Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bende 10. gün yapmıştım.
160 çıkmıştı değerim.
umuttan bi daha tekrarlama demişlerdi ama ben 3 gün sonra bi daha yapmıştım
inş değerin katlarnarak artar.

bende 10. gün yapmıştım.
160 çıkmıştı değerim.
umuttan bi daha tekrarlama demişlerdi ama ben 3 gün sonra bi daha yapmıştım
inş değerin katlarnarak artar.

Ay canim insallah benimde Oyle olur Cok guzel bi duyguymus insan Cok değişik oluyo anlatamıyorum ama anlarsın beni Rabbim tüm isteyene yaşatsın ya rabbim

Onun etkisi olmus olabilir ozaman dimi bende gittigimde danisicam ulun beye bakalim ne diyecek. ben su kist operasyonundan korkuyorum sen aciyo demistin ya bakalim hakkimda hayirlisi senin icin okadar cok sevindim ki simdi melegin sana tutununca evde bayram vardir dimi:)))

Ay canim insallah benimde Oyle olur Cok guzel bi duyguymus insan Cok değişik oluyo anlatamıyorum ama anlarsın beni Rabbim tüm isteyene yaşatsın ya rabbim

Anlıyorum cnm senii.
çok güzel bi duyguuuu çokkkkk
Amin rabbim isteyen herkese yaşatsın.

Cok Saol canim kıstın acıması o anlık olup bitiyo sonrasında bisey olmuyo canim korkma. Tabi aşıninda etkisi olmuştur ama vesile Rabbim ol dedi oldu yoksa diğerlerilerde garanti olur diyodu ulun bey ama Rabbim bu güne sevindirdi.evet canim kaynana kkayinbaba anne baba herkes ucuyo esim hele onun mutlu olması beni ne kadar sevindiriyo anlatamam Rabbim herkese anne babalığı nasip etsin insallah sende tedavini ol bebisini al

canım ben o duyguları çok yaşadım ama zamanher şeyin ilaçıbiz bilmiyorum hayatın bize neler getireceğini inşallah beişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alıcaz allahın izniyle ne zaman adet olucan bende ayın 21-22 adet olunca başlıycam inşallah

Bugün demaydemay ve umutla buluştum ve çok keyifli geçti birdahaki buluşmada sizleride bekliyorız

Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz

daha dur umutlu gelsin o da yazcak,iyice kıskansın bizim kızlar da bi dahakine onlar ayarlasınlar hatta

kızlar nerde buluştunuz bakıyım neler kaynattınız çok gelmek isterdim ama malesef olmadı bu sefer bir dahaki sfere inşallah

aldım geldım bebişlerimi 2 tane

Allah'tan başka şey istesen olacakmış bak İyi bak şimdi kuzucuklara. Yavaş yavaş, dikkatli dikkatli git evine. Unutma, sorularımla sıkıştıracağım ben de seni. Az kaldı

aldım geldım bebişlerimi 2 tane

Maşallah canım çok güzel bi haber inşallah çok güzel haberler verirsin 12 gün sonra.
KIYAMAM ENİŞTEMİZEEEEE YAAAA,BUNLAR SEVİNÇTEN ,AĞLASIN AĞLAYABİLDİĞİ KADAR DUALARIN İÇİN DE ALLAH RAZI OLSUN
Kıyamazsın eniştelerine zaten
Bugün demaydemay ve umutla buluştum ve çok keyifli geçti birdahaki buluşmada sizleride bekliyorız

Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz
Kızlar bugünün tadı damağımda kaldı mutlaka tekrarı olmalı ve en kısa sürede mesela 2 hafta sonra.
Vallahi çok güzeldi canım bayıldık vakit nasıl geçti snlamadık. Kadıköyde buluştuk

Cupcakelove sana artık Cupcup dicem ben sana arkidişim en kolayı
Demaydemay sanada demdem dicem
Harikaydı bugün tadı damağımda kaldı diyer bacılarda bir dahaki buluşmaya bekleniyor. Biz üç kız yıktık ortalığı
İyiki varsınız canlaaaaar.:13::13:

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bugün işte çok yoğun bir gündü ve ben arada derede kızların haberlerine bakmak için bakıyım dedim
hafizeyle üzüldün cansnsenle sevindim ama o an cevap yazamadım şimdi yazmak nasip oldu
ben işe bir döndüm pir döndüm o kadar yoğun çalışıyorumki üzüntümü ara ara unutuyorum bile
aslında iyide oldu işe dönmem aklım dağılıyor hiç olmazsa

ohh ohh ne güzel buluşmalar bile tertip edilmiş aranızda olmayı çok isterdim buna ihtiyacımda vardı
keşke bende aranızda olabilseydim neyse başka bir sefere inşallah

yeni arkadaşlar gelmiş yeni tedaviler yeni umutlar rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

Oo ne guzel kaynattiniz Kizlar Cok guzel gecmis buluşmanız anladığım kadarıyla nasılmis yüz yüze konuşmak neler yaptınız sohbet muhabbet dertlestiniz ne guzel insallah devamida gelir bana uzak oralar eşimde bırakmaz bende burdan ortak olurum sohbetinize artık ne yapalım gönüller bir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…