Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah canım hayırlısıyla son olsun benişlerinle son olsun inşallah. Rabbim sizin için hayırlısını versin inşallah. Sabrın sonu selamet olur inşallah.

amin canım inşallah her şeyin hayırlısı

canım bende merkezde olucam cuma 15:30 randevum var nasip olursa görüşürüz inşallah

Allah'ıma şükürler olsun kızlar duydum bebeğimin sesini. Çokk rahatladım çook.

çok şükür gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin

Canim hosbulduk. Bizde esimde sperm azligi var :'(

Hoşgeldin sefalar getirdin. Inşallah ulun bey iyi gelir sanada inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Sağolasın canım, sen ulun beye mi gitmiştin çok Babacan ,hoş bilgili bir insan inşallah güzel haberleri de almak nasip olur

Hoşgeldin. Seni de ekliyoruz dualarımıza

Allah razi olsun canım

Canim is cikisi gidicez esimin eve gelis saatine bagli insssss canim pozitif olur kac tane kaldi geriye senin 5. Gune benim 4 kalmisti 1 tane transfer etti bende 31 sayilirim

Hafize 3 negatif sonuç alan birisi olarak o anı n Ne kadar kötü oldugunu bizzat iyi bilirim,ama eşinle Birlikte YaRa Nizi Biran Once Tedavi Edip Kendinizi Kısa Sürede Toplamaya Çalışın. Rabbim bu şer görünen sonucunu hayra çevirsin tez zamanda inşallah

Canim benim pazartesi de ben yarın yapcam dayanamıyorum insallah 2 gun onceden sevinmiş olurum Rabbim herkesvsevindirsin kimsenin duasını boş çevirmesin hepimizin olsun

Cansen güzel almak nasip olur inşallah.heyecanla bekliyorum bende

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tedavinin...yarın transfer günüm cuma günü dualarınız eksik etmeyin dostlar :18::18::18::18::18::18::18::18:
canım rabbim yardımcın olsun bebeğin sana sımsıkı sarılsın iinşallah

Kizlar negatif malesef

canım şuan ne desek boş inşallah cabuk atlatırsın rabbim sana yeniden başlamak için güç ve kuvet versin

arkadaşlar bende yarın gelmek istiyorum ama önceden verilmiş sözüm vardı inşallah bir dahaki buluşmanıza

arkadaşlar bugün haydarpaşa numunede rahim filmi çektirdim sonuç çok şükür tüpler açık çıktı haftaya cuma günü 15:30 ulun beyden randevu aldım.her şeyin hayırlsı diyelim

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün haydarpaşa numunede rahim filmi çektirdim sonuç çok şükür tüpler açık çıktı haftaya cuma günü 15:30 ulun beyden randevu aldım.her şeyin hayırlsı diyelim
Gözün aydın canım. Çok mühim bi konuyu atlattın. Inşallah herşey böyle tıkırında gider.
arkadaşlar bende yarın gelmek istiyorum ama önceden verilmiş sözüm vardı inşallah bir dahaki buluşmanıza
İnşallah canım bi dahaki sefere gelirsin güzelce kaynaşırız.

Evet ulun bey doktorum çokta severim.bebişimin şirin dedesi darısı size

Gozun aydin cnm . herşey cok guzel olsun.2014 bizim yilimiz olsun kucaklarimiz saglikli evlatlarla dolsun insallah

Kizlar oksapar iğnem bitmiş gecen seferden bitane clexane var onu yapsam bugunluk bisey olmaz dımı icerik aynı marka farklı aklıma takıldı

Gozun aydin cnm . herşey cok guzel olsun.2014 bizim yilimiz olsun kucaklarimiz saglikli evlatlarla dolsun insallah

sagol canım inşallah her şeyin hayırlısı

inşallah çok isterdim ama malesef bir dahaki sefere inşallah .evet gerçekten beni korkutuyordu ama hiçte öyle olmadı çok şükür

Kizlar negatif malesef

Çok üzüldüm kuzum. Hayırlısı böyleymiş. Dinlen biraz. Toparlan, tekrar dene. Ben 40' ı bitiriyorum Nisan' da. Diğer topikte 45, 47 yaşında arkadaşlar var. Evlat için ne özlem bitiyor, ne umut. Gücümüz yettikçe hepimiz denemeye devam edeceğiz.
Hem bakarsın sürpriz yapar kendiliğinden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…