Elimde siğirli deynek olsa keşke ama yokElimden bişi gelmeyince çok mutsuz oluyorum senin çektiğin sıkıntıyı bizlerde yaşadığımız için çok iyi anlıyoruz ben sana mutlu olmaya çalış diyorum biliyorum yazması kolay bende tedaviye başlayınca senin gibi olucam banada kendini üzme diyen olacak çok zor bizim sınavımız çoook allah yardımcımız olsun cnm zaman su gibi geçer o güzel mutlu haberi tez zamanda alırsın inşallahhhh
hepimizin bebişleri olduğu zaman da buluşsak ne güzel olur bebişlerimizle ilgili muhabbet ederiz bende gebze pendik yakın sayılırım
Yazcam ins canim artik mutlu mu yazarim mutsuz mu bilmiyorum :)
Yazcam ins canim artik mutlu mu yazarim mutsuz mu bilmiyorum :)
Ahh kuzum yaa o kadar benzerki hissettiklerimiz bende o kadar gelgitler yasiyorumki bu aksam yasin okuyalim senle 500 tanede salavat cekelim saat belirleyelim birbirimizin adiyla dua edelim olur mu :)
Cnm bisey metak ettim senden kac yumurta toplanmisti
Allahım inşallah bu kızcağızın yüzü bebek haberleriyle güler inşallahhhh:116::116:
Olur Canim okuyalım insallah o duaların sayesinde ikimizinde istediği olur Allah sevdiği kulunun sesini duymak istermiş bizi de o yuzden böyle sınav yapiyo insallah bu sefer kazınırız imtihanı
O zaman saat aksam 18 de dualarda bulusalim yazarim burdan okudum diye
İyi canim bende gun sayiyorum 7. Gun oldu idrar testi yapasim var kararsizim :)
Tamam Canim kac Yasin okuycaz
Az kaldı canım sabret lütfen. Bak ben 9. Gün test yapmıştım hemde kan 30 çıkmıştı çok üzülmüştüm yapma
Az kaldı canım sabret lütfen. Bak ben 9. Gün test yapmıştım hemde kan 30 çıkmıştı çok üzülmüştüm yapma
Kac okuyalim sen soyle :)
10.gün kanda çıkarda idrarda çıkmaz canım o yğzden idrar yapma lütfennnCanim bende 2 gun once yapcam diğerlerinde hep bekledim gunünü 0 dan baska deger görmedim bu sefer bakalım deger çıksa katlanır iki güne zaten
Dogru diyosun da kalbim dayanmiyo valla artik
Dogru diyosun da kalbim dayanmiyo valla artik
10.gün kanda çıkarda idrarda çıkmaz canım o yğzden idrar yapma lütfennn
vallahi bende dayanamamıştım yapmıştım ve çıkmayınca üzülmüştüm. 10.günü bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?