Canim ben 2 yasin okudum Allah kabul etsin ins bide dilek duasiyla esmaul husna okudum ikimiz icin cansnsen dedim msj ulasmistir herhalde :) simdide cekebildigim kadar salavat getircem ins kabul olur
Allah kabul etsin kizlar. Rabbim bilir ama ikinizde hamilesiniz bence kizlar.hep oyle hissediyorum.bu arada bu forumdaki tum tahminlerim dogru cikti.insallah bu seferde yanilmam:))))
yaşım 35 canım inşallah şimdide negatife üzülmeyi bıraktım donmuşlarım çözülünce yaşayacaklarmı onu düşünüyorumCnm öncelikle iyi kalitede olmasaydi dondurmazlardi.2 tane olmasida avantaj.cok buyuk ihtimal 5 . Gune bekletip transferini yapacaklardir.insallah 5. Gune gelirler. Senin yas kac cnm.
aynı his benim içimdede var bencede ikinizde hamilesiniz kızlarAllah kabul etsin kizlar. Rabbim bilir ama ikinizde hamilesiniz bence kizlar.hep oyle hissediyorum.bu arada bu forumdaki tum tahminlerim dogru cikti.insallah bu seferde yanilmam:))))
sağol canım,inşallahcanım sağlık olsun umarım dondurulmuş bebişlerin seninle olur
bende üzgünüm ama atlatıcam dün bir haber aldım maddi manevi durumu oldukça iyi bir hanım kızın hiç çocuk sahibi olmayacağını öğrendim üstelik çok genç ve 2 senelik evliler eşime döndüm dedimki bu bana rabbimden bir mesaj haline şükret demek istiyor dün içime doğmuştu negatif alacağım ama sağlık olsun rabbim bu derdimi unutturacak daha büyük dertler vermesin inşallahceylin_naz ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım.Üzgünüm sadece. Bütün acılar bi yana bu bi yana. Hepimiz bi gün anne oluruz inşallah.
Cansen ve hafize sizden güzel haberler gelir inşallah.
canım merkezi aradığında söyledinmi 9. günün olduğunu?belki onlar test günün zannedip bırak demişlerdir.banada gecen sefer aynı cümleleri kurmuşlardı ama benim test günü sonucum 0,1 cıkmıstı.senin daha 3 günün var.niyeyse inanasım gelmiyor senin negatif olduğuna.sonucun 0 mı cıktı?seni üzmek istemem ama ne bileyim insanın ümidi kesilmiyor.2 gün daha devam etsen ilaçlarada bi daha baktırsan?
Uzuldum canim ama seni böyle kararlı görmek te hosuma gitti maşallah yilmak yok Rabbim tez zamanda muradini versin insallahkızlar bu seferde olmadı malesef sizlere güzel haber vermeyi bende çok isterdim
ama yılmak yok yola devam umudum donmuş emriyolarımla devam edecek
inşallah sizlerden güzel haberler alacağız banada moral olacak güç verecek
hıhhhhhhh tövbe de.biz melek annelerden olalım inşallah
bak ahtım olsun Allah ım nasip ederse anneliği melek gibi olucam geline/damada karsı :)
Canim Bende Yasin meryem süresi bide kısa süreleri okudum simdi kaynanamdayim eve gidiyim yine okuycam bi sana bi bana insallah Rabbim kabul eder bebislerimize şifa olur
bugun bende okudum Allah kabul etsin icimden sizide gecirdim kizlar inşallah kavusursunuz meleklerinizeCanim Bende Yasin meryem süresi bide kısa süreleri okudum simdi kaynanamdayim eve gidiyim yine okuycam bi sana bi bana insallah Rabbim kabul eder bebislerimize şifa olur
yaşım 35 canım inşallah şimdide negatife üzülmeyi bıraktım donmuşlarım çözülünce yaşayacaklarmı onu düşünüyorum
Canim simdiden bunu dusunme ulun beyle gorus embriyolarinida Allaha emanet et onu vekil kil gerisini dusunme bide evrene olumlu enerji gonder kotu dusunme hersey guzel olacak ins
aynı his benim içimdede var bencede ikinizde hamilesiniz kızlar
Ayy insallah kizlar sagolun :)
bende üzgünüm ama atlatıcam dün bir haber aldım maddi manevi durumu oldukça iyi bir hanım kızın hiç çocuk sahibi olmayacağını öğrendim üstelik çok genç ve 2 senelik evliler eşime döndüm dedimki bu bana rabbimden bir mesaj haline şükret demek istiyor dün içime doğmuştu negatif alacağım ama sağlık olsun rabbim bu derdimi unutturacak daha büyük dertler vermesin
Aynen canim binlerce sukurler olsun halimize
bugun bende okudum Allah kabul etsin icimden sizide gecirdim kizlar inşallah kavusursunuz meleklerinize
bugun bende okudum Allah kabul etsin icimden sizide gecirdim kizlar inşallah kavusursunuz meleklerinize
Allah razi olsun canim bizi de unutmamissin Rabbim kabul etsin
Canim duamızı ettim dileğimizi diledim insallah kabul eder Rabbim
Aminn canimmm inss bugunde bitti :)
canım 10. günü olduğunu söyledim bana ilaçları bırakabilirsin dedi
kan sonucum referans aralığı 25 benim değerim 3.41 yani negatif ama 12. gün tekrarlıyacam ilaçlara devam etsemmi bilmiyorum
Hehehe saka yaptim bu kadar evlat hasreti cekince gelin damat bal gelir bize canim :)
Nasılsın?
Özledin mi bizi?
Biz seni özledik...
Hoşgeldin.
Birkaç gündür yazmaya niyetleniyorum sana, kısmet bugüneymiş.
Sanırım, bir aksilik olmazsa biz seninle aynı günlerde gideceğiz merkeze. Ben de kistlerim için beklemedeyim. Ben de şehir dışından geliyorum
İyi niyetli duan için de teşekkürler, Allah kabul etsin. İnşallah sen de çok beklemeden, çok üzülmeden alırsın güzel haberlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?