İyi canim nolsun esimle salata yapiyoruz senin ignen yokmu ben igneden dolayi disari cikiyorum bayada yuruyorum havam degisiyo sende cik azcik hava al ya da esin gebze centera gotursun :)
Ben cok hamile moduna girmekten vazgectim sonra uzulmiyim diye ondan dikkat ederek normal hayatima dondum sende kaynana git oturmaya birilerine gidin
Benim eşimde yemek yapiyo zavallı karısından hayir yok :) benim dondurulmus ya iğnem yok evde yürüyorum belki yarın cikarim eşimde Center i Hic sevmiyo ama sinemaya goturebilir hayir demez Recep inedik 4 te çıkmış ama doludur hep insallah yer buluruz :)
Haziranda esim ameliyat olunca sperm bulununca bebeğim olur artık diye gidip bebek kıyafetleri almıştım o günden bugüne bayağı bişeyi oldu simdi çıkardım sevdim ağladım Cok duygusal oldum ne olur bana dua edin Kizlar Rabbim bu sefer beni sevindirsin
Insallah rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana aglattin beni, bende gecen aksam aldiklarima bakiyodum da dedimki acaba cok mu para veriyoruz bunlari ne kadar giyecekki esimde dediki olsun belkide bu duyguları bi daha yasiyamicaz cok üzüldüm rabbim kimseyi bu sekilde sinamasinHaziranda esim ameliyat olunca sperm bulununca bebeğim olur artık diye gidip bebek kıyafetleri almıştım o günden bugüne bayağı bişeyi oldu simdi çıkardım sevdim ağladım Cok duygusal oldum ne olur bana dua edin Kizlar Rabbim bu sefer beni sevindirsin
Canim rabbim kabul etmeyecegi duayi ettirmez ins olacak simdi aglama zamani degil umut zamani. Umudumuzu yitirmiycez olacagina inanicaz cunku oldurana inaniyoruz sadece sabredicez kaldi ki sen coook gencsin cocuktan biktigin gunler gelecek du bakalim :) Rabbim ins daha fazla sinamadan verecek senin benim hepimizin yuzu gulsun kucaklari dolsun ins kocaman sarildim bak sana hadi aglama bende aglarim annemden ciktim evime geliyorum tabi cikmam olay oldu bir haftadir alismistik birbirimize annem babam hepsi salya sumuk
Insallah rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana aglattin beni, bende gecen aksam aldiklarima bakiyodum da dedimki acaba cok mu para veriyoruz bunlari ne kadar giyecekki esimde dediki olsun belkide bu duyguları bi daha yasiyamicaz cok üzüldüm rabbim kimseyi bu sekilde sinamasin
Hep dua ediyorum insallah herkese nasip olsun bana da sana da butun arkadaslara da bu yolda emek veren herkse de insallahKıyamam Canim ya uzdummu seni afedersin Canim yaa..ne bileyim bu test bekleme süresi bi baska oluyorum insallah bu son olur da bende size mutlu mutlu kendimden bahsederim.. İnsallah sende bebeğini saglicakla alırsın kucagina bosver tadını cikar neyi istiyosan al Bız hakediyoruz inan hemde herseyin en iyisini hakediyoruz bu kadar zor bişeye sabrediyoruz esın Cok doğru demiş
Hep dua ediyorum insallah herkese nasip olsun bana da sana da butun arkadaslara da bu yolda emek veren herkse de insallah
Devlet dairesi gibi olmuş burası. Kimse yok
Nasilsiniz bakalim taze anneler :)
Napalim Canim kaynanam yanımda kardesim fln kısır yaptik çay oturuyoruz Oyle bugün pek yatmadım ayaktaydim sabah yürüyüşe de gittim Oyle yani sen nasılsın neler yaptın Canim
Ohhh afiyet olsun canim cok severim kisiri bende evdeyim keyif yapiyoruz esimle belim agriyo goguslerim sisti ama sanki olmadi ne bilim ne zor beklemek yaa dahada cok var
Gel beraber olsun Canim oh sen daha iyi yapıyosunbenim iğne yok ya ondan göğüslerimde bi degisiklik yok igne yapiyo galiba of bende düşünmek istemiyorum artık hep aynı seyleri yasıyorum kendimi uzuyorum napalim olursa olur insallah içerden haberimi yok ki
Valla ya diyolardi dogruymus beklemek zormus iki arada bi derede oldu mu olmadi mi neyse Rabbim hayirlisini versin sabretcez artik
Yuppiii kendime bi arkadaş buldum cnm bende allah kısmet ederse mart nisan gibi tedaviye başlıcam benimde ilk denemem negatif oldu inşallah bu sefer yüzümüz bebek haberleriyle güler
Bende cok sevindim simdi bakarsin ayni zamana denk gelir transferimiz :)) ben martin 5 ya da 6 sinda adet olucam ulun bey kontrole cagirdi cikolata kistim icin bu tarhlerde istanbula gidicem.Sen ne zaman gidicen merkeze belki karsilasiriz.Sizde problem neydi?Dedigin gibi insallah bu sefer bizim ve diger bekleyen butun arkadaslarimizin yuzu bebek haberleriyle guler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?