Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim iyisindir umarim daha dogrusu iyisinizdir ins :) yoklugun belli oluyo Allaha emanet olsun opuldun

Canim iyisindir umarim daha dogrusu iyisinizdir ins :) yoklugun belli oluyo Allaha emanet olsun opuldun

Saol canım iyiyiz çok şükür sorun yok. Dün ablamlar geldi sohbet muhabbet yaptık sonra yemek temizlik falan yaptılar pek giremedim. bugünde iğne bahanesiyle çıktıktık biraz. çok şükür bitti haftasonu
Sen nasılsın canım?

İyi canim bende gun sayiyorum 7. Gun oldu idrar testi yapasim var kararsizim :)

Çoook şekersin sen yaaaa. Hep böyle çılgın ol bence çok güzel bişi

Bende büyük bi ihtimal mart başı gibi adet olurum ama doktorla konuşucam tedavi konusunda çünkü mart sonu gibi kayınbiraderin düğünü var biişi olurmu diye :26:
Cnm bizde problem çok şükür yok önceden polip vardı onu aldırdıktan sonra başka sorun yok ama bebişimiz olmuyor
İnşallah bende mart gibi başlarım merkezde beklerken çok sıkılıyorum bi arkadaş denk gelse ne güzel olur

Çoook şekersin sen yaaaa. Hep böyle çılgın ol bence çok güzel bişi

O senin şekerliğin
Benim yaşıma gelince kendini sıkmanın bir işe yaramadığını öğreniyorsun. Hayat ciddiye alınacak kadar uzun değilmiş. Yaşa gitsin

Son düzenleyen: Moderatör:

Kıyamam ben sana bende okurken kötü oldum
Olacak allahın izniyle lütfen sende öyle düşün inan faydası var mutlu olunca bebişinde hissedecek

Ohhh afiyet olsun canim cok severim kisiri bende evdeyim keyif yapiyoruz esimle belim agriyo goguslerim sisti ama sanki olmadi ne bilim ne zor beklemek yaa dahada cok var

Cnm amacım seni heveslendirmk değil ama bana sorarsan bel ağrısı hamilelik belirtisi çok kişiden duydum benimde başıma geldi belim çok ağrıyordu hatta o kadar çok ağrıyorduku ağrısı ayağıma bile vurmuştu doktora bile gitmeyi düşünmüştüm gerçi benim kimyasal gebelikle sonuçlando ama olsun kısa süreliğinede olsam hamile kaldım İnşallahhhhh seninde pozitif olacak

Kıyamam ben sana bende okurken kötü oldum
Olacak allahın izniyle lütfen sende öyle düşün inan faydası var mutlu olunca bebişinde hissedecek

İnsallah Canim ya bebisim tutunmustur benledir bazen var diyorum bazen yok arada gidip geliyorum kendimi kandirıp üzülmek istemiyorum ne bileyim Cok karışıgim bi günler geçse de belli olsa

İnsallah Canim ya bebisim tutunmustur benledir bazen var diyorum bazen yok arada gidip geliyorum kendimi kandirıp üzülmek istemiyorum ne bileyim Cok karışıgim bi günler geçse de belli olsa

Elimde siğirli deynek olsa keşke ama yok Elimden bişi gelmeyince çok mutsuz oluyorum senin çektiğin sıkıntıyı bizlerde yaşadığımız için çok iyi anlıyoruz ben sana mutlu olmaya çalış diyorum biliyorum yazması kolay bende tedaviye başlayınca senin gibi olucam banada kendini üzme diyen olacak çok zor bizim sınavımız çoook allah yardımcımız olsun cnm zaman su gibi geçer o güzel mutlu haberi tez zamanda alırsın inşallahhhh
hepimizin bebişleri olduğu zaman da buluşsak ne güzel olur bebişlerimizle ilgili muhabbet ederiz bende gebze pendik yakın sayılırım

Gercekten mi benimde bacaklarim koptu resmen boyle yukari dogru cekiliyo resmen insallllllllahhh canim Allahtan hayirlisiyla istiyorum hem kendime hem sizlere. İns tutmustur bebisim ins olur sadece dua ediyorum

Ahh kuzum yaa o kadar benzerki hissettiklerimiz bende o kadar gelgitler yasiyorumki bu aksam yasin okuyalim senle 500 tanede salavat cekelim saat belirleyelim birbirimizin adiyla dua edelim olur mu :)

Gercekten mi benimde bacaklarim koptu resmen boyle yukari dogru cekiliyo resmen insallllllllahhh canim Allahtan hayirlisiyla istiyorum hem kendime hem sizlere. İns tutmustur bebisim ins olur sadece dua ediyorum

Bak seninde bacağın ağrımış inşallah tutmuştur cnm heyecanla güzel sonucu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…