Kizlar negatif malesef
Kızlar merkezdeyim 4 embriyo m ii mis merkez çok kalabalık dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar kan verdim simdi dua edin ne olur
amin canım inşallah her şeyin hayırlısı
canım bende merkezde olucam cuma 15:30 randevum var nasip olursa görüşürüz inşallah
Canim bende aradim merkezi haftaya cuma icin bana adet oldugun gun ara cuma gunune 9 ile 11 arasina randevu vercez dediler seninle bizim sorun ayni bizde de sayi az bende de cikolata kisti var belki onu alicak ulun bey cuma gunu gittigimde. Benim iki dondurulmusum var onlari tranfer yapicak eger nisan da kismetse sizde de mi sayi dusuk senin kac yumurta kaldi 5.gun embriyosu olarak yas kac cok soru sordum sanirim. ayni saatlerde olsaydik tanisirdik ta Rabbim hayirlisini fazla bekletmeden butun bekleyen arkadaslarima versin insallah......
Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur
Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur
Ahhhhh canim benimmmm cok sevindimmmm gozun aydin sen mutlu oldun senin mutlulugunla bende mutlu oldum kucagina almak nasip olsun keske bende ayni durumda olsaydim ama kismetimiz boyleymis hayirli olsun kaderarkadasim
Ahhhhh canim benimmmm cok sevindimmmm gozun aydin sen mutlu oldun senin mutlulugunla bende mutlu oldum kucagina almak nasip olsun keske bende ayni durumda olsaydim ama kismetimiz boyleymis hayirli olsun kaderarkadasim
Maşallah sana ve yawruna çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Biz oturuyoruz ve hep birlikte kutluyoruz senin güzel haberini. Hadi atla gel buraya
Fıstığım maşallah sonucun süper şuan demaydemay ve umutlu senin hamileliğini kutluyoruz
Ikiz geliyor cnm hayirlu olsun
Masallah ne guzel haber bu gözün aydın canim hamilesiiin Allah tamamina erdirsin insallah
Tek transfer Canim ikiz değildir :)
Canim sen aklımdan çıkmadın inan beraber bu sonucu alsaydık keske ama Rabbim ne dilemisse o oluyo insallah dondurulmuslarin can olsun sana benimki gibi
Allah biliyo kuzum sabah ulun bey aradi sen nasil hamile kalmazsin dedi ben tabi aglamaktan konusamadim burda cok kaliteli 2 dondurulmusun var kesinlikle hamile kalacaksin konulandan bile daha kaliteli dedi adetini ol gel goruselim dedi agladigim icin kizdi felan oyle iste Allahin dedigi oluyo canim sen bu mutlulugu haketmistin 4. Denemen bende ins dondurulmusumla ayni mutlulugu yasarim bencede seninki erkek erkeklerdde deger yuksek oluyo diye biliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?