Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canimmm olan olmus icine fesatlik sokma zarari olsa doktor soylerdi bisicik olmaz ben dusuyim diye annem dusuk ilaclari icmis bisuruuuuu ama bak turp gibi burdayim Allahin dedigi olur

dimi benim annemde iğneler kullanmış kardeşim için 6 metre halılar sirkeledim dio şimdi kardeşim Allaha şükür cakı gibi işte yaptık cahillik ama aynı şekilde kullanıyor deyince listeyede bakmayınca böle oldu bebişimi Allah korur birsey olmaz ister istemez kafama taktım ben hiç araştırmadım ne ilaçıdır die vitamindir dedim içtim :)

Hayatım yumurta toplama işleminden sonra verilen liste başka ?transer işleminden sonra verilen listede Başka. İkisinde farklı şeyler yazıyor. Ben her iki listeye harfiyen uydum. Bunlardan sanada verilmiş olmalı çünkü herkese veriliyor.

Hahaha alisik senin bebek zTen sen bastada fitil kullanmamismiydin kafa kiyak cikcak cocuk

Transfer sonrası ben kullanmadım. Listede var ama üstü çizik. Onlar ne derse o kullanılacak. Sonuçta kişiye göre ilaç veriliyor. Bende öle gariplikler yapmadı çok şükür.
Valla cano ben aglama krizinde olursam gelemem dua edin pozitif olsun bende gelim tehdide bak
hem bide kocisle konisim
Rabbim hayırlısını versin canım. Allah'ım yüzünü güldürür inşallah. Sen gönlünü ferah tut. Her şekilde toplantı iyi gelir hepimize bence. Hayırlısı diyelim. Bakslım yarın bende bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyim.

ben de en son öle yaptım tel makarna kattım çok ii oldu hatta şimdi kalkıp bir çorba içsem ii olacak öğle yemeğimi yiyemedim...

Geç gördüm cevabını da ondan. İnsan yaşlanınca böyle sazanlaşıyor işte
Ama iyi geliyor. Yıllardır grip olmadım.

Sıkma canını Bir iki tanesi öyle hemşirelerin. Bana da yaptı aynı şeyi. Ben bir de Edirne' den geliyorum. Ulun Bey' le de, Neslihan Hanım ile de görüşmem gerekiyordu. Bekle dedi. Doktorla görüştüremem, Neslihan hanıma bakayım siz oturun dedi, oturdum. Aldı eline telefonu, muhabbet ediyor birileriyle. Ne oldu dedim. Doktorla görüştüremem dedi. Neslihan hanım? dedim. Rapor inceliyormuş, bölmek istememiş haspa. Terslendim, çıkarken seslendi arkamdan bi saniye haber vereyim diye. Vaktim yok dedim otobüse yetişeceğim ben. Ama sesim üçüncü kattan duyulmuştur herhalde. Aklıma getirdin, karnım ağrıdı. Sabaha kadar döverim şimdi kızı kafamda

canım şu an bende kullanıyorum ve çok kötü gerçekten midemde yanma yapıyor...sanki reflü gibi acı su geliyor midemden....yarın son inşallah

yok seni ayırdım muhasebe benim bahsettiklerim

duyguuu ben de sekreterim.....ama kamuda genelde severler beni üstüme almıyorum.....şaka bir yana sağlık sektöründe çalışan grup gerçekten sert ve asabi oluyor...bu da işlerinden kaynaklanıyor.çok stresli bir ortamdalar ve muhattap oldukları kişiler genel olarak stresli kişilerdir buda onları olumsuz etkiliyor.....tabi özel bir kurum daha hassas olmaları daha duyarlı olmaları gerek fakat maalesef olmuyor herkes aynı değil....demaydemaycım sen olumsuz etkilenme canım bu drumdan herşey olacağına varır belki yanlış anlaşılma olmuştur.....bunların hiçbiri senin moralınden daha önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…