inşallah canım.Gözün aydın.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.merak ettiğim çok şey var ama en azından birini cevaplarsan sevinirim.ilaçlar kousunda ne dedi dr bey?kontrolden sonrada devam ediyomuyuz yoksa bırakacakmıyız(inşallah)
benim jel tahriş yaptı.iğneye çevirdi 2 ampul.pıhtılaşma yok ama clexane devam.aspirin devam.estrofem zaten devam.tabletler sıkıntı değilde açıkçası iğneler artık can yakıyo.yanlış anlaşılmasın şikayet etmiyorum.gerekliyse tabiki devam ederim ama insan merak ediyor işte
Inşallah canım. Allah'ım sanada nasip etsin böyle belirtileri inşallah
Hosbulduk kader arkadasim ben nasipse martin ilk haftasi merkezde olucam ilk transferde ulun bey kist onemli degil demisti benim transferim aralik 25 oldu sonra malum olumsuz olnca bi kac ay ara verelim dedik tel den ulun beyi aradim gel belki kistin icini bosaltirim deyince kafam karisti bakalim ist gidince karar verilecek.Insallah sen ve cupcakelove arkadasim ayni zamanlarda transfer oluruz insan yalniz olmak istemiyo :))) SEN nerde kalicaksin trasferden sonra?Benim buyuk ihtimal transferim nisan periyodumla baslar.
teşekkürler inş alttan muayene ediyor 12. haftaya kadar alttan bakılcakmış ilaçlara aynı sekilde devam dedi ama bnm jelden artık midem bunalıyor 15 gün sonra kontrole geliceksin dedi asitli içecekler içebilirsin istersen bu aylarda dedi normal hayatına geri dönebilirsin hamile değilmişsin gibi dedi estrofem coraspin bide vitamin içiyorum ben onlara devam dedi
Bendeki kist için de yumurtaların çatlamasını engeller demişti. Benimkinin de içini boşaltmayı teklif etti. Ama gerek kalmaz umarım. Ben Edirne' den geliyorum. Çok ta uzak değilim. Büyük ihtimalle dönerim.
Hadi gözünaydin Canim ilk muayeneyi atlattın büyümüş mu bebisinbizim abarttigimiz kadar zor değil demekki günlük hayatına geri don dediğine göre zaten sağlıklı embriyoysa tutucagi varsa tutar bende jelden igreniyorum artık yürüyüşde yapamıyorum havalarda bozdu zaten olacağı varsa olur sende yapmıyodun dımı
ya kızlar şu transferi azcık anlatın ya nası oluyooo
ya kızlar şu transferi azcık anlatın ya nası oluyooo
Canimmm 313 ayetel kursu dilek icin cok kuvvetliymis ben niyet ettim ama ins yapicsm seninde aklinda olsun
ezbere biliyorum çabuk okurum istersen okurum canım bende sana yardım olsun diye bi de kızlar ben çok fetih süresi okudum sıkıntıda kalınca oku çok iyi demişlerdi
Haha deli seni ariyolar gel su saatte diye giderkende su ic diyolar ama cok abartma orda ulun beyi beklerken balon oluyodun zaten :) ben sistim hemsire ultrasonla bakiyo 3 bardak ise gerisi kslsin diyo gidiyosun musluk gibi durduruyosun sonra gene bakiyo git bi bardak daha ise dedi bana :))) oyle iste benimki oyle oldu sonra ameliat elbiselerini giyiyosun hemsire geliyo seni aliyo yatiyon ameliyat masasina hemsireler dolaniyo felan ulun bey geliyo emriyolog adini esinin adini kac tane emriyo transfer olacagini soyluyo ulun bey alttan bisiler takiyo demir gibi :) ama acimiyo sonra sen zaten ekrandan gozunu alamiyon emriyolog mu artik ulun mu bilmiyorum alttan saliyolar ekrandan goruyosun minisini sonra hadi hayirli olsun diye ulun bey tatli tatli guluyo dualarimoz senjnle diyo sonra yan yataga grciyon seni goturuyolar odana asansorde hemsoreyle muhammet ediyosun yatagind yatiyon sungu grliyo biraz zor oluyo ama cis yapiyon yatiyon ben cok agladim sen aglama oyle iste bi saat yatiyon sonra eve geliyon gene yatiyon sonra 12 gun gecmiyooo
Canim benim tedaviye başlarken kist oldugunu öğrenmiştim 3,5 cm mis ulun bey dogum kontrol hapı verdi 21 gun kullandım bide soğan suyu kaynatip ictim 18 mm e düştü ama ulun bey riske atmayalım dedi temizledi tamamen. Alınmasaydı kistten tutmadı hic biri dicektim ama olmayınca olmuyo ulun beye birak istersen uygun görürse alır zaten seninde aklında kalmaz
hafize cok güzel anlatmış ama galiba çok su içip kendini sıkıştırmış ben 2 bardak içtim sadece çabuk çişim gelir zaten heyecandan da gelmişti hemşire ultrasonla baktı tamam iyi dedi ameliyethanede süleymanın üstüne işicem diye tırsmadım değil :)) sonra yatağa geldim bekledim 45 dk sürgü istemedim sonra wc ye gittim bitti yumurta toplamadan daha kolay merak etme
valla ben işeyebilrim çok sıkışırsamsürgü nee onu analamdım
4-5 yıl önce bende de vardı kist. Yumurtlama döneminde çıkıp, periyodumla temizleniyordu. Doğum kontrol hapları yüzünden psikolojim gün kullanıp bozulduğu için kullanamıyorum. O zamanlar bir kaç ay üst üste Soğan kürü yaptım. 7 gün kullanıp 3 gün ara verdim. O zamandan beri olmuyordu. 25 Ocak' ta polip ve perde için laparoskopi yaptı Ulun Bey. Şubat periyodumla da tedaviye başlayacaktık ama iki tarafımda da kist oluşmuş. İlaçlar yapabilir dedi. Böylece Marta kaldı işimiz :)
Ahh canim Allah razi olsun baskasi okursa oluyomu bilmiyorum ama okumus kadar oldun kendim bi deniyim bitiremezsem yardim isterim sagol :)
canım çok sıkışırsan ve illa ben kalmak istemiyorum dersen wc ye kalkmazsın da sürgü koyarlar altına ona yaparsın çişini :)) çok açık oldu ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?