- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Cok teşekkür ederim canim Allah razı olsun inşallah sorunsuz devam eder dualarınızı esirgemeyin.testi 2 gun erken yaptim yaptırdığım yerdeki doktor tekrarlamana gerek yok dedi ama Pazartesi tekrar yaptırcam iyi dımı deger
bende 10. gün yapmıştım.
160 çıkmıştı değerim.
umuttan bi daha tekrarlama demişlerdi ama ben 3 gün sonra bi daha yapmıştım
inş değerin katlarnarak artar.
Ay canim icine doğmuş nasıl mutlu oldum rüyana Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder insallah. Canim benim kist ameliyatımı ulun bey yaptı ondan baskasına Hic gitmedim ama enfeksiyon olmadı hemen başladık tedaviye 3 sefer arka arkaya tutmadı bu sefer farklı olarak gebelik aşısı yapıldı sadece
Gozun aydin canim cook sevindim.simdi dua etme sirasi sende esas dualarimiz seninle pardon artik sizinle demeliyiz
Ay canim insallah benimde Oyle olur Cok guzel bi duyguymus insan Cok değişik oluyo anlatamıyorum ama anlarsın beni Rabbim tüm isteyene yaşatsın ya rabbim
Onun etkisi olmus olabilir ozaman dimi bende gittigimde danisicam ulun beye bakalim ne diyecek. ben su kist operasyonundan korkuyorum sen aciyo demistin ya bakalim hakkimda hayirlisi senin icin okadar cok sevindim ki simdi melegin sana tutununca evde bayram vardir dimi:)))
amin canım inşallah her şeyin hayırlısı
canım bende merkezde olucam cuma 15:30 randevum var nasip olursa görüşürüz inşallah
Canim bende aradim merkezi haftaya cuma icin bana adet oldugun gun ara cuma gunune 9 ile 11 arasina randevu vercez dediler seninle bizim sorun ayni bizde de sayi az bende de cikolata kisti var belki onu alicak ulun bey cuma gunu gittigimde. Benim iki dondurulmusum var onlari tranfer yapicak eger nisan da kismetse sizde de mi sayi dusuk senin kac yumurta kaldi 5.gun embriyosu olarak yas kac cok soru sordum sanirim. ayni saatlerde olsaydik tanisirdik ta Rabbim hayirlisini fazla bekletmeden butun bekleyen arkadaslarima versin insallah......
ayy canım bende isterdim teşke karşılaşabilseydik bir gün karşılaşırız belki dünya küçük bu sefer olmadı bir dahakine inşallah.canım evet eşimin sprem sayısı az benimde çok yumurtam oluyo kala kala 2-3 tane kalıyo ama doktor çikolata kisti filan demedi.senin ne güzel dondurulmuşun var benim oda yok tedaviye yeniden başlıycam.benim bu 4.cü tüp bebeğim olucak 1.olumsuz hiç tutmadı 2.8 haftada düşük 3.de ise dış gebelik oluştu.yaşım 35..bu arada sen kaç yaşındasın kaçıncı denemen olucak ?
Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur
canım değerin çok güzel sanki ikiz gibi geldi bana ama tek ebriyo yerleştirmişler olabilir tek yumurta ikizi olabailir .rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah kucağına almayıda nasip etsin rabbimAy canlarım Cok guzel bi duyguymus bu doğru mu acaba inanamıyorum ya Rabbim 4. Sefer bana layık gordu insallah herkes sevinsin böyle
ayyy canımmm gözün atdın darısı bütün çocuk hasreti çekenlere ve bbana
canım inşallah 12 gün sonra sendende güzel haberler duyarız inşallahkızlar bu gun bebişlrimi aldım geldım evet bebişlerim dedim çünkü ıkı tane trasfer edildi 4 embroyom varmış ıkı tanesi dondurulacak kalitede değilmiş yarını bekleyecek ve karar verecekler...oncan iyi olan ıkı taneyi verdiler hakkımızda hayırlısıı....
canım ben o duyguları çok yaşadım ama zamanher şeyin ilaçıbiz bilmiyorum hayatın bize neler getireceğini inşallah beişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alıcaz allahın izniyle ne zaman adet olucan bende ayın 21-22 adet olunca başlıycam inşallah
Allah biliyo kuzum sabah ulun bey aradi sen nasil hamile kalmazsin dedi ben tabi aglamaktan konusamadim burda cok kaliteli 2 dondurulmusun var kesinlikle hamile kalacaksin konulandan bile daha kaliteli dedi adetini ol gel goruselim dedi agladigim icin kizdi felan oyle iste Allahin dedigi oluyo canim sen bu mutlulugu haketmistin 4. Denemen bende ins dondurulmusumla ayni mutlulugu yasarim bencede seninki erkek erkeklerdde deger yuksek oluyo diye biliyorum canim
Bugün demaydemay ve umutla buluştum ve çok keyifli geçti birdahaki buluşmada sizleride bekliyorız
Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz
daha dur umutlu gelsin o da yazcak,iyice kıskansın bizim kızlar da bi dahakine onlar ayarlasınlar hatta
aldım geldım bebişlerimi 2 tane
Kizlar şükürler olsun galiba hamileyim ağlamamdan yazdmıyorum Rabbim herkese yaşatsın 172.58 çıktı dua edin ne olur
kızlar bu gun bebişlrimi aldım geldım evet bebişlerim dedim çünkü ıkı tane trasfer edildi 4 embroyom varmış ıkı tanesi dondurulacak kalitede değilmiş yarını bekleyecek ve karar verecekler...oncan iyi olan ıkı taneyi verdiler hakkımızda hayırlısıı....
Maşallah canım çok güzel bi haber inşallah çok güzel haberler verirsin 12 gün sonra.kızlar bu gun bebişlrimi aldım geldım evet bebişlerim dedim çünkü ıkı tane trasfer edildi 4 embroyom varmış ıkı tanesi dondurulacak kalitede değilmiş yarını bekleyecek ve karar verecekler...oncan iyi olan ıkı taneyi verdiler hakkımızda hayırlısıı....
Kıyamazsın eniştelerine zatenKIYAMAM ENİŞTEMİZEEEEE YAAAA,BUNLAR SEVİNÇTEN ,AĞLASIN AĞLAYABİLDİĞİ KADARDUALARIN İÇİN DE ALLAH RAZI OLSUN
Bugün demaydemay ve umutla buluştum ve çok keyifli geçti birdahaki buluşmada sizleride bekliyorız
Kızlar bugünün tadı damağımda kaldı mutlaka tekrarı olmalı ve en kısa sürede mesela 2 hafta sonra.Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz
Vallahi çok güzeldi canım bayıldık vakit nasıl geçti snlamadık. Kadıköyde buluştukcanım ben o duyguları çok yaşadım ama zamanher şeyin ilaçıbiz bilmiyorum hayatın bize neler getireceğini inşallah beişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alıcaz allahın izniyle ne zaman adet olucan bende ayın 21-22 adet olunca başlıycam inşallah
kızlar nerde buluştunuz bakıyım neler kaynattınız çok gelmek isterdim ama malesef olmadı bu sefer bir dahaki sfere inşallah
Amin canim ama insallah sıra sizde Rabbim herkesin dileğini kabul etsin insallah
canım benim hakkımızda hayırlısı böyleymiş rabbim içine ferahlık versinKizlar negatif malesef
Kızlar merkezdeyim 4 embriyo m ii mis merkez çok kalabalık dualarinizi eksik etmeyin
Cupcakelove sana artık Cupcup dicem ben sana arkidişim en kolayı
Demaydemay sanada demdem dicem
Harikaydı bugün tadı damağımda kaldı diyer bacılarda bir dahaki buluşmaya bekleniyor. Biz üç kız yıktık ortalığı
İyiki varsınız canlaaaaar.:13::13:
Allaha emanetler inş sennle kalcaklar banda iki tane olurmu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?