Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur

Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur

Ahhhhh canim benimmmm cok sevindimmmm gozun aydin sen mutlu oldun senin mutlulugunla bende mutlu oldum kucagina almak nasip olsun keske bende ayni durumda olsaydim ama kismetimiz boyleymis hayirli olsun kaderarkadasim

Maşallah sana ve yawruna çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Biz oturuyoruz ve hep birlikte kutluyoruz senin güzel haberini. Hadi atla gel buraya

Ahhhhh canim benimmmm cok sevindimmmm gozun aydin sen mutlu oldun senin mutlulugunla bende mutlu oldum kucagina almak nasip olsun keske bende ayni durumda olsaydim ama kismetimiz boyleymis hayirli olsun kaderarkadasim

Canim sen aklımdan çıkmadın inan beraber bu sonucu alsaydık keske ama Rabbim ne dilemisse o oluyo insallah dondurulmuslarin can olsun sana benimki gibi

Maşallah sana ve yawruna çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Biz oturuyoruz ve hep birlikte kutluyoruz senin güzel haberini. Hadi atla gel buraya

Ay canlarım Cok guzel bi duyguymus bu doğru mu acaba inanamıyorum ya Rabbim 4. Sefer bana layık gordu insallah herkes sevinsin böyle

Çok sevindim
Rabbim tamamına erdirsin.
Bi umut annesi daha geliyoooooo
darısı diğer bekleyenlerin başına.
inşallah hamileliğin sonuna kadar sorunsuz gider..
yavrunu kucağına alırsın.

Canim sen aklımdan çıkmadın inan beraber bu sonucu alsaydık keske ama Rabbim ne dilemisse o oluyo insallah dondurulmuslarin can olsun sana benimki gibi

Allah biliyo kuzum sabah ulun bey aradi sen nasil hamile kalmazsin dedi ben tabi aglamaktan konusamadim burda cok kaliteli 2 dondurulmusun var kesinlikle hamile kalacaksin konulandan bile daha kaliteli dedi adetini ol gel goruselim dedi agladigim icin kizdi felan oyle iste Allahin dedigi oluyo canim sen bu mutlulugu haketmistin 4. Denemen bende ins dondurulmusumla ayni mutlulugu yasarim bencede seninki erkek erkeklerdde deger yuksek oluyo diye biliyorum canim

Canim bende Oyle ilk denememde kesin olur diyodum Cok üzülmüştüm iki kere de iki embriyoyla tutmadı bu da tekti Rabbim nasip eder insallah yeterki ol desin herkes bu gunü yasasın aptal gibiyim inanamıyorum hala esim de ağladı sen hep 0 görünce mahvoluyodun dedi Rabbim herkesi sevindirsin dua edin 10 gun sonra keseyide goriyim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…