mrb kızlar nasılsınız,benim dün 9.günümdü ve akşam ve bütün gece karnım,kasıklarım acayip oldu böyle geriliyormuş gibi ağrıyordu şimdi fena değil ama elimi bile değdiremiyorum o kadar hassaslaşmış göğüslerimi hiç söylemiyorum bile
oksapar diye kan sulandırıcı iğnem var onu bile dün yaparken ağladım resmen karnım o kadar gerilmişki iğne batmıyor zorlayıncada canımı çok yaktı önceki tedavilerimde bu kadar yan etki yaşamamıştım herhalde yaş ilerledikçe dahamı çok etkileniyoruz :26:
bugün öğleden sonra kan testi yaptıracam ama sonucu eşim ve sizler hariç kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum (sonuç ne olursa olsun)herkese 26 şubatta dedim yaptırmamın sebebi hem merak hemde yarın işbaşı yapıyorum onun bilinciyle giderim diyorum 10.gün bugün varsa vardır yoksada negatifi alır gelirim sonuç değişmez bu saatten sonra herhalde
içimdekini sorarsanız bir tarafım neden olmasın diyor diğer tarafım çok heveslenme olmayabilir diyor neyse birkaç saat sonra öğreneceğim rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin
Kısmet. Martta iki periyodum olacak aksilik olmazsa. Birisi olmasa diğeri belki
Cnm yumurta sayın guzel önemli olanda kalitesi zaten..senin yas kac ?.yasla orantılı olarak degisiyor yumurta sayisi
hadi hayırlı olsun allah yardımcın olsun :)
sağol canım hepimizin hakkında hayırlısıhayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel olacak
rabbim hayırlısını nasip etsin sürekli önüme engeller çıktıkça çıldıracak gibi olıuyordum şimdi tedavim bittide sonuna geldim sayılırı sende inşlalah hiç anlamadan geçireceksin bu süreyi
aynı duygular var bendde canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
inşallah canım canı gönülden amiiinnn diyorum:38
hayırlı olsun yeni tedavin duygucum sonunda bizlere güzel haberler vermen dileğiyle
haklısın umutlucum gerçekten öyledir rabbim bize nasip ederse eğer o beklemelerin sonu gelmeyecek sanırım inşallah canım sende hayırlısıyla kalp atışınıda duyacaksın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
gözün aydın urazcım rabbim hayırlısıyla tamamıne-a erdirir inşallah
dualarımız seninle hepinizle canım gayet güzel bir rakam inşallah sağlıkla gelişirlerde annesinin göbişine yerleşirler
hepinize çok çok teşekkür ederim o güzel dilekleriniz için kan verdim geldim sonuç 16:30da çok heyecanlıyım acaba ne çıkacak
canım yaş 32 inşallah kalitelidir..
Bitirdi bile hatun
tabiki haber veririmm bizde sorun erkek infertilitesi sperm azlığı..sperm kalitesi ii ama az...inşallah ii olur ilk denemem yeni evliyiz zaten 1.5 yıl oldu bakalım artıkAyni yastayiz cnm :)) benimde 9 tane toplandi.6 sene evvel 18 yumurta toplanmisti.sonraki yillar 15-12-9 seklinde:)))yari yariya dustu .sok olmustum.doktor normal dedi rezervler yavas yavas azaliyor.cok uzucu dimi(
Ama onemli olan iyi olması sayi cokts onemli degil.sizdeki sorun ne .gelismeleri haber et cnm.merak ederim cok.
Gebelik belirtilerinin hepsi candir :) onlar bebisinin isaretleri hemde saglikli gebeligin gostergeleri canim Allahin izniyle
tabiki haber veririmm bizde sorun erkek infertilitesi sperm azlığı..sperm kalitesi ii ama az...inşallah ii olur ilk denemem yeni evliyiz zaten 1.5 yıl oldu bakalım artık
Inşallah canım. Allah'ım sanada nasip etsin böyle belirtileri inşallah
Ceylin nazzzzz ne yaptin hadi yaz karnima agri girdi emriyom sikisti icerde hadiii
Canim Bız kendimizde napcaz bakalım heyecandan offf
Hayirlisi cnm .gonal f mi kullandin ilacin neydi ve dozun kacti??
Kusura bakma cok soru dordum ama(
Hadi inşallah cnm herşey yolunda giderde biran önce kavuşursun meleğine:116:
kızlar bu seferde olmadı malesef sizlere güzel haber vermeyi bende çok isterdim
ama yılmak yok yola devam umudum donmuş emriyolarımla devam edecek
inşallah sizlerden güzel haberler alacağız banada moral olacak güç verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?