Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yaptır testini de yelek, bere falan öreceğiz daha. İş çok baksana. Bahar gelince herkes sıraya girdi

sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı

hepinize çok çok teşekkür ederim o güzel dilekleriniz için kan verdim geldim sonuç 16:30da çok heyecanlıyım acaba ne çıkacak

Tam dışarı çıkacaktım bi bakayım bizim kızlar napıyor diye sen kan vermişsin ve saat 16:40 ben şimdi meraktan çatlarım
İnşallah pozitiftir inşallahhhhhhhhh

Son düzenleme:
canım yaş 32 inşallah kalitelidir..

Ayni yastayiz cnm :)) benimde 9 tane toplandi.6 sene evvel 18 yumurta toplanmisti.sonraki yillar 15-12-9 seklinde:)))yari yariya dustu .sok olmustum.doktor normal dedi rezervler yavas yavas azaliyor.cok uzucu dimi(
Ama onemli olan iyi olması sayi cokts onemli degil.sizdeki sorun ne .gelismeleri haber et cnm.merak ederim cok.

dualarımız seninle hepinizle canım gayet güzel bir rakam inşallah sağlıkla gelişirlerde annesinin göbişine yerleşirler [/QUOTE]
sağol canım inşallahhhhh...güzel haberler veririrz birbirimizeee

tabiki haber veririmm bizde sorun erkek infertilitesi sperm azlığı..sperm kalitesi ii ama az...inşallah ii olur ilk denemem yeni evliyiz zaten 1.5 yıl oldu bakalım artık

tabiki haber veririmm bizde sorun erkek infertilitesi sperm azlığı..sperm kalitesi ii ama az...inşallah ii olur ilk denemem yeni evliyiz zaten 1.5 yıl oldu bakalım artık

Hayirlisi cnm .gonal f mi kullandin ilacin neydi ve dozun kacti??
Kusura bakma cok soru dordum ama(

Hayirlisi cnm .gonal f mi kullandin ilacin neydi ve dozun kacti??
Kusura bakma cok soru dordum ama(

puregon kullandım dozum 150 ml 9 gün kullandım birde menegon kullandım cetrotide kullandım cetrotide yurmurataların çaltamasını engellemek içindi son 5 gün kullandı.önemli değil canım

kızlar bu seferde olmadı malesef sizlere güzel haber vermeyi bende çok isterdim
ama yılmak yok yola devam umudum donmuş emriyolarımla devam edecek
inşallah sizlerden güzel haberler alacağız banada moral olacak güç verecek

Hakkında hayırlısı oylemis Canim ne diyeyim 3 sefer o duyguyu yasadım Cok iyi biliyorum anlıyorum kaçıncı denemendi senin insallah dondurulmuslarla olur Canim dua et elimizden Hic bir şey Gelmiyo dua edelim Rabbim cekemiycegimiz yükü vermesin hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…