Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bi sen bi ben cicim başka gelen yok. Kimse bizi sevmiiiii Ben ümraniyedeyim . Kız kulesi orta nokta olur orda buluşalım dersem inanma çok kazık ora
yuhhhhh,koskoca kadınlar kulübü umut tüp bebekten 2 miz mi varız,yazık yazık Bence de bizi sevmiiilerr ümraniye fatih arası kız kulesini mi buldun,ortak nokta olarak

yuhhhhh,koskoca kadınlar kulübü umut tüp bebekten 2 miz mi varız,yazık yazık Bence de bizi sevmiiilerr ümraniye fatih arası kız kulesini mi buldun,ortak nokta olarak

Cicim bu kızlar böle küselim onlara
Kalsınlar bizsiz ii mi.
E tabi ki latifeydi şimdi ben tırsarım motora binmeye bu gebelik beni korkak yaptı acık. sen bi kıyak yap üsküdar yada kadıköy de şu bacına :18::18:

yaw kuzum ulunumun günahı neydi yazık ona kıyamam ton tona Zavallı 20 hastası varken 50 hastası oldu. Sülü gidince orda herkese bi haller oldu ulun hariç.
gıııı şirin babanın günahı olur mu hiç kıyabilir miyim ben onahaklısın valla adamın işi zor,sülü yaktı benim şirin babamı

E HADİ DEDİĞİN GİBİ OLSUN,KIYAMAM SANA DA MİNNAK BEBİŞİMİZE DEYOKSA ÖLDÜRSEN GELMEZDİM HEE KIYMETİMİ BİL AMA BENCE DİRETELİM BİRAZ DAHA DA DİĞER CONCONLARDA GELSİN,BEN ÇOK MERAK EDİYORUM HEPİNİZİ

Beni sallamıyolar cicim bide sen söyle

hoşbulduk canım,hamdolsun iyiyim,sen nasılsın?

imm benimde sevdigim isimler nil defne beril derin melinda dila yegenim var berru berra hira guzeldi ama demet akalindan sonra ne dusunursun bilmem :)
hayirli olsun canim bol kazanclar nasip olsun :)
hira ismini çok severim canım,malum peygamber efendimiz(sav)in kaldığı mağara(evet demette abarttı biraz yawwww) Verdiğin isimler çok güzel,eşim gelsin,hepsini sölicem bir bir,çok saol

Kizlar hafta ici bulussaydiniz gelirdim. Hafta sonu isim var.tadinacam eşya falan bakiyorum hafta sonu.

Buluşurssk eğer ilk ve son olmayacak inşallah canım. Nasıl okul arkadaşları toplanıyor belli zamanlarda bizde öle yaparız. Haftaiçi çalışanlar varya ondan hsftasonu dedik.

Bir ara işim gereği reklam detaylarıyla falan uğraşırdım. İyi reklam 1 kişi getirir, kötü reklam 5 kişi götürür derlerdi. Böylesi kötü reklam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…