Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ah insallah Canim bi olsun zaten o kadar adağımız varki hepsini yapicaz insallah tatlım Pendik yakın bende Cok severim gelip giderim arkadaslarımda var insallah bebis olsun ne guzel muhabbetleri de bol olur görüşürüz

Ahh kuzum yaa o kadar benzerki hissettiklerimiz bende o kadar gelgitler yasiyorumki bu aksam yasin okuyalim senle 500 tanede salavat cekelim saat belirleyelim birbirimizin adiyla dua edelim olur mu :)

Olur Canim okuyalım insallah o duaların sayesinde ikimizinde istediği olur Allah sevdiği kulunun sesini duymak istermiş bizi de o yuzden böyle sınav yapiyo insallah bu sefer kazınırız imtihanı

Cnm bisey metak ettim senden kac yumurta toplanmisti

Canim benim sol yumurtaligim var sadece ilk saydiginda hemsire 10 du toplama gunu 6 tane olgun yumurtam vardi 4 u dollenmisti 1 i 5. Gun transfer oldu 1 6. Gune cikmadi kalan 2 si 6. Gun donduruldu
Boyle yawruslarimin hikayesi :)

Kuzum nasıl oldun aklım inan sende kaldı biliyorum içinden yazmak gelmiyor Ama iyi hissettiğin zaman bize iki cümlede olsa yaz.
İnşallah mucizen tedavisiz gelir bunu gönülden istiyorum

Olur Canim okuyalım insallah o duaların sayesinde ikimizinde istediği olur Allah sevdiği kulunun sesini duymak istermiş bizi de o yuzden böyle sınav yapiyo insallah bu sefer kazınırız imtihanı

O zaman saat aksam 18 de dualarda bulusalim yazarim burdan okudum diye

Canim bende 2 gun once yapcam diğerlerinde hep bekledim gunünü 0 dan baska deger görmedim bu sefer bakalım deger çıksa katlanır iki güne zaten
10.gün kanda çıkarda idrarda çıkmaz canım o yğzden idrar yapma lütfennn
Dogru diyosun da kalbim dayanmiyo valla artik
vallahi bende dayanamamıştım yapmıştım ve çıkmayınca üzülmüştüm. 10.günü bekle canım

10.gün kanda çıkarda idrarda çıkmaz canım o yğzden idrar yapma lütfennn

vallahi bende dayanamamıştım yapmıştım ve çıkmayınca üzülmüştüm. 10.günü bekle canım

2 gun erken yapsam kardir bu sefer dayanamıyorum insaallah iyiye alamettir sen nasıl oldun Canim iyi hissediyosun dımı kendini

Kızlar bugun kontroldeydim adet oldum sonunda 3. Günümdü estrofem verdi bugün başlıcam 10 mart tekrar gidicem tahlil yapılcak dendi ama ne tahlili sormayı unuttum eğer herşey normal giderse 14 martta transfer olur dedi

slm kızlar

uraz ın randevusu kaçtaydı bilen varmı?ikimizin arasında 4 gün var sadece onun için deli gibi merak ediyorum.inşallah görmüştür yavrucuklarını :)

buarada hamiş arkadaşlara bi sorum var.şimdi transfer gününe göre bakarsak ben 5+3 teyim.fiziksel olarak zaten bi belirtim yoktu ama testten beri bi garip his vardı içimde.iki gündür yok maalesef kanamam,şiddetli ağrım falanda yok ama...
acaba bu dönemde herhangi bişey hissetmek mümkünmü?şişkinlik,batma,ağrı,mide bulantısı,baş ağrısı,uyku hali.... gibi?ulun beyle randevuma daha bi hafta var.hayırlısı ile görseydimde rahatlasaydım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…