Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bende seni çokkkk özledim canım,evet biri bitmeden biri başlıyo,ne yapalım,kaderrrrr bi buluşalımda birbirimizin gazını alırız artıkın

evet ben iş yerinden çok şanslıyım çünkü devlet memuruyum hemde kurumumun personel işlerindeyim...bana hiç zorluk çıkarmadılar izin konusunda hatta kendileri yol gösterdiler...rapor işini...ama zorluk çıkarsalar da rapor hakkım vardı zaten....umarım işe çok ihtiyacın yoktur maddi açıdan...çünkü benim işyerimde ayrılma lüksüm yok...heyşey gönlümüzce olur inşallah yarın transfer günüm...ve kısmetse pazartesi günü evime kavuşacammmm

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tedavinin...yarın transfer günüm cuma günü dualarınız eksik etmeyin dostlar :18::18::18::18::18::18::18::18:

Amin Canim Amin heyecanlandim simdi :18:
İnşallah canım hayırlısı olsun
masallah canim bebisine nasil ama cok hizli atiyo dimi kendine dikkat et canim öyle 2 saat gezme Bebisini yorma
Saol canım allah sizede sağlık versin inşallah. Eskisi gibi yatmama gerek yokmuş.
Haftaya oralardayım Allah izin verirse. Artık sütten mi kafayı bulurum iğnelerden mi bilemem tabii
İğneler sinirleri tavan yaptırıyor. Kafa yapmıyor kafanın tasını attırıyor. İnşallah görüşürüz
Çok sevindim. Gözünaydın. Hayırlısıyla kucağına da al inşallah
Amin Canim darısı başına
Tatlim gozun aydin massaallah agladin mi :)
Saol canım inşallah böyle devam eder darısı dana inşallah. Yok güldüm rahatladım ağlamadım

Pampalarrr,ben çıkıom kuaföre gidcem,sizin için güzelleşiim accık,siz yeri ayarlayın tabii benim karşıdan geliceimi unutmadan da saati

kaç bebiş koycaklar canım belli mi?hadi al bebişlerini de yaz buraya sonra hamişim diye,bize de moral ol

canım ulun hoca ilk görüşmemizde yaş itibariyle sadece 1 embriyo transfer edebileceklerini söyledi benim ilk deneme yaş 32 ve raporlu hastayım...şimdilik öle ama belki yarın bana sürpriz yapar DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…