Canimmm olan olmus icine fesatlik sokma zarari olsa doktor soylerdi bisicik olmaz ben dusuyim diye annem dusuk ilaclari icmis bisuruuuuu ama bak turp gibi burdayim Allahin dedigi olur
doğru diyorsun alnımızda ne yazılıysa onu görücez ama aynı ilaçlara devam ediyorsunuz neden diyorlar onlardada suc var ne içtiğimi biliyormusun öle diyorsun 5 gün içmem gereken yerde içtim sonra bıraktım içmedim o yarımı içtim ben 5 gün içmem gerekirse ben 10 gün içtim
dimi benim annemde iğneler kullanmış kardeşim için 6 metre halılar sirkeledim dio şimdi kardeşim Allaha şükür cakı gibi işte yaptık cahillik ama aynı şekilde kullanıyor deyince listeyede bakmayınca böle oldu bebişimi Allah korur birsey olmaz ister istemez kafama taktım ben hiç araştırmadım ne ilaçıdır die vitamindir dedim içtim :)
muhasebe derken mali musavir olarak ustume alinmiyorum hic :d gayette tatliyimdir hemmmm
Hahaha alisik senin bebek zTen sen bastada fitil kullanmamismiydin kafa kiyak cikcak cocuk
Transfer sonrası ben kullanmadım. Listede var ama üstü çizik. Onlar ne derse o kullanılacak. Sonuçta kişiye göre ilaç veriliyor. Bende öle gariplikler yapmadı çok şükür.toplamadan sonra verildi bana monodoks ne lanet bişi o günde iki adetti malesef ben 3 gün içtim ve günde bir ancak oda içtim sayılırmı bilmiyorum içtim yarım saat sonra kustum şimdi transferde yine kullanılcak yazıo çizelgede napcam bakalım
Rabbim hayırlısını versin canım. Allah'ım yüzünü güldürür inşallah. Sen gönlünü ferah tut. Her şekilde toplantı iyi gelir hepimize bence. Hayırlısı diyelim. Bakslım yarın bende bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyim.Valla cano ben aglama krizinde olursam gelemem dua edin pozitif olsun bende gelimtehdide bak
hem bide kocisle konisim
Hayatım yumurta toplama işleminden sonra verilen liste başka ?transer işleminden sonra verilen listede Başka. İkisinde farklı şeyler yazıyor. Ben her iki listeye harfiyen uydum. Bunlardan sanada verilmiş olmalı çünkü herkese veriliyor.[/QU
bak bana yumurta toplama işlemini günü monodoks letu dostirex verdi kullandım bıraktım sonra adet oldum transfer içinde gittim adetin estrofem verdi sadece 15.günüde progestan iğne monodoks prednol coraspin verdi 5 gün kullandım estrofeme devam ettim transfer günü geldi oldum evdeki monodoksu içtim eşime bir paket daha aldırdım onuda içtim transferden sonra ezbere gittim yani içtim
Hayatım yumurta toplama işleminden sonra verilen liste başka ?transer işleminden sonra verilen listede Başka. İkisinde farklı şeyler yazıyor. Ben her iki listeye harfiyen uydum. Bunlardan sanada verilmiş olmalı çünkü herkese veriliyor.[/QU
bak bana yumurta toplama işlemini günü monodoks letu dostirex verdi kullandım bıraktım sonra adet oldum transfer içinde gittim adetin estrofem verdi sadece 15.günüde progestan iğne monodoks prednol coraspin verdi 5 gün kullandım estrofeme devam ettim transfer günü geldi oldum evdeki monodoksu içtim eşime bir paket daha aldırdım onuda içtim transferden sonra ezbere gittim yani içtim
Senin dondurma bebek dimeee o yüzden farklı ilaçlar
Senin dondurma bebek dimeee o yüzden farklı ilaçlar
evet dondurulmuş bebiş :)
evet dondurulmuş bebiş :)
Vay anasını firigocan anasııııcumartesi geliyonmu kızz
Vay anasını firigocan anasııııcumartesi geliyonmu kızz
nereye geliyonmu
ben de en son öle yaptım tel makarna kattım çok ii oldu hatta şimdi kalkıp bir çorba içsem ii olacak öğle yemeğimi yiyemedim...
geldim kızlar,çok moralim bozuldu,ulun bey ayın 17sinde yani olumsuz test günüm aramıştı,konuşmuştuk,kendini toparla adetin bitsin gel demişti,bende geçen defa denediğim olumsuz tüpte yapıldığı gibi,hep gittiğim saatlerde9-11 arası gidiim dedim,çünkü ilk tedavim olumsuz olduğunda arayıp randevu alayım mı ulun bey çağırdı demiştim,sekreter gerek yok 9-11 arası burda olsan yeter demişti,neysee uzatmıyım çok,eşimle gittik danışmadaki 'ANLAYIŞLI İNSANA' anlattım durumu,ulun beyi arayıp söylemiş o da neden randevu almıyor,beklesin demiş,eşim gitti kadına sordu,hasbam diyo ki randevu almadığınız için burası çok yoğun bu gün bakamayız gidin demiş,eşim dellendi,bağırıp çağırdı,tabii tedavi süresince el enseydiniz sonuç olumsuz olunca mı başınızdan atıyosunuz,siz dediniz bizde geldik dedi,tabii ben olayları oturduğum yerden izlemekle yetindim,eşim o zaman verin raporlarımızı gidiyoruz demiş,bana da gördün ULUN BEYİNİ dedi,moralim sıfır oldu tabii,ağlamamak içn zor tuttum kendimi,biraz bekledik dosyalar için sonra seslendiler yukarı dr a çıktık,bizi biraz haşladı,çünkü aşağıdaki bayan eşimin söylediklerini duyup dr anlatmış o da gücenmiş,bende dedim ki peki bu gün git yarın gel dediklerini,söylediler mi dedim,tabi ki hayır,ikinci tedavim için biliyosunuz bıosteron kullandım 3 ay arkasından 3aylık meapoz iğnesi tedavim olacaktı,neslihan hanıma benim tedavim 2014 martına falan geliyo fiyat yükseldiğinde ne olacak dedmiştim,eski fiyatlardan ayarlarım demişti,an bi kararla nenapoz iğnesini vurulmadan ikinci tedaviye gittik YASEMİN hn da kusura bakmayın eski fiyat uygulayamayız demişti,bilenleriniz var bu durumları ama bilmeyeniniz olursa diye yazıyorum ,hatırlarsanız onun yüzünden vazgeçmiştim ikinci tüpü yapmaya,bunları da anlatıp,ben buraya sizin iyi bir ekip olduğunuzu duyarak geldim ama kimsenin kimseden haberi yok,dedim vs,ulun beyse bana söyleseydin keşke vs dedi,uzun lafın kısası,yine söylüyorum dr umu seviyorum ama bundan sonra gittiğimde hiç te düzgün yaklaşmıcam ordaki çalışanlara,bi ara devlet hastanesinde hissettim kendimi,kendi paramla rezil oldum resmen,anneme de p.tesi gidicem,tabii bu olayların üstüne drla tedavi süresini konuşamadık,annene git gel detaylı konuşuruz dedi,napıcam bilmiyorum,ÇOK ÖFKELİYİMM
Geç gördüm cevabını da ondan. İnsan yaşlanınca böyle sazanlaşıyor işte
Ama iyi geliyor. Yıllardır grip olmadım.
toplamadan sonra verildi bana monodoks ne lanet bişi o günde iki adetti malesef ben 3 gün içtim ve günde bir ancak oda içtim sayılırmı bilmiyorum içtim yarım saat sonra kustum şimdi transferde yine kullanılcak yazıo çizelgede napcam bakalım
Oksapar varya kan sulandırıcı onun başka bi versiyonu clexane. Sende oksapar kullanıyorsun muhtemelen canım.Bende clexane yok bitek listeme baktum merak ettim one ki acaba ustunu cizmisler :)
Kızlarla haftasonu buluşursak gelecenmi dedim.nereye geliyonmu
Bende clexane yok bitek listeme baktum merak ettim one ki acaba ustunu cizmisler :)
yok seni ayırdım muhasebe benim bahsettiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?