Pazar tatili yapiyo canim herkes yatista heralde
Canim iyisindir umarim daha dogrusu iyisinizdir ins :) yoklugun belli oluyo Allaha emanet olsun opuldun
Saol canım iyiyiz çok şükür sorun yok. Dün ablamlar geldi sohbet muhabbet yaptık sonra yemek temizlik falan yaptılar pek giremedim.bugünde iğne bahanesiyle çıktıktık biraz. çok şükür bitti haftasonu
Sen nasılsın canım?
Denemek? Sık yaptıklarım bunlarBaşka şeyler de yaparım...
Köpeğime kahkaha taklidi yaparım mesela. Arasıra kedilerimi azarlarım bağıra çağıra. İş yaparken son ses şarkı söylerim. Nefes nefese kalıp yatma ihtiyacı duyana kadar... Masa tenisi oynarken havaya zıplayan nadir kişilerdendim eskiden. Bir de Amerikan bilardo çok oynardım. Kilo alınca oynayamaz oldum. Zaten yaşadığımız yerde de yok öyle şeyler. Böyle işte. Sinir, stres olayını atmak için kendimde bunları bulmuştum. Şimdi konuşurken bağırıyorum biraz. İşitme sorunu başladı son zamanlarda, o da bahane oldu. Niye bağırıyorsun diyene, kendim duymuyorum diyorum, susuyor
Bende cok sevindim simdi bakarsin ayni zamana denk gelir transferimiz :)) ben martin 5 ya da 6 sinda adet olucam ulun bey kontrole cagirdi cikolata kistim icin bu tarhlerde istanbula gidicem.Sen ne zaman gidicen merkeze belki karsilasiriz.Sizde problem neydi?Dedigin gibi insallah bu sefer bizim ve diger bekleyen butun arkadaslarimizin yuzu bebek haberleriyle guler :))
Çoook şekersin sen yaaaa. Hep böyle çılgın ol bence çok güzel bişi
Benim yaşıma gelince kendini sıkmanın bir işe yaramadığını öğreniyorsun. Hayat ciddiye alınacak kadar uzun değilmiş. Yaşa gitsin
Doğru diyorsun valla aynen katılıyorum cnm dolu dolu yaşamak lazım
Cnm sen tedaviye ne zaman başlayacaktın ben unuttumda :26:
Haziranda esim ameliyat olunca sperm bulununca bebeğim olur artık diye gidip bebek kıyafetleri almıştım o günden bugüne bayağı bişeyi oldu simdi çıkardım sevdim ağladım Cok duygusal oldum ne olur bana dua edin Kizlar Rabbim bu sefer beni sevindirsin
Bir aksilik olmazsa Mart periyoduma kaldı. :44:
Ohhh afiyet olsun canim cok severim kisiri bende evdeyim keyif yapiyoruz esimle belim agriyo goguslerim sisti ama sanki olmadi ne bilim ne zor beklemek yaa dahada cok var
Yaaaa ne güzel martta tedavi olacak arkadaşlar var inşallah benimde martta olur nisan olursa yalnız kalacağım
Kıyamam ben sana bende okurken kötü oldum
Olacak allahın izniyle lütfen sende öyle düşün inan faydası var mutlu olunca bebişinde hissedecek
İnsallah Canim ya bebisim tutunmustur benledir bazen var diyorum bazen yok arada gidip geliyorum kendimi kandirıp üzülmek istemiyorum ne bileyim Cok karışıgim bi günler geçse de belli olsa
Kısmet benimki. Şubatta başlayacaktım, kist oluşmuş kaldı. Bakalım bu ay ne bulacak
Cnm amacım seni heveslendirmk değil ama bana sorarsan bel ağrısı hamilelik belirtisi çok kişiden duydum benimde başıma geldi belim çok ağrıyordu hatta o kadar çok ağrıyorduku ağrısı ayağıma bile vurmuştu doktora bile gitmeyi düşünmüştüm gerçi benim kimyasal gebelikle sonuçlando ama olsun kısa süreliğinede olsam hamile kaldım İnşallahhhhh seninde pozitif olacak
İnsallah Canim ya bebisim tutunmustur benledir bazen var diyorum bazen yok arada gidip geliyorum kendimi kandirıp üzülmek istemiyorum ne bileyim Cok karışıgim bi günler geçse de belli olsa
Gercekten mi benimde bacaklarim koptu resmen boyle yukari dogru cekiliyo resmen insallllllllahhh canim Allahtan hayirlisiyla istiyorum hem kendime hem sizlere. İns tutmustur bebisim ins olur sadece dua ediyorum
Bak seninde bacağın ağrımış inşallah tutmuştur cnm heyecanla güzel sonucu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?