyim çok şükür canım.
Sabah ulun beyi aradım kanama birazdaha var dedim gel bakalım dedi. Gittim bebişim yerinde duruyor çok şükür. Kalp atışı başlamış maşallah. Rahatladım çok şükür. Cuma kontrole gidicem inşallah. İlaçlar ekledi ve yatmamı söyledi
Sen nasılsın
öncelikle allah tamamına erdirsin canım rabbim bizlerede nasip etsin banyo işini fazla takmamaya karar verdim test tarihine kadar yapmayayım bari bile diyordum ama sizlerin söyledikleriyle bu akşam bir daha yapacam ama duş şeklinde tedbiri elden bırakmaylımMerhaba bende Ulun beyin hastasının ve 5,5 haftalık hamileyim.Duş için hemşire ertesi gün yapabilirsiniz demişti.Oturarak ya da ayakta tutacağı varsa tutar,böyle şeylere takılmayın bence kafanızdan takmayın,rahat olun,inşallah tutar.
evet canım haklısın ne kadar şükretsek za aslında rabbim bugünlerimizi unutturcak daha büyük dertler vermesin inşallah
içimi ferahlattın uraz cım kafaya takmıştım doğrusu sen birde jelden sonra yürümedim falanda demiştin bak rabbim nasip edecekse oluyormuş duan içinde içten bir amiiinnn diyorum sağol canım
umutlu iyi olduğunuza sevindim bol bol dinlenin anne kız aaa içimden öyle geldi kız yazmak geldi rabbim hayırlısını versin bizlerede yaşatsın bu güzel duyguları
öncelikle allah tamamına erdirsin canım rabbim bizlerede nasip etsin banyo işini fazla takmamaya karar verdim test tarihine kadar yapmayayım bari bile diyordum ama sizlerin söyledikleriyle bu akşam bir daha yapacam ama duş şeklinde tedbiri elden bırakmaylım
sağol canım inşallah senin bu süreçlerini de görecez.....ve güzel haberlerini duyacağız burdanOooo, adet oldum olamadım diye sızlanırken sonuna geldin maşallah. Allah hayırlı uğurlu, sağlıklı topaç gibi, yumuk yumuk evlatlar nasip etsin...
şuan varya böle bıkkıntı içindeyim çok sıkıldım süreçti işti evdi doktordu sabırdı böle nekdar boşa yaşanıo ya
bencede banyo işine cok fazla takılmayın bana yumurta toplama işlemi günü yapma dediler o günde yaptım ne kadar cok kafana takarsan o kadar hayat çekilmez oluyor mutlu olamıyorsun ben transferin ilk günü yattım 2.günü misafir geldi ogün belkide 20 kere merdiven indim çıktım alışveriş merkezilerine bile gittim olacağı varsa oluyor ve suan oldu Allahıma şükür yinede ağır kaldırma hızlı hareket etme dikkat et tabikide fazlada düşünme test günün ne zaman inş yüzün güler aramıza katılırsın
İyiyim çok şükür canım.
Sen nasılsın
sağol canım inşallah senin bu süreçlerini de görecez.....ve güzel haberlerini duyacağız burdan
Cok şükür Canim ya Allah bi daha yaşatmasın o korkuyu İnsallah daha yasamiycaksin neden olmuş acaba bisey söylemedi mi yatıp dinlen Canim
amin inş şimdiden benim hormonlar değişti göğüslerim acıyor büyüdüler ilaçlardan mı artık bilmiyorum ama sonuna kadar yüzümüz gülsün
Cnm kalp atislari basladiysa hic korma. Dusme riski cok azaliyor boyle olunca. Kanamanda biter yakinda .cok rahat ol stres olursan kotu etkilenir bebis.
Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun hepinizden.evet canım haklısın ne kadar şükretsek za aslında rabbim bugünlerimizi unutturcak daha büyük dertler vermesin inşallah
içimi ferahlattın uraz cım kafaya takmıştım doğrusu sen birde jelden sonra yürümedim falanda demiştin bak rabbim nasip edecekse oluyormuş duan içinde içten bir amiiinnn diyorum sağol canım
umutlu iyi olduğunuza sevindim bol bol dinlenin anne kız aaa içimden öyle geldi kız yazmak geldi rabbim hayırlısını versin bizlerede yaşatsın bu güzel duyguları
öncelikle allah tamamına erdirsin canım rabbim bizlerede nasip etsin banyo işini fazla takmamaya karar verdim test tarihine kadar yapmayayım bari bile diyordum ama sizlerin söyledikleriyle bu akşam bir daha yapacam ama duş şeklinde tedbiri elden bırakmaylım
Aay cok sevindim masallah yat kalkma bosver Hicbisey yapmaİyiyim çok şükür canım.
Sen nasılsın
Canim bi de bende normalde de sivilce olur ama progestan igne de sivilce yapiyo yuzum oldugu gibi sivilce olmustu noluyo bana demeyesin eger sivilceler basarsa :)))Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun hepinizden.
Çok şükür bugün güzel haber aldım inşallah böyle devam eder. Yatıcaksun istirahat edeceksin dedi. Ek olarak progestan taplet verdi günde üç kez içicem. Progestan iğne de var. Bu ilaç seni yatırır zaten dedi. Baya yan etkisi varmış hakkımda hayırlısı. Endol fitile devam.bu ilaçlar evladıma iyi gelir rabbim şife verir inşallah.
Ceylin_naz allah biliyor bende kız hissediyorum. Hayırlı sağlıklı olsunda inşallah.
Rabbim beni tekrar güldürdü inşallahhhh sizide güldürür. İlaçlar arttı ya kafam sepet gibi olurmuş pek giremiye bilirim. Müjde bekleyenler lütfen özelden güzel haberlerinizi verin.
Hepinizi çokkkk seviyorum iyiki varsınız.
Boşa diye düşünme. Önceliklerimiz farklı sıralanıyor o kadar. Güzel haberler peşpeşe gelmeye başlayınca ne bu sıkıntıların gelecek aklına, ne bıkkınlıkların...
Aay cok sevindim masallah yat kalkma bosver Hicbisey yapma
Evet ya bendede var sivilceler 1 aydır kullanıyorum progestan iğne. Ben gebelik yapıyordur diye düşünüyordum. Bebişlerimiz bizimle olsunda sivilce olsun boşverCanim bi de bende normalde de sivilce olur ama progestan igne de sivilce yapiyo yuzum oldugu gibi sivilce olmustu noluyo bana demeyesin eger sivilceler basarsa :)))
Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun hepinizden.
Çok şükür bugün güzel haber aldım inşallah böyle devam eder. Yatıcaksun istirahat edeceksin dedi. Ek olarak progestan taplet verdi günde üç kez içicem. Progestan iğne de var. Bu ilaç seni yatırır zaten dedi. Baya yan etkisi varmış hakkımda hayırlısı. Endol fitile devam.bu ilaçlar evladıma iyi gelir rabbim şife verir inşallah.
Ceylin_naz allah biliyor bende kız hissediyorum. Hayırlı sağlıklı olsunda inşallah.
Rabbim beni tekrar güldürdü inşallahhhh sizide güldürür. İlaçlar arttı ya kafam sepet gibi olurmuş pek giremiye bilirim. Müjde bekleyenler lütfen özelden güzel haberlerinizi verin.
Merhaba bende Ulun beyin hastasının ve 5,5 haftalık hamileyim.Duş için hemşire ertesi gün yapabilirsiniz demişti.Oturarak ya da ayakta tutacağı varsa tutar,böyle şeylere takılmayın bence kafanızdan takmayın,rahat olun,inşallah tutar.
rabbim nasip edecekse her şekilde olurun ispatısın sen urazcım ben sürekli yatmıyorum ama dikkatli davranıyorum inşallah canım hepimizin yüzü gülerbencede banyo işine cok fazla takılmayın bana yumurta toplama işlemi günü yapma dediler o günde yaptım ne kadar cok kafana takarsan o kadar hayat çekilmez oluyor mutlu olamıyorsun ben transferin ilk günü yattım 2.günü misafir geldi ogün belkide 20 kere merdiven indim çıktım alışveriş merkezilerine bile gittim olacağı varsa oluyor ve suan oldu Allahıma şükür yinede ağır kaldırma hızlı hareket etme dikkat et tabikide fazlada düşünme test günün ne zaman inş yüzün güler aramıza katılırsın
rabbim gönlüne göre yazsın o zaman umutlucum bol bol bebişle dinlenin bakalım arda kendini iyi hissedersen de bizelere bir haber verÇok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun hepinizden.
canım demek sivilceler progestandan sadece yüzümde değil benim vücudumdada çıktı olsun ama onlar geçer gider yeterki bebişlerimiz bizimle olsunCanim bi de bende normalde de sivilce olur ama progestan igne de sivilce yapiyo yuzum oldugu gibi sivilce olmustu noluyo bana demeyesin eger sivilceler basarsa :)))
duygucum inan seni çok iyi anlıyorum bende senin yaşadıklarını yaşamış biri olarak diyorumki biraz daha sabır canım sonra herşey kendiliğinden çözülecek rabbim her işinde kolaylıklar versin inşalahcok sıkıldım artık vazgeçme aşamasındayım bugun cok sinirli gerginim hiçbiişi rastgitmiyor bıktım ben ya sadece bu aşama değil herşey yordu bni herkese versin allah zaten olca varsa olur
slm arkadaşlar bende sizin gibi aynı yollardan geçmekteyim.ilk tüp bebek denemem malesef başarısız oldu , ulun beyin hastası olarak mart ya da nisan adetiyle tekrardan başlıycam nasipse benim firikocanlarlaama duygularım çok karşık hem korku var hemde bi an önce bebişlerime kavuşma mutluluğu sizleri epeydir takip etmekteyim üye olmak bugüne nasipmiş.başta UMUTLU81 arkadaşıma geçmiş olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kader yoldaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?