Canim bende Oyle ilk denememde kesin olur diyodum Cok üzülmüştüm iki kere de iki embriyoyla tutmadı bu da tekti Rabbim nasip eder insallah yeterki ol desin herkes bu gunü yasasın aptal gibiyim inanamıyorum hala esim de ağladı sen hep 0 görünce mahvoluyodun dedi Rabbim herkesi sevindirsin dua edin 10 gun sonra keseyide goriyim insallah
Cnm senin dondurulmus embriyo transferi miydi.
Canm gözün aydın allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah cok sewindim ya harika bi duygu olsa gerek
Çok sevindim
Rabbim tamamına erdirsin.
Bi umut annesi daha geliyoooooo
darısı diğer bekleyenlerin başına.
inşallah hamileliğin sonuna kadar sorunsuz gider..
yavrunu kucağına alırsın.
Hadi Canim hakında hayırlısı olsun Rabbim emeklerini bosa çıkarmasın bebisin sıkı sıkı tutunsun sana
Canım hafi gözün aydın al bakalım meleğini anne kucağına ii bakın birbirinize sonuç güsel olsn inş
sağol canım sen ne yaptın
Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur
Canim bende aptal gibiyim Rabbim bu güzelliği herkese nasip etsin hamileyim insallah
aldım geldım bebişlerimi 2 tane
Hadi canim gözünaydin guzel guzel tutunsunlar insallah hayirlisiyla pozitifi gor
evet sonradan okudum sevindim canım senın tekmiydı
canım oh yaa muradına erdin HamdolsunEvet canim bu sefer tek embriyoydu
canım oh yaa muradına erdin Hamdolsuntaze hamişler napıyo bil bakalım? HAMİŞ OLMAYANLARA DUA EDİYOR TABİİKİDE DUA ET BİZEDE CANIM,SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN PİRİNCİNİ İNŞALAHHHHH AL SANA Bİ HALAY,BAYADIR YAPMIYODUK
Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur
SENİNDE TUTACAKKkızlar bu gun bebişlrimi aldım geldım evet bebişlerim dedim çünkü ıkı tane trasfer edildi 4 embroyom varmış ıkı tanesi dondurulacak kalitede değilmiş yarını bekleyecek ve karar verecekler...oncan iyi olan ıkı taneyi verdiler hakkımızda hayırlısıı....
:118::118::124::124:
Oynayamamıştım içimde kalmıştı şimdi bu bebek haberine rahat rahat oynaya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?