Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağol cnm
Ciddi cnm allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin.Sen ne zaman basliycaksin tedaviye karar verdin mi?Benimde belki cikolata kistimi bosaltma islemi olabilir haftaya cumaya merkezde olucam kismetse bakalim karar vercem ama bu islemi yaptirmadan nisanda transferimi yaptirayim diyorum ulun beyde uygun gorurse! Bende sizlerle tanismayi cok istiyorum ama sehir disindan gelicegim icin zamanlama bana uymuyo ben ZONGULDAKTAN geliyorum merkeze keske ben de gelebilsem bak simdi cok ozendim size:)))

Geçmiş olsun. Babanın durumu ciddi değildir umarım...

Canim nasilsin?biz seninle uzaktan geldimiz icin arkadaslara katilamiyoruz sen ne zaman geliyosun istanbula belki daha onceden merkezde karsilasmisizdir! bisey sorcam sen de problem neydi eger bi sakincasi yoksa?insallah ayni zamanlarda transferlerimiz olur da yalniz kalmayiz ben nisan da dusunuyorum ama nasip tabiii.ulun bey nasil derse ona gore karar vericem.

Sağolasın cnm benim tüm hastalarımıza acil şifalar versin allahım
cnm daha bu sabah eşimle konuştum ne zaman tedaviye başlayacaksın dedi normalde bugün adet olmam lazım (inşallah hamileyimdir ) belki adetim gecike bilir yeni kimyasal gebelik yaşadım adet düzenim bozulmuş olabilir:26: İnşallah çok uzun sürmez eğer martın ortalarına doğru adet olursam imkansız tedaviye başlamam düğün var sorun çıkabilir kısacası bende bilmiyorum ne zamantedaviye başlayacağımı:18:
Keşke sende gelebilsen buluşmaya inşallah sık sık buluşuruz da birgün sende gelirsin

Son düzenleme:

Insallah hamilesindir Canim seninle hemen hemen periyodlarimiz yakin ben de carsamba gunu olucam bi gecikme olmazsa sonra da merkeze gidicem nisan da da artik transferim olsun istiyorum tabi gine de nasip hergun ne olucak nasil olucak dusuncesi insani strese sokuyo keske herkes ilk transferinde hamile kalsa dimi:))ne guzel olurdu ....insallah bigun gorusup tanismakta nasip olur.

Keşke cnm benim ilk transferde hamile kala bilsek gerçi ben kaldımda devamı olmadı İnşallah senin fazla uzun sürmezde biran önce hamile kalırsın
Bence biz merkezde karşılacağız bak gör

Son düzenleme:
Bildiririm tabii. Tedaviye başlayabilirsem, opu- transfer arasında ve transfeırden sonra 3 gün kalacağım İstanbul' da. Hiç olmadı o zaman birer meyve suyu ya da süt içeriz birlikte
inşallah canım sen hayırlısıyla başla tedavine görüşürüz. Süt içer kafayı buluruz

Allah'ıma şükürler olsun kızlar duydum bebeğimin sesini. Çokk rahatladım çook.

Ben sanırım önümüzdeki hafta sonuna doğru gideceğim merkeze. Günü kaymazsa 6 - 7 Martta oradayım. 13 Şubatta merkezdeydim. Saat 13:00 civarı. Ondan önce 25 Ocakta. Yine aynı saatte. Ondan önce de 9 Kasım. Saat 14:00 te. Bizde başlangıç sorunu iltihaptı. Doku bozulması. Sonra polip ve perde çıktı. Şubatta iğnelerimi almaya gelmiştim. Ama kist oluşmuş, bu ay kısmetse başlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…