- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Ulun bey bişey olmaz dediyse olmaz için rahat olsun. Aksi bişey olsa hemen söyler sanırım rahat olarkadaşlar monodoks ilaçı ben cok içtim içip bırakmam gereken ilaçı bebeğime zararı olurmu suan cok kötüyüm ulun beye sordum hayır dedi ama ikna olmadım ağlıycam nefesim kesiliyor ben neden içtim ezbere iş yaptım
Ulun bey bişey olmaz dediyse olmaz için rahat olsun. Aksi bişey olsa hemen söyler sanırım rahat ol
Ama sen hep ezbere iş yapıyon canım be.o ilaç opudan sonra sadece 5 gün kullanılıyor. Neye göre böle uzattın süreyi.Listeye neden bakmıyorsun.neler kullanıyorsun bi yazarmısın?
listeye göre kullandım ilaçlarımı bıraktım sonra 1 paket daha içtim ne bilim bütün ilaçlara aynı şekilde devam ediyorsunuz deyince test günümden sonra böyle oldu bebeğime birsey olurmu acaba cok korkuyorum içmedim sonra kullanmıyorum ama monodoks bugün aklıma geldi aradım içmiyceksin dedi ağlıycam nefesim kesiliyor yemin ederim Allah bebeğimi koru
estrofem mi ben onu kese görmeye gittiğimde bıraktım. Bıraktırdı daha doğrusu. Sen heyecandan söyledilerde unuttunmu acaba. Onuda bi dorsan keşkeneler kullanıyorum vajinal jel coraspin folik asit estrofem
estrofem mi ben onu kese görmeye gittiğimde bıraktım. Bıraktırdı daha doğrusu. Sen heyecandan söyledilerde unuttunmu acaba. Onuda bi dorsan keşke
hoşbulduk canım bende sizi özledimmmm valladaha iyiyim hamdolsun,arada geçirdiğim buhranları saymazsak kistlerimden sebep ameliyat falan olabilir dedi ulun bey olumsuz deneme sonrası telefonda,ben tüp bebeği bile şimdi yapamam anca sene sonu gibi,peşpeşe iki kez yaptım,madden tükendik,bide ameliyat olayına nasıl gircem,ameliyat dese,sigortam da yok,ne biliim canım yaa,sorunlar peşisıra,Allah yardımcımız olsun, diyecek başka bişey bulamıyorum sen nasılsın,yeğenimiz nasıl?
neler kullanıyorum vajinal jel coraspin folik asit estrofem
Decavit kullanmıyonmu
aradım estrofem coraspin vajinal jel folikasit bunları içiceksin dedi monodoks ı eğer fazla içtiysen yapacak birsey yok birsey olmaz içme artık dedi ama işte o ilaç tehlikeli ilaçmış internette öyle yazıyor Allah büyük dediği olur yapacak birsey yok inş birsey olmaz demekten başka çarem yok daha sonuçta kemik oluşumu felen yok bebeğimin
canım bu gün arayacaklardı da eşim aradı gelişimleri devam ediyor bebişlerin kısmetse ya yarın yada cumartesi transfer için arayacaklarHeyecanlandım şimdi bak. Ertelenmeseydi ben de şimdi transfer için haber bekliyor olacaktım. Hatta İstanbul' da olacaktım, belki görüşürdük bile. Neyse, sen en kısa zamanda güzel haberlerini ver, ben arkandan geliyorum.
geldim kızlar,çok moralim bozuldu,ulun bey ayın 17sinde yani olumsuz test günüm aramıştı,konuşmuştuk,kendini toparla adetin bitsin gel demişti,bende geçen defa denediğim olumsuz tüpte yapıldığı gibi,hep gittiğim saatlerde9-11 arası gidiim dedim,çünkü ilk tedavim olumsuz olduğunda arayıp randevu alayım mı ulun bey çağırdı demiştim,sekreter gerek yok 9-11 arası burda olsan yeter demişti,neysee uzatmıyım çok,eşimle gittik danışmadaki 'ANLAYIŞLI İNSANA' anlattım durumu,ulun beyi arayıp söylemiş o da neden randevu almıyor,beklesin demiş,eşim gitti kadına sordu,hasbam diyo ki randevu almadığınız için burası çok yoğun bu gün bakamayız gidin demiş,eşim dellendi,bağırıp çağırdı,tabii tedavi süresince el enseydiniz sonuç olumsuz olunca mı başınızdan atıyosunuz,siz dediniz bizde geldik dedi,tabii ben olayları oturduğum yerden izlemekle yetindim,eşim o zaman verin raporlarımızı gidiyoruz demiş,bana da gördün ULUN BEYİNİ dedi,moralim sıfır oldu tabii,ağlamamak içn zor tuttum kendimi,biraz bekledik dosyalar için sonra seslendiler yukarı dr a çıktık,bizi biraz haşladı,çünkü aşağıdaki bayan eşimin söylediklerini duyup dr anlatmış o da gücenmiş,bende dedim ki peki bu gün git yarın gel dediklerini,söylediler mi dedim,tabi ki hayır,ikinci tedavim için biliyosunuz bıosteron kullandım 3 ay arkasından 3aylık meapoz iğnesi tedavim olacaktı,neslihan hanıma benim tedavim 2014 martına falan geliyo fiyat yükseldiğinde ne olacak dedmiştim,eski fiyatlardan ayarlarım demişti,an bi kararla nenapoz iğnesini vurulmadan ikinci tedaviye gittik YASEMİN hn da kusura bakmayın eski fiyat uygulayamayız demişti,bilenleriniz var bu durumları ama bilmeyeniniz olursa diye yazıyorum ,hatırlarsanız onun yüzünden vazgeçmiştim ikinci tüpü yapmaya,bunları da anlatıp,ben buraya sizin iyi bir ekip olduğunuzu duyarak geldim ama kimsenin kimseden haberi yok,dedim vs,ulun beyse bana söyleseydin keşke vs dedi,uzun lafın kısası,yine söylüyorum dr umu seviyorum ama bundan sonra gittiğimde hiç te düzgün yaklaşmıcam ordaki çalışanlara,bi ara devlet hastanesinde hissettim kendimi,kendi paramla rezil oldum resmen,anneme de p.tesi gidicem,tabii bu olayların üstüne drla tedavi süresini konuşamadık,annene git gel detaylı konuşuruz dedi,napıcam bilmiyorum,ÇOK ÖFKELİYİMM
Rabbim korur onu sen merak etme. Ne deniyorsa onu yap sadece canım. Sağlıcakla gelecek inşallah bebeğin. Dahada araştırma nette ne zararı olur diye. Yorma ve üzme bebişinikendini.
geldim kızlar,çok moralim bozuldu,ulun bey ayın 17sinde yani olumsuz test günüm aramıştı,konuşmuştuk,kendini toparla adetin bitsin gel demişti,bende geçen defa denediğim olumsuz tüpte yapıldığı gibi,hep gittiğim saatlerde9-11 arası gidiim dedim,çünkü ilk tedavim olumsuz olduğunda arayıp randevu alayım mı ulun bey çağırdı demiştim,sekreter gerek yok 9-11 arası burda olsan yeter demişti,neysee uzatmıyım çok,eşimle gittik danışmadaki 'ANLAYIŞLI İNSANA' anlattım durumu,ulun beyi arayıp söylemiş o da neden randevu almıyor,beklesin demiş,eşim gitti kadına sordu,hasbam diyo ki randevu almadığınız için burası çok yoğun bu gün bakamayız gidin demiş,eşim dellendi,bağırıp çağırdı,tabii tedavi süresince el enseydiniz sonuç olumsuz olunca mı başınızdan atıyosunuz,siz dediniz bizde geldik dedi,tabii ben olayları oturduğum yerden izlemekle yetindim,eşim o zaman verin raporlarımızı gidiyoruz demiş,bana da gördün ULUN BEYİNİ dedi,moralim sıfır oldu tabii,ağlamamak içn zor tuttum kendimi,biraz bekledik dosyalar için sonra seslendiler yukarı dr a çıktık,bizi biraz haşladı,çünkü aşağıdaki bayan eşimin söylediklerini duyup dr anlatmış o da gücenmiş,bende dedim ki peki bu gün git yarın gel dediklerini,söylediler mi dedim,tabi ki hayır,ikinci tedavim için biliyosunuz bıosteron kullandım 3 ay arkasından 3aylık meapoz iğnesi tedavim olacaktı,neslihan hanıma benim tedavim 2014 martına falan geliyo fiyat yükseldiğinde ne olacak dedmiştim,eski fiyatlardan ayarlarım demişti,an bi kararla nenapoz iğnesini vurulmadan ikinci tedaviye gittik YASEMİN hn da kusura bakmayın eski fiyat uygulayamayız demişti,bilenleriniz var bu durumları ama bilmeyeniniz olursa diye yazıyorum ,hatırlarsanız onun yüzünden vazgeçmiştim ikinci tüpü yapmaya,bunları da anlatıp,ben buraya sizin iyi bir ekip olduğunuzu duyarak geldim ama kimsenin kimseden haberi yok,dedim vs,ulun beyse bana söyleseydin keşke vs dedi,uzun lafın kısası,yine söylüyorum dr umu seviyorum ama bundan sonra gittiğimde hiç te düzgün yaklaşmıcam ordaki çalışanlara,bi ara devlet hastanesinde hissettim kendimi,kendi paramla rezil oldum resmen,anneme de p.tesi gidicem,tabii bu olayların üstüne drla tedavi süresini konuşamadık,annene git gel detaylı konuşuruz dedi,napıcam bilmiyorum,ÇOK ÖFKELİYİMM
rabbim korur onu sen merak etme. Ne deniyorsa onu yap sadece canım. Sağlıcakla gelecek inşallah bebeğin. Dahada araştırma nette ne zararı olur diye. Yorma ve üzme bebişiniKendini.
doğru diyorsun alnımızda ne yazılıysa onu görücez ama aynı ilaçlara devam ediyorsunuz neden diyorlar onlardada suc var ne içtiğimi biliyormusun öle diyorsun 5 gün içmem gereken yerde içtim sonra bıraktım içmedim o yarımı içtim ben 5 gün içmem gerekirse ben 10 gün içtim
gercekten her yerde sekreter muhasebe kadar kıl bir çalışan grubu yok kesinlikle anlayışsız oluyolar sen canını sıkma hersey olcana varıyo gerilme sonuçta sen doktra bildirmişsn derdini bundan snrası hayırlısı olsun hakkındageldim kızlar,çok moralim bozuldu,ulun bey ayın 17sinde yani olumsuz test günüm aramıştı,konuşmuştuk,kendini toparla adetin bitsin gel demişti,bende geçen defa denediğim olumsuz tüpte yapıldığı gibi,hep gittiğim saatlerde9-11 arası gidiim dedim,çünkü ilk tedavim olumsuz olduğunda arayıp randevu alayım mı ulun bey çağırdı demiştim,sekreter gerek yok 9-11 arası burda olsan yeter demişti,neysee uzatmıyım çok,eşimle gittik danışmadaki 'anlayışlı insana' anlattım durumu,ulun beyi arayıp söylemiş o da neden randevu almıyor,beklesin demiş,eşim gitti kadına sordu,hasbam diyo ki randevu almadığınız için burası çok yoğun bu gün bakamayız gidin demiş,eşim dellendi,bağırıp çağırdı,tabii tedavi süresince el enseydiniz sonuç olumsuz olunca mı başınızdan atıyosunuz,siz dediniz bizde geldik dedi,tabii ben olayları oturduğum yerden izlemekle yetindim,eşim o zaman verin raporlarımızı gidiyoruz demiş,bana da gördün ulun beyini dedi,moralim sıfır oldu tabii,ağlamamak içn zor tuttum kendimi,biraz bekledik dosyalar için sonra seslendiler yukarı dr a çıktık,bizi biraz haşladı,çünkü aşağıdaki bayan eşimin söylediklerini duyup dr anlatmış o da gücenmiş,bende dedim ki peki bu gün git yarın gel dediklerini,söylediler mi dedim,tabi ki hayır,ikinci tedavim için biliyosunuz bıosteron kullandım 3 ay arkasından 3aylık meapoz iğnesi tedavim olacaktı,neslihan hanıma benim tedavim 2014 martına falan geliyo fiyat yükseldiğinde ne olacak dedmiştim,eski fiyatlardan ayarlarım demişti,an bi kararla nenapoz iğnesini vurulmadan ikinci tedaviye gittik yasemin hn da kusura bakmayın eski fiyat uygulayamayız demişti,bilenleriniz var bu durumları ama bilmeyeniniz olursa diye yazıyorum ,hatırlarsanız onun yüzünden vazgeçmiştim ikinci tüpü yapmaya,bunları da anlatıp,ben buraya sizin iyi bir ekip olduğunuzu duyarak geldim ama kimsenin kimseden haberi yok,dedim vs,ulun beyse bana söyleseydin keşke vs dedi,uzun lafın kısası,yine söylüyorum dr umu seviyorum ama bundan sonra gittiğimde hiç te düzgün yaklaşmıcam ordaki çalışanlara,bi ara devlet hastanesinde hissettim kendimi,kendi paramla rezil oldum resmen,anneme de p.tesi gidicem,tabii bu olayların üstüne drla tedavi süresini konuşamadık,annene git gel detaylı konuşuruz dedi,napıcam bilmiyorum,çok öfkeliyimm
Bacılardemaydemay pazartesi anasına gidiyor. Öle sonuca görede buluşma talebi yok. :13: Cumartesi toplanmak isteyenler parmak kaldırsın :26: :13::13::13::13::13:
Pirinçle de yapabilirsin. Ben bazen kalan pilavı değerlendirmek için yaparım. Ya da erişte, makarna. bir avuç kadar koysan sana yeter. Sonuçta şehriye, erişte ve makarnanın hamuru aynı.
gercekten her yerde sekreter muhasebe kadar kıl bir çalışan grubu yok kesinlikle anlayışsız oluyolar sen canını sıkma hersey olcana varıyo gerilme sonuçta sen doktra bildirmişsn derdini bundan snrası hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?