- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Oksapar varya kan sulandırıcı onun başka bi versiyonu clexane. Sende oksapar kullanıyorsun muhtemelen canım.
Kızlarla haftasonu buluşursak gelecenmi dedim.
Canim o kan sulandirici iğne göbekten yapılan var ya bende kullanıyorum pihtilasma var diye
Anladim canlar bende oksaparda yok benim sadece progestan igne jel decavit folik asit bide coasprin var :)
Benim pihtilasmaya bakilmisti cikmadi belki ondan vermediler
Oksapar varya kan sulandırıcı onun başka bi versiyonu clexane. Sende oksapar kullanıyorsun muhtemelen canım.
Anladim canlar bende oksaparda yok benim sadece progestan igne jel decavit folik asit bide coasprin var :)
Benim pihtilasmaya bakilmisti cikmadi belki ondan vermediler
Pihtilasma yoksa vermemistir Canim ama simdi genetik testi yapilmadan önlem için veriyolarmis herkese senin olmadıgı için verilmemeistir
canım ben de sorayım transferden sonra hangi ilaçları verecekler....bu iğmelere devam mı progestanPihtilasma yoksa vermemistir Canim ama simdi genetik testi yapilmadan önlem için veriyolarmis herkese senin olmadıgı için verilmemeistir
ya ne yaşlanması..kaç yasındasın merak ettim 50-55 mi
canım daha çok var yaaa aramızda çok yokmuşşşşş41, az kaldı 50 ye
Genetiğine bakılmış ondan kullanmıyorsun demekki. Ah banada bakılsaydıda şu mor canavarı kullanmayaydımOksapar varya kan sulandırıcı onun başka bi versiyonu clexane. Sende oksapar kullanıyorsun muhtemelen canım.
Benim pihtilasmaya bakilmisti cikmadi belki ondan vermedilerballı seniii
canım daha çok var yaaa aramızda çok yokmuşşşşş
duyguuu ben de sekreterim.....ama kamudagenelde severler beni üstüme almıyorum.....şaka bir yana sağlık sektöründe çalışan grup gerçekten sert ve asabi oluyor...bu da işlerinden kaynaklanıyor.çok stresli bir ortamdalar ve muhattap oldukları kişiler genel olarak stresli kişilerdir buda onları olumsuz etkiliyor.....tabi özel bir kurum daha hassas olmaları daha duyarlı olmaları gerek fakat maalesef olmuyor herkes aynı değil....demaydemaycım sen olumsuz etkilenme canım bu drumdan herşey olacağına varır belki yanlış anlaşılma olmuştur.....bunların hiçbiri senin moralınden daha önemli değil..
Bir ara yaşımı soranlara 30 a 5 var diyordum. Arayı hatırlamıyorum. SarhoştumFarkına bile varmadan uçmuş...
14 yıllık iş geçmişim var. Bu yaşıma geldim, güleryüzlü ve nazik olduğu için eleştiri alan hiç kimseyi görmedim
evet zaman çok hızlı akıp gidiyor...2000 yılında 18 yaşımı doldurmuştum daha dün gibi yaaa şimdi ne 18 zi ne 28 zi geçti gitti
doğru söylüyorsun bende yaklaşık 15 yıllık iş geçmişim varr aynen güzleryüz herzaman birçok sorunu çözmüşştür ama insanların tavırları değişti...tahammül sınırları değişti..bakış açısı değişti en önemlisi
Pihtilasma yoksa vermemistir Canim ama simdi genetik testi yapilmadan önlem için veriyolarmis herkese senin olmadıgı için verilmemeistir
Genetiğine bakılmış ondan kullanmıyorsun demekki. Ah banada bakılsaydıda şu mor canavarı kullanmayaydımballı seniii
Heheheh vakti zamaninda cok para verdim diye uzulduydum o teste amma simdi sevindim :)
yok canım benim, izin verirmiyim hiçBu iste moral cok onemli cnm ya.kimsenin moralini bozmasina izin verme.ulun beyide anlamak lazım hergun 20 den fazla kadinla uğraşıyor.gercekten isi cok zor ama ondan baska doktor yok degil sonuçta.
Sinirlenmek yok!!!!
sana tamamen katılıyorum canım,herkez koyun gibi olmuş maalesef,amann sesimizi çıkarmayalım,'yanlış bişey yapmasınlar bize gıcık olupta' diyen çokkk,ama o kadar kolay değil,biz oraya ne hislerle ne paralarla gidiyoruz,böyle hassas durumlarda alttan almaları gerekirken,tam tersi.OHHH NE ALAAh canım malesef bizim yaşadıklarımızı bilmedikleri için hödük gibi davranıyorlar. Bahçeçiye şikayet edicen en gğzrli. Toparlanırlar bi zılgıt yerlerse. Her olayda susulursa böyle devam ederler. Hele bide şikayet var sitesinde şikayette bulun bak nasıl adam olurlar. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım. Sıkma canını. Zorluklar olmadan güzelliklere ulaşılmıyor malesef. Allah sabır versin
Afiyet olsun canım
Evet az yağ ile un kavurursan kıvamlı olur. Değişiklik olsun işte. Hep aynı yemek çeşitleri sıkıyor.
bak yaa söyleme öyle,sonra adım öfkeliye çıkar maazallahmadem pazartesi günü gidicen annene cumartesi toplanalım mı kııız öfkeliii
ben her hastaneye gittiğimde yoğun doğal olarak,anlayışla karşılayabilirim elbette,karşılıyorum da ama bu bi tüp bebek merkezi,bazı merkezler,tüp bebek tedavi öncesi yada sırasında psikolojik destek bile veriyolarmış,bide bana yapılana bakahh benimm dertli kuzumm bosverr allaha havale et allah ellerine dusurmesin yokluklarini da gostermesin onlar bizim hassasiyetimizi anlamiyo bizde belki onlarin yogunlugunu bosver git sen balikkesire soyle kafani dagit herseyi unut sifirlan gel benim yerimede yasa tesislerinde bi tost ye ohhhh :)
aynen öyle,devlet hastanelirinde drlar süper ama hastabakıcılar vs(hepsi değil tabi)havalarından geçilmiyogercekten her yerde sekreter muhasebe kadar kıl bir çalışan grubu yok kesinlikle anlayışsız oluyolar sen canını sıkma hersey olcana varıyo gerilme sonuçta sen doktra bildirmişsn derdini bundan snrası hayırlısı olsun hakkında
bak yaa söyleme öyle,sonra adım öfkeliye çıkar maazallahNerde saat kaçta,hazırımmm
vallaha sesli güldüm,bi çirkef ben diilmişim iyi barisıkma canını bir iki tanesi öyle hemşirelerin. Bana da yaptı aynı şeyi. Ben bir de edirne' den geliyorum. Ulun bey' le de, neslihan hanım ile de görüşmem gerekiyordu. Bekle dedi. Doktorla görüştüremem, neslihan hanıma bakayım siz oturun dedi, oturdum. Aldı eline telefonu, muhabbet ediyor birileriyle. Ne oldu dedim. Doktorla görüştüremem dedi. Neslihan hanım? Dedim. Rapor inceliyormuş, bölmek istememiş haspa. Terslendim, çıkarken seslendi arkamdan bi saniye haber vereyim diye. Vaktim yok dedim otobüse yetişeceğim ben. Ama sesim üçüncü kattan duyulmuştur herhalde. Aklıma getirdin, karnım ağrıdı. Sabaha kadar döverim şimdi kızı kafamda
aynen öyle,devlet hastanelirinde drlar süper ama hastabakıcılar vs(hepsi değil tabi)havalarından geçilmiyo.dediğin gibi drla sorunlarımızı çözdük ama bu gün soğuk davrandı olaylardan sebep,onu üzmek te beni üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?