Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm senin dondurulmus embriyo transferi miydi.

Çok sevindim
Rabbim tamamına erdirsin.
Bi umut annesi daha geliyoooooo
darısı diğer bekleyenlerin başına.
inşallah hamileliğin sonuna kadar sorunsuz gider..
yavrunu kucağına alırsın.

Cok teşekkür ederim canim Allah razı olsun inşallah sorunsuz devam eder dualarınızı esirgemeyin.testi 2 gun erken yaptim yaptırdığım yerdeki doktor tekrarlamana gerek yok dedi ama Pazartesi tekrar yaptırcam iyi dımı deger

kızlar bu gun bebişlrimi aldım geldım evet bebişlerim dedim çünkü ıkı tane trasfer edildi 4 embroyom varmış ıkı tanesi dondurulacak kalitede değilmiş yarını bekleyecek ve karar verecekler...oncan iyi olan ıkı taneyi verdiler hakkımızda hayırlısıı....

Allah razı olsun canim ya ilk an size dua ettim Rabbim o ani hepinize yaşatsın Cok değişik bi duygu esim benim üzülmeme uzuluyo şükür o da bu sefer sevinçten ağladı Rabbim hepinize yaşatsın insallah

SENİNDE TUTACAKK HADİ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN,SENDE CANSNSEN GİBİ OYNAT BİZİ,BEBİŞLERE DİKKAT ET

:118::118::124::124:
Oynayamamıştım içimde kalmıştı şimdi bu bebek haberine rahat rahat oynaya bilirim

Oy canim ya Saolasin sizde bugünü yasayın bende halay çekeyim Rabbim herkese nasip etsin insallah amiiiiiiin hepinizin yüzü gülsün ben diyodum mucize olur gercekten mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…