- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Saol canım çok şükür güzel haber aldım. Allah'ım sizede nasip etsin inşallah. Saat kaçta ordaydın. Ben 12 30 da ordaydımgözün aydın canım iyi olmana çok sevindim..bu gün merkezdemiydin...
Dinleniyorum canım hiç iş yapmıyorum. O korku bana yetti. İnşallah hepimizden güzel haber Gelsinrabbim nasip edecekse her şekilde olurun ispatısın sen urazcım ben sürekli yatmıyorum ama dikkatli davranıyorum inşallah canım hepimizin yüzü güler
rabbim gönlüne göre yazsın o zaman umutlucum bol bol bebişle dinlenin bakalım arda kendini iyi hissedersen de bizelere bir haber ver
canım demek sivilceler progestandan sadece yüzümde değil benim vücudumdada çıktı olsun ama onlar geçer gider yeterki bebişlerimiz bizimle olsun
duygucum inan seni çok iyi anlıyorum bende senin yaşadıklarını yaşamış biri olarak diyorumki biraz daha sabır canım sonra herşey kendiliğinden çözülecek rabbim her işinde kolaylıklar versin inşalah
Çok saol inşallah geçti gitti.slm arkadaşlar bende sizin gibi aynı yollardan geçmekteyim.ilk tüp bebek denemem malesef başarısız oldu , ulun beyin hastası olarak mart ya da nisan adetiyle tekrardan başlıycam nasipse benim firikocanlarlaama duygularım çok karşık hem korku var hemde bi an önce bebişlerime kavuşma mutluluğu sizleri epeydir takip etmekteyim üye olmak bugüne nasipmiş.başta UMUTLU81 arkadaşıma geçmiş olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kader yoldaşlarım
Ayni msj bende yazmistim canim 5.gunumdu bel ve karnim agrimaya baslamisti olmadi diye üzülmüştüm adet olacam sandim ama olmadim biliyosun.onun icin kendini ve bebisi uzmeden dinlen bakalim ilaclari kullanirken adet olmazsin zatenCanlar benim cok belim agriyoo sanki adet olucam tutmadi heralde benimki
Masallah canim atlattin insallah bi daha olmaz kalbinide duymussun minigin oh isler yoluna girdi.progestan kapsul vermis cok uyku yapiyo haberin olsun butun gun yat dinlen zaten hicbisey bebisten önemli değilSaol canım çok şükür güzel haber aldım. Allah'ım sizede nasip etsin inşallah. Saat kaçta ordaydın. Ben 12 30 da ordaydım
Dinleniyorum canım hiç iş yapmıyorum. O korku bana yetti. İnşallah hepimizden güzel haber Gelsin
Çok saol inşallah geçti gitti.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlüne göre olur. Rabbim yüzünü güldürsün
Ayni msj bende yazmistim canim 5.gunumdu bel ve karnim agrimaya baslamisti olmadi diye üzülmüştüm adet olacam sandim ama olmadim biliyosun.onun icin kendini ve bebisi uzmeden dinlen bakalim ilaclari kullanirken adet olmazsin zaten
Masallah canim atlattin insallah bi daha olmaz kalbinide duymussun minigin oh isler yoluna girdi.progestan kapsul vermis cok uyku yapiyo haberin olsun butun gun yat dinlen zaten hicbisey bebisten önemli değil
insallah canim umitlendirmek istemem ama 5.gun cok onemliymis tutup tutmadigi konusunda belki tutunmaya ugrasiyodur yer aciyodur kendine ufaklikİnsallah canim sonu senin gibi olur sanki belim kopuyo ilaclari birakmadan adet olmuyoruz oyle mi bilmiyodum bugun hic yatmadim isteydim 4. Gunum ondanmi bu kadar agridi bilmiyorm hayirlisi
cok sıkıldım artık vazgeçme aşamasındayım bugun cok sinirli gerginim hiçbiişi rastgitmiyor bıktım ben ya sadece bu aşama değil herşey yordu bni herkese versin allah zaten olca varsa olur
Merhaba ilaçlar dahil 6650 tl.
Çok teşekkür ederim cevapladığın için bizde umutta başlasammı diye düşünüyoruz.Yeditepede denedim 3 kez değiştirsekmi diyoruz acaba şans artarmı diye.Tekrarlayan düşüklerim oldu maalesef.Kendiliğindende oldu gebelik ama kaybettik.4 kez kürtaj oldum(( Oyüzden pgt yada cgh yaptırmam önerildi.Tedavi öncesinde ofis histereskopiyi yaptırıcam.Aranızda bunları umutta yaptıran varmı? Çok kararsız kaldık nerde yaptıralım diye.Anladığım kadarıyla herkes memnun ama......
Ayni msj bende yazmistim canim 5.gunumdu bel ve karnim agrimaya baslamisti olmadi diye üzülmüştüm adet olacam sandim ama olmadim biliyosun.onun icin kendini ve bebisi uzmeden dinlen bakalim ilaclari kullanirken adet olmazsin zaten
Sagol amin canim belkide yan yana yatmisizdir birbirimizden habersiz.uzuldum hakkimizda hayirli olsun.benim 3.denememdi sperm azligi ve kalite dusuklugu vardi bide bende pihtilasma cikti.Slm aysecikim oncelikle hamileligin hayirli olsun Allah saglicakla o minicik melegini gormeyi nasip etsin.BElki seninle birlikte transferimiz ayni gun gerceklesmistir cunku benim de test gunum 6 OCAKti.Benim malesef sonuc olumsuz oldu.Sizde problem neydi senin kacindi denemendi.
hamile kalanların çoğunun belirtisinde bel ağrısı var,tek hissettiğim sağ tarafımdaki kasık ağrısı hafifde solda var bugün bir ara kahvaltıdan sonra midem çok bulandı o neydi bilmiyorum ama benim belim hiç ağrımıyor
Ama uzulupte benide uzme herkeste ayni olacak diye bisey yokki canim bi gun agridi ve gecti.Uzulmek yok dedigim gibi olumlu düşünün olacak Allahin izniyle herkeste belirti olacak diye bisey yok yine soyluyorum
İnsallah canim sonu senin gibi olur sanki belim kopuyo ilaclari birakmadan adet olmuyoruz oyle mi bilmiyodum bugun hic yatmadim isteydim 4. Gunum ondanmi bu kadar agridi bilmiyorm hayirlisi
hamile kalanların çoğunun belirtisinde bel ağrısı var,tek hissettiğim sağ tarafımdaki kasık ağrısı hafifde solda var bugün bir ara kahvaltıdan sonra midem çok bulandı o neydi bilmiyorum ama benim belim hiç ağrımıyor
Canim hic kendini boş yere strese sokup uzme lütfen bebislleri uzmekten baska bisey yapmıyoruz rahatımıza bakalım olacagi varsa olur zaten yatmakla alakası yok Cok yatmayın diyolar zaten kendini yorma ağır bisey yapma Allaha kalmış artık Bız yaptik yapacağımızı
Bilmiyorum kuzum ya bazen bosunami dikkat ediyorum yok sanki diyorum icimden
ulun bey esime biz herseyin en iyisini yapmaya calistik bundan sonrasi duaya kaldi demis gercekten oyle icimiZde ne oluyo bir Allah biliyo kamera yutsak gorurmuyuz acaba :)
Aynen Canim ulun bey gercekten elinden geleni yapiyo ben soruyorum sus o kadar sorma diyo dua edicez diyo bizim elimizde degilki bende hayal ediyorum simdi tutunsa acaba ne oluyo içerde diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum sabredicez haftaya bugün test yaparız insallah yüzümüz gülcek
Amin canim Allah dualarimizi kabul etsin ben persembe yapicam 10. Gun cikar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?