Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ben saat 09:30 da ordaydım....

Çıkar herhalde Canim benimde test gunüm ptesi ben 2 gun once yapcam beklemiycem bu sefer napiyim zaten çıkarsa bi deger 2 gun sonra tekrarliycaz o zaman nerlesir

Aynen esim ruyasinda erkek bebek gormus sarisindi diyo kendisi sarisin ona benziyomus ama diyo bebegin sirtini cevirdiler tuyluydu senin gibi ruyasinda demis burasida annesine benzemis ben beyaz tenliyim ama tuylerim siyahtir kollarda bacaklarda cok guldum ona bide olur mu acaba icime umut oldu minicik :)

Ay kiz hafize ruyamda test yapmissin ama gununden once yapmissin degerin 85 cikmis bize yazmissin bende okuyomusum oyle gordum Allah hayir etsin insallah dogru cikar canim.aksam bahsettik ya ondanmi ruyama girdi ne

Ay ne guzel ya :) insallah rüyalarımız cikar artık rüyalara gore bekliycez desene :) benim eşimde transferden once gormuş kan testinde çıkmış hamileymisim olursa rüya çıktı deriz :) ben bu sefer kendimi Cok kaptırmak istemiyorum sonu kötü oluyo çünkü

Ay kiz hafize ruyamda test yapmissin ama gununden once yapmissin degerin 85 cikmis bize yazmissin bende okuyomusum oyle gordum Allah hayir etsin insallah dogru cikar canim.aksam bahsettik ya ondanmi ruyama girdi ne

Ayyyy ne diyosun aysecikim nasil mutlu oldum birden Allah razi olsun ruyasi bile guzel :)))) dun gece herkes bana calismis esimde erkek bebegimizi gormus hayir olsun :))

Aynen bende kaptirmiyorum hayirlisi olmazsa uzulmeyide dusunmuyorum yani ins :) benim bundan onceki hamileligimde hersey o kadar yolunda gidiyoduki kontrole gidicektik 9. Hafta sabah uyandik esim dediki senin gordum yataktan dusmussun yerde yatiyodun buz gibi yerde dedi bi an icim ciz etti. Bende ama ne kanama ne agri hicbirsey yok doktora gittik doktor kalp atislarini alamiyorum dedi gercekten buz gibi ameliyathanede yattim kurtaj icin o yuzden esimin ruyalarindan tirsarim hep hayirlisi olsun

Hayırlısı Canim hayırlısı vallahi ne yapalım Rabbim vermiyosa zorla olacak Hali yok insallah nasip eder ne diyelim uzulup kendimiz hasta olacağımıza olmasın ne yapalım bak ne guzel kendiliginden olmuş normalde olabilir hic takma benim oyle bi durumum da yok

Oyle dusunme canim bence bu sperm yumurta isi degil tamamen rabbbimin ol deme isi benim babam surekli evden uzakta bi yerde calisiyodu iki ayda bir ayda bir geliyodu annem her gun mu yumurtluyodu babam ceket atsa hamile kaliyodu soylemesi ayip :) o yuzden hersey kismet kaderde anne baba olmak varsa olucaz yoksa kafadan asagiya yumurta olsak gene olmuyo :)

HAFIZE VE CANSEN arkadaslarim oncelikle tedaviniz hayirlisi olsun.Inaniyorumki cok guzel sonuclar alicaksiniz cunku bu yolda birbirimizin dualari buyuk.CANSEN arkadasim gebelik asisi yaptirmissin onu ulun bey neye gore yapiyo acaba bizim problemimiz sperm sayi dusuklugu bendede cikolata kisti var ilk denemem olumsuz oldu kan pihtilasmasina bakilmadi sizde neye gore karar verdi ulun bey?

Allah razı olsun Canim insallah hepimizin yüzü güler gercekten Cok zor süreçler geçiriyoruz. Canim bizim problemimiz spermdi esim Emre beye ameliyat oldu bulundu Cok şükür Haziran'da başladık ilk tedaviye hersey güzeldi bende bi problem yoktu 1 tane transfer yapıldı tutmadı ulun bey beni sağlıklı gördüğü için genetik test istedi kan pihtilasmasi çıktı ikinci denemem dondurulmuslarla oldu 2 embriyo koyuldu yine tutmadı baska test istemeden 3. yü deneyelim dedi denedik 2 embriyo koyuldu yine olmadı bu sefer rahime bakalım dedi bi problem çıksın tedavi ediyim dedi film çekildim temiz çıktı Hic bi problem çıkmadı bu seferde tek embriyom kaldi gebelik aşısını ben istedim etkisi daha kanitlanmadigi için 3 deneme yapılmadan tavsiye etmiyolar konuştuk yapalım dedi ulun bey transferden 2 gun once yapıldı bakalım insallahbi etkisi olur ulun beyde diycek bisey bulamıyor sperm ve yumurtalarr kaliteli rahim düzgün ama Allah vermeyince vermiyo biraz detay anlattım anlaman için kusura bakma insallah seninde kalbine göre olur hersey

Ayni problem var ikimizde de bizde de sperm sayisi dusuk bende kasim adetiyle basladim ama cok zor gecti benim tedavim polikistik over hastasi olmamama ragmen ohss oldum balon gibi sismistim surekli istifra siddetli karin agrisi gobegim bildigin 9 aylik hamile gibi olmustu sonra benden 27 tup sivi alindi o ay bebisler donduruldu 18 yumurtadan 14 u dollendi 4 tane dondurdular 5.gun embriyosu olarak sonra aralik adetiyle tranferim oldu 2 tane cozuldu 1 tane transfer yapildi ilk deneme ve 29 yasinda oldugum icin obur cozulen dondurulcak kalitede olmadigi icin gitti simdi kalan 2 tane transfer edilcek.Gercekten cok zor surecler bazen cok bunaliyorum bi de cahil insanlar seni yaralamaya calisiyo surekli gereksiz cocuk muhabbetleryle 4,5 yil oldu niye bebek yok diye, insallah guzel olucak sonuclariniz buna yurekten inaniyorum insan sizlerin hamile haberini alinca sanki kendi hamileymis gibi seviniyo cunku bizi bizden baska kimse anlayamaz.....

O cahil insanlar yok mu zaten insanın yarasını daha da kanatiyo Canim kulaklarını tikiycan Hic duymiycan bizim imtihanımız bu sabredicez uzme sende insallah seninde en Kısa zamanda haberini alırız. Ben Haziran'dan bu yana 3 kez o negatifi yasadım ya bunda bi deger çıksa gercekten dünyalar benim olur mucize olur bana artık heveslenmek istemiyorum pozitif olursa tabi neler yaparım bilmem :) insallah mutlu haber alırım da sizlere umut olurum hersey Allahin takdiri ol derse olucak

Cok sagol canim ins hepimizin kucaklari dolar

Sagol amin canim belkide yan yana yatmisizdir birbirimizden habersiz.uzuldum hakkimizda hayirli olsun.benim 3.denememdi sperm azligi ve kalite dusuklugu vardi bide bende pihtilasma cikti.

Cnm sende pıhtılaşma olupta hamile kalman bana öyle bi moral oldu ki anlatamam allahım banada nasip eder inşallah

Okurken çok güldüm sen baya komik ve eğlenceli birisin belli
Bu yazdıkların hepsini denedinmi çok meral ettim cnm işe yarıyorsa bende denicem

Yuppiii kendime bi arkadaş buldum cnm bende allah kısmet ederse mart nisan gibi tedaviye başlıcam benimde ilk denemem negatif oldu inşallah bu sefer yüzümüz bebek haberleriyle güler

Okurken çok güldüm sen baya komik ve eğlenceli birisin belli
Bu yazdıkların hepsini denedinmi çok meral ettim cnm işe yarıyorsa bende denicem

Denemek? Sık yaptıklarım bunlar Başka şeyler de yaparım...
Köpeğime kahkaha taklidi yaparım mesela. Arasıra kedilerimi azarlarım bağıra çağıra. İş yaparken son ses şarkı söylerim. Nefes nefese kalıp yatma ihtiyacı duyana kadar... Masa tenisi oynarken havaya zıplayan nadir kişilerdendim eskiden. Bir de Amerikan bilardo çok oynardım. Kilo alınca oynayamaz oldum. Zaten yaşadığımız yerde de yok öyle şeyler. Böyle işte. Sinir, stres olayını atmak için kendimde bunları bulmuştum. Şimdi konuşurken bağırıyorum biraz. İşitme sorunu başladı son zamanlarda, o da bahane oldu. Niye bağırıyorsun diyene, kendim duymuyorum diyorum, susuyor

Hafizecim napiyosun ben Cok sıkıldım kaynanam annem kardesim geliyo yanıma ama artık evde durmak istemiyorum Cok bunaldım basımda catliyo bugun

İyi canim nolsun esimle salata yapiyoruz senin ignen yokmu ben igneden dolayi disari cikiyorum bayada yuruyorum havam degisiyo sende cik azcik hava al ya da esin gebze centera gotursun :)
Ben cok hamile moduna girmekten vazgectim sonra uzulmiyim diye ondan dikkat ederek normal hayatima dondum sende kaynana git oturmaya birilerine gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…