- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Kizzzz heyecan varmi heyecan.:))
Kacinci gin bugun
bende seni çokkkk özledim canım,evet biri bitmeden biri başlıyo,ne yapalım,kaderrrrrFıstık ben seni çoook özledim hep aklımdaydın hatta arada sana yazdım belki sesimi duyarsın diye ama duymadın
Yarın buluşalımda dertleşelim sende baya üzücü şeyler yaşadın dahada yaşamaya devam ediyorsun kist ameliyatı çıkmış başına:26:
Bana saati ve yeri yazın ben uçarak gelirim
heee bak emirgan olarrrrrrAvcılar gişelere kadar ortalama alırsam Çorlu olur. Merkeze göre ortalama alırsam Emirgan
(Emirgan' ı özledim de)
Allah'ıma şükürler olsun kızlar duydum bebeğimin sesini. Çokk rahatladım çook.
canım şimdi gördüm yazını yarın 10:30 da merkezdeyim kısmetse transfer için....inş canım saolasın,bu gün transfer günün belli olacaktı,oldu mu?
canlar o zaman yer belirleyelim kaçta ve nerde?bu arada geçmiş olsun canım Allah şifa versinBende bende gelicem dün annemle hastane hastane dolaştık babam rahatsızda banada moral olur
evet ben iş yerinden çok şanslıyım çünkü devlet memuruyum hemde kurumumun personel işlerindeyim...bana hiç zorluk çıkarmadılar izin konusunda hatta kendileri yol gösterdiler...rapor işini...ama zorluk çıkarsalar da rapor hakkım vardı zaten....umarım işe çok ihtiyacın yoktur maddi açıdan...çünkü benim işyerimde ayrılma lüksüm yok...heyşey gönlümüzce olur inşallah yarın transfer günüm...ve kısmetse pazartesi günü evime kavuşacammmmSelam iş yönünden çok şanslısın. Benim patronum benimle kavga ediyordu yapma gerek yok diye beni çok strese sokuyordu izin alırken moralimi bozuyordu. Yaptım ve tutmadı belkide sırf bu yüzden ayrıldım işten bilmiyorum ama ayrıldım.
dur şaşırmış gibi yapiimAllah'ıma şükürler olsun kızlar duydum bebeğimin sesini. Çokk rahatladım çook.
canlar o zaman yer belirleyelim kaçta ve nerde?bu arada geçmiş olsun canım Allah şifa versin
İnşallah canım hayırlısı olsunAmin Canim Amin heyecanlandim simdi :18:
Saol canım allah sizede sağlık versin inşallah. Eskisi gibi yatmama gerek yokmuş.masallah canim bebisine nasil ama cok hizli atiyo dimi kendine dikkat et canim öyle 2 saat gezme Bebisini yorma
İğneler sinirleri tavan yaptırıyor. Kafa yapmıyor kafanın tasını attırıyor. İnşallah görüşürüzHaftaya oralardayım Allah izin verirse. Artık sütten mi kafayı bulurum iğnelerden mi bilemem tabii
Amin Canim darısı başınaÇok sevindim. Gözünaydın. Hayırlısıyla kucağına da al inşallah
Saol canım inşallah böyle devam eder darısı dana inşallah. Yok güldüm rahatladım ağlamadımTatlim gozun aydin massaallah agladin mi :)
Nasilsin canim yoksun ortaliktaaa
kaç bebiş koycaklar canım belli mi?hadi al bebişlerini de yaz buraya sonra hamişim diye,bize de moral olcanım şimdi gördüm yazını yarın 10:30 da merkezdeyim kısmetse transfer için....
fark yapmaz bebemmmçınaraltı mı?
umutlu simit sarayı dedi,bende sen seç yeri dedim,dediğin gibi onu fazla yürütmemek lazımamin cnm benim
umutlu yeri ayarlasın nede olsa hamile çok yürümemesi lazım
canlar o zaman yer belirleyelim kaçta ve nerde?bu arada geçmiş olsun canım Allah şifa versin
hafize bu günmüydü tahlil günün
kaç bebiş koycaklar canım belli mi?hadi al bebişlerini de yaz buraya sonra hamişim diye,bize de moral ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?