Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

14 yıllık iş geçmişim var. Bu yaşıma geldim, güleryüzlü ve nazik olduğu için eleştiri alan hiç kimseyi görmedim

14 yıllık iş geçmişim var. Bu yaşıma geldim, güleryüzlü ve nazik olduğu için eleştiri alan hiç kimseyi görmedim

doğru söylüyorsun bende yaklaşık 15 yıllık iş geçmişim varr aynen güzleryüz herzaman birçok sorunu çözmüşştür ama insanların tavırları değişti...tahammül sınırları değişti..bakış açısı değişti en önemlisi

evet zaman çok hızlı akıp gidiyor...2000 yılında 18 yaşımı doldurmuştum daha dün gibi yaaa şimdi ne 18 zi ne 28 zi geçti gitti

2000 de 27 yaşındaydım. O bile çok bazıları için :)

Hiç unutamayacağım sanırım; 2003 te iş çıkışı belediye otobüsüne bindim İstanbul' da. Kadının birisi, gezmeden geliyor belli (ev ayakkabısı var yanında) 3 yaşındaki çocuğu oturtmuş tekli koltuğa kalkmayacaksın diyor. Çocuk kalabalıktan korktu ağlıyor, koca koca insanlar ayakta. Birileri kaldırmaya çalıştı çocuğu, ben o koltuğun parasını verdim dedi. Biz ayakta gitmek için öpücük verdik sanki. Okul sayısı, okullu sayısı arttı ama nedense cehalet daha çok arttı.

Bu iste moral cok onemli cnm ya.kimsenin moralini bozmasina izin verme.ulun beyide anlamak lazım hergun 20 den fazla kadinla uğraşıyor.gercekten isi cok zor ama ondan baska doktor yok degil sonuçta.
Sinirlenmek yok!!!!
yok canım benim, izin verirmiyim hiç ama anlık depresiflerim oluyo bu gibi durumlarda,aynı şey bi başkasının başına gelseydi,yani bu gün benim yerime başkasına böyle davranılsaydı,tepkim daha da büyük olurdu hatta

sana tamamen katılıyorum canım,herkez koyun gibi olmuş maalesef,amann sesimizi çıkarmayalım,'yanlış bişey yapmasınlar bize gıcık olupta' diyen çokkk,ama o kadar kolay değil,biz oraya ne hislerle ne paralarla gidiyoruz,böyle hassas durumlarda alttan almaları gerekirken,tam tersi.OHHH NE ALA

ben her hastaneye gittiğimde yoğun doğal olarak,anlayışla karşılayabilirim elbette,karşılıyorum da ama bu bi tüp bebek merkezi,bazı merkezler,tüp bebek tedavi öncesi yada sırasında psikolojik destek bile veriyolarmış,bide bana yapılana bak Hemde farklı iki kişi tarafından iki ayrı tedavide. Amannn unuttum bile orda olanları,bi daha olsun sorarım ben onlara ama Susurluk tesislerini hiç atlamam ayran ve tostu indiririm

aynen öyle,devlet hastanelirinde drlar süper ama hastabakıcılar vs(hepsi değil tabi)havalarından geçilmiyo.dediğin gibi drla sorunlarımızı çözdük ama bu gün soğuk davrandı olaylardan sebep,onu üzmek te beni üzdü

vallaha sesli güldüm,bi çirkef ben diilmişim iyi bari Umurlarında diil ki,salla başını al maaşını hesabı,ama yemin olsun iki kere psikolojimi bozdular 3. Olmıcak,en yüksek mertebeye şikayet etcem bi dahakine

Yaw kuzum ulunumun günahı neydi yazık ona kıyamam ton tona zavallı 20 hastası varken 50 hastası oldu. Sülü gidince orda herkese bi haller oldu ulun hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…