canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
Fıstık ben seni çoook özledim hep aklımdaydın hatta arada sana yazdım belki sesimi duyarsın diye ama duymadın
Yarın buluşalımda dertleşelim sende baya üzücü şeyler yaşadın dahada yaşamaya devam ediyorsun kist ameliyatı çıkmış başına:26:
Bana saati ve yeri yazın ben uçarak gelirim
Kiz bende gelmeyi istiyorum ama bugunku psikolojim nadil olur Suan sadece Allah biliyo neyse yer belirleyin bende supriz yaparim sizeeee ama nasil taniycazzz facesiniz varmi beni ekletebilirsiniz ozelden ad soyad atarim
Fıstık allahın izniyle güzel sonuç alacaksın vee biz o güzel sonucu kutlayacağız
İnstagram kullanıyormusun ben onda daha aktifimde
Var canim bende onda aktif degilim cok yaziyorum izelden
Galiba sanırsam istek gönderdim profilin gizli sanırım
Evet cnm çok güzel bi bebek var sayfanda pembe giyinmiş kim oEkledim sanirsam
Evet cnm çok güzel bi bebek var sayfanda pembe giyinmiş kim o
Kızlar bizde bu hafta başladık tedaviye Ulun beyde... ama çok heyecanlıym çünkü geçen sene 1 tüp bebek & 2 tane de dondurulmuş embryolarla transfer oldu Göztepe Medical Park'da, ama sonuç negatif, onun için bu tedavi sürecinin sonunu çok merak ediyorum :18: uzun da bir zaman ama sabırla bekleyeceğizzzz artııkkk:
Abimin canim 8 snee sonra geldi oda imkansiz dediler ama dogal oldu tup bbeklerden sinra doktor mucize bebek dedi abim 39 yasinda eside
Stres yok heyecan olsun stres olmasın.Canlar gunaydin sagolsun desteginiz icin insallah hakkimizda hayirlisi olur yuzumuz guler bugun coooook stresliyim allah yardimcimiz olsun
Amiiin canım inşallah inşallah. Rabbim güldürsün yüzünü inşallahAmin Amiiiin insallah sabrımın mükafatı guzel olur benim Pazartesi test gunun ama Cumartesi yapıcam 1 gunüm kaldi:26:
Geçmiş olsun canım nesi var demicem yarın yüz yüze konuşur dertleşiriz inşallah. Kadıköy iyi mi cicimBende bende gelicem dün annemle hastane hastane dolaştık babam rahatsızda banada moral olur
Kiz bende gelmeyi istiyorum ama bugunku psikolojim nadil olur Suan sadece Allah biliyo neyse yer belirleyin bende supriz yaparim sizeeee ama nasil taniycazzz facesiniz varmi beni ekletebilirsiniz ozelden ad soyad atarim
Hoşgeldin sefalar getirdin. Inşallah ulun bey iyi gelir sanada inşallah güzel sonuçlar alırsın.Kızlar bizde bu hafta başladık tedaviye Ulun beyde... ama çok heyecanlıym çünkü geçen sene 1 tüp bebek & 2 tane de dondurulmuş embryolarla transfer oldu Göztepe Medical Park'da, ama sonuç negatif, onun için bu tedavi sürecinin sonunu çok merak ediyorum :18: uzun da bir zaman ama sabırla bekleyeceğizzzz artııkkk:
Stres yok heyecan olsun stres olmasın.inşallah brbişin yola çıktı. Hep pozitif ol. Sakin sakin bekle ciciş. her şekilde gel ne olursan ol yine gel ayy bende sıyırdım sanırsam. yarın kadıköydeyiz inşallah demaydemayla öyle düşündük. Benim çok yürümemem lazım ya o bakımdan cicim.
Amiiin canım inşallah inşallah. Rabbim güldürsün yüzünü inşallah
Geçmiş olsun canım nesi var demicem yarın yüz yüze konuşur dertleşiriz inşallah. Kadıköy iyi mi cicim
Hoşgeldin sefalar getirdin. Inşallah ulun bey iyi gelir sanada inşallah güzel sonuçlar alırsın.
çok güzel bağlamışsın konuyu,tam da demek istediğim buydu
edirne-istanbul ortasını bul,buluşalım canımmm no problem.............
bravoo size valla taktir ediyorum. Ordan kalkıp umuta geliyonuz ya maşallahazminize hayranım. Bana burdan gitmek zul geliyordu. Allah yar ve yardımcınız olsun canım.
Sen umuta geleceğin vakit bize haber vericen ki görüşelim bir gün.
Gözün aydın inşallah temiz çıkar sonuçların. Herşey gönlünce olsun canım
Kızlar bizde bu hafta başladık tedaviye Ulun beyde... ama çok heyecanlıym çünkü geçen sene 1 tüp bebek & 2 tane de dondurulmuş embryolarla transfer oldu Göztepe Medical Park'da, ama sonuç negatif, onun için bu tedavi sürecinin sonunu çok merak ediyorum :18: uzun da bir zaman ama sabırla bekleyeceğizzzz artııkkk:
Bende bende gelicem dün annemle hastane hastane dolaştık babam rahatsızda banada moral olur
Geçmiş olsun. Babanın durumu ciddi değildir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?