Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

gözün aydın canım iyi olmana çok sevindim..bu gün merkezdemiydin...
Saol canım çok şükür güzel haber aldım. Allah'ım sizede nasip etsin inşallah. Saat kaçta ordaydın. Ben 12 30 da ordaydım
Dinleniyorum canım hiç iş yapmıyorum. O korku bana yetti. İnşallah hepimizden güzel haber Gelsin
Çok saol inşallah geçti gitti.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlüne göre olur. Rabbim yüzünü güldürsün

Canlar benim cok belim agriyoo sanki adet olucam tutmadi heralde benimki
Ayni msj bende yazmistim canim 5.gunumdu bel ve karnim agrimaya baslamisti olmadi diye üzülmüştüm adet olacam sandim ama olmadim biliyosun.onun icin kendini ve bebisi uzmeden dinlen bakalim ilaclari kullanirken adet olmazsin zaten

Masallah canim atlattin insallah bi daha olmaz kalbinide duymussun minigin oh isler yoluna girdi.progestan kapsul vermis cok uyku yapiyo haberin olsun butun gun yat dinlen zaten hicbisey bebisten önemli değil

Ayni msj bende yazmistim canim 5.gunumdu bel ve karnim agrimaya baslamisti olmadi diye üzülmüştüm adet olacam sandim ama olmadim biliyosun.onun icin kendini ve bebisi uzmeden dinlen bakalim ilaclari kullanirken adet olmazsin zaten

İnsallah canim sonu senin gibi olur sanki belim kopuyo ilaclari birakmadan adet olmuyoruz oyle mi bilmiyodum bugun hic yatmadim isteydim 4. Gunum ondanmi bu kadar agridi bilmiyorm hayirlisi

Masallah canim atlattin insallah bi daha olmaz kalbinide duymussun minigin oh isler yoluna girdi.progestan kapsul vermis cok uyku yapiyo haberin olsun butun gun yat dinlen zaten hicbisey bebisten önemli değil

Yok canım daha duymadım ulun bey ekranda gördü. Sanırım cuma duyarım. 3 gün önce görünmüyordu atışlar. Uyuku yapar dedi konuşma zorluğu falan dedi. Hayırlısı olsun. Yeterki bebişim sağlıklı hayırlı olsun. İnşallah kucağımıza alıcaz Bebeklerimizi canım

İnsallah canim sonu senin gibi olur sanki belim kopuyo ilaclari birakmadan adet olmuyoruz oyle mi bilmiyodum bugun hic yatmadim isteydim 4. Gunum ondanmi bu kadar agridi bilmiyorm hayirlisi
insallah canim umitlendirmek istemem ama 5.gun cok onemliymis tutup tutmadigi konusunda belki tutunmaya ugrasiyodur yer aciyodur kendine ufaklik insallah.bugun hepimize dua ettim insallah kabul olur ama kötü düşünmek yok pozitif düşününce pozitif olacagina inaniyorum ben

Slm aysecikim oncelikle hamileligin hayirli olsun Allah saglicakla o minicik melegini gormeyi nasip etsin.BElki seninle birlikte transferimiz ayni gun gerceklesmistir cunku benim de test gunum 6 OCAKti.Benim malesef sonuc olumsuz oldu.Sizde problem neydi senin kacindi denemendi.

cok sıkıldım artık vazgeçme aşamasındayım bugun cok sinirli gerginim hiçbiişi rastgitmiyor bıktım ben ya sadece bu aşama değil herşey yordu bni herkese versin allah zaten olca varsa olur

Senin kırmızı bu defa gümbür gümbür gelecek sanırım. Tef gibi olmuşsun baksana. Yüzüne bir yastık kapatıp içindeki bütün negatif duygular çıkana kadar bağır bakayım. Merak etme. Yastık bastırır sesini, kimse rahatsız olmaz. Büyük ihtimalle de ağlayacaksın arkasından. Ya da sıcak soğuk duş al. Hiç değilse başını bir soğuk bir sıcak suyla yıka. Şampuan önemli değil. Evde yırtabileceğin eski defter, kitap, gazete varsa onları yırt. Sinirin stresin biraz aşağı düşsün. Patlayacaksın maazallah.

hamile kalanların çoğunun belirtisinde bel ağrısı var,tek hissettiğim sağ tarafımdaki kasık ağrısı hafifde solda var bugün bir ara kahvaltıdan sonra midem çok bulandı o neydi bilmiyorum ama benim belim hiç ağrımıyor

Sagol amin canim belkide yan yana yatmisizdir birbirimizden habersiz.uzuldum hakkimizda hayirli olsun.benim 3.denememdi sperm azligi ve kalite dusuklugu vardi bide bende pihtilasma cikti.

Ama uzulupte benide uzme herkeste ayni olacak diye bisey yokki canim bi gun agridi ve gecti.Uzulmek yok dedigim gibi olumlu düşünün olacak Allahin izniyle herkeste belirti olacak diye bisey yok yine soyluyorum

Ama uzulupte benide uzme herkeste ayni olacak diye bisey yokki canim bi gun agridi ve gecti.Uzulmek yok dedigim gibi olumlu düşünün olacak Allahin izniyle herkeste belirti olacak diye bisey yok yine soyluyorum

yok yok canım seni hiiçç üzmek istemem
ama ne bileyim son günler yaklaştıkça saçmalamaya başladım sanırım :26::26:

Canim hic kendini boş yere strese sokup uzme lütfen bebislleri uzmekten baska bisey yapmıyoruz rahatımıza bakalım olacagi varsa olur zaten yatmakla alakası yok Cok yatmayın diyolar zaten kendini yorma ağır bisey yapma Allaha kalmış artık Bız yaptik yapacağımızı

Canimmm bende tam tersini okudum hamile kalsnlarda kasik agrisi oluyo bende de ilk iki gun solda oldu aha dedim bebegim sola yerlesiyo ama gecti cok uzuldum hep kasiklarimi yokluyorum ama bende de o yok hakkimizda hayirlisi olsun

Bilmiyorum kuzum ya bazen bosunami dikkat ediyorum yok sanki diyorum icimden
ulun bey esime biz herseyin en iyisini yapmaya calistik bundan sonrasi duaya kaldi demis gercekten oyle icimiZde ne oluyo bir Allah biliyo kamera yutsak gorurmuyuz acaba :)

Aynen Canim ulun bey gercekten elinden geleni yapiyo ben soruyorum sus o kadar sorma diyo dua edicez diyo bizim elimizde degilki bende hayal ediyorum simdi tutunsa acaba ne oluyo içerde diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum sabredicez haftaya bugün test yaparız insallah yüzümüz gülcek

Amin canim Allah dualarimizi kabul etsin ben persembe yapicam 10. Gun cikar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…