eyvah tam benlik sürgüye yapmak istemem ama kalkmayada korkar arada kalırım ben yaa ıııf
hahahahahaha hadi ya bende lisede 10 saat çiş tuttumu bilirim wc ler pis die eve geir gelmez mont çişe girerdim hahah :)) yurtdından burda hizmet ii yani benim merak ettiğim acıyomu bide kaçtane transfer etcek onu merak ediyom benm gönlüm iki istiyo hiç sormadımda açıkcası ulun bey ne derse o modundayım aslında ama korkuyom tutmıcak dieben normalde hayatta tutamam hatta lisedeyken evin merdivenlerinde kaçırmışlığım var :)) transfere giderken bi gör beni eşime diyorum kesin işicem rezil olcam zaten herkes öyle diğer perdenin arkasında iki kişi vardı onları duyuyodum onlarda diyodu kaçırcam filan diye transferden yatağa geldim eşim bile şok oldu hiç sesimi çıkarmadım tuvaletim var bile demedim 45 dk oldu dedimki gideyim öylelikle kalktım o heyecanla insan tuvaletini bile unutuyo korkma yani bişey olmaz ayrıca yurtdışında filan hiç yatırmıyolarmış transferden sonra doğru evine
hahahahahaha hadi ya bende lisede 10 saat çiş tuttumu bilirim wc ler pis die eve geir gelmez mont çişe girerdim hahah :)) yurtdından burda hizmet ii yani benim merak ettiğim acıyomu bide kaçtane transfer etcek onu merak ediyom benm gönlüm iki istiyo hiç sormadımda açıkcası ulun bey ne derse o modundayım aslında ama korkuyom tutmıcak die
teşekkürler daha ufak birsey değil jel kullanıyorum ama bu kutu bitsin arıycam bırakıyım mı diycem çünkü artık parça parça düşüyor midem bunalıyor yürüyüşe gelincede yapmadım :):) takılmadım yürüyüşe ben hersey Allahtan gönlüne göre olur hersey inş sen test gününümü bekliyorsun
Canimmm 313 ayetel kursu dilek icin cok kuvvetliymis ben niyet ettim ama ins yapicsm seninde aklinda olsun
hafize cok güzel anlatmış ama galiba çok su içip kendini sıkıştırmış ben 2 bardak içtim sadece çabuk çişim gelir zaten heyecandan da gelmişti hemşire ultrasonla baktı tamam iyi dedi ameliyethanede süleymanın üstüne işicem diye tırsmadım değil :)) sonra yatağa geldim bekledim 45 dk sürgü istemedim sonra wc ye gittim bitti yumurta toplamadan daha kolay merak etme
Tamam Canim okurum onu da ikimize niyetleyip Meryem süresi de okudum sen perşembemi yapcan testi ben dayanamıyorum artık Cok dikkatte etmiyorum of bi Cumartesi gelse
Zaten yürüyüş yapamiyosun söylersin baska bisey verirler bosuna kullanmazsınız jeli.Amin insallah Allah herkesin kalbine göre verir bende guzel haberler verebilirim benim 3 Mart test gunun ama ben 1 Mart'ta yaptırcam
süper anlatmışın ama sungu ne ya ben aşılama yaptırdım acaba onun gibimi bide kaçtane transfer ediyoki benm şuan dokuz dondurulmşum var ilk olcak transfer
kist dediğiniz çatlamayıpda kiste dönüşen yumurtalar mı acaba bende en sona det olup gittiğimde dr çok stres yapmışssın kist oluşmuş dedi bana da 40 gün arayla adet olmuştum zaten bi türlü gelmemişti bana istersen alalım onu dedi istersen bi ay daha bekle doğum kontrol hapı kullan dedi ben korktum ve bi ay daha bekledim sonraki muayene de tamam gitmiş dedi ve öyle başladık tedaviye sizinki de aynı mı bilmiyorum ama yine de anlatayım dedim.
Sagol canim dualarimiz kabul olsun.test icin sabah bi arkadasimla konustum 9. Gun yapmis yuz kusur cikmis gunu gelince 30 lsra dusmus cok uzuldum diyo bende uzulurum oyle olursa hic bilmiyorum ne yapsam bu arada bende cok dikkat etmiyorum Allaha emanet
3 martmı Allah sabır versin ben günümde yapmıştım inş olmuştur yüzün güler
kızlar bişi soracam bu gün bana haber vereceklerini söylediler yumurtalarımdan kaç tanesi döllenmiş die bu durumlarda kaçta arıyorlar bilgisi olan varmı bi standartı var mı bu takiplerin...hastaneye gidecem iğne için çıkamıyorum telefon gelir die
kızlar bişi soracam bu gün bana haber vereceklerini söylediler yumurtalarımdan kaç tanesi döllenmiş die bu durumlarda kaçta arıyorlar bilgisi olan varmı bi standartı var mı bu takiplerin...hastaneye gidecem iğne için çıkamıyorum telefon gelir die
duygu transferin ne zaman
Canim bende transfer oncesi soyledim dedim 2 tane yapsak yok dedi bi tane cok iyi bizi sonuca ulastiracak hani kucuk de degilim 31 yasindayim anlamadim neye gore karar veriyo kalan emriyolarim sagliksiz desem hepsi 5. Hatta 6. Gunu gordu cok sukur anlamadim bana yapmadi belki sana yapar ama sorasim var neden bana yok diye :)
aradılar canımSen arasana hep esime arattim her gun kendim aramadim da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?