Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canlar bende bekliyorum daha yeni kan verdim 10 da felan mail atacaklar aglamaktan icim cikti ins tutmustur duanizi esirgemeyin
Uuu bişey kalmadı şükür. Güzel haber alınca havalara zıplama kız yeğenimize zarar verme. :)) kocan zıplasın az daha sabır. Ne oluyon kız hem
sağol umutlucum sen de güzel haberi almışsın bu gün umarım kucağında oluğu günleri de duyarız
İnşallah canım inşallah. Darısı sana

Zaman su gibi geçer biran önce pozitif sonuç alırsın inşallahhhh
bu sefer mutluluktan ağlarsın inşallahhh cnm

Aynen Canim benimde yaslar dökülüyor tutamıyorum kendimi Canim insallah olur insallah ya Rabbim güldür yuzumuzu

inş 2 saat sonrada sevinçten akıcak o inci taneleri,allah yardımcın olsun

Uuu bişey kalmadı şükür. Güzel haber alınca havalara zıplama kız yeğenimize zarar verme. :)) kocan zıplasın az daha sabır. Ne oluyon kız hem

İnşallah canım inşallah. Darısı sana

Sagolun kizlar bekliyoruz bakalim hakkimizda ins hayirlisi olur hepinizi coook seviyorum ve gene agliyorum yaaa resmen boyleyim

Kizlar negatif malesef
teselli edecek söz yok canım. Yazını görünce çok şaşırdım. Pozitife çok inanıyordum. Hayırlısı buymuş demekki canım. İnşallah bi dahaki sefere gelir bebişin. Rabbim en hayırlısını versin sana. Yarın gel kafan dağılsın

Kizlar negatif malesef

Boyle zamanlarda biseyler soylemek cok zor.cunku ne desek suan uzuntun eksilmeyecek ama bilki senin uzuntunle uzulen insanlar var arkanda.....unutma acini doyasiya yasa ama cabuk toparlan...hepimiz bir yola ciktik bazilarimizin yolunda engeller olacak vazgecmek geri donmek yok...Rabbimden umudunu kesme....O yoktan var edendir.....

Kizlar negatif malesef
ahhhh canım benim yaaaa,valla üzülme demicem sana,kendimden biliyorum,daha yaram yeni yeni kabuk bağlıyo,ama sende benim ve diğer bir çok arkadaşım gibi yine yeniden başlıycaksın,çabık toparlan ve gel yine,bak ben buraya iki hafta takılmadım negatif sonucu aldığımda daha kötü oldum,burda paylaşınca azalıyo biraz sankiseni sıkmak istemiyorum ama istersen,benim gibi 2 hafta inzivaya çekilmiceksen yarın gel sende yanımıza,RABBİM SABIR VERSİN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…