Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ya kızlar size bişi danışıp çıkcam hemen,ama dikkate alın olur mu? Eşarp,başörtü,pratik eşarp,bone gibi ürünlerimize marka ismi vericez,ama kafamız çok karıştı,ben mihrimah istiyodum (ki,kızım olursa ilerde bi gün ismi olacak)ama o marka alınmış,sizin fikir ve önerilerinizi bekliyorum:44::44::44::44::44::44:

Dolunay - bengisu - lepentes - betakaraten-- ilginç olsun dersen

Sor tabi canım ben hiç bakmadım prospektüslere. Mecbur kullanıcaz ya ondan bakmıyom sksi bişey olmayınca. Allah yardımcımız olsun csnımmm

Amin Canim insallah bu sefer yüzüm güler göbekten aslında Cok yavaş yapıyorum ama demekki hassas cildim baya geniş morariyo bende prospektuste baktım göbek deliginden baya üst tarafa yapiliyo Oyle yapıyim bende insallah şifa olur mecburuz bebis için kullanmaya

İmm benimde sevdigim isimler nil defne beril derin melinda dila yegenim var berru berra hira guzeldi ama demet akalindan sonra ne dusunursun bilmem :)
Hayirli olsun canim bol kazanclar nasip olsun :)

Sevde(kizim olursa ismi olacak), zehra, firdevs,damla sultan:)

İyiyim Canim evdeyim tekim bugün tv izliyorum Oyle yani yarında geçse bi rahatliycam Sen nasılsın nasıl gidiyo

İyi canim bende arada bi adet agrilarim yokluyo baska birsey yok yarin aksam kan vericem belli olur artik ins Rabbim yuxumuze bakar korkuyorum

İyi canim bende arada bi adet agrilarim yokluyo baska birsey yok yarin aksam kan vericem belli olur artik ins Rabbim yuxumuze bakar korkuyorum

Benimde ol tarafıma ara ara ağrı giriyo takmamays calisiyorum :) Oyle evi fln topluyorum is Cok yapamıyorum ya kafa dagitamiyorum :) insalllaaaaah Canim ya bende korkuyorum ama erken yapcam bekleyemiyorum

Benimde ol tarafıma ara ara ağrı giriyo takmamays calisiyorum :) Oyle evi fln topluyorum is Cok yapamıyorum ya kafa dagitamiyorum :) insalllaaaaah Canim ya bende korkuyorum ama erken yapcam bekleyemiyorum

Bende isteyim ama kafa bebekte burda :) bi taraftan sonuca hazir degilim bi taraftan artik ne olduysa oldu diyorum

zümra yada hira :)

Bende isteyim ama kafa bebekte burda :) bi taraftan sonuca hazir degilim bi taraftan artik ne olduysa oldu diyorum

Aynen Canim Bız elimizden geleni yaptik gerisi Allaha kalmış insallah bize anneliği layık görmüştür su bekleme günleri kendimize ediyoruz mutlu olmamız gerekirken Bız ne haldeyiz ama elimizde değil yaa bende diyorum n olcaksa olsun insanın şüphede kalması Cok kötü bide hareketlerimizde kısıtlı kendimi evde hapis gibi hissediyorum

Ciksana disari azcik bebegede oksijen gitsin :) ekmek almaya gidin beraber

kızlar beni iki hamile arkadaş bu hafta rüyasında görmüş bri tüp bebeği bilio ama zaman konusunda detayı diğeri hiç bilimo ben beklemekten kafayı yicem oof

Aman babasına çekerse yandık evden çıkmaz en iyi seninki kafanda dagiliyo. Ay Rabbim nasip eder insallah ikimizede ya esim aksam gelip soruyo kızım büyuyo mu napiyo diye

Benimde babaya cekerse yandik isi yuzunden eve gelemiyo :) benimkide marul diyo ulun oyle demis marul gibi diye ismi marul kaldi cocugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…