kızlar bu seferde olmadı malesef sizlere güzel haber vermeyi bende çok isterdim
ama yılmak yok yola devam umudum donmuş emriyolarımla devam edecek
inşallah sizlerden güzel haberler alacağız banada moral olacak güç verecek
sağolasın canım benimde bu 3. tedavimdi olmadı o kadar çok dua edenmi vardı bildiklerimden hariç bilmediklerimde var bu kadar edilen dualar geri çevrilmişse elbet vardır rabbimin bir bildiğiHakkında hayırlısı oylemis Canim ne diyeyim 3 sefer o duyguyu yasadım Cok iyi biliyorum anlıyorum kaçıncı denemendi senin insallah dondurulmuslarla olur Canim dua et elimizden Hic bir şey Gelmiyo dua edelim Rabbim cekemiycegimiz yükü vermesin hakkımızda hayırlısını versin
canım hakkında hayırlısı olsun inş bu son olumsuz sonuç olsun allahım yüzümüzü güldürsün
Canım hayırlısı neyse olsun.vakti gelmemiş demekki. Ne güzel donmuşlarında var maşallah. Amaaaaaaakızlar bu seferde olmadı malesef sizlere güzel haber vermeyi bende çok isterdim
evet canım ne mutlu banaki donmuşlarım var bir ümidim daha var yaniCanım hayırlısı neyse olsun.vakti gelmemiş demekki. Ne güzel donmuşlarında var maşallah. Amaaaaaaa
Can can daha iki günün var ilaçlarını bırakma herkesin sonucu 10.gün belli olmaz merkezi ararsan sana söyler gününüzü bekleyin diye.
evet canım üzgünüm ama rabbim onunda gücünü veriyor bu günlerde geçecek bu 3. yaşayışım inşallah donmuş bebişlerim benimle kalırCanim uzulme dicem ama uzuleceksin biliyorum en azından doondurulmuslarin var cok şükür dedigin gibi yilmadan yola devam
amin hafizecim benden olmadı inşallah sizlerden güzel haberler alacağızAhh canim ya senin guzel yuregin sagolsunhepimiz ayni durumdayiz ya tutarsa Rabbim dogru zamanda hayirlisiyla nasip etsin ins
,nşalllah ayşegülcüm donmuş bebişlerimden çok umudum var çünkü tamamiyle farklı bir deneme olacak benim için rabbim ol der inşallahSikma canini cnm.bazi bunyeler taze embriyo yu kabul etmiyor.verilen yumurtlama ilaclarina rahim tepki veriyor . dondurulmuslarla sansin daha yuksek oluyor.bana 4 kez taze embriyotransfer edildi olmadi.4 dondurulmus embriyolarin hepsi tuttu ama gelismedi.yani ben sadece dondurulmuslarla gebe kalabiliyorum.yani dedigin gibi devam umitsizlik yok:))
evet canım ne mutlu banaki donmuşlarım var bir ümidim daha var yani
merkezi aradım canım sonuç negatif dedim ilaçlarını bırakabilirsin 1 hafta içinde adet olacaksın bitince ulunbeyle bir görüşün dedi
acaba ben testi tekralasammıki ama 2 gündemi artacak azda olsa belli bir değerde olamzmıydıki
evet canım üzgünüm ama rabbim onunda gücünü veriyor bu günlerde geçecek bu 3. yaşayışım inşallah donmuş bebişlerim benimle kalır
amin hafizecim benden olmadı inşallah sizlerden güzel haberler alacağız
,nşalllah ayşegülcüm donmuş bebişlerimden çok umudum var çünkü tamamiyle farklı bir deneme olacak benim için rabbim ol der inşallah
ayşegülcüm benim 2 tane dondurulmuşum var 3. gün embriyosu biri 8 hücreli diğeri 7 hücreli transfer edlinlerin biri 10 hücreli diğeri 8 hücreliydi ama olmayınca olmuyor forumda okumuştum 2 hücreli embriyoyla bebişine kavuşmuştu bir aradaş bu arada donmuşlarla pek bir bilgim yok çözüldükten sonra yaşamayabilirlerde değilmiBu arada kac donmusun var cnm ve kacinci gun embriyosu
Canim ben 2 yasin okudum Allah kabul etsin ins bide dilek duasiyla esmaul husna okudum ikimiz icin cansnsen dedim msj ulasmistir herhalde :) simdide cekebildigim kadar salavat getircem ins kabul olur
ayşegülcüm benim 2 tane dondurulmuşum var 3. gün embriyosu biri 8 hücreli diğeri 7 hücreli transfer edlinlerin biri 10 hücreli diğeri 8 hücreliydi ama olmayınca olmuyor forumda okumuştum 2 hücreli embriyoyla bebişine kavuşmuştu bir aradaş bu arada donmuşlarla pek bir bilgim yok çözüldükten sonra yaşamayabilirlerde değilmi
rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Canim ben 2 yasin okudum Allah kabul etsin ins bide dilek duasiyla esmaul husna okudum ikimiz icin cansnsen dedim msj ulasmistir herhalde :) simdide cekebildigim kadar salavat getircem ins kabul olur
ben gördüm darısı başına inş sende görüceksin tirtir titreyeceksin:):):)
Allah kabul etsin kizlar. Rabbim bilir ama ikinizde hamilesiniz bence kizlar.hep oyle hissediyorum.bu arada bu forumdaki tum tahminlerim dogru cikti.insallah bu seferde yanilmam:))))
ceylin_naz ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım.Üzgünüm sadece. Bütün acılar bi yana bu bi yana. Hepimiz bi gün anne oluruz inşallah.
Cansen ve hafize sizden güzel haberler gelir inşallah.
ayşegülcüm benim 2 tane dondurulmuşum var 3. gün embriyosu biri 8 hücreli diğeri 7 hücreli transfer edlinlerin biri 10 hücreli diğeri 8 hücreliydi ama olmayınca olmuyor forumda okumuştum 2 hücreli embriyoyla bebişine kavuşmuştu bir aradaş bu arada donmuşlarla pek bir bilgim yok çözüldükten sonra yaşamayabilirlerde değilmi
rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
İnsallah canim sagolasin su mubarek ezan vakti duamdir Rabbim hepimizi cadi kaynanalar yapsin insssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?