Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ulun bey bişey olmaz dediyse olmaz için rahat olsun. Aksi bişey olsa hemen söyler sanırım rahat ol
Ama sen hep ezbere iş yapıyon canım be.o ilaç opudan sonra sadece 5 gün kullanılıyor. Neye göre böle uzattın süreyi.Listeye neden bakmıyorsun. neler kullanıyorsun bi yazarmısın?

listeye göre kullandım ilaçlarımı bıraktım sonra 1 paket daha içtim ne bilim bütün ilaçlara aynı şekilde devam ediyorsunuz deyince test günümden sonra böyle oldu bebeğime birsey olurmu acaba cok korkuyorum içmedim sonra kullanmıyorum ama monodoks bugün aklıma geldi aradım içmiyceksin dedi ağlıycam nefesim kesiliyor yemin ederim Allah bebeğimi koru

neler kullanıyorum vajinal jel coraspin folik asit estrofem

Buhran geçirmeyi bırak artık. Bak yeni adımı atmaya hazırlanıyorsun, daha fazla üzme kendini. Ameliyat için de acele etme. Ölümcül bir şey değil (Allah korusun) Ya da bekleyince ilerlemiyor. Bu arada özel sigortaları araştır istersen. Geniş kapsamlı sigortalar bu tip operasyonları karşılıyor diye hatırlıyorum. Mesela merkeze 3000 tl. vereceğine sigorta şirketine 1000 tl. ödüyorsun. Onu da taksitle ödüyorsun. Merkezin anlaşmalı olduğu sigorta şirketlerinden net bilgi alabilirsin. Neler gerekiyor, karşılığında ne alıyorsun. Hiç değilse yükün hafifler.

Decavit kullanmıyonmu

aradım estrofem coraspin vajinal jel folikasit bunları içiceksin dedi monodoks ı eğer fazla içtiysen yapacak birsey yok birsey olmaz içme artık dedi ama işte o ilaç tehlikeli ilaçmış internette öyle yazıyor Allah büyük dediği olur yapacak birsey yok inş birsey olmaz demekten başka çarem yok daha sonuçta kemik oluşumu felen yok bebeğimin

Rabbim korur onu sen merak etme. Ne deniyorsa onu yap sadece canım. Sağlıcakla gelecek inşallah bebeğin. Dahada araştırma nette ne zararı olur diye. Yorma ve üzme bebişini kendini.

canım bu gün arayacaklardı da eşim aradı gelişimleri devam ediyor bebişlerin kısmetse ya yarın yada cumartesi transfer için arayacaklar
keşke karşılaşsaydık...darısı senin haberlerini ve heyecanını yaşama...tabiki paylaşırım

Madem pazartesi günü gidicen annene cumartesi toplanalım mı kııız öfkeliii

Rabbim korur onu sen merak etme. Ne deniyorsa onu yap sadece canım. Sağlıcakla gelecek inşallah bebeğin. Dahada araştırma nette ne zararı olur diye. Yorma ve üzme bebişini kendini.

doğru diyorsun alnımızda ne yazılıysa onu görücez ama aynı ilaçlara devam ediyorsunuz neden diyorlar onlardada suc var ne içtiğimi biliyormusun öle diyorsun 5 gün içmem gereken yerde içtim sonra bıraktım içmedim o yarımı içtim ben 5 gün içmem gerekirse ben 10 gün içtim

Ahh benimm dertli kuzumm bosverr Allaha havale et allah ellerine dusurmesin yokluklarini da gostermesin onlar bizim hassasiyetimizi anlamiyo bizde belki onlarin yogunlugunu bosver git sen balikkesire soyle kafani dagit herseyi unut sifirlan gel benim yerimede yasa tesislerinde bi tost ye ohhhh :)

Bacılar demaydemay pazartesi anasına gidiyor. Öle sonuca görede buluşma talebi yok. :13: Cumartesi toplanmak isteyenler parmak kaldırsın :26: :13::13::13::13::13:

rabbim korur onu sen merak etme. Ne deniyorsa onu yap sadece canım. Sağlıcakla gelecek inşallah bebeğin. Dahada araştırma nette ne zararı olur diye. Yorma ve üzme bebişini Kendini.

toplamadan sonra verildi bana monodoks ne lanet bişi o günde iki adetti malesef ben 3 gün içtim ve günde bir ancak oda içtim sayılırmı bilmiyorum içtim yarım saat sonra kustum şimdi transferde yine kullanılcak yazıo çizelgede napcam bakalım

Canimmm olan olmus icine fesatlik sokma zarari olsa doktor soylerdi bisicik olmaz ben dusuyim diye annem dusuk ilaclari icmis bisuruuuuu ama bak turp gibi burdayim Allahin dedigi olur

gercekten her yerde sekreter muhasebe kadar kıl bir çalışan grubu yok kesinlikle anlayışsız oluyolar sen canını sıkma hersey olcana varıyo gerilme sonuçta sen doktra bildirmişsn derdini bundan snrası hayırlısı olsun hakkında

Bacılar demaydemay pazartesi anasına gidiyor. Öle sonuca görede buluşma talebi yok. :13: Cumartesi toplanmak isteyenler parmak kaldırsın :26: :13::13::13::13::13:

Valla cano ben aglama krizinde olursam gelemem dua edin pozitif olsun bende gelim tehdide bak
hem bide kocisle konisim

Pirinçle de yapabilirsin. Ben bazen kalan pilavı değerlendirmek için yaparım. Ya da erişte, makarna. bir avuç kadar koysan sana yeter. Sonuçta şehriye, erişte ve makarnanın hamuru aynı.

ben de en son öle yaptım tel makarna kattım çok ii oldu hatta şimdi kalkıp bir çorba içsem ii olacak öğle yemeğimi yiyemedim...

Muhasebe derken mali musavir olarak ustume alinmiyorum hic gayette tatliyimdir hemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…