Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar beni iki hamile arkadaş bu hafta rüyasında görmüş bri tüp bebeği bilio ama zaman konusunda detayı diğeri hiç bilimo ben beklemekten kafayı yicem oof

Canim ins ruyalar gercek olur benimde bi arakdasim ve ruyalari hep cikar gorev verdim bu gece yatarken beni dusun duye bakalim :)

Canim ins ruyalar gercek olur benimde bi arakdasim ve ruyalari hep cikar gorev verdim bu gece yatarken beni dusun duye bakalim :)

valla biri üç beşik görmiş evimin önünde bi beşik boşmuş güya o benmmiş mavimiş beşik bebeğimi almaya gitmişim getircekmişim diğeeride yarın bursada nikaha gtcez rüyada ben hamilemişim bana kızıyomuş okdar yola gitme bişi olur sen kal die konuluyomuşz

İnsallah bol rakamli bişeyler görürüz ya Rabbim. ben 0 dan baska bisey görmedim insallah bu sefer farklı olur ama sonuca nasıl bakicam bilmiyorum:18:

Aminnnn canim bende bakamam o yuzden esimi bekliyorum ya baska bir sey olsa tek basima on kere yapmistim

Aminnnn canim bende bakamam o yuzden esimi bekliyorum ya baska bir sey olsa tek basima on kere yapmistim

Evet ya eşlerimizde mahvoldu Valla bazen dalga geciyorum embriyoyu sana koysalar sen beklesen test gunünü diye :) aman Cok zor ya Rabbim kimseye yaşatmasın gerçi simdi kimsenin doğal yolla olmuyo

geldim kızlar,çok moralim bozuldu,ulun bey ayın 17sinde yani olumsuz test günüm aramıştı,konuşmuştuk,kendini toparla adetin bitsin gel demişti,bende geçen defa denediğim olumsuz tüpte yapıldığı gibi,hep gittiğim saatlerde9-11 arası gidiim dedim,çünkü ilk tedavim olumsuz olduğunda arayıp randevu alayım mı ulun bey çağırdı demiştim,sekreter gerek yok 9-11 arası burda olsan yeter demişti,neysee uzatmıyım çok,eşimle gittik danışmadaki 'ANLAYIŞLI İNSANA' anlattım durumu,ulun beyi arayıp söylemiş o da neden randevu almıyor,beklesin demiş,eşim gitti kadına sordu,hasbam diyo ki randevu almadığınız için burası çok yoğun bu gün bakamayız gidin demiş,eşim dellendi,bağırıp çağırdı,tabii tedavi süresince el enseydiniz sonuç olumsuz olunca mı başınızdan atıyosunuz,siz dediniz bizde geldik dedi,tabii ben olayları oturduğum yerden izlemekle yetindim,eşim o zaman verin raporlarımızı gidiyoruz demiş,bana da gördün ULUN BEYİNİ dedi,moralim sıfır oldu tabii,ağlamamak içn zor tuttum kendimi,biraz bekledik dosyalar için sonra seslendiler yukarı dr a çıktık,bizi biraz haşladı,çünkü aşağıdaki bayan eşimin söylediklerini duyup dr anlatmış o da gücenmiş,bende dedim ki peki bu gün git yarın gel dediklerini,söylediler mi dedim,tabi ki hayır,ikinci tedavim için biliyosunuz bıosteron kullandım 3 ay arkasından 3aylık meapoz iğnesi tedavim olacaktı,neslihan hanıma benim tedavim 2014 martına falan geliyo fiyat yükseldiğinde ne olacak dedmiştim,eski fiyatlardan ayarlarım demişti,an bi kararla nenapoz iğnesini vurulmadan ikinci tedaviye gittik YASEMİN hn da kusura bakmayın eski fiyat uygulayamayız demişti,bilenleriniz var bu durumları ama bilmeyeniniz olursa diye yazıyorum ,hatırlarsanız onun yüzünden vazgeçmiştim ikinci tüpü yapmaya,bunları da anlatıp,ben buraya sizin iyi bir ekip olduğunuzu duyarak geldim ama kimsenin kimseden haberi yok,dedim vs,ulun beyse bana söyleseydin keşke vs dedi,uzun lafın kısası,yine söylüyorum dr umu seviyorum ama bundan sonra gittiğimde hiç te düzgün yaklaşmıcam ordaki çalışanlara,bi ara devlet hastanesinde hissettim kendimi,kendi paramla rezil oldum resmen,anneme de p.tesi gidicem,tabii bu olayların üstüne drla tedavi süresini konuşamadık,annene git gel detaylı konuşuruz dedi,napıcam bilmiyorum,ÇOK ÖFKELİYİMM

Evet ya eşlerimizde mahvoldu Valla bazen dalga geciyorum embriyoyu sana koysalar sen beklesen test gunünü diye :) aman Cok zor ya Rabbim kimseye yaşatmasın gerçi simdi kimsenin doğal yolla olmuyo

Hahha bende ayni seyi soyluyorum keske sana koysalardi diyrum :) aynen canim turkiyede sektor oldu resmen hetkes tup yapiyo

canım ben transferimi bekliyorum bu nedenle transferi bilmiyorum ama muayenelerde ve yumurta toplamada ben hiç beklemedim...bu konuda çok memnun kaldım..yarın ya da cumartesi transfer olacağm kısmetse o zaman yazarım sana...

Heyecanlandım şimdi bak. Ertelenmeseydi ben de şimdi transfer için haber bekliyor olacaktım. Hatta İstanbul' da olacaktım, belki görüşürdük bile. Neyse, sen en kısa zamanda güzel haberlerini ver, ben arkandan geliyorum.

Kuşum, ped koymayı dene istersen. Hem daha az rahatsız olursun, hem değiştirme imkanın olur. Pişik olacaksın böyle.

umutlu çorbatarifini yapıyorum şimdi ama ben şehriyeyi pek sevmiyorum yerine ne ekleyebilirim bir önerin varmı

Pirinçle de yapabilirsin. Ben bazen kalan pilavı değerlendirmek için yaparım. Ya da erişte, makarna. bir avuç kadar koysan sana yeter. Sonuçta şehriye, erişte ve makarnanın hamuru aynı.

Tel ve arpa ikisinide mi sevmiyon kız. Bulgur yada pirinç denemedim ama olur sanırım. Yada hiç bişi koyma sadece terbiyesini yap tavuk parçalarını at yeter.

Evet. Bu da güzel olur. İçine bir kaşık kadar un kavur, kıvamlı olur. Sağol umutlu. Ben gideyim bi çorba yapayım. Acıktırdınız vallahi :)

arkadaşlar monodoks ilaçı ben cok içtim içip bırakmam gereken ilaçı bebeğime zararı olurmu suan cok kötüyüm ulun beye sordum hayır dedi ama ikna olmadım ağlıycam nefesim kesiliyor ben neden içtim ezbere iş yaptım

Bu iste moral cok onemli cnm ya.kimsenin moralini bozmasina izin verme.ulun beyide anlamak lazım hergun 20 den fazla kadinla uğraşıyor.gercekten isi cok zor ama ondan baska doktor yok degil sonuçta.
Sinirlenmek yok!!!!

Ah canım malesef bizim yaşadıklarımızı bilmedikleri için hödük gibi davranıyorlar. Bahçeçiye şikayet edicen en gğzrli. Toparlanırlar bi zılgıt yerlerse. Her olayda susulursa böyle devam ederler. Hele bide şikayet var sitesinde şikayette bulun bak nasıl adam olurlar. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım. Sıkma canını. Zorluklar olmadan güzelliklere ulaşılmıyor malesef. Allah sabır versin
Evet. Bu da güzel olur. İçine bir kaşık kadar un kavur, kıvamlı olur. Sağol umutlu. Ben gideyim bi çorba yapayım. Acıktırdınız vallahi :)
Afiyet olsun canım
Evet az yağ ile un kavurursan kıvamlı olur. Değişiklik olsun işte. Hep aynı yemek çeşitleri sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…