Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Fıstık inşallah sende kocaman hamileyim yazarsın

SENİNDE TUTACAKK HADİ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN,SENDE CANSNSEN GİBİ OYNAT BİZİ,BEBİŞLERE DİKKAT ET
sağol canım aslında nedense çok korkuyorum..okadar arkadaşla tanıştım burda bir kaç defa denemiş insanlar var ilk denemede olmayacak gibi geliyor...korkuyorum ama yinede onlara çok ii bakacam kendime de

Allah razı olsun canim ya ilk an size dua ettim Rabbim o ani hepinize yaşatsın Cok değişik bi duygu esim benim üzülmeme uzuluyo şükür o da bu sefer sevinçten ağladı Rabbim hepinize yaşatsın insallah
KIYAMAM ENİŞTEMİZEEEEE YAAAA,BUNLAR SEVİNÇTEN ,AĞLASIN AĞLAYABİLDİĞİ KADAR DUALARIN İÇİN DE ALLAH RAZI OLSUN

Allah razı olsun canim ya ilk an size dua ettim Rabbim o ani hepinize yaşatsın Cok değişik bi duygu esim benim üzülmeme uzuluyo şükür o da bu sefer sevinçten ağladı Rabbim hepinize yaşatsın insallah

Canim o kadar cok sevindim ki yazdikarindan benim bile gözlerim doldu ama ben emindim hamile olduna cunku seni dun aksam ruyamda gordum ben umutttayim transfer olucakmisim sen de ogreniceksin sonucunu ulun beye senden bahsediyorum o da diyo ki ben onun butun problemlerini hallettim artik gerisi Allahin taktiri diyodu ama cok mutluydu soylerken boyle iste Canim artik melegin seninle bize dua et olur mu?Sen de kist vardi benim gibi aldirdim demistin ondan sonra enfeksiyon falan oldumu bi kadin dogumcuya sordum enfeksiyon riski var dedi yasamis biri olarak sorayim dedim bisey daha sorucam eger seei yormayacaksam bu tedavinde digerlerinden farkli olarak ne yapildi sana?

sağol canım aslında nedense çok korkuyorum..okadar arkadaşla tanıştım burda bir kaç defa denemiş insanlar var ilk denemede olmayacak gibi geliyor...korkuyorum ama yinede onlara çok ii bakacam kendime de
o işler hiç belli olmaz canım,kimi ilkinde kimi onuncu tedavisinde alıyo bebişini,ama biz napıyoruz iyiyi düşünüp çağırıyoruz,gel bebişşşşş gel bebişşşşşş

Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz

Ay canim icine doğmuş nasıl mutlu oldum rüyana Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder insallah. Canim benim kist ameliyatımı ulun bey yaptı ondan baskasına Hic gitmedim ama enfeksiyon olmadı hemen başladık tedaviye 3 sefer arka arkaya tutmadı bu sefer farklı olarak gebelik aşısı yapıldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…