Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Selam iş yönünden çok şanslısın. Benim patronum benimle kavga ediyordu yapma gerek yok diye beni çok strese sokuyordu izin alırken moralimi bozuyordu. Yaptım ve tutmadı belkide sırf bu yüzden ayrıldım işten bilmiyorum ama ayrıldım.

Ben Edirne' deyim. Hadi bana gelin ortak nokta
bravoo size valla taktir ediyorum. Ordan kalkıp umuta geliyonuz ya maşallah azminize hayranım. Bana burdan gitmek zul geliyordu. Allah yar ve yardımcınız olsun canım.
Sen umuta geleceğin vakit bize haber vericen ki görüşelim bir gün.

iyiyim canım çok şükür yarın rahim filmi çektircem allah nasip ederse mart 21 gibi başlıyorum bir aksilik çıkmazsa
Gözün aydın inşallah temiz çıkar sonuçların. Herşey gönlünce olsun canım

inşallah canım bu benim 4 deneme inşallah bu son olur

Cansnsen çok az kaldı sabrın sonu selamet olacak inşallah canım.
hafize3557 seninde bir günün kaldı hadi gözün aydın canım.

Son düzenleme:

Biraz gec oldu ama idare ediver canim zümre ,zeren , ravza ,erva ,beril ,berre

az kalmış canım ohhhh,inşallah doğuma gireceğin günlerde böyle su gibi akıp geçsin o günleride görelim inşalllaaahhhh

Cansnsen çok az kaldı sabrın sonu selamet olacak inşallah canım.
hafize3557 seninde bir günün kaldı hadi gözün aydın canım.

Canlar gunaydin sagolsun desteginiz icin insallah hakkimizda hayirlisi olur yuzumuz guler bugun coooook stresliyim allah yardimcimiz olsun

Nasilsin canim yoksun ortaliktaaa

İyiyim Canim dün aksamdan beri yatıyorum yeni uyandım dışarı cikicam biraz yürüyup ekmek alıp Geliyim oksijen gitsin içeri sen nasılsın niye streslisin rahat olmaya çalış insallah sonumuz guzel olacak hayirliysa tabi. Rabbim sen gonlumuzdekini hakkimizd hayırlı eyle diye dua edelim Canim

Bende iyiyim canim sonuctan stresliyim ne cikicak diye :s
Bencede cik azcik dikkatli dikkati git gel :)

Cnm ben süleyman beyi yine çok seviyorum eğer gitmeseydi ben ona devam edecektim sadece bi kötü huyu vardı çok konuşmuyordu ve hep iyi şeyler söylüyordu beni sadece o rahatsız ediyordu özünde çok iyi bi doktor bana çok yardım etmiştir allah razı olsun keşke karşıya geçmeseydi yine anadolu yakasında bi yere gitseydide bende ona devam etseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…