- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
hayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel olacakBir aksilik olmazsa Mart periyoduma kaldı. :44:
rabbim hayırlısını nasip etsin sürekli önüme engeller çıktıkça çıldıracak gibi olıuyordum şimdi tedavim bittide sonuna geldim sayılırı sende inşlalah hiç anlamadan geçireceksin bu süreyiYaaaa ne güzel martta tedavi olacak arkadaşlar var inşallah benimde martta olur nisan olursa yalnız kalacağım
aynı duygular var bendde canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİnsallah Canim ya bebisim tutunmustur benledir bazen var diyorum bazen yok arada gidip geliyorum kendimi kandirıp üzülmek istemiyorum ne bileyim Cok karışıgim bi günler geçse de belli olsa
inşallah canım canı gönülden amiiinnn diyorum:38Gercekten mi benimde bacaklarim koptu resmen boyle yukari dogru cekiliyo resmen insallllllllahhh canim Allahtan hayirlisiyla istiyorum hem kendime hem sizlere. İns tutmustur bebisim ins olur sadece dua ediyorum
hayırlı olsun yeni tedavin duygucum sonunda bizlere güzel haberler vermen dileğiyleKızlar bugun kontroldeydim adet oldum sonunda 3. Günümdü estrofem verdi bugün başlıcam 10 mart tekrar gidicem tahlil yapılcak dendi ama ne tahlili sormayı unuttum eğer herşey normal giderse 14 martta transfer olur dedi
haklısın umutlucum gerçekten öyledir rabbim bize nasip ederse eğer o beklemelerin sonu gelmeyecek sanırım inşallah canım sende hayırlısıyla kalp atışınıda duyacaksın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimRabbim gönlüne göre versin canım. Inşallah hayırlısı olsun. Çok şükür iyiyim canım. Şu 12 günü beklemek en kolayı bunuda unutmayın.sonuç pozitif olunca bekleyiş daha zor. 6 şubatta hamile olduğumu öğrendim ama hala bekliyorum günler sanki hiç geçmiyor. Hala kalp atışı duyucam. 18 gün oldu. Sak6n pozitifi görünce normal hayatınıza dönmeyin. Ben 2 saat yütüdüm bebrğim ben gidiyorum diye aklımı aldı. Inşallah sen ve hafize3557 hamileyim diye güzel haberler vereceksiniz bize.
gözün aydın urazcım rabbim hayırlısıyla tamamıne-a erdirir inşallahbebişimi gördüm Allahıma şükürler olsun
dualarımız seninle hepinizle canım gayet güzel bir rakam inşallah sağlıkla gelişirlerde annesinin göbişine yerleşirlerkızlar bu gün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurtam çıktı....bu rakam normalmi bilmiyorum gerçi sonuçta 1 tane bile yeterli ama genelde kaç yumurta oluyor merak ettim.yarın arayıp embriyolardan haber verecekler..dualarınız eksik etmeyiniz
Hadi insallah güzel haberlerle gelirsin bize
mrb kızlar nasılsınız,benim dün 9.günümdü ve akşam ve bütün gece karnım,kasıklarım acayip oldu böyle geriliyormuş gibi ağrıyordu şimdi fena değil ama elimi bile değdiremiyorum o kadar hassaslaşmış göğüslerimi hiç söylemiyorum bile
oksapar diye kan sulandırıcı iğnem var onu bile dün yaparken ağladım resmen karnım o kadar gerilmişki iğne batmıyor zorlayıncada canımı çok yaktı önceki tedavilerimde bu kadar yan etki yaşamamıştım herhalde yaş ilerledikçe dahamı çok etkileniyoruz :26:
bugün öğleden sonra kan testi yaptıracam ama sonucu eşim ve sizler hariç kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum (sonuç ne olursa olsun)herkese 26 şubatta dedim yaptırmamın sebebi hem merak hemde yarın işbaşı yapıyorum onun bilinciyle giderim diyorum 10.gün bugün varsa vardır yoksada negatifi alır gelirim sonuç değişmez bu saatten sonra herhalde
içimdekini sorarsanız bir tarafım neden olmasın diyor diğer tarafım çok heveslenme olmayabilir diyor neyse birkaç saat sonra öğreneceğim rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin
mrb kızlar nasılsınız,benim dün 9.günümdü ve akşam ve bütün gece karnım,kasıklarım acayip oldu böyle geriliyormuş gibi ağrıyordu şimdi fena değil ama elimi bile değdiremiyorum o kadar hassaslaşmış göğüslerimi hiç söylemiyorum bile
oksapar diye kan sulandırıcı iğnem var onu bile dün yaparken ağladım resmen karnım o kadar gerilmişki iğne batmıyor zorlayıncada canımı çok yaktı önceki tedavilerimde bu kadar yan etki yaşamamıştım herhalde yaş ilerledikçe dahamı çok etkileniyoruz :26:
bugün öğleden sonra kan testi yaptıracam ama sonucu eşim ve sizler hariç kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum (sonuç ne olursa olsun)herkese 26 şubatta dedim yaptırmamın sebebi hem merak hemde yarın işbaşı yapıyorum onun bilinciyle giderim diyorum 10.gün bugün varsa vardır yoksada negatifi alır gelirim sonuç değişmez bu saatten sonra herhalde
içimdekini sorarsanız bir tarafım neden olmasın diyor diğer tarafım çok heveslenme olmayabilir diyor neyse birkaç saat sonra öğreneceğim rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin
canım idrar testi bende yapmıştım tek çizgi çıkmıştı bence de yapma
Canim bide senin ikizdi cikmadiysa benimki hic cikmaz vazgectim
slm kızlar
uraz ın randevusu kaçtaydı bilen varmı?ikimizin arasında 4 gün var sadece onun için deli gibi merak ediyorum.inşallah görmüştür yavrucuklarını :)
Mühim olan transfer zamanı rahat olman canım.çok stresli çalışıyorum inan nasıl hazırlıcam bilmiyorum burdaki baskı beni sıktı şimdi başıma bide fuar çıktı
Maşallah canım çok sevindim.gözün aydın olsun. Rabbim tamamına erdirsin.bebişimi gördüm Allahıma şükürler olsun
hiçte bile çok fazla normal hayata dönmek olmaz. Bu acıları çeken biziz hemşireler değil dikkat edicezki vicdan azabı olmasın tetbirli olmakta yarar var takdiri Allah'a bırakıcaz. Allah'ım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım.Ay aynen bende pesine geziyorum Valla Hic icime sinmiyor ama yapacak bisey yok insallah bebis haberi gelsin de ev fln istemem hallolur hersey birazda pis oliyimsende yat dinlen doktor Oyle dediyse hemşireler normal hayatınıza geri dönün diyolar ben kendimi yatağa sokmak istemiyorum o yuzden dün yürüyüşe de çıktım kaynanamda diyo Hic tup bebekte yürüyüş olur mu hic duymadım diye
Benimde 11 yumurtam vardı canım. Allah'ın izniyle güzel olur herşey inşallah. Rabbim ol desin yeterkikızlar bu gün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurtam çıktı....bu rakam normalmi bilmiyorum gerçi sonuçta 1 tane bile yeterli ama genelde kaç yumurta oluyor merak ettim.yarın arayıp embriyolardan haber verecekler..dualarınız eksik etmeyiniz
Herşey gönlünce olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel yüzün gülsünhayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel olacak
rabbim hayırlısını nasip etsin sürekli önüme engeller çıktıkça çıldıracak gibi olıuyordum şimdi tedavim bittide sonuna geldim sayılırı sende inşlalah hiç anlamadan geçireceksin bu süreyi
aynı duygular var bendde canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
inşallah canım canı gönülden amiiinnn diyorum:38
hayırlı olsun yeni tedavin duygucum sonunda bizlere güzel haberler vermen dileğiyle
haklısın umutlucum gerçekten öyledir rabbim bize nasip ederse eğer o beklemelerin sonu gelmeyecek sanırım inşallah canım sende hayırlısıyla kalp atışınıda duyacaksın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
gözün aydın urazcım rabbim hayırlısıyla tamamıne-a erdirir inşallah
dualarımız seninle hepinizle canım gayet güzel bir rakam inşallah sağlıkla gelişirlerde annesinin göbişine yerleşirler
Mühim olan transfer zamanı rahat olman canım.
Maşallah canım çok sevindim.gözün aydın olsun. Rabbim tamamına erdirsin.
hiçte bile çok fazla normal hayata dönmek olmaz. Bu acıları çeken biziz hemşireler değil dikkat edicezki vicdan azabı olmasın tetbirli olmakta yarar var takdiri Allah'a bırakıcaz. Allah'ım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım.
Benimde 11 yumurtam vardı canım. Allah'ın izniyle güzel olur herşey inşallah. Rabbim ol desin yeterki
Herşey gönlünce olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel yüzün gülsün
Ahhh canim yaa insssssss pozitif olacak Rabbim ins yuzunu guldursun aklimdaydin ne yapti diye merakla bekliyoruzzz
okurken bana bile heyecan bastı hadi hayırlısı inşallah hep beraber seviniriz.
Ay Canim senin kadar heyecanlandim inan insallah bize guzel haber verceksin 10. Günse cikar insallah bende erken yapcam bu sefer hadi once sen sonra hafizeyle ben guzel haberler verelim insallah
Herşey gönlünce olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel yüzün gülsün
tabi 8. gün degerim 93 çıkmıştı ama testte hiç çift çizgi görmek nasip olmadı :))
Kızlar bugun kontroldeydim adet oldum sonunda 3. Günümdü estrofem verdi bugün başlıcam 10 mart tekrar gidicem tahlil yapılcak dendi ama ne tahlili sormayı unuttum eğer herşey normal giderse 14 martta transfer olur dedi
Çok sevindim. Hayırlı olsun, kolaylıkla da bitir, al bebeğini karnına inşallah
hepinize çok çok teşekkür ederim o güzel dilekleriniz için kan verdim geldim sonuç 16:30da çok heyecanlıyım acaba ne çıkacak
Evet kızlar ilk gebelik belirtilerim başladı. Dün ve bugün baş dönmesi yaşadım bu günkü epey uzun sürüyo dün tansiyon düşmüş 10 a 6 . Bunlar normal mi tansiyon düşmesi
bebişimi gördüm Allahıma şükürler olsun
kızlar bu gün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurtam çıktı....bu rakam normalmi bilmiyorum gerçi sonuçta 1 tane bile yeterli ama genelde kaç yumurta oluyor merak ettim.yarın arayıp embriyolardan haber verecekler..dualarınız eksik etmeyiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?