Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bir aksilik olmazsa Mart periyoduma kaldı. :44:
hayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel olacak
Yaaaa ne güzel martta tedavi olacak arkadaşlar var inşallah benimde martta olur nisan olursa yalnız kalacağım
rabbim hayırlısını nasip etsin sürekli önüme engeller çıktıkça çıldıracak gibi olıuyordum şimdi tedavim bittide sonuna geldim sayılırı sende inşlalah hiç anlamadan geçireceksin bu süreyi
İnsallah Canim ya bebisim tutunmustur benledir bazen var diyorum bazen yok arada gidip geliyorum kendimi kandirıp üzülmek istemiyorum ne bileyim Cok karışıgim bi günler geçse de belli olsa
aynı duygular var bendde canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Gercekten mi benimde bacaklarim koptu resmen boyle yukari dogru cekiliyo resmen insallllllllahhh canim Allahtan hayirlisiyla istiyorum hem kendime hem sizlere. İns tutmustur bebisim ins olur sadece dua ediyorum
inşallah canım canı gönülden amiiinnn diyorum:38

hayırlı olsun yeni tedavin duygucum sonunda bizlere güzel haberler vermen dileğiyle
haklısın umutlucum gerçekten öyledir rabbim bize nasip ederse eğer o beklemelerin sonu gelmeyecek sanırım inşallah canım sende hayırlısıyla kalp atışınıda duyacaksın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
bebişimi gördüm Allahıma şükürler olsun
gözün aydın urazcım rabbim hayırlısıyla tamamıne-a erdirir inşallah
dualarımız seninle hepinizle canım gayet güzel bir rakam inşallah sağlıkla gelişirlerde annesinin göbişine yerleşirler

Ahhh canim yaa insssssss pozitif olacak Rabbim ins yuzunu guldursun aklimdaydin ne yapti diye merakla bekliyoruzzz

okurken bana bile heyecan bastı hadi hayırlısı inşallah hep beraber seviniriz.

Ay Canim senin kadar heyecanlandim inan insallah bize guzel haber verceksin 10. Günse cikar insallah bende erken yapcam bu sefer hadi once sen sonra hafizeyle ben guzel haberler verelim insallah

çok stresli çalışıyorum inan nasıl hazırlıcam bilmiyorum burdaki baskı beni sıktı şimdi başıma bide fuar çıktı
Mühim olan transfer zamanı rahat olman canım.
bebişimi gördüm Allahıma şükürler olsun
Maşallah canım çok sevindim.gözün aydın olsun. Rabbim tamamına erdirsin.
hiçte bile çok fazla normal hayata dönmek olmaz. Bu acıları çeken biziz hemşireler değil dikkat edicezki vicdan azabı olmasın tetbirli olmakta yarar var takdiri Allah'a bırakıcaz. Allah'ım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım.

Benimde 11 yumurtam vardı canım. Allah'ın izniyle güzel olur herşey inşallah. Rabbim ol desin yeterki

Herşey gönlünce olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel yüzün gülsün

teşekkürler inş herkesin

Ahhh canim yaa insssssss pozitif olacak Rabbim ins yuzunu guldursun aklimdaydin ne yapti diye merakla bekliyoruzzz

okurken bana bile heyecan bastı hadi hayırlısı inşallah hep beraber seviniriz.

Ay Canim senin kadar heyecanlandim inan insallah bize guzel haber verceksin 10. Günse cikar insallah bende erken yapcam bu sefer hadi once sen sonra hafizeyle ben guzel haberler verelim insallah

Herşey gönlünce olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel yüzün gülsün

hepinize çok çok teşekkür ederim o güzel dilekleriniz için kan verdim geldim sonuç 16:30da çok heyecanlıyım acaba ne çıkacak

heycanla sonucu bekliyorum inan kendim gibi allahım inşallah yüzünü güldürsün bekleyen tüm arkadaşlarımıza banada nasip etsin dualarım hepimize hadi yeni annemiz sen ol inşallah

Çok sevindim. Hayırlı olsun, kolaylıkla da bitir, al bebeğini karnına inşallah

Evet kızlar ilk gebelik belirtilerim başladı. Dün ve bugün baş dönmesi yaşadım bu günkü epey uzun sürüyo dün tansiyon düşmüş 10 a 6 . Bunlar normal mi tansiyon düşmesi

Evet kızlar ilk gebelik belirtilerim başladı. Dün ve bugün baş dönmesi yaşadım bu günkü epey uzun sürüyo dün tansiyon düşmüş 10 a 6 . Bunlar normal mi tansiyon düşmesi

Gebelik belirtilerinin hepsi candir :) onlar bebisinin isaretleri hemde saglikli gebeligin gostergeleri canim Allahin izniyle

Bitirdi bile hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…