Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

eyvah tam benlik sürgüye yapmak istemem ama kalkmayada korkar arada kalırım ben yaa ıııf

ben normalde hayatta tutamam hatta lisedeyken evin merdivenlerinde kaçırmışlığım var :)) transfere giderken bi gör beni eşime diyorum kesin işicem rezil olcam zaten herkes öyle diğer perdenin arkasında iki kişi vardı onları duyuyodum onlarda diyodu kaçırcam filan diye transferden yatağa geldim eşim bile şok oldu hiç sesimi çıkarmadım tuvaletim var bile demedim 45 dk oldu dedimki gideyim öylelikle kalktım o heyecanla insan tuvaletini bile unutuyo korkma yani bişey olmaz ayrıca yurtdışında filan hiç yatırmıyolarmış transferden sonra doğru evine

hahahahahaha hadi ya bende lisede 10 saat çiş tuttumu bilirim wc ler pis die eve geir gelmez mont çişe girerdim hahah :)) yurtdından burda hizmet ii yani benim merak ettiğim acıyomu bide kaçtane transfer etcek onu merak ediyom benm gönlüm iki istiyo hiç sormadımda açıkcası ulun bey ne derse o modundayım aslında ama korkuyom tutmıcak die

Canim bende transfer oncesi soyledim dedim 2 tane yapsak yok dedi bi tane cok iyi bizi sonuca ulastiracak hani kucuk de degilim 31 yasindayim anlamadim neye gore karar veriyo kalan emriyolarim sagliksiz desem hepsi 5. Hatta 6. Gunu gordu cok sukur anlamadim bana yapmadi belki sana yapar ama sorasim var neden bana yok diye :)

Zaten yürüyüş yapamiyosun söylersin baska bisey verirler bosuna kullanmazsınız jeli.Amin insallah Allah herkesin kalbine göre verir bende guzel haberler verebilirim benim 3 Mart test gunun ama ben 1 Mart'ta yaptırcam

anestezi yapılıyor mu peki gene transferde

Tamam Canim okurum onu da ikimize niyetleyip Meryem süresi de okudum sen perşembemi yapcan testi ben dayanamıyorum artık Cok dikkatte etmiyorum of bi Cumartesi gelse

Sagol canim dualarimiz kabul olsun.test icin sabah bi arkadasimla konustum 9. Gun yapmis yuz kusur cikmis gunu gelince 30 lsra dusmus cok uzuldum diyo bende uzulurum oyle olursa hic bilmiyorum ne yapsam bu arada bende cok dikkat etmiyorum Allaha emanet

Zaten yürüyüş yapamiyosun söylersin baska bisey verirler bosuna kullanmazsınız jeli.Amin insallah Allah herkesin kalbine göre verir bende guzel haberler verebilirim benim 3 Mart test gunun ama ben 1 Mart'ta yaptırcam

3 martmı Allah sabır versin ben günümde yapmıştım inş olmuştur yüzün güler

Büyük ihtimalle aynı durumdaymışız :) Yarın buradaki doktorla randevum var. Hem merkezden istedikleri testleri yaptıracağız, hem de bir kontrol etsin bakalım duruyor mu kistler

Canim ben hep gunünde yaptım hep 0 çıktı simdi 10. gun yapcam bi degerde çıksa goriyim zaten bise çıkarsa 2 gunde bir tekraralancak bekleyemiycem iyice strese sokuyorum kasıyorum kendimi zaten olmuşsa olmuştur mecbur hayatımıza geri donüyoruz hep yatın demiyolarki zaren

kızlar bişi soracam bu gün bana haber vereceklerini söylediler yumurtalarımdan kaç tanesi döllenmiş die bu durumlarda kaçta arıyorlar bilgisi olan varmı bi standartı var mı bu takiplerin...hastaneye gidecem iğne için çıkamıyorum telefon gelir die

Cnm normalde ogleye kadar aramaları gerekiyordu.yogunluktan
arayamamislardir.sen ara sor bence belli olmuş tur

Sen arasana hep esime arattim her gun kendim aramadim da :)

ya şimdi dokuznuda çözcklermi ben onu anlamadımki

ara sor ben sormuştum arayıp hemen yönlendiriyo zaten santral ben bide 2 ye kadar bekledim öle aradım

kızlar merkezden aradılar 9 tane yumurtadan 6 tanesine işlem yapmışlar 5 tanesi döllenmiş...şimdilik ii görünüyor...psrşembe haber vereceklermiş transfer gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…