Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim ben 2 yasin okudum Allah kabul etsin ins bide dilek duasiyla esmaul husna okudum ikimiz icin cansnsen dedim msj ulasmistir herhalde :) simdide cekebildigim kadar salavat getircem ins kabul olur

Canim Bende Yasin meryem süresi bide kısa süreleri okudum simdi kaynanamdayim eve gidiyim yine okuycam bi sana bi bana insallah Rabbim kabul eder bebislerimize şifa olur

Allah kabul etsin kizlar. Rabbim bilir ama ikinizde hamilesiniz bence kizlar.hep oyle hissediyorum.bu arada bu forumdaki tum tahminlerim dogru cikti.insallah bu seferde yanilmam:))))

Ay Canim insallah biri de beni gormuş rüyasında hamileymisim diyorum doğru çıksın hediye Alcam hemen kaynanamda herkese diyo hediye alcam diye iflas ettircek bu bebis bizi ay insallah tahminin Doğru cikar

Cnm öncelikle iyi kalitede olmasaydi dondurmazlardi.2 tane olmasida avantaj.cok buyuk ihtimal 5 . Gune bekletip transferini yapacaklardir.insallah 5. Gune gelirler. Senin yas kac cnm.
yaşım 35 canım inşallah şimdide negatife üzülmeyi bıraktım donmuşlarım çözülünce yaşayacaklarmı onu düşünüyorum
Allah kabul etsin kizlar. Rabbim bilir ama ikinizde hamilesiniz bence kizlar.hep oyle hissediyorum.bu arada bu forumdaki tum tahminlerim dogru cikti.insallah bu seferde yanilmam:))))
aynı his benim içimdede var bencede ikinizde hamilesiniz kızlar
canım sağlık olsun umarım dondurulmuş bebişlerin seninle olur
sağol canım,inşallah
ceylin_naz ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım.Üzgünüm sadece. Bütün acılar bi yana bu bi yana. Hepimiz bi gün anne oluruz inşallah.
Cansen ve hafize sizden güzel haberler gelir inşallah.
bende üzgünüm ama atlatıcam dün bir haber aldım maddi manevi durumu oldukça iyi bir hanım kızın hiç çocuk sahibi olmayacağını öğrendim üstelik çok genç ve 2 senelik evliler eşime döndüm dedimki bu bana rabbimden bir mesaj haline şükret demek istiyor dün içime doğmuştu negatif alacağım ama sağlık olsun rabbim bu derdimi unutturacak daha büyük dertler vermesin inşallah

canım 10. günü olduğunu söyledim bana ilaçları bırakabilirsin dedi
kan sonucum referans aralığı 25 benim değerim 3.41 yani negatif ama 12. gün tekrarlıyacam ilaçlara devam etsemmi bilmiyorum

ceylin_naz bana da merkezde Neslihan Hanım demişti. Yaş 20 bi geliyor ki yumurta rezervi bitmiş. Şimdi zaten herkez bi sıkıntıyla boğuşuyor aynen bende senin gibi bazen halime üzülemiyorum. Rabbimiz alınır da hiç vermez gibi geliyor aklıma. Her zaman hamd etmemiz lazım elimiz kolumuz hamd olsun yerinde. Sağlıklıyız en güzeli. Bol bol dua etcez mutlu olmaya çalışıcaz . Rabbim bu günlerimizi aratmasın İNŞALLAH.

Uzuldum canim ama seni böyle kararlı görmek te hosuma gitti maşallah yilmak yok Rabbim tez zamanda muradini versin insallah

Canim Bende Yasin meryem süresi bide kısa süreleri okudum simdi kaynanamdayim eve gidiyim yine okuycam bi sana bi bana insallah Rabbim kabul eder bebislerimize şifa olur
bugun bende okudum Allah kabul etsin icimden sizide gecirdim kizlar inşallah kavusursunuz meleklerinize

Kızlarrrr şimdi transfer yapılırkn kaç tane dondrulmş çözülüo yani neye göre yapılıo bilıonzmu

canım 10. günü olduğunu söyledim bana ilaçları bırakabilirsin dedi
kan sonucum referans aralığı 25 benim değerim 3.41 yani negatif ama 12. gün tekrarlıyacam ilaçlara devam etsemmi bilmiyorum

Ceylin_naz'ım, diğer topikte arkadaş 12. gün 7,30 ile başladı. 6 şubattan beri iki günde bir test yapıyor, normal sınırlara geldi. İlaçlarını hemen kesme bence. Geç tutunmuştur, bünyen savaşıyordur. Pes etme bence.

Nasılsın?
Özledin mi bizi?
Biz seni özledik...

Oncelikle CEYLIN NAZ arkadasim uzulme diyecem ama insanin elinde degil benimde bir basarisiz denemem oldugu icin seni cok iyi anliyorum insallah bundan sonraki tedavinde melegine kavusursun.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.Birbirimizin dualariyla RABBIM nasip ederse bebeklerimize kavusucaz zamani geldiginde.....

Hosbulduk kader arkadasim ben nasipse martin ilk haftasi merkezde olucam ilk transferde ulun bey kist onemli degil demisti benim transferim aralik 25 oldu sonra malum olumsuz olnca bi kac ay ara verelim dedik tel den ulun beyi aradim gel belki kistin icini bosaltirim deyince kafam karisti bakalim ist gidince karar verilecek.Insallah sen ve cupcakelove arkadasim ayni zamanlarda transfer oluruz insan yalniz olmak istemiyo :))) SEN nerde kalicaksin trasferden sonra?Benim buyuk ihtimal transferim nisan periyodumla baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…