canım yaşadığın kolay birşey değil gerçekten rabbim sabır versin ama inan ki tek değilsin herkesin farklı bir sıkıntısı var güçlü olmaya çalış zor evet belki birkaç gün sonra bende seninle aynı duyguları yaşayacam ama ne yapalım...bizler enazından şansımızı deneyebiliyoruz..hiç deneyemeyen ibsanlar var..bak sana ne anlatacam..benim işyerinde bir şef var bana hep yardımcı olmuştu ilk günden çünkü o da bebişine bu yolla kavuşmuştu..bana dediki tedavin bittikten sonra ilacın artarsa lütfen bana ver bir tanıdığım var tüp bebek tedavisi yapması lazım ama ilaçları alacak tedaviyi yapacak gücü yok...ben de ondan sonra kendime kızdım...benmiyim çaresiz....diye kendime kızdım bizim hiçolmazsa umudumuz var bu heyecanı yaşıyoruz...evet olumsuzluklar yaşıyoruz...belkide hiç olmayacak...ama enazından şansımız denemek için fırsatlarımız oluyor.....lütfen sende bunları düşün belki iyi gelir sana..ok...
edirne-istanbul ortasını bul,buluşalım canımmm no problem.............ben edirne' deyim. Hadi bana gelin ortak nokta
hoşbulduk canım,hamdolsun iyiyim,sen nasılsın?
bravoo size valla taktir ediyorum. Ordan kalkıp umuta geliyonuz ya maşallahBen Edirne' deyim. Hadi bana gelin ortak nokta
Gözün aydın inşallah temiz çıkar sonuçların. Herşey gönlünce olsun canımiyiyim canım çok şükür yarın rahim filmi çektircem allah nasip ederse mart 21 gibi başlıyorum bir aksilik çıkmazsa
bravoo size valla taktir ediyorum. Ordan kalkıp umuta geliyonuz ya maşallahazminize hayranım. Bana burdan gitmek zul geliyordu. Allah yar ve yardımcınız olsun canım.
Sen umuta geleceğin vakit bize haber vericen ki görüşelim bir gün.
Gözün aydın inşallah temiz çıkar sonuçların. Herşey gönlünce olsun canım
Ya kızlar size bişi danışıp çıkcam hemen,ama dikkate alın olur mu? Eşarp,başörtü,pratik eşarp,bone gibi ürünlerimize marka ismi vericez,ama kafamız çok karıştı,ben mihrimah istiyodum (ki,kızım olursa ilerde bi gün ismi olacak)ama o marka alınmış,sizin fikir ve önerilerinizi bekliyorum:44::44::44::44::44::44:
inşallah canım hayırlısıyla son olsun benişlerinle son olsun inşallah. Rabbim sizin için hayırlısını versin inşallah. Sabrın sonu selamet olur inşallah.inşallah canım bu benim 4 deneme inşallah bu son olur
az kalmış canım ohhhh,inşallah doğuma gireceğin günlerde böyle su gibi akıp geçsin o günleride görelim inşalllaaahhhh
Cansnsen çok az kaldı sabrın sonu selamet olacak inşallah canım.
hafize3557 seninde bir günün kaldı hadi gözün aydın canım.
Cansnsen çok az kaldı sabrın sonu selamet olacak inşallah canım.
hafize3557 seninde bir günün kaldı hadi gözün aydın canım.
Nasilsin canim yoksun ortaliktaaa
İyiyim Canim dün aksamdan beri yatıyorum yeni uyandım dışarı cikicam biraz yürüyup ekmek alıp Geliyim oksijen gitsin içerisen nasılsın niye streslisin rahat olmaya çalış insallah sonumuz guzel olacak hayirliysa tabi. Rabbim sen gonlumuzdekini hakkimizd hayırlı eyle diye dua edelim Canim
Bende iyiyim canim sonuctan stresliyim ne cikicak diye :s
Bencede cik azcik dikkatli dikkati git gel :)
arkadaslar süleyman bey rahat tavırlı bır ınsan benım eşim gibi ben ondan çokta iyi enerjı almıstım sonucum negatıf olunca tabi suçlamadım onu daha döllenme aşamasında öldü bizimkiler transfer bıle olamadım ama bana dedıkı ya transfer olsaydın okadar ıgne yıycektın bırde anne zannedıcektın kendını boylesı daha ıyı oldu falan dedı bence hoş bır doktor idi ama gıttı yerde ssk raporu gecıyormu bılen varmı olmazsa ulun beye bende gıdeyım barı herkez ıyı bahsedıyor zaten ümitlerim yerlebir
Canlar gunaydin sagolsun desteginiz icin insallah hakkimizda hayirlisi olur yuzumuz guler bugun coooook stresliyim allah yardimcimiz olsun
Bi sen bi ben cicim başka gelen yok. Kimse bizi sevmiiiiiben ümraniyedeyim . Kız kulesi orta nokta olur orda buluşalım dersem inanma çok kazık ora
Piştttttt kızlarrrrrrrrrr,cumartesi buluşuyoz bahane istemiyoruz umutlu ve ben(umutlu hemende kattım seni)
Fıstık kan sonucunumu bekliyorsun yoksa
Yaaaaaa ama haksızlık bu meraktan çatlarızYok fistikim isteyim aksam is cikisi gidicem kan vercam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?