yuhhhhh,koskoca kadınlar kulübü umut tüp bebekten 2 miz mi varız,yazık yazıkbi sen bi ben cicim başka gelen yok. Kimse bizi sevmiiiiiBen ümraniyedeyim . Kız kulesi orta nokta olur orda buluşalım dersem inanma çok kazık ora
yuhhhhh,koskoca kadınlar kulübü umut tüp bebekten 2 miz mi varız,yazık yazıkBence de bizi sevmiiilerr ümraniye fatih arası kız kulesini mi buldun,ortak nokta olarak
gıııı şirin babanın günahı olur mu hiç kıyabilir miyim ben onayaw kuzum ulunumun günahı neydi yazık ona kıyamam ton tonaZavallı 20 hastası varken 50 hastası oldu. Sülü gidince orda herkese bi haller oldu ulun hariç.
E HADİ DEDİĞİN GİBİ OLSUN,KIYAMAM SANA DA MİNNAK BEBİŞİMİZE DECicim bu kızlar böle küselim onlara
Kalsınlar bizsiz ii mi.
E tabi ki latifeydişimdi ben tırsarım motora binmeye bu gebelik beni korkak yaptı acık. sen bi kıyak yap üsküdar yada kadıköy de şu bacına :18::18:
az kalmış canım ohhhh,inşallah doğuma gireceğin günlerde böyle su gibi akıp geçsin o günleride görelim inşalllaaahhhhamin kuzum sagolasin kismet bakalim son 2 gunum kaldi karisik duygular icindeyim :)
allah tamamına erdirsin,güzel haberler verirsin inş bize canım,gelişmelerden haberdar et olur mu?bende estrofemle basladik haftaya kontrol var 9 yada 10 mart gibi transfer dedi.bakalim beklemedeyiz
E HADİ DEDİĞİN GİBİ OLSUN,KIYAMAM SANA DA MİNNAK BEBİŞİMİZE DEYOKSA ÖLDÜRSEN GELMEZDİM HEE KIYMETİMİ BİL AMA BENCE DİRETELİM BİRAZ DAHA DA DİĞER CONCONLARDA GELSİN,BEN ÇOK MERAK EDİYORUM HEPİNİZİ
inş canım saolasın,bu gün transfer günün belli olacaktı,oldu mu?hoşgeldin demaydemay ii olmana sevindik bence de acele etme...inşallah her şey güzel olacak bu arada benim de transfer günüm yarın belli olacak dualarını eksik etme canım
hoşbulduk canım,hamdolsun iyiyim,sen nasılsın?özlemezmiyiz canım hoşgeldin nasılsın ?
Canım benim totişim apse yapmıştı sıtma ateş sonra bana ana sağlıktaki ebe hemşire soguk kopleksi yap demişti gerçektende çok iyi geliyodu.hatta geçmezse iğneyi bacaktan yapıcam demişti.rabbim yardımcın olsun her şey bebeklerimiz için
dolunaya baktım satın alınmış canımdolunay - bengisu - lepentes - betakaraten-- ilginç olsun dersen
dolunaya baktım satın alınmış canımKızz betakaraten ne beee yazarken bile zorlandım,millet nasıl sölicek bunu
hira ismini çok severim canım,malum peygamber efendimiz(sav)in kaldığı mağara(evet demette abarttı biraz yawwww)imm benimde sevdigim isimler nil defne beril derin melinda dila yegenim var berru berra hira guzeldi ama demet akalindan sonra ne dusunursun bilmem :)
hayirli olsun canim bol kazanclar nasip olsun :)
allah iyiliğini versin nasıl güldüm nasıl güldümmkız sen tükkan için istemedinmi isimi kız çocuğu için demedim ben
Piştttttt kızlarrrrrrrrrr,cumartesi buluşuyoz bahane istemiyoruz umutlu ve ben(umutlu hemende kattım seni)
Kizlar hafta ici bulussaydiniz gelirdim. Hafta sonu isim var.tadinacam eşya falan bakiyorum hafta sonu.
vallaha sesli güldüm,bi çirkef ben diilmişim iyi bariUmurlarında diil ki,salla başını al maaşını hesabı,ama yemin olsun iki kere psikolojimi bozdular 3. Olmıcak,en yüksek mertebeye şikayet etcem bi dahakine
yuhhhhh,koskoca kadınlar kulübü umut tüp bebekten 2 miz mi varız,yazık yazıkBence de bizi sevmiiilerr ümraniye fatih arası kız kulesini mi buldun,ortak nokta olarak
nasıl isterseniz bana uyar,,bi dahakine hafta içi yaparız inş,yine de baktın eşya almaya çıkamadın,gel yanımızakizlar hafta ici bulussaydiniz gelirdim. Hafta sonu isim var.tadinacam eşya falan bakiyorum hafta sonu.
çok güzel bağlamışsın konuyu,tam da demek istediğim buydubir ara işim gereği reklam detaylarıyla falan uğraşırdım. Iyi reklam 1 kişi getirir, kötü reklam 5 kişi götürür derlerdi. Böylesi kötü reklam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?