ee ne zaman alıyorsun sonucunu..bak yarın benim transfer günüm umarım senin pozitifin benimde umudum olur..heyecanla bekliyorum sonucunuEvet canimmmmmmm:18:
Pampalarrr,ben çıkıom kuaföre gidcem,sizin için güzelleşiim accık,siz yeri ayarlayın tabii benim karşıdan geliceimi unutmadan da saati
ee ne zaman alıyorsun sonucunu..bak yarın benim transfer günüm umarım senin pozitifin benimde umudum olur..heyecanla bekliyorum sonucunu
Allah'ıma şükürler olsun kızlar duydum bebeğimin sesini. Çokk rahatladım çook.
ilk gün bana 5 tane dediler hala aynı sanırım hiç sormadım sadece hergün eşim aradı durum nasıl die ii dediler herşey yolunda.. bu gün de bana öle dediler iyi dediler eksildi diye bir şey demediler ben de heyecandan soramadım nasıl olsa yarın öğrenirim..ama azalsaydı söylerlerdi herhalde demiiCanim is cikisi gidicez esimin eve gelis saatine bagli insssss canim pozitif olur kac tane kaldi geriye senin 5. Gune benim 4 kalmisti 1 tane transfer etti bende 31 sayilirim
canım ulun hoca ilk görüşmemizde yaş itibariyle sadece 1 embriyo transfer edebileceklerini söyledi benim ilk deneme yaş 32 ve raporlu hastayım...şimdilik öle ama belki yarın bana sürpriz yaparDD
çoksağol inşllah rabbim hepimizin yüzünü güldürür..Canim transferin insallah guzel gecer ve ilk denemede annesini ugrastirmadan minik melegin sana sımsıkı tutunur:)))
ilk gün bana 5 tane dediler hala aynı sanırım hiç sormadım sadece hergün eşim aradı durum nasıl die ii dediler herşey yolunda.. bu gün de bana öle dediler iyi dediler eksildi diye bir şey demediler ben de heyecandan soramadım nasıl olsa yarın öğrenirim..ama azalsaydı söylerlerdi herhalde demii
Soylerlerdi canim bazen sona 2 kalinca dondurmayip ikisinide koyuyolar ondan sordum hakkinda hayirlisi
çoksağol inşllah rabbim hepimizin yüzünü güldürür..
evet canım biliyorum ulun hocada aynı şeyi söyledi zaten bizde gelmeden önce eşimle araştırmıştık....yasalar öle gerektiriyor..bende zaten ısrar etmem hakkımızda hayırlısı neyse o olsunSeninde ilk denemeyse bi tane transfer yapiliyo canim benim 5. GUne 4 tane embriyom kaldi donduruldular bi ay sonra transferim oldu 2 tanesi cozuldu bende israr ettim malesef biri transfer edildi yasim 29 old ve ilk oldugu icinmis digeri dondurulcak kalitede olmadigi icin gittti ve simdi ikinci denememde ulun bey ikisini de transfer edicem dedi bakalim nisanda nasip olursa dusunuyorum seninde emriyolarda eksilme olsaydi soylerlerdi muhakkak kac yumurtan olmustu senin?
Canim is cikisi gidicez esimin eve gelis saatine bagli insssss canim pozitif olur kac tane kaldi geriye senin 5. Gune benim 4 kalmisti 1 tane transfer etti bende 31 sayilirim
Aklıma geldikce dualarımdasınız canım. Rabbim gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Hayirlisi olsun canim Allah saglicakla melegine kavusmayi nasip etsin .Bize de dua edebilir misin?Hamilenin duasi kabul olurmus bizi en iyi sen anlarsin......Sende eylul dogumlusun sanirim benim gibi hassas basak misin:))))
hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Allah gönlüne göre olanı versin inşallah.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tedavinin...yarın transfer günüm cuma günü dualarınız eksik etmeyin dostlar :18::18::18::18::18::18::18::18:
Bol teyzeli olacak benim yawrum inşallah. Rabbim sana ve tüm arkadaşlarada nasip etsin bu mutluluğu.dur şaşırmış gibi yapiimcanım benim kucağına alacağın günleri de görücez inşallah,gelicem zaten bebiş doğduğunda görmeye de
Düşünceli arkidişlerim benimumutlu simit sarayı dedi,bende sen seç yeri dedim,dediğin gibi onu fazla yürütmemek lazım
Başka gelen yok sanırım kızlar biz bize olucazAmin cnm benim
umutlu yeri ayarlasın nede olsa hamile çok yürümemesi lazım
Aklıma geldikce dualarımdasınız canım. Rabbim gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Allah gönlüne göre olanı versin inşallah.
Bol teyzeli olacak benim yawrum inşallah. Rabbim sana ve tüm arkadaşlarada nasip etsin bu mutluluğu.
Düşünceli arkidişlerim benim:13:
Başka gelen yok sanırım kızlar biz bize olucaz
Aklıma geldikce dualarımdasınız canım. Rabbim gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Allah gönlüne göre olanı versin inşallah.
Bol teyzeli olacak benim yawrum inşallah. Rabbim sana ve tüm arkadaşlarada nasip etsin bu mutluluğu.
Düşünceli arkidişlerim benim:13:
Başka gelen yok sanırım kızlar biz bize olucaz
Canim is cikisi gidicez esimin eve gelis saatine bagli insssss canim pozitif olur kac tane kaldi geriye senin 5. Gune benim 4 kalmisti 1 tane transfer etti bende 31 sayilirim
Canim naptin Kaçta gitcen test için senin kadar heyecanlandim inan:18:
hafizeeeeeeee canımmmmm haberini bekliyoruzzzzz
Canlar bende bekliyorum daha yeni kan verdim 10 da felan mail atacaklar aglamaktan icim cikti ins tutmustur duanizi esirgemeyin
Canlar bende bekliyorum daha yeni kan verdim 10 da felan mail atacaklar aglamaktan icim cikti ins tutmustur duanizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?