Kızlar bugun kontroldeydim adet oldum sonunda 3. Günümdü estrofem verdi bugün başlıcam 10 mart tekrar gidicem tahlil yapılcak dendi ama ne tahlili sormayı unuttum eğer herşey normal giderse 14 martta transfer olur dedi
2 gun erken yapsam kardirbu sefer dayanamıyorum insaallah iyiye alamettir sen nasıl oldun Canim iyi hissediyosun dımı kendini
canım kan alıp e2 ve progestron değerine bakıyolar.transferi ultrason muayenesi ve kan sonucuna göre kararlaştırıyorlar.inşallah herşey gönlünce olur.allah ım yüzünü güldürür
Kızlar bugun kontroldeydim adet oldum sonunda 3. Günümdü estrofem verdi bugün başlıcam 10 mart tekrar gidicem tahlil yapılcak dendi ama ne tahlili sormayı unuttum eğer herşey normal giderse 14 martta transfer olur dedi
inş yaa benimde içim rahatladım moralim cok bozulmuştu pazarteside bende gidicem kese görmeye biran önce gelse pazartesi ne zor süreçlermiş Allahım ne olur yüzümüzü güldür
Canım nerelerdesin ?nasıl oldun? Toparlandın mı?canım benim sagol daha 10 tane dondurulmuşum var 2 3 güne adet olurum bitince baslarmıyız acaba doktoru aradım donucek bana bılemedım ...
Şubata kalmadan biran önce tedaviye başlarsın inşallahhhh cnm beklemek çok zor bilirim
Rabbim gönlüne göre versin canım. Inşallah hayırlısı olsun. Çok şükür iyiyim canım. Şu 12 günü beklemek en kolayı bunuda unutmayın.sonuç pozitif olunca bekleyiş daha zor. 6 şubatta hamile olduğumu öğrendim ama hala bekliyorum günler sanki hiç geçmiyor. Hala kalp atışı duyucam. 18 gün oldu. Sak6n pozitifi görünce normal hayatınıza dönmeyin. Ben 2 saat yütüdüm bebrğim ben gidiyorum diye aklımı aldı. Inşallah sen ve hafize3557 hamileyim diye güzel haberler vereceksiniz bize.
Hayırlı olsun bebeğin inşallah. Bi zaman sonra bendede bi çok belirti yok oldu sıkıntı olacağını sanmam. Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bende şuan hafif göğüs sızısı var başka bişi yok.buarada hamiş arkadaşlara bi sorum var.şimdi transfer gününe göre bakarsak ben 5+3 teyim.fiziksel olarak zaten bi belirtim yoktu ama testten beri bi garip his vardı içimde.iki gündür yok maalesefkanamam,şiddetli ağrım falanda yok ama...
acaba bu dönemde herhangi bişey hissetmek mümkünmü?şişkinlik,batma,ağrı,mide bulantısı,baş ağrısı,uyku hali.... gibi?ulun beyle randevuma daha bi hafta var.hayırlısı ile görseydimde rahatlasaydım....
Ohoo temizlik vahim işİnsallah Canim insallah Allah bize de nasip eder senin yaşadığın bu güzellikleri anne olmak Hic kolay değil ne kadar fedakarlık yapıyoruz bizden baskası bilemez bunu insallah bebisini sana bağışlasin Rabbim bi daha o korkuları kimseye yaşatmasın. Ben Cok titizim is fln Oyle yapmıyorum da rahat da duramıyorum kalkıyorum bişeyler yapıyorum Oyle saolsun kardesim her gun yapiyo ama pozitif olsa ne zaman kadar dikkat etcez ki Cok zor gercekten ya Rabbim herkese yardım etsin
hadi hayırlısı olsun canım. ınşallah herşey gönlünce olur. Rabbim yüzünü güldürdün inşallah. Vakti zamanı geldiyse bebişin sana sıkı sıkı tutunacaktır. Güzel güzel vücudunu hazırla bebişine :))
Nbr cnm ne yaptın bakalım gördünmü benişini?
bebişimi gördüm allahıma şükürler olsun
Hayırlı olsun bebeğin inşallah. Bi zaman sonra bendede bi çok belirti yok oldu sıkıntı olacağını sanmam. Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bende şuan hafif göğüs sızısı var başka bişi yok.
Ohoo temizlik vahim işeşim yapıyor bazen öğğğ diyorum ama mecbur katlanıyorum. ablam lar iş yaparken bile peşlerinde gezdim nasıl yapıyorlar diye üçüncü aya kadar çok dikkat gerekiyormuş. Ben artık yakında birini bulucam büyük temizliğe camlar falan battı. Doğurana kadar zaten cam falan silmem. O korku bana yetti
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin ilk haftalarda pek belirti olmuyo zaten her belirti herkeste olacak diye bisey de yok kimi 9 ay boyunca kusuyo kimisi bi kere bile kusmadan doguruyobuarada hamiş arkadaşlara bi sorum var.şimdi transfer gününe göre bakarsak ben 5+3 teyim.fiziksel olarak zaten bi belirtim yoktu ama testten beri bi garip his vardı içimde.iki gündür yok maalesefkanamam,şiddetli ağrım falanda yok ama...
acaba bu dönemde herhangi bişey hissetmek mümkünmü?şişkinlik,batma,ağrı,mide bulantısı,baş ağrısı,uyku hali.... gibi?ulun beyle randevuma daha bi hafta var.hayırlısı ile görseydimde rahatlasaydım....
hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
kızlar bu gün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurtam çıktı....bu rakam normalmi bilmiyorum gerçi sonuçta 1 tane bile yeterli ama genelde kaç yumurta oluyor merak ettim.yarın arayıp embriyolardan haber verecekler..dualarınız eksik etmeyiniz
kızlar bu gün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurtam çıktı....bu rakam normalmi bilmiyorum gerçi sonuçta 1 tane bile yeterli ama genelde kaç yumurta oluyor merak ettim.yarın arayıp embriyolardan haber verecekler..dualarınız eksik etmeyiniz :d
Hadi insallah güzel haberlerle gelirsin bizemrb kızlar nasılsınız,benim dün 9.günümdü ve akşam ve bütün gece karnım,kasıklarım acayip oldu böyle geriliyormuş gibi ağrıyordu şimdi fena değil ama elimi bile değdiremiyorum o kadar hassaslaşmış göğüslerimi hiç söylemiyorum bile
oksapar diye kan sulandırıcı iğnem var onu bile dün yaparken ağladım resmen karnım o kadar gerilmişki iğne batmıyor zorlayıncada canımı çok yaktı önceki tedavilerimde bu kadar yan etki yaşamamıştım herhalde yaş ilerledikçe dahamı çok etkileniyoruz :26:
bugün öğleden sonra kan testi yaptıracam ama sonucu eşim ve sizler hariç kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum (sonuç ne olursa olsun)herkese 26 şubatta dedim yaptırmamın sebebi hem merak hemde yarın işbaşı yapıyorum onun bilinciyle giderim diyorum 10.gün bugün varsa vardır yoksada negatifi alır gelirim sonuç değişmez bu saatten sonra herhalde
içimdekini sorarsanız bir tarafım neden olmasın diyor diğer tarafım çok heveslenme olmayabilir diyor neyse birkaç saat sonra öğreneceğim rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?