inş 2 saat sonrada sevinçten akıcak o inci taneleri,allah yardımcın olsuncanlar bende bekliyorum daha yeni kan verdim 10 da felan mail atacaklar aglamaktan icim cikti ins tutmustur duanizi esirgemeyin
Uuu bişey kalmadı şükür. Güzel haber alınca havalara zıplama kız yeğenimize zarar verme. :)) kocan zıplasınCanlar bende bekliyorum daha yeni kan verdim 10 da felan mail atacaklar aglamaktan icim cikti ins tutmustur duanizi esirgemeyin
İnşallah canım inşallah. Darısı sanasağol umutlucum sen de güzel haberi almışsın bu gün umarım kucağında oluğu günleri de duyarız
Zaman su gibi geçer biran önce pozitif sonuç alırsın inşallahhhh
bu sefer mutluluktan ağlarsın inşallahhh cnm
Aynen Canim benimde yaslar dökülüyor tutamıyorum kendimi Canim insallah olur insallah ya Rabbim güldür yuzumuzu
inş 2 saat sonrada sevinçten akıcak o inci taneleri,allah yardımcın olsun
Uuu bişey kalmadı şükür. Güzel haber alınca havalara zıplama kız yeğenimize zarar verme. :)) kocan zıplasınaz daha sabır. Ne oluyon kız hem
İnşallah canım inşallah. Darısı sana
Ay ben simdi gordum insalalh guzel haberlerle gelirsin canimSagolun kizlar bekliyoruz bakalim hakkimizda ins hayirlisi olur hepinizi coook seviyorum ve gene agliyorum yaaaresmen boyleyim
Sagolun kizlar bekliyoruz bakalim hakkimizda ins hayirlisi olur hepinizi coook seviyorum ve gene agliyorum yaaaresmen boyleyim
Canlar bende bekliyorum daha yeni kan verdim 10 da felan mail atacaklar aglamaktan icim cikti ins tutmustur duanizi esirgemeyin
Uuu bişey kalmadı şükür. Güzel haber alınca havalara zıplama kız yeğenimize zarar verme. :)) kocan zıplasınaz daha sabır. Ne oluyon kız hem
İnşallah canım inşallah. Darısı sana
Canim naptin Kaçta gitcen test için senin kadar heyecanlandim inan:18:
cansen yarın da senin günün değil mi arkadaşım hadi inşallah allahım yardımcımız olurrr....
Kizlar negatif malesef
Kizlar negatif malesef
Canim benim pazartesi de ben yarın yapcam dayanamıyorum insallah 2 gun onceden sevinmiş olurum Rabbim herkesvsevindirsin kimsenin duasını boş çevirmesin hepimizin olsun
Kizlar negatif malesef
teselli edecek söz yok canım. Yazını görünce çok şaşırdım. Pozitife çok inanıyordum. Hayırlısı buymuş demekki canım. İnşallah bi dahaki sefere gelir bebişin. Rabbim en hayırlısını versin sana. Yarın gel kafan dağılsınKizlar negatif malesef
Kizlar negatif malesef
Kizlar negatif malesef
Kizlar negatif malesef
Kizlar negatif malesef
ahhhh canım benim yaaaa,valla üzülme demicem sana,kendimden biliyorum,daha yaram yeni yeni kabuk bağlıyo,ama sende benim ve diğer bir çok arkadaşım gibi yine yeniden başlıycaksın,çabık toparlan ve gel yine,bak ben buraya iki hafta takılmadım negatif sonucu aldığımda daha kötü oldum,burda paylaşınca azalıyo biraz sankiKizlar negatif malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?