Fıstık inşallah sende kocaman hamileyim yazarsınkızlar bu gun bebişlrimi aldım geldım evet bebişlerim dedim çünkü ıkı tane trasfer edildi 4 embroyom varmış ıkı tanesi dondurulacak kalitede değilmiş yarını bekleyecek ve karar verecekler...oncan iyi olan ıkı taneyi verdiler hakkımızda hayırlısıı....
sağol canım aslında nedense çok korkuyorum..okadar arkadaşla tanıştım burda bir kaç defa denemiş insanlar var ilk denemede olmayacak gibi geliyor...korkuyorum ama yinede onlara çok ii bakacam kendime deSENİNDE TUTACAKKHADİ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN,SENDE CANSNSEN GİBİ OYNAT BİZİ,BEBİŞLERE DİKKAT ET
Fıstık inşallah sende kocaman hamileyim yazarsın
KIYAMAM ENİŞTEMİZEEEEE YAAAA,BUNLAR SEVİNÇTEN ,AĞLASIN AĞLAYABİLDİĞİ KADARAllah razı olsun canim ya ilk an size dua ettim Rabbim o ani hepinize yaşatsın Cok değişik bi duygu esim benim üzülmeme uzuluyo şükür o da bu sefer sevinçten ağladı Rabbim hepinize yaşatsın insallah
Oy canim ya Saolasin sizde bugünü yasayın bende halay çekeyim Rabbim herkese nasip etsin insallah amiiiiiiin hepinizin yüzü gülsün ben diyodum mucize olur gercekten mucize gibi
Allah razı olsun canim ya ilk an size dua ettim Rabbim o ani hepinize yaşatsın Cok değişik bi duygu esim benim üzülmeme uzuluyo şükür o da bu sefer sevinçten ağladı Rabbim hepinize yaşatsın insallah
o işler hiç belli olmaz canım,kimi ilkinde kimi onuncu tedavisinde alıyo bebişini,ama biz napıyoruz iyiyi düşünüp çağırıyoruz,gel bebişşşşş gel bebişşşşşşsağol canım aslında nedense çok korkuyorum..okadar arkadaşla tanıştım burda bir kaç defa denemiş insanlar var ilk denemede olmayacak gibi geliyor...korkuyorum ama yinede onlara çok ii bakacam kendime de
KIYAMAM ENİŞTEMİZEEEEE YAAAA,BUNLAR SEVİNÇTEN ,AĞLASIN AĞLAYABİLDİĞİ KADARDUALARIN İÇİN DE ALLAH RAZI OLSUN
Oy canim ya Saolasin sizde bugünü yasayın bende halay çekeyim Rabbim herkese nasip etsin insallah amiiiiiiin hepinizin yüzü gülsün ben diyodum mucize olur gercekten mucize gibi
Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz
daha dur umutlu gelsin o da yazcak,iyice kıskansın bizim kızlar da bi dahakine onlar ayarlasınlar hattahahahaha çok güldüm aynı anda yazmışız
daha dur umutlu gelsin o da yazcak,iyice kıskansın bizim kızlar da bi dahakine onlar ayarlasınlar hatta
ayy canım yaa seni öyle hayal ediyorum da kıyamammevet canim 4. Sefer sevinçten gozlerindem yaslar döküldü rabbim hepinize nasip etsin insallah bu duyguyu
evrene pozitifff enerjı yolluyoruz...bişi soracam bu bebişler normalde kaçıncı günde tutunmaları gereko işler hiç belli olmaz canım,kimi ilkinde kimi onuncu tedavisinde alıyo bebişini,ama biz napıyoruz iyiyi düşünüp çağırıyoruz,gel bebişşşşş gel bebişşşşşş
Canim o kadar cok sevindim ki yazdikarindan benim bile gözlerim doldu ama ben emindim hamile olduna cunku seni dun aksam ruyamda gordum ben umutttayim transfer olucakmisim sen de ogreniceksin sonucunu ulun beye senden bahsediyorum o da diyo ki ben onun butun problemlerini hallettim artik gerisi Allahin taktiri diyodu ama cok mutluydu soylerken boyle iste Canim artik melegin seninle bize dua et olur mu?Sen de kist vardi benim gibi aldirdim demistin ondan sonra enfeksiyon falan oldumu bi kadin dogumcuya sordum enfeksiyon riski var dedi yasamis biri olarak sorayim dedim bisey daha sorucam eger seei yormayacaksam bu tedavinde digerlerinden farkli olarak ne yapildi sana?
bu konuda çeşitli rivayetler varevrene pozitifff enerjı yolluyoruz...bişi soracam bu bebişler normalde kaçıncı günde tutunmaları gerek
bu konuda çeşitli rivayetler varKimi ilk üç gün içinde diyo kimi ilk beş gün,bende onların yalancısıyım
Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?