Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm kalp atislari basladiysa hic korma. Dusme riski cok azaliyor boyle olunca. Kanamanda biter yakinda .cok rahat ol stres olursan kotu etkilenir bebis.

Merhaba bende Ulun beyin hastasının ve 5,5 haftalık hamileyim.Duş için hemşire ertesi gün yapabilirsiniz demişti.Oturarak ya da ayakta tutacağı varsa tutar,böyle şeylere takılmayın bence kafanızdan takmayın,rahat olun,inşallah tutar.

evet canım haklısın ne kadar şükretsek za aslında rabbim bugünlerimizi unutturcak daha büyük dertler vermesin inşallah
içimi ferahlattın uraz cım kafaya takmıştım doğrusu sen birde jelden sonra yürümedim falanda demiştin bak rabbim nasip edecekse oluyormuş duan içinde içten bir amiiinnn diyorum sağol canım
umutlu iyi olduğunuza sevindim bol bol dinlenin anne kız aaa içimden öyle geldi kız yazmak geldi rabbim hayırlısını versin bizlerede yaşatsın bu güzel duyguları
öncelikle allah tamamına erdirsin canım rabbim bizlerede nasip etsin banyo işini fazla takmamaya karar verdim test tarihine kadar yapmayayım bari bile diyordum ama sizlerin söyledikleriyle bu akşam bir daha yapacam ama duş şeklinde tedbiri elden bırakmaylım

bencede banyo işine cok fazla takılmayın bana yumurta toplama işlemi günü yapma dediler o günde yaptım ne kadar cok kafana takarsan o kadar hayat çekilmez oluyor mutlu olamıyorsun ben transferin ilk günü yattım 2.günü misafir geldi ogün belkide 20 kere merdiven indim çıktım alışveriş merkezilerine bile gittim olacağı varsa oluyor ve suan oldu Allahıma şükür yinede ağır kaldırma hızlı hareket etme dikkat et tabikide fazlada düşünme test günün ne zaman inş yüzün güler aramıza katılırsın

şuan varya böle bıkkıntı içindeyim çok sıkıldım süreçti işti evdi doktordu sabırdı böle nekdar boşa yaşanıo ya

Boşa diye düşünme. Önceliklerimiz farklı sıralanıyor o kadar. Güzel haberler peşpeşe gelmeye başlayınca ne bu sıkıntıların gelecek aklına, ne bıkkınlıkların...

Aynen Canim sana katılıyorum olacağı varsa inan ise güce bakmiyo Bız sadece strese giriyoruz bosuna kayinvalidm iyce moda sokuyo beni ayağa kalkmamı bile istemiyo o derece ama ne kadar rahat olursak o kadar iyi bizim icin

Geçmiş olsun. Senin ufaklık iyi haber vermek için mesaj atmış demek ki sana. Çok düşünceli bir bebek

Cok şükür Canim ya Allah bi daha yaşatmasın o korkuyu İnsallah daha yasamiycaksin neden olmuş acaba bisey söylemedi mi yatıp dinlen Canim

amin inş şimdiden benim hormonlar değişti göğüslerim acıyor büyüdüler ilaçlardan mı artık bilmiyorum ama sonuna kadar yüzümüz gülsün

Cnm kalp atislari basladiysa hic korma. Dusme riski cok azaliyor boyle olunca. Kanamanda biter yakinda .cok rahat ol stres olursan kotu etkilenir bebis.

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun hepinizden.
Çok şükür bugün güzel haber aldım inşallah böyle devam eder. Yatıcaksun istirahat edeceksin dedi. Ek olarak progestan taplet verdi günde üç kez içicem. Progestan iğne de var. Bu ilaç seni yatırır zaten dedi. Baya yan etkisi varmış hakkımda hayırlısı. Endol fitile devam.bu ilaçlar evladıma iyi gelir rabbim şife verir inşallah.
Ceylin_naz allah biliyor bende kız hissediyorum. Hayırlı sağlıklı olsunda inşallah.
Rabbim beni tekrar güldürdü inşallahhhh sizide güldürür. İlaçlar arttı ya kafam sepet gibi olurmuş pek giremiye bilirim. Müjde bekleyenler lütfen özelden güzel haberlerinizi verin.
Hepinizi çokkkk seviyorum iyiki varsınız.

Aay cok sevindim masallah yat kalkma bosver Hicbisey yapma

Canim bi de bende normalde de sivilce olur ama progestan igne de sivilce yapiyo yuzum oldugu gibi sivilce olmustu noluyo bana demeyesin eger sivilceler basarsa :)))

Boşa diye düşünme. Önceliklerimiz farklı sıralanıyor o kadar. Güzel haberler peşpeşe gelmeye başlayınca ne bu sıkıntıların gelecek aklına, ne bıkkınlıkların...

cok sıkıldım artık vazgeçme aşamasındayım bugun cok sinirli gerginim hiçbiişi rastgitmiyor bıktım ben ya sadece bu aşama değil herşey yordu bni herkese versin allah zaten olca varsa olur

Aay cok sevindim masallah yat kalkma bosver Hicbisey yapma

Bende canım bende inşallah hayırlısı olsun.hiç iş yapmaya niyetim yok. Bi kendime yemek hazırlıyorum. Yarında ablamlar gelecek güzel bakarlar bana. Sonrada kayınvalidem yemek yapıp yollayacak. Eşim diğer işleri akşam hallediyor çok şükür.
Hayırlısıyla senin bebişin de güzel güzel büyümeye devam etsin inşallah. İyi bakın kendinize canımmm

Canim bi de bende normalde de sivilce olur ama progestan igne de sivilce yapiyo yuzum oldugu gibi sivilce olmustu noluyo bana demeyesin eger sivilceler basarsa :)))
Evet ya bendede var sivilceler 1 aydır kullanıyorum progestan iğne. Ben gebelik yapıyordur diye düşünüyordum. Bebişlerimiz bizimle olsunda sivilce olsun boşver

gözün aydın canım iyi olmana çok sevindim..bu gün merkezdemiydin...

dido rabbim hayırlısı ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin daha önce konuşmamıştık sanırım yada hatırlamıyorum..kusura bakma..ilk denemenizmiydi..yoksa öncesi varmı?bide infertilite sebebi nedir...

rabbim nasip edecekse her şekilde olurun ispatısın sen urazcım ben sürekli yatmıyorum ama dikkatli davranıyorum inşallah canım hepimizin yüzü güler
rabbim gönlüne göre yazsın o zaman umutlucum bol bol bebişle dinlenin bakalım arda kendini iyi hissedersen de bizelere bir haber ver
canım demek sivilceler progestandan sadece yüzümde değil benim vücudumdada çıktı olsun ama onlar geçer gider yeterki bebişlerimiz bizimle olsun
cok sıkıldım artık vazgeçme aşamasındayım bugun cok sinirli gerginim hiçbiişi rastgitmiyor bıktım ben ya sadece bu aşama değil herşey yordu bni herkese versin allah zaten olca varsa olur
duygucum inan seni çok iyi anlıyorum bende senin yaşadıklarını yaşamış biri olarak diyorumki biraz daha sabır canım sonra herşey kendiliğinden çözülecek rabbim her işinde kolaylıklar versin inşalah

slm arkadaşlar bende sizin gibi aynı yollardan geçmekteyim.ilk tüp bebek denemem malesef başarısız oldu , ulun beyin hastası olarak mart ya da nisan adetiyle tekrardan başlıycam nasipse benim firikocanlarla ama duygularım çok karşık hem korku var hemde bi an önce bebişlerime kavuşma mutluluğu sizleri epeydir takip etmekteyim üye olmak bugüne nasipmiş.başta UMUTLU81 arkadaşıma geçmiş olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kader yoldaşlarım

hoşgelgin arkadaşım üye olmakla ii etmişsin burada iyi kötü her şeyimizi paylaşıyoruz ve ii oluyor umarım her şey gönlünce olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…