Ya kızlar size bişi danışıp çıkcam hemen,ama dikkate alın olur mu? Eşarp,başörtü,pratik eşarp,bone gibi ürünlerimize marka ismi vericez,ama kafamız çok karıştı,ben mihrimah istiyodum (ki,kızım olursa ilerde bi gün ismi olacak)ama o marka alınmış,sizin fikir ve önerilerinizi bekliyorum:44::44::44::44::44::44:
Benim 1 aydan beri devam eden ust solunum yolu enfeksiyonum var geniz akintisi oluyo gicik gibi basliyo oksuruge ceviriyo oksuruk hapsirik hic bitmiyo sonra bademcikler sisiyo ordan kulaklara geciyo ihlamur icmekten bal yemekten ööö geldi artik:2::2: bugun ignenin yan etkilerine baktim orda yaziyo boyle seyler oluyomus doktora soyleyin diyo gidince bi konusayim bakayim bebisime bisey olmasinda öksürük hapsirik idare ederiz:2::2:
Amin Canim insallah bu sefer yüzüm güler göbekten aslında Cok yavaş yapıyorum ama demekki hassas cildim baya geniş morariyo bende prospektuste baktım göbek deliginden baya üst tarafa yapiliyo Oyle yapıyim bende insallah şifa olur mecburuz bebis içinYagli bi igne ve yavas yavas verilmesi gerek birden yapinca cok aci ve agri oluyo canim göbeğin icinde sunu söyliyim igneyi birden batir ve ilaci azar azar ver iceri birden verme bide sonradan igne yerini ovalama ve bisey surme ben oyle yapiyorum uzun suruyo biraz ama hic morarmiyo ve acimiyo bide yan taraflar bosluklara dogru olan yerlerede yapabilirsin benim orasi acimiyo gobek deligine yakin yerler daha fazla aciyo sanki.insallah bu sefer yüzün güler canim
Ya kızlar size bişi danışıp çıkcam hemen,ama dikkate alın olur mu? Eşarp,başörtü,pratik eşarp,bone gibi ürünlerimize marka ismi vericez,ama kafamız çok karıştı,ben mihrimah istiyodum (ki,kızım olursa ilerde bi gün ismi olacak)ama o marka alınmış,sizin fikir ve önerilerinizi bekliyorum:44::44::44::44::44::44:
Nasilsin nasil gidiyo 8. Gun :)
İyiyim Canim evdeyim tekim bugün tv izliyorum Oyle yani yarında geçse bi rahatliycamSen nasılsın nasıl gidiyo
İyi canim bende arada bi adet agrilarim yokluyo baska birsey yok yarin aksam kan vericem belli olur artik ins Rabbim yuxumuze bakar korkuyorum
Benimde ol tarafıma ara ara ağrı giriyo takmamays calisiyorum :) Oyle evi fln topluyorum is Cok yapamıyorum ya kafa dagitamiyorum :) insalllaaaaah Canim ya bende korkuyorum ama erken yapcam bekleyemiyorum
Bende isteyim ama kafa bebekte burda :) bi taraftan sonuca hazir degilim bi taraftan artik ne olduysa oldu diyorum
Aynen Canim Bız elimizden geleni yaptik gerisi Allaha kalmış insallah bize anneliği layık görmüştür su bekleme günleri kendimize ediyoruz mutlu olmamız gerekirken Bız ne haldeyiz ama elimizde değil yaabende diyorum n olcaksa olsun insanın şüphede kalması Cok kötü bide hareketlerimizde kısıtlı kendimi evde hapis gibi hissediyorum
Ciksana disari azcik bebegede oksijen gitsin :) ekmek almaya gidin beraber
Ne biliyim tekte çıkmıyorum evde yürüyorum deli gibiçorba yapıyorum bebekte yesin
Seninki ev kusu olcak benimkide sokak cocugu konuldugundan beri sokaklardayiz :)
Aman babasına çekerse yandık evden çıkmazen iyi seninki kafanda dagiliyo. Ay Rabbim nasip eder insallah ikimizede ya esim aksam gelip soruyo kızım büyuyo mu napiyo diye
Cocuğa niye marul demiş :) ay insallah eşlerimizin yüzünü güldürürüz benimki gidip kız çorapları bişeyler aliyo icim gidiyoBenimde babaya cekerse yandik isi yuzunden eve gelemiyo :) benimkide marul diyo ulun oyle demis marul gibi diye ismi marul kaldi cocugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?